Metin 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ne csak az ikont töröld hanem a DDmt2 teljes könyvtárát.

Töltöttkáposzta
hát ez nem vált be ugyanis csak az ikont tüntette el, a total commanderbe néztem, a hely még ugyanannyi maradt amennyi azelõtt volt.

Wake me up, I\'m living a nightmare I will not die (I will not die) I will survive

csak úgy mint a rendes metint Shift + Delete.

Töltöttkáposzta
Help!!!
Hogy kell uninstallálni, letörölni a DDmt2-t???
Fontos lenne.

Wake me up, I\'m living a nightmare I will not die (I will not die) I will survive

Varikova
Neo: a régi mondás miszerinta jó munkához idõ kell megint bejött ezek szerint.

Xido: mivel ablak módban játszok nem.

N3o
Na mi ez a punnyadás? Látom senkinek semmi problémája a játékkal 😄 Mindenki megbékélt az új kinézettel 😄 A sámán ruhák változtak, azok is világosabbak lettek meg a sura rucik is. Már csak 1 gond van. DT, és a GM-ek portálása magasabb szintekre (úgy, hogy lássák is a játékosokat) Még ezért kellene visítani a GF-nek, hogy csinálják meg. Lassan azért helyrejön a játék... Több mint 1 év alatt...

Név: N3o | Szerver: Pegasus Kaszt: Sámán (sárkány) | Szint:75 Céh: JoeBoss

Töltöttkáposzta
---ZzZZzzzzzZZZzzzzzz---

Töltöttkáposzta
én most azzal foglalkozom hogy paintbe vagy gimpbe megszerkesztek új fegyvereket.

Töltöttkáposzta
asmo kösz a képet de sztem ez majdnem ugyan olyan maradt :S
legalábbis én nem veszek észre rajta különbséget.

N3o
Még jegesbe nem jártam azóta, de kösz hogy szóltál 😄 Majd napszemüveget felveszek elõtte 😄

Leevi
Nyitottam a magyar ddmt2-nek témát akit érdekel:http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1267869274

\"Engem nem lehet megérteni,bennem hinni kell\"/By B€CKHAM

Olyan megoldás,hogy a játék idejére a monitorod fényerején/kontrasztján állíts..az nem gyere be?😊)))
Varikova
gyönyörû az új táj... túlságosan is. kicsit megélénkítették a színeket azt most már rókázni támad kedvem ha map1-re megyek (mi erre a megoldás? ne menjek map1-re XD).
neo, ha nem akarod hogy az egész agyad kiégjen akkor nehogy jégföldre menj. eddig is világosnak hatott, fõleg ha lungsamból mentél jégföldre, most már egyszerûen megvakulhatsz map1-jégföld vándorlás között... egyébként tényleg szép lenne a táj, ha nem az eget kéne figyelnem a szemem biztonságának érdekében...

ChaosTeam
Töltöttkáposzta
vki printeeeeeeeeeet

Én olyat kérdeznék,hogy mi van a tárgypiac sms-vásárlással?..február elején azt írták,kivették,mert sokszor nem érkezett be a pénz...valamint bannolhatják is azon játékosokat,akik nem elõfizetéses mobilról nyomják,csak feltöltõsrõl...erre benne is van a tárgypiacban az sms feltöltés,meg mûködött is 2 hete kb...most akkor már lehet bátran használni mégis?
Töltöttkáposzta
olyannal még nem próbálkoztam de tulajdonképp nem is akarok mert DDmt2-zök és a rendes szeróra csak ezért akarok visszamenni.
Tetudnál küldeni egy Printet? kérlek

ha valakitõl elkéred USB-n a teljes mappát és átmásolod magadnak a frissített metint, akkor sem indul el?

Töltöttkáposzta
vki küldjön már pls PrintScreent mert megint bejött ez a torrentes liliom és nem tudok játszani.

Töltöttkáposzta
ez norm szeró vagy p-szeró?

a fû az tényleg kicsit túl világos, de amúgy jók lettek a texturák, igaz a stég cölöpei még mindig nagyon kockák 😊. Más változást eddig nem találtam, csak a texturákat. A skorpió ember nem került vissza sivibe.

