Metin 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Bányászat, meg gondolom majd csak M-en ér valamit (20 sikeres kk)
What a feeling? Cycling and beer :D
közben azért pár kérdésem is lenne:
a céhkovácsból milyen %-ban kapja meg a céh a yangot és hogy lehet hozzáférni?
a bányászati könyv milyen hatással van a bányászatra? (már 7-es a bányászatom de eddig csak negatívnak tûnik :S)
ez jó, vagy inkább szánalmas?... <#taps>#taps>
Név: N3o | Szerver: Pegasus Kaszt: Sámán (sárkány) | Szint:75 Céh: JoeBoss
Ha van kedved vele szórakozni jelentheted küldhetsz képet róla, de a team nem fog vele foglalkozni, nem fogják kitiltani (hacsak nem ad el 80-as fegyót 😄) annyit érsz el vele akik a fórumra járnak azok tudni fogják kit kerüljenek el.
az elsõ nap semmi, a második nap lómedál,rib, bányászati könyv (ilyet se láttam még sehol)
ma pl a városba azt mondta valaki hogy õ gm adjam meg a felhasz/jelszót
mit csinálnak velük? kitiltják más néven holnap már megint ott lesz
Amúgy teljes mértékben igazad van. Lehet úgy is kezelni a dolgot, hogy az mindenkinek tetsszen és így ahogy most megoldották a helyzetet. De mit vártunk, Magyarországon vagyunk. A németek is b*sznak a fejünkre és még a mieink is még rátesznek egy lapáttal. Nem lehet úgy csinálni, hogy a GF mond valami erre mindenki "õõõ izéé, iggen is, már is, azonnal...stb" húzni fülünket farkunkat mint egy metróvezetõ az alagútba befele. Kell információ errõl. (a bannoltakról oké nem adhatnak információt ki, csak annak akire ez tartozik, ez tiszta sor)
De ez a legyezõ teljesen más dolog....
Mindenkinek felhívnám a figyelmét a JÁTÉK SZABÁLYRA és a FÓRUMRA.
UI: nincs tárgy duplázás, nincs yang hack, nincs +9 hack, GM nem kér acc adatot, aki ilyet ajánlatot tesz, az kutya kötelességed jelenteni, ha nem teszed SZABÁLYT SÉRTESZ.
így akarja lenyúlni a fegyód.
Véleményem nem változott, a Team elég, lekezelõen, nem törõdöm, lenézõ ezzel kapcsolatban. Kezdenek kicsit elszállni maguktól, Asmo-val az élen!
Ezt a legyezõt csak GA/GM tudja berakni a játékba a /i 7190 - /i 7199-es paranccsal, attól függ mekkorát akarsz +0 - +9. Lehet nem a játékost kellett volna bannolni, hanem azt kivizsgálni ki rakta be, melyik GA! Persze megértem, ha véditek egymás seggét, de lehet vállalni, kellene a felelõsséget a tetteitek után. És nem az eltusolás mindenáron, ez így elég undorító kiváncsi lennék mi lenne ha a GF meg tudná melyikõtök rakta be a legyezõt.
De azért lehet mi játékosok annyit elvárnánk, hogy kiálljatok és azt mondjátok:
- bocsi srácok, véletlenül került egy játékoshoz a legyezõ, amit azóta kivettünk… és megkapta a magáét aki berakta.
Néha tényleg hebrencsül játszom.<#vigyor3>#vigyor3><#vigyor3>#vigyor3><#vigyor5>#vigyor5><#idiota>#idiota>
MadFairy szőke és nagyon veszélyes
olyan legyezõ sehol nem esik 😄 fõleg nem gf szerveren..
100% hogy egy gm dobta a földre...
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
Wake me up, I\'m living a nightmare I will not die (I will not die) I will survive
Wake me up, I\'m living a nightmare I will not die (I will not die) I will survive
Amit kapsz az orkfogas küldetésért: 30perces exp gyûrû (ha felteszed utána nem tudod már levenni csak ha lejár) egy ében láda (lehet benne jó cucc is) valamint Baek-Go-tól kapsz 10% mozgási sebességet. Ezt adja az orkfogas küldetés de metin wiki.
http://www.metin2wiki.eu/index.php/Biologe_Chaegirab
Itt van mind a 14 biólógus küldetés.
Skacok, olyan, mintha a tolvajkesztyûm negatív üzemmódban mûködne.<#wow2>#wow2>
Ahol eddig potyogtak a cuccok, ott most nagy ritkán esik egy-egy poti.<#nemtudom>#nemtudom><#duma>#duma><#vigyor1>#vigyor1>
Ja.Megcsináltam az orkfogas küldit, és kaptam valami dobozt, amitõl örökre 10% -al nõ a sebességem.
Erre megjelent az invertorymban egy EXP-gyûrû.
Na ez most hogy van ez most?<#wow2>#wow2>
MadFairy szőke és nagyon veszélyes
Lehet régen jobb volt a sura, DE most is ütõképes karakter, az meg hogy esetleg gyengítettek rajta, uram bocsá, ilyen a játék fejleszteni kell, összhangba hozni a karaktereket.
Még mindig tartom, hogy 1 szintem körüli harcos se csinálja utánam azt, amit én. (félelem, elv vért (L)) Sokkal jobban szeretem az 52-es surám, mint a 69-es test harcost, beér a biológus, és jajj a moboknak 😄
Hurki: mint írtam a harcos csak arra kell, hogy pénzt keressen, amúgy sosem szerettem a harcosokat egy játékban sem. Független attól, hogy mit mûvel a GF a karakterekkel a mostani surámat nem fogom törölni, ezzel fogom végigvinni.
ha kicsit visszább is olvasnál tudnád van saját P szerverem ahol azt tesztelhetek amit akarok így a surát és a harcost is, hogy melyik mire/miben jó. ehhez nem kell fórum. És a P szerveren kívül is van összehasonlítási alapon, anno a kezdetekbõl, mikor még nem volt a metin tele ennyi "IQ harcos" játékossal.
Ettõl függetlenül egy remek játéknak tartom a Metint, még ha néha kicsit bosszantó is, de egyszer csak rendet tesznek...
Sura 60 körül lesz érdekes. Ok kevesebbet ad a penge, láttunk már ilyet, fogunk is, de gondolom még mindig messze a legjobb kari a wp sura. Az meg, hogy menet közbe finomítanak rajta, hogy a töbi karakternek is legyen értelme 60 fölött, sajnos így járt. Szerintem PvM-re még mindig a legjobb kari.
A harcosomat tegnap töröltem és hoztam létre újra, mert a Surával nem tudok most boldogulni, nem nagyon szed yangot, amit összeszed, az kell potira. Le kell cserélnem a teljes felszerelését. A harcos, amit töröltem 58-as volt, persze a felszerelését megtartottam. Tegnap 11-es szinten csata metineket vertem vele, úgy hogy csak 3-4 kis piros (kékbõl több kellet) poti kellett neki, ezzel majd meg keresem a Surám felszerelésére valót.
A kovácsról: tegnap 3 +0-s vértet tört be a kovács CH3-on egymás után, pedig elvileg 1% az esély a 0-ról 1-re való törésnek. És ezt mind háromszor egymás után, ennek mekkora az esélye???
Nem...nem...!!! Nem akarok Windows-os lélegeztetö gépet...!! SOF2, I my dying love - [H|R|S]SoF2 Team - War & Smoke - kertésznek kellett volna menni bazmeg...
UI: lassan 30 sikertelen olvasás zsinórban XD
Asmo kijöttél már az alagútból? 😄
Mindig így kezdődik, aztán jön a futás meg a sikítás...