2912
-
#2180 Elnézést, de 1-2 hozzászólást törölnöm kellett.
Zetor: a metin fórumában olvasgass, találhatsz megoldást a problémádra. -
zetor proxima #2179 Valaki eltudná magyarázni? -
zetor proxima #2178 Mi az a format c? -
zetor proxima #2177 Akkor leírom az üzenetet. A windows nem tudja elérni a megadott eszközt, elérési útját vagy fájlját, lehet hogy nem rendelkezik a hozzáféréshez szükséges engedélyekkel
hogy kell kiosztani? -
FGB #2176 jogosultság hiányában nem indul, elősször ki kell osztanod a Metin2 mappára utána már tudsz vele játszani.
Ha mégsem ez a próbláma akkor egy "FORMAT C:" segíthet utána meg egy írány a szabadlevedő parancs az agynak. -
#2175 Orvosolni lehet. Először is tanulj meg írni, másodszorra meg a "valami hibaüzenet" ezzel nem tudunk mit csinálni. Ez olyan mint "láttam valamit tegnap olyan kellene..." nesze semmi fogd meg jól. Szóval mit ír ki pontosan? -
zetor proxima #2174 Valaki tudna segíteni? ma töltöttem le a metin2.hu-ról a játékot feltettem és a parancsikonja valami lapféle ikonvolt rákattintottam és valami hobaüzenet volt. a gépemen windows 7 van. ez lehet az oka? és ha igen hogy lehet orvbosolni?
-
#2173 xido sajnos ezt nem ide kell írni, mert itt semmit nem tudunk tenni :) -
xido #2172 Eszembe jutott,hogy igazán bosszantó hiányosság a teleportálástól való elállás lehetősége..mikor megkérdezni,utaznál vagy sem..akkor lehet,de mikor a célállomásokat mutatja,oda is lehetne tenni mégse gombot,mert ha nincs a listában a kívánt hely,akkor a fene se akar potyára ugrálni:) -
#2171 Dobd ki a fenébe azt az oldalt. Sok köze nincs hozzá de minek. Nincs ráírva melyik oldal, eladni nem lehet (mellesleg el sem fogadja csak ha te ütöd ki) 2 hét azért túlzás, mert ha 1 egész álló nap azt ütöd ami dobja, akkor azért kiesik. Nekem anno a pókosat nem akarta megadni az istenért sem. Amikor a v1-es nagypókokat kellett hozzá ütni. -
FGB #2170 csak szívat nekem az egyik oldalt 2 hétig nem volt hajlandó megadni. -
xido #2169 Srácok..lehet bug vagy csak szívat a játék?..Napló oldalas küldetés..valahol 42 körül meglett,de csak 47en lehetett leadni..
Leadtam,elfogadta,adta a következőt..de úgy,hogy közben az oldal a raktárban volt,ergo megmaradt a készletemben az oldal..aztán 3 napja nem dobják a következő oldalt...lehet emiatt,vagy csak türelem játék némelyik küldetés?:)) -
#2168 Jah értem.
Oks köszi igazad van
grat magamnak -
#2167 1 te notóriusan dupla posztot írsz, ha kérdezel is
2 FGB normálisan válaszolt 2 külön témára
3 nézz magadba
4 ((: -
#2166 Hurki már qrvára elegem van abból hogy pont rajtam szúrsz ki a dupla posztért. Felidézném a 2159és a 2160. kommentet.
FGB írta, az is dupla poszt, de te természetesen le se szarod hogy ő miket irkál, csak velem akarsz kib.szni...
le lehetne már állni. -
FGB #2165 Lovagias = 12000
Nemes = 8000
Jó = 4000
Barátságos = 1000
Semleges = 0
Agresszív = -1000
Álnokul = -4000
Alattomosan = -8000
Kegytlenül = -12000
Maximum 20000 lehet és ez -20000 és +20000 között változhat -
#2164 És mitől lesz valaki "kegyetlen"? (vagy mik vannak még)? -
#2163 inkább örüljünk neki hogy valami jót is csináltak (a 4-es küldinek a javítása, engem spec már idegelt hogy kiskarival nem tudok venni semmit fegyókereskedőnél) és a bestia visszarakása (nem értem hogy minek kellett egyáltalán kivenni ha a megbizatások között volt) -
#2162 "Egy új küldetés került be lvl 92-es szintre."
Hát ez remek, és a lvl 6x-es küldetések? Érdekes 8x fölé vannak küldik 100millió EXP-t adó, de 60 és 75 között egy szál sincs, ami EXP-t adna.
