2912
m2-logo.png

Hivatalos magyar Metin2 weboldal: www.metin2.hu
  • N3o
    Én például nálunk (pirosaknál) A raktáros mögött Baek-Go és a halász között vagy épp a lovász környékén szoktam pvp-zni nagy ritkán. Ott igaz még nem lehetne de a kutyát sem zavar, se bolt se ember nem igen járkál arra.
  • FGB
    no igen ez is egy meglátás, de mondjuk mi van akkor ha te békésen nézegeted a piacot majd jön egy IQ roggyant és neki áll püfölni, mert az olyan jó hecc, aztán gyorsan be a körbe ne hogy már vissza üss. Vagy ha elmész más birodalomba vásárolni eladni és csak azért verik szét a boltod vagy téged miközben nézegeted a kínálatot, mert más birodalmi vagy.
    Vajon ebben az esetben sem zavarna?
    Engem pl. zavar a sok idióta akik a városban arcoskodnak, mért kell ott pvp-zni zavarva ezzel másokat, mért nem lehet kimenni a faluból? Meddig tart kimenni falunk kívül, vagy elfáradni a kijelölt helyre és ott PvP-zni?
  • Drommó
    De egyébként szerintetek mi értelme van vagy ki a bánatot zavar ha pvp-znek a városban??Én nem szoktam, de engem pl. marhára nem érdekel ha mellettem üti az egyik a másikat.
  • Drommó
    Ha jól tudom nem kapnak semmi pénzbeli szolgáltatást a gm-ek se senki más a csapatból.
  • N3o
    Erre jön most majd a frappáns válasz asmo-tól, hogy elsőre csak figyelmeztet a GM. Persze rászólt, hogy aki visszaüt ki lesz tiltva. Ott csépelték egymást és magasról ...-tak rá, hogy mit mondott a GM...
  • Töltöttkáposzta
    Vagy csak nem a GM találta ki a szabályt, ezt a GM hülyeségnek tartja és szarik a városi bunyókra...
  • bigbigle
    erre a magyar mentalitás a válasz (csak a pénzért ülnek meg a GM névért a gép előtt)
  • N3o
    Nos igen, sajnos ez a magyar metin. Ja hozzá teszem, hogy ma pirosaknál map1-en raktárosnál állt egy GM, előtte pvp-ztek sőt, volt aki szabadba letámadta (forgókard) az egész GM előtti csapatot. A GM-et megütni nem tudta de mindenki hasalt előtte, és mit csinált a GM? na szerintetek? Eltűnt....
  • Hurki
    Igazat adok, én is így vagyok vele, és hogy Asmodeus-t idézzem: "...akinek nem tetszik el lehet menni..." Megfogadtam a tanácsát és abbahagytam (69-es, 53-as karik bánják....), meg még jó páran ismerősök közt.
  • Hurki
    Nem azt mondtam nincsenek gyerekek, de minden hajnalba szinte ugyan azokkal találkoztam, nagy céhbe 30-35-ös kari, tolvaj kesztyűvel és nem 1 ch-n, hanem az összesen. Megmerem kockáztatni délután jobban ment bakrán a játék, mikor fent voltak a kispistik.
  • Töltöttkáposzta
    A száműzött grottoja videóban írják hogy Európa legnagyobb MMORPG-je a metin2. Az lehet hogy a legtöbben játszanak vele, de egyre többen hagyják el, a bugok és a sok értelmetlen szabály miatt.
    Rendbe kéne már hozni, a DDmt2-is(bocs hogy szóba hozom) kezd elhanyagolódni.
    Atag megcsinálta, néha szerver frissítés, és le van szarva.
    Jó most megcsinálták hogy legyen 2 Channel, de nem sokat ért, ide legalább 3 új szerver kéne, a kispistik elmennének azokra, a normálisak maradnának az elsőn, és végre nyugalom lenne, nem kéne félned ha átmész egy teleporton hogy ledob e vagy sem.