és van valami változás a kinézeten kívül?
ToCsEk
ma ddmt2n 89rõl 90re fejlõdtem ch2n vörös végében 😊
esett 2elektro, 1 ördögûzõ, 1 megváltó legyezõ, 2 ég és föld harang (vagy mi a neve, a 65ös bénábbik) meg 1 harcos fekavért 😄

a poén az volt amikor 90es metint elkezdtük 2n verni, és kb a felénél 2 boss jött ki belõle 😄 fincsi volt 😊 kidobtak vagy 10m yangot 😄

¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?

ToCsEk
ezek szerint berakták az új koreai textúrákat?😊 heti firssítés óta nem játszottam dracon 😄

N3o
Ez az új terep.... A sziklák jók lettek, a fák is szépek na de a fû.... Kiégeti a retinám. Tudom asmo ha nem tetszik húzzak máshová... Mind1 csak gondoltam megosztom veletek ezt az amúgy is már észrevett történést.

ToCsEk
már jó az új kliens, most már letölt mindent

Töltöttkáposzta
áh én nem fogok ezzel bajlódni.

de az olyan lesz mint ha angol kliensel játszom a ddmt2-t és mellette nem lehet a sima angol metinnel.így lenne akk a magyarral is?
Töltöttkáposzta
értem.
és köszi 😊

Hurki
nálam is, de angol és kínai kliens csodákra képes 😄

What a feeling? Cycling and beer :D

ToCsEk
http://www.sg.hu/forum.php
bal oldalt beállítások és a nick képhez tudsz képet feltölteni 😊

ddmt2-nek 1napja készült el a ch2-je, csináltak egy külön indítót rá, hamarosan csak ezzel fog elindulni, de nekem patch letöltésénél 93%nál megáll az egész ://

Töltöttkáposzta
Ja és továbbá ezen a téren kezdõ vagyok úgyhogy pls ne röhögjetek ki.
Hogy lehet a nevedet így átalakítani mint pl.: Neonak vagy Tocseknak vagy Rizlának nem úgy mint nekem meg Varikovának meg hurkinak hogy csak simán a név.

Töltöttkáposzta
Azt lehet tudni hogy lesz e a DDmt2-nek további szervere?
Mert az az 1 nem elég egy kényelmes játékhoz, mert csak az idegeskedés van hogy nem enged fel, mert fullon van.

ToCsEk
úristen ekkora szart, látszik hogy gf game... hülye németek...
amúgy köszi.

N3o
Továbbá a metint a C://ProgramFiles/Metin2_Hu/ mappába kell telepíteni ahová eredetileg is akarja rakni, más különben nem fogja megtalálni az exe-jét. Tehát hiába van játékra egy külön partíciód, ne oda rakd mert nem fog menni.

ToCsEk
BUTA, szerinted ha nem próbáltam volna írtam volna ide? ne nézzél már 10éves madár low pistinek..

N3o
Lusta vagy. FÓRUM! Jobbklikk, futtatás rendszergazdaként.

ToCsEk
van valakinek ötlete, hogy mi lehet a baj?

win7 64bit, 2perce raktam újra a metint és nem megy :S

RIZLA
mielött belépnél, kapcsold ki az a torrentes szart........

Nem...nem...!!! Nem akarok Windows-os lélegeztetö gépet...!! SOF2, I my dying love - [H|R|S]SoF2 Team - War & Smoke - kertésznek kellett volna menni bazmeg...

atinq
Sziasztok. Segítsen valaki légyszi. Belépéskor nem enged fel egyik szerverre sem. 10 alkalomból 1-szer. Ez miért van? ha lehet PÜ-t írjatok.

No.

Töltöttkáposzta
szerintem csak a karid nagy lehet hogy nem 37-es en kéne probálkozni.
Az is fontos hogy milyen faj vagy mert harcos a farmoló kari.

Varikova
ördög metinbõl mióta jön orkok középsõ szigetes ezoterikus népség? eddig úgy tudtam hogy csak a templomