2912
m2-logo.png

Hivatalos magyar Metin2 weboldal: www.metin2.hu
  • Rowlend
    Igaz, szubjektív de ennek ellenére egy bugyuta egyszerű játék. Egy időben engem is érdekelt de amint amint picit többet foglalkoztam a játékkal rájöttem hogy tele van másolásokkal plusz még gagyi is. Véleményem szerint azért játszanak vele ennyien mer könnyű, de akkor meg nem RPGként kéne reklámozni hanem hack n slash játékként. Normális harc rendszer sincs benne csak összevissza csapkodás és a játék meg szivat ahol tud. Főleg a köveknél, Rendesen összetudtam volna törni a gépem ahogyan a karakterem beletöri a követ a vértembe vagy a fegyverbe. És ezzel senkit sem akarok bántani mer a játék játszható, de RPGnek semmiképp nem mondanám persze van benne pár elem de ennek ellenére egy csapkodós marhaság. Aki jó RPG-t akar annak ott van a Wow esetleg az újak közül az Aion de ha nem mmo-t akar akkor a Dragon Age (Metineseknek nem ajánlott mer iszonyat bonyolult és nehéz) vagy a nagy kedvencem az Oblivion (esetleg a régebbi részei). Jó játékot
  • KaszaN
    Warrior vagyok, nade a második kard lvl30-tól van? Ez hülyeség! Még túlzás sem lenne de ilyen lassúfejlődés melett eléggé az.
  • FGB
    Az hogy a játék szutyok vagy sem ez elég szubjektív...
    Ha van észrevételed azt megteheted normálisan.
    Ha valamiben elakadtál, tedd fel a kérdésed és választ fogsz rá kapni.
    Ha nem értesz valamit, nem biztos hogy a progi a szutyok...

Mindig lesz olyan akinek rossz napja van ezért elég érdekes stilusban válaszol, de ezekkel nem kell foglalkozni, ugy is lesz valaki aki majd értelmesen válaszol.
  • FGB
    hát pedig vannak kétkezes kardok, igaz csak harcosnak, mindjárt az első amit a kezébe vehetsz lvl30-tól az a RIB magyarul azt hiszem "Vörösvas penge", nem vagyok benne biztos de ez után a lvl 50től a 12 szellem kard jön, aztán van még ezek után pár darab.

Itt nézz szét vagy Itt

A védelem követ vértekbe lehet betenni csak húzd rá a vértedre, de azt hiszem az alap vérbe nem megy bele ja igen és növeli a védelmi értékét ha minden igaz +4-el, persze ha nem lesz belőle szilánk.
  • KaszaN
    Akkor lándzsa, most istenem...tökmindegy. De nekem kard kell, kétkezes, de olyat nemtalálok. Vagy csak nagyobb szinten lehet? Mert akkor télleg szutyok egy játék.
    Ja és még találtam ilyen "védelem köve +2"-t, de nemlehet semmirese használni, ez most akkor mirevaló?
  • Renjike
    ez a játék ritka szutyok!
  • Hurki
    nem kell szét offolni a topikot, köszi
  • Töltöttkáposzta
    Tudom :D hülye vagyok :D
  • FGB
    Az Istvánt szokták Pistának hívni nem a Józsefet.
  • Töltöttkáposzta
    Bocs! csak majdnem kispisti mert józsef :D
  • Töltöttkáposzta
    (sry a dupla posztért utána jutott eszembe)
    Mezőkövesd: Bárdos Lajos Tagiskola: 7.b- Tanuló neve: Kis József.
    Ő nem metinezik, mégis kispisti xD
  • Töltöttkáposzta
    Ezt ő is hallotta de gondolom nem zavar téged :D
  • N3o
    Tipikus kispisti. Nem tud semmit a játékról, csak nyomja és anyázik...stb Nem ért semmit, de nem olvas utána, csak játszik játszik...stb
  • Töltöttkáposzta
    azok nem dárdák hanem kétkezes fegyverek.
    Olvasgasd kicsit a fórumot, hogy jobban tájékozódj a játékban.
    Én is úgy kezdtem hogy kb 1 hét fórumozás, utána download és játék.
  • KaszaN
    Hát hogy láttam kétkezes kardot de én kétkezesben a boltba csak ilyen dárdákat látok.
  • Hurki
    Mikre gondolsz pontosan? Nézz szét itt aztán konkretizáld, akkor talán tudunk segíteni.
  • KaszaN
    HI
    Sokszor látok olyanokat akiknél ilyen nagy kétkezes kard van én meg a boltban csak ilyen dárdákat találok. Egy kardom van azt is csak találtam. Honnan lehet ilyeneket szerezni?
  • Kalóz Pepi
    Halihó!