  • Drommó
    ja azt kifelejtettem az előbb,hogy azért kellett neki a segítség ,mert indult a suliba és késésben volt....
  • Drommó
    Micsoda ,méghogy nincsenek reggel? Dehogynem,sok kölyök suli előtt még beugrik egy kis metinre....A múltkor egy kis csávó kért segítséget ,hogy leüssön egy követ.Odamentem,nem is értettem mert simán leverte volna.Segítettem,erre mikor majdnem kész volt a kő szinte felszólított,hogy menjek el a francba mert lagol a játék.....na több sem kellett,maradtam egy darabig...
  • Drommó
    Visszatérve az előző írásomhoz: lehet jönni azzal ,hogy ez nem szabályellenes ,meg a kő mindenkié,blablabla.de szeretnék idézni a játékszabályból: megsérteni más játékosok a játékhoz és a játék élvezéséhez való jogát. Tehát nem fogok fenyegetni, bosszantani vagy nem kívánt figyelmet vonni egy másik játékosra.

Én valahogy nem érvezem a játékot mikor arra kell figyeljek ,hogy ki közeli a kőhöz amikor ütöm.Nem élvezem a játékot amikor megszenvedek egy kővel és egy odapofátlankodó kapja a tárgyakat.Nem élvezem a játékot amikor más birodalombéli odajön a kőhöz, nekiáll ő is ütni és amikor kész engem lever ,hogy ne tudjam felszedni amit nekem dobott ki.

Ha ezekkel nem ért egyet egy bennfentes, jó lenne ha pontosítanák ,hogy mit neveznek az alatt ha élvezhetetlen a játék..Mert nekem többek között a fent említettek is e közé sorolhatók..
  • Hurki
    végül is... csak az a baj azoknak a kis kariknak is van nagy karijuk... éjféltől reggel 10-12-ig nem a 10 évesek verik a metineket...
  • RIZLA
    erre van egy megoldásom.... ha valaki beleüt a kiskarim metinjébe, jön a nagykarim.....leveri a követ, meg aki belenyult, azt is, és akkor senki nem kap semmit
  • Hurki
    én többek közt ezért hagytam abba a metint...
  • Drommó
    Asmodeustól szeretném megkérdezni,hogy mikor fognak már normális problémákkal is foglalkozni (pl. a metinkő ütéssel)ahelyett , hogy hülye szabályokat vezetnek be( gondolok itt a városon belüli pvpre ).?Tényleg baromi elegem van abból ,hogy egyes emberkék nem bírnak magukkal.Azt is nagyon szemét dolognak tartom hogyha kínlódok egy kővel majd odajön egy bumburnyák aki pár szinttel nagyobb akkor tutira ő kapja a készségkönyvet...Én leütöm a követ szinte teljesen az meg pár csapkodással bezsebeli a tárgyakat.És nem értem a hozzáállást mert ez tényleg sok embert idegesít...
  • N3o
    Mondjuk igazad van, ott a pont. Túl sok a kispisti a játékban....
    Apropó a kérdésemre a válasz? :) Epic fegyvernél a bónusz eltűnik a 65-ös 9-es fegyverből vagy sem, hmm? Valaki aki már esetleg US-en vagy valahol csinált már ilyet? Fontos lenne :)
  • Varikova
    én a helyedben nem lennék enyire biztos.. .ma kiírták híváscsetbe hogy a céhem hacker. oka: spambotokat alkalmazunk. nézek nagyokat, erre kiderül hogy azért alkalmaztunk spambotokat mert a céhtelken ott flangált 1-2. én a játékosok hülyeségén már nem is csodálkozok...
  • N3o
    De a józan paraszti észre senki sem hagyatkozik ezek szerint... "Hegy" ott valószínűleg hó van :D És ahol hó van ott van jég is ergó jégföld.
  • xido
    A helyek neve a magyarban se lett magyar..Sohan hegy..gondolom Sohan hill az angol verzióban..
