Metin 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Varikova: kihagytad hogy minden 2. száguldás besül és egy helybe toporog a kari, kb akkor halsz is....
What a feeling? Cycling and beer :D
Én most hajtok +9es 61es vértre. Már van 3db 7-es. Mondjuk az enyémnek db-ja 6-oson 200k. Harcosé valamivel drágább. Az utolsó vértem +6 de a 4-es def kõ hiányzik belõle. A többi (kitérés 4, siettség 4) már benne van.
Név: N3o | Szerver: Pegasus Kaszt: Sámán (sárkány) | Szint:75 Céh: JoeBoss
ha összehozok egy sárkány tekercset, az megmarad és használhatom többször vagy csak 1 alkalomra jó?
kíváncsi lettem volna asmo véleményére is a majom kazival kapcsolatban, hogy van valamilyen szinthatár a lómedál dobásra?
számoljunk elöl 4 csopira: az 12 pók, minden 2. ütés krit vagyis 12x300+12x700=12000. ha mindegyik pók betol rád 2 ütést akkor marad 2K tp-d amit a méreg szed le amit rád toltak, esetenként pár többször is kritez. kérdés: Le tudod ütni a pókokat gyorsabban, mint hogy 2-t belédütnének? a potidat meg csöszheted (hogy finoman fejezzem ki magam) mert mérgeznek is mintha kényszerbõl tennék
és hátul: 3 csopi pók mondjuk, 1K-kat kriteznek az 9K egy ütésbõl és még méreg mellé +-néhány meglepi, pl nem akadnak be a falhoz hanem csúszkálnak mintha jégpálya lenne (szépen kérdezve mennyire reális: a gf vezetõjének feje lecsúszkál-e a falról ha betámasztom és ütöm) nem bírod a végtelenségig...
szóval errõl annyit neo, hogy Nem könnyû õket megölni, kaptak egy rakat tp-t még mellé az íjászok már tényleg íjászok és nem mennek a képedbe a pókokat nem tudod falhoz vinni, a mérgezésükre is bejön néha a krit (én is csak lestem mikor megláttam) összegezve: mikor közel 1 hónapja bementem 53-ason pókkaziba elbírtam a végén 1 csopit az elején 4-et. most 58-ason +3Ktp-vel meg +50 védelemmel elején 3 csopi már kiidegel, a végén 1 csopi meg rettenetesen kitartó. ja és nem egy csopi van a végén... ugyanis ha sikerül úgy megütnöd hogy csak 1 csopi menjen oda lehet, hogy senki nem gyilkolászik abban a teremben de van egy kisebb auto respawn (mikor még mindegyik csopi ép) és az fix, hogy alád kerül be. szóval jó esetben 2 csopival futkározhatsz, skilleket meg nem használhatsz annyira tömött.
kardnál azt hallottam,fms a földi harcnál,rib a warlónál válik be jobban.
a gyenge majomkazi elején 35-ig dobnak (állítóalg) de a végén 35 felett is dobott már. (normál kaziban 35-tõl 45-ig)
a testinek az egykezes fegyverek szoktak menni, mert az aurával nagyot üt a mámorral pedig gyorsan még rá (meg még nem tom, ide egy testi szakértõt kérek)
a halálos lemezvért többet véd mint az oroszlánnál, márpedig ott a védelem számít. kinézet meg annyit, hogy ne zavarjon.
és lenne még 1 kérdésem, én testi harcos vok, a rib v az fms illik jobban a kezembe?
illetve a halálos vagy az oroszlán lemezvért a jobb ?
mert sajnos +3-nál egyiket se láttam jobbnak még 😞
(persze a piacon megnézhetném) de a tapasztalat többet jelent
Wake me up, I\'m living a nightmare I will not die (I will not die) I will survive
Wake me up, I\'m living a nightmare I will not die (I will not die) I will survive
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
igazad van teljesen de van 90es biologus küldi is még 😄
ez egy dolog hogy 60 75 között nincs 8talán lesz? jó kérdés) de akkor is van 60 fölött még küldetés 😄
vagy te a küldetés-ekhez a biologus feladatait nem számolod? ha így nézzük akkor igazad van 😊
Amíg nem volt meg a barlang volt 60 fölött 4db küldetés, ami mind a biológusos volt. Most, hogy lett a barlang lett +2 küldetés 75-ösön és 80-ason. És kész. 60lvl és 75lvl között nincs csak a bilogus küldetések. Semmi más.
http://www.metin2wiki.eu/index.php/Liste_der_Quests
de kinek a pap kinek a paplan.