Kérdezzen már valaki ennek utána hogy a lvl 6x-es küldetések mikor lesznek itt is elérhetőek. -
#2161 Oké én értem amit írsz... de konkrét 2 kezes kard nincs a játékban, ez fórumon is ki volt írva anno, ám 1-2 kétkezes fegyver úgy néz ki, mint 1 kard, és a neve is az -
FGB #2160 Az a rang ponttól függ, Nyomj egy "C"-t és vidd az egeret a karakter nevére, ott találod a rang pontodat.
És hogy mire jó, hát ha eléri a skilled a "G" szintet akkor ebbe fog kerülni a fejlesztése.
És még valami, ha minuszba mész vele akkor 50 felett felszerelést veszíthetsz. -
FGB #2159 Nem tudom mi bajod az RPG vel vagy a MMORPG-vel de a Metin bele illek ebbe a kategoriába.
RPG - role-playing game - szerepjáték
MMORPG - Massively Multiplayer Online Role-Playing Game - nagyon sok szereplős online szerepjáték.
És ugye ebbe a kategoriába bele esik a metin.
Amugy viszont vitatkoznék veled, ugyan is szerintem ajáték meg felel mind RPG-nek és mind hack n slash-nek. Igaz, hogy maga az alapjáték más játékon alapul, mint mindegyik a piacon, a metin csak annyiban jobb hogy fejlettebb a harcrendszere amit pár helyen megemlítettek. Szerintem sokkaknak sokkal inkább az a baja, hogy a szokások rabja és ha valami más (új) az már szar, csupán azért, mert nem boldogulnak a szokott dolgokkal.
A Wow-ról ugye mindent tudunk, a metin-ről viszont elég keveset, pl nem tudjuk mikor indult Dél-Koreában, és mivel a 2-esnél tartunk volt egyes is igaz az 2D volt színtén koreában, és abból alakult át 3d-s játékra.
És egy kérdés:
- Hol törvényszerű, hogy egy RPG-nek körökre osztot támadási "rendszer"-nek kell lennie.
és még valami: ha nem tetszik a játék, akkor ird le mi nem tetszik, de ne azzal kezd, hogy szar. Engem nem igazán érdekel neked mi tetszik és mi nem, de nem kell rögtön szarozni, lehet csak te voltál béna, de ha tudsz jobbat készíteni a metinnél hajrá én neked szurkolok!
A wow-ot régebben kiprobáltam de meguntam, nekem nem jött be, akkoriba elég uncsi volt, de ettől még nem kürtöltem világgá, hogy mennyire szar. Igazábol nem értem mitartja ott azokat az embereket, ráadásul ezért még fizetnek is, de mindegy ez az én véleményem. -
#2158 Mitől függ az, hogy én a játékban abarátságos jelzőt kapom vagy a nemom mi a másik? -
#2157 Tudod, Még mindig egy RPGről beszélünk. Ez nem más mint egy hack n slash amivel semmi gond nincs, de se RPGnek se hack n slashnek nem felel meg. Na akkor milyen stílus is ez? És egy szóval nem mondtam hogy a Warcraft sorozatban nem voltak lopások. Én csak mellékesen megemlítettem hogy a Metin lopott sok helyről csak tudod van egy kis különbség aközött hogy egy számomra szarnak titulált játékhoz lopnak vagy egy olyanhoz ami híresebb lett mint ahonnan lopott. -
FGB #2156 szerinted ha a RIB a wiki fórumon a kétkezes fegyverekhez van besorolva, valamint a harcos azt két kézzel fogja, akkor mi ha nem egy kétkezes fegyver??? valamint hat történetesen a RIB egy kard, mert ugye mondhatjuk rá hiszen úgy néz ki mint egy kard. ha ezt a kettőt összerakod, akkor mit kapsz nem kétkezes kardot??? vagy nálad mi lesz jégcsákány? nyisd ki jobban a szemed mielőtt olyat írsz "kétkezes kard amúgy sincs a játékban"
de tessék egy kép a RIB-ről, csak hogy el lehessen dönteni ez mi hanem kard:
-
#2155 Szuper szokás szerint dupla poszt
Nem kétkezes fegyókról, hanem kétkezes kardról volt szó, csak csórikám nem bírta kifejezni magát... kétkezes kard amúgy sincs a játékban... de páran rib-et meg 1-2 fegyvert annak vettek...(bár ha belegondolok: 12szellem kard, harag kard.... etc) -
#2154 Grafikán lehet állítani, egy az, kettő meg hogy az hogy egyszer te, egyszer a mob üt, azt lehet befolyásolni ütés sebességgel.
Amugy tényleg nincs benne ütéskombináció, mint a metinbe de SZERINTEM jobb mint a metin.
egy rohadtul de rohadtul nagy hátránya a metinek hogy nem lehet ugrani!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
#2153 mennyetek már.
Mi az hogy 30lv-tol van legelőször 2 kezes?
Akkor a lándzsa meg a póklándzsa meg ezek mik?