  • N3o
    Akkor játssz magyar metinen.... Káposzta, map1-en városon kívül öreg ember. Ott 2 lehetőség van, ork föld és jégföld. Oda menj. Ott 50-50% az esélyed, hogy eltalálod, ha meg nem akkor vissza mész és a másikra... ennyi....
  • bulitka
    ok de hanyadikra kel meni
    mert én nem magyar metinek jácok?
  • Töltöttkáposzta
    Map1 és Map2 városában van a teleportos, annál lehet de csak pénzért!
  • bulitka
    császtok a jég földhöz hogy jutok el?
  • N3o
    A kitérés minden ellen működik, csak az íjászoknál veszed észre jobban. Rám a láng harcosok is miss-elnek metinütés közben...
  • FGB
    a félelem %-os arányban az ellenfél sebzését csökkenti. MISS magyar szeron csak az íjászok ellen működik és a tör ninja egyik skill-je ellen van, de ettől függetlenül működik a %-os védelme a félelemnek. a félelmet az ügy növeli. magyar szeron a surának elvarázsolt pengéje van US szeron nem tom mi a neve lehet hogy sword aura.
    Elvarázsolt pengét és a skillek erejét suránál az int növeli.
  • ToCsEk
    szarul van a fordítás, menj fel usra, és ott a sword aura a sura aurája, tudom mit beszélek.
  • N3o
    Tocsek, a kard aurát az erő növeli, surának elvarázsolt pengéje van és azt tényleg az int növeli. A dex vagyis a kitérés pedig szimplán kitérést ad, és attól miss-elnek a szörnyek/emberek. Tehát a miss nem "működő képes" dolog.
  • Hurki
    Félelmet nem növel semmi, csak a skill szintje, P-n 37% sebzés csökkenés, 37% block íjakra. Dex befolyásolja oly módon, hogy minél nagyobb, annál jobban működik a miss.
  • ToCsEk
    int a kardaurát meg a vértezést növeli, ez 100%, a félelmet talán, pontosan nem tudom mi növeli, nem emlékszek már rá, vagy int vagy str/dex növeli
  • Töltöttkáposzta
    köszi.
    És az igaz hogy az INT növelése nem befolyásolja a védelmi %-át?
  • ToCsEk
    Fear: Reduces attack power and temporarily prevents skill use *Says this but Im not sure if its true*: Good debuff great for guild wars

akik rád csapnak azoknak x %ban csökkenti a támadó értéküket, vagy valami ilyesmi :D
  • Töltöttkáposzta
    A félelem az mi ellen is jó?
    Mert azt direkt nem fejlesztettem ki a surámmal, mert azt az egy skillt nem növeli az intellect(INT) növelése.
    Az összes többit igen, azt tudom, de ezt miért nem?
  • Varikova
    attól függ mi van. ha menta akkor ajánlanám templom végén a kínzókat meg ördögűzőket, bár a testik is mehetnek oda. ha kardsura és van félelmed akkor profi majomkazi vége ha bm vagy egyéb akkor nem tudom...
  • ToCsEk
    olyantól kérdezd aki már csinálta, bár ultra faszság lenne ha eltűnne, bár gf-től minden kitellik
  • N3o
    Na bedobok egy gyors kérdést. Ha egy 65ös +9-es bebónuszolt fegyverből epic fegyvert csinálok, eltűnik-e a bele tett bónusz? Csak mert a kövek benne maradnak azt tudom. Azért kérdezem mert epic fegyverbe van egy alap fél emberek elleni erős bónusz. (Privát szerósok kíméljenek mert ott benne marad)
  • bulitka
    csáztok 1 kérdés lene lv 55 hol kelene ölni?
  • N3o
    Nem ártott volna leírni előre, hogy teszt van ch2-n, hogy ne próbálkozzunk a belépéssel... De igaz magyar módra kell ezt is csinálni...