Érdemes a BM Suránál a sötét védelmet húzni 3. M-es képességként?
    Nem pvp-zni, hanem játszani, mobok ellen csináltam a kicsikémet.
    Köszi előre is a választ.
  • Töltöttkáposzta
    szerintem erőre is tolni kell de nem sokáig kb 10-15 ig.
  • Hurki
    Int:vit 2:1, ha int full vit:ügyesség 2:1
    szóval az elején 3 pontból 2 intre 1 vitre, 40 környékén int full vit 45, aztán 2 pont vit 1 pont ügyesség
  • KaszaN
    A suránál mikre kell pakolni?(erő,inteligencia,ügyesség,élet)
  • KaszaN
    Na már jó csak kikelett lépnem meg be megin.
  • KaszaN
    Hi
    Van egy olyan küldim, hogy öljek meg 15 éhes alfa kékfarkast de énmár vagy 20at meöltem és még mindíg csak 9et ír és nemlehet befejezni a küldetést. Mitcsináljak?
  • Drommó
    Unstopable az úr neve és jinno birodalomban játszik.Őt bannolták a Pegasuson egy időre.
  • Töltöttkáposzta
    Egyetértek
  • N3o
    Nem kérdeztük. Pontosan a tipikus GF "vásárlói kör" 15-18 éves az életben sz.rt se ér el, mindent utál, kocka, pézes mama papa. Itt meg veri a nyálát meg káromkodik, nagy szintű és felvág vele, és ezzel azt hiszi, hogy nagymenő.
  • Töltöttkáposzta
    Na látod ezért nem akartam elmondani...
  • N3o
    Majd rájön akkor, hogy mennyi pénz az, ha saját magának kell megkeresnie. Ha meg apuci, anyuci el van eresztve lóvéval, akkor én az olyan embert úgy hívom hogy "pénzes k.csög" Utálom azt is, hogy ismerősöm haverja 17 éves, meglett a jogsija és egy 10-15millás autót raktak alá kezdésként...

Mind1, az ilyenek tartják fent a GF-et is szóval ennyit erről...
  • Töltöttkáposzta
    na bazd el is árultam h menyit költ...
  • Töltöttkáposzta
    Előfizus telóról havi 20 ezer, hát max azt kamuzza hogy sokat beszél haverokkal.(bocs a dupla poszt)
  • Töltöttkáposzta
    Hát azért nem árultam el, mert KP-val fizet, de az anyja nem engedi, ergo ez titok.
    Ez nem is lenne baj pár forint esetén, de ő kicsivel többet költ rá havonta.
  • pretorius07
    Hát nem tudom...Másfél milla?
    Ez most vagy túlzás,vagy ha igaz,akkor rég 99 nek kéne lennie,itemshopra költve annyi segédcuccot vehet ennyi pénzből,hogy gyerekjáték a fejlődés...Na meg csupa p skill:)

Mindenesetre azt nem tudom,hogy egy gyereknek honnan van ennyi pénze,hacsak nem hitelkártyaszám-generálást csinál,de azzal lebukott volna már..
  • Varikova
    hmm. nem hack, nem illegális, gondolom kizárt hogy kp-val fizet.. ptc?

én úgy vagyok vele hogy ameddig nem jön nekem senki a városban szabadra állva addig ütögethetik egymást (megesett már párszor hogy szabadban nekem jöttek de abban nem volt köszönet)
    fgb: az a baj hogy általában nem így jönnek oda, hanem:
    cs (kivételes eset a szia, esetleg a csá)
    szia
    szép a lovad - húzol?
    nem
    miért?
    nyomj rám csopit (30 szint különbség miatt amúgy)
    nem engedi - húzol?
    azért a húzásos esetet írtam, mert pvp-nél még Senki nem írt rám hogy megyünk-e. csak küldte rögtön a kihívást.
  • Töltöttkáposzta
    Ők nem a városban pvp-ztek, csak nézte egy pár ember a városon kívül.
    Drommó nem hiszem hogy ugyanarról beszélünk, unstopable az osztálytársam minden nap beszélek vele, nem lett bannolva, lehet hogyaz usntopable volt és nem unstopable (uns-usn) mert vannak ilyen gagyi utánzatok sajnos...
    Amúgy most ő a 2. legerősebb harcos, csak 1 harcos veri el, de sztem nem érte meg úgy feltolnia a kariját, mert kb 1, másfél millió FORINTOT beleáldozott már a karijába, amiből fejleszti magát...hogy hogy csinálja, azt elég ha én tudom mert elég nagy titok :) de nem illegális dolog, nem is hack...
  • Drommó
    Erre nem tudok neked választ adni ,mivel sosem pvp-zem :)))Viszont engem mint kívülállót nem zavar ha mellettem pvpznek:)
  • FGB
    de mért fáj odébb menni és a kijelőlt helyen, vagy a falun kívűl esetleg a falu piac részén kivül pvp-zni?
    Az mért nem mükszik:
    - szia! (a CS az nem köszönés!)
    - szia!
    - pvp?
    - ok!
    - gyere menjünk odébb
    - ok!

csak ennyi lenne, a pvp-zőket sem zavarja a körülötük lévő játékos és másokat sem zavarnak a pvp-zők.
  • Drommó
    ez az az unstopable akit bannoltak szeptemberig a metinről?:))
  • Drommó
    Szerintem ne keverjük össze a mind a két fél által beleegyezett pvp-t azzal amikor más birodalombeli odamegy a piacon hozzád és beléd köt.Az már teljesen más tészta,azt én sem támogatom.De ha két ember szórakozik egymással tőlem x távolságra ,engem pl. nem zavar.
  • Töltöttkáposzta
    Mindenkitől elnézést kérek, hogy ide írom le a DDmt2-s problémámat, de muszáj volt, a DDmt2 fóruma kihalt, senki sem írt már egy pár nap óta.
    Na szóval a történet, nem rólam szól, hanem a haveromról, aki a második legerősebb harcos a DDmt2-n.
    Párbajozni akart egy gyerekkel, asszem Pablo volt a neve, erre ő ezt felelte:
    Unstopable: Csá! Jössz egy pvp-t?
    Pablo: Ok de pill.
    (hívta a csaját, akinek történetesen GM- a "nagykarija", most kis karival volt,és adott neki jó cuccokat.)
    Pablo: Most már mehet.(a csaj közben elment.)
    -Pablo szépen elverte Uns-t, a csaj visszajött, pablo visszaadta a cuccokat neki.-
    Unstopable: Gyere rew-et.(bosszú)
    Pablo: ok, pill.
    (jön megint a csaj, odaadja a cuccokat.)
    (megint elveri unst.)
    Unstopable: ez mi volt? ne a GM kiskarija adja neked a cuccokat.
    (jön megint a csaj, közben ugye nézik a pvp-t más emberek, azok a csajt a földöntartják hogy ne tudjon adni Pablonak cuccokat, mire fogja, hozza a GM kariját, ÁTADJA A KISKARIJÁRA A GM FEGYVERT, AMI EGYÉBKÉNT TILOS, ÉS AZZAL KEZDETT EL DARÁLNI MINDENKIT.)
    Unstopable leprintscreenelte egy párszor hogy a normál playernél GM fegyó van, rakta is fel fórumra.
    És milyen érdekes, másnapra a topicot törölték, és szartak az ügyre.
    Ez mi akarna lenni? Mert hogy oltári nagy bunkóság az fix.
  • FGB
    itt a lényeg, de nem is miattad hozták ezt a szabályt, hanem azok miatt akik a falu központjában pvp-znek.