Persze má' csak tény lag az hiányzik, hogy még ugráljanak is ott nekem 😄DDD
Jó a fejlõdés sokkal nehezebb mint a metinben de talán nem is baj.
Igaz hiányolom a toplistát :S
Darabos az irányítás? miért?
A metin nek egy elég nagy hibája hogy NEM LEHET UGRÁLNI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Engem kikészít komolyan csak eddig még nem mondtam.
Játszottam egy hétig a GoA-val és gondoltam viszanézek metinre.
Ott a kerítés nyomom a spacet, erre híjjá hájjá húú csááá.
A helyett hogy ugrott volna.
Amúgy ha a grafika nem tetszik akkor állítsd át a legnagyobb felbontásra.
Amúgy tényleg ilyen kicsit wow és metin2 keveréke.
Olyan Word of Metincraft.
Neo, nem tudom, te mit szólsz a metin legújabb játékos húzásához. (GoA). a WoW egy rakás gané a Metin egy kicsit kisebb kupac és ebbõl a 2 rakás szarból gyúrtak 1 nagyobb rakást. ezek után én is menekülnék. (bár, eddig azon metines ismerõsimnek akik kipróbálták a goa-t már a 2. napon a 75%-a abba is hagyta). hidd el, jó nekünk még a metin, de akkor inkább a goa elbaszásával foglalkozzanak ne ezt folytassák...
A GF gyakorlatilag most a szemét bekötve mászkál egy használat alatt lévõ lõtéren. Csak a 100%-ig metin2 megszállottak lõnek mellé, a többiek fejlövésre hajtanak...
Apropó 60+ -os küldetések? Infó? Szerezz gyorsan.
De azért kíváncsi lennék a válaszára tényleg kikerült a bestia (ami mellesleg küldetés tárgya), vagy csak valami félreértésrõl van szó.
ASMODEUS remélem erre azért válaszolsz!
Itt egy oldal, amin hasznod infók vannak a játékról:
www.metin2wiki.try.hu
Ja, és találtam egy képet a GF vezetõjérõl:
Apropó, akinek sok SÉ-je van írjon már rám itt egy privát üzit.
Káposzta, igen itt is vannak normál szerón ilyen idióták 😄 Sõt itt még veszélyesebb is mivel priváton nem szakadsz bele egy vért elvesztésébe annyira 😄 Vissza lehet csinálni pár nap alatt, de ha itt buksz el egyet na az már végzetes lehet. (úgy értem, hogy látod mit mûvel a GF, milyen új szabályokat találnak ki õk és a mi idiótáink, elvesztettél xy mennyiségû vagy értékû cuccot, és lehet, hogy már nem kezded újra)
2 a játék egyre "érdekesebb", de ha beleszakadok se tudok vele mit csinálni, reakció, egyre kevesebbet játszok, egyre több idõ marad a REALITY LIFE címû "játékra" ((:
FIGYELEM!
Új láma DDmt2 Sárga világban!
Neve: Inas11
Egyik nap állok egy NPC elõtt +9 fekete vasban, erre odajön és megkérdezi van e csajom. Mondom nincs. Aztondja lehetek? mondom neki legyél.
Erre mivel áll elõ? Kipróbálhatom a vértedet?
5 perce se ismer, de azt hiszi hogy annyira megbízom már benne hogy odaadom neki a vértemet.
Mind1 próbáltam kicselezni hogy akkor õ meg adja oda kölcsön a Lélek Rabló +9 ét kipróbálni.
Persze rögtön nemet mondott valamiféle tisztázatlan okok miatt...
Figyeljetek oda mert sok ilyen IQ betyár van a játékban, de gondolom ti mér tudjátok.