Meg a rib után még van óriás fejsze meg gleccser csákány is nem rögtön a 12szellem.
Ez metin2- fórum, ne hozzuk szóba a többi MMORPG-t mint pl a GoA-t.
Az nektek talán azért fos, mert nem a metinről van mintázva.
Én most azzal játszom. -
#2152 A GoA az majdnem teljesen WoW a skillek is úgynéznek ki, a grafika is olyan, a karakterek is meg egy csomóminden. Sőt egy ismerősöm szerint az állatok is. Am szerintem mindegyik fos. És Szinte biztosra veszem, hogy itt az meberek 90%a azér játszik vele mert magyar. Ha pl így lefordítanák pl az aion-t akkor avval is dög sokan nyomnák. -
FGB #2151 Off/ Még egy dolog a Warcraft (1994) nem egy egyedi játék, mint azt sokan hiszik, hanem a Dungeons & Dragons (1974) és a Warhammer (1983) alapjaira épül, ehhez még hozzájön egy két Tolkien mű és már kész is a Warcraft.
Ezek tudatában teljesen felesleges másolatról beszélni ha az emlegetett "eredeti" is csak egy összegyúrt másolat. /Off -
FGB #2150 volt anno egy játék még 386-os gépen játszottam vele azt hiszem a neve Magic of Magic volt de nem biztos, abban voltak ilyen körökre osztott harcok, első körben én ütöttem utána meg ő. Ez a fajta rendszer elég idejét múlt és semmi valóság alapja, kb. olyan mint ha box meccsen előbb a piros sarokban lévő ütne majd a kék sarokban lévő, ls az nyerne aki tovább bírja. Szóval szerintem a Metin harcrendszere élvezetesebb, itt nem mindegy melyik készséged mikor használod, kell hozzá egy kis taktika is. Persze ha nem értesz hozzá lehet csapkodnak tűnik, de nem baj neked ott a wow, jó szórakozást hozzá. -
#2149 Tudod, Ezt hívják harc rendszernek. Egyszer te egyszer ő üt, nem pedig csapdosás összevissza. Metin sem különb. Gates of andaronról meg tényleg ne is beszéljünk. -
#2148 Én kipróbáltam a nagy istenített WoW-ot.. kb. 10 percig játszottam, amíg nem kellett "harcolni" egy mob ellen.. hát amit ott "harc" animáció címen láttam... hát no comment... és ezért vannak olyan sokan ennyire odáig...
Játszon vele, aki akar, nekem nem jött be... ettől független biztos jó játék, hisz sokan játszanak vele és fizetnek érte havonta... -
#2147 Aha ja, hogyne. Nemis az enyém a gép, szal bukta. xD Amúgyis, a játékkal csak azért játszok, mert ez az egyetlen aminél nemszűnik meg az internet, mert egy rakás fos.
Amúgy meg nemértem azt a "minősíthetetlen Radeon videókari" mert nem gyenge, sőt baromi jó, szóval innentől nemértem miértkell mindenkibe belekötni aki veledszembe megy. -
#2146 a WoW hoz csak anyit szólnék hozzá hogy egy nagy kalap szar, vagy 2.
csak a pvp jó benne, semmi több. -
#2145 Shade még egy gépet sem tudsz összerakni rendesen (intel 4 magos mellé egy minősíthetetlen Radeon videókari... ha játékra akarsz gépet csinálni vagy GeForce az intel mellé vagy AMD a Radeon mellé), mit vársz egy játéktól? A metin részben koppintás, ahogy a GoA is. Az meg metin wow keverék. És igen nem feltétlen élvezhetőre csinálták. Ha élvezni akarod fizess, hogy könnyebb legyen. A GF így működik. -
FGB #2144 17-esen gyilkold a fehér esküket map2-ön, majd picit odébb a viharkatonákat. -
#2143 én 17 vagyok és már olyan rohadt lassú a fejlődés, hogy borzalom. :/ -
FGB #2142 Ok lehet kicsit koppintva van, de melyik játék nem. Már nem tudsz olyan játékot mondani szerintem amibe valaki bele nem látna valamielyik másikból valamit. Nem azt mondom a metin über franko, mert ez nem az, csak hát éppen ingyenes, nincs havi díj. ellentétben az általad felsoroltakkal.
Meg hát amúgy is kinek a pap kinek a papné, mindenkinek más tetszik, és valjukbe azért jó páran játszanak vele nap mint nap. -
FGB #2141 nem, nem a második kard van lvl30-tól.
kétkezes fegyverek kötz vannak lándzsák, kaszák, villák, fejszék, és kétkezes kardok. Az első kétkezes kard a RIB ami 30-as szinttől használható.
Amugy harcossal nem nehéz fejlődni a lvl30 hamar meg van 2-3 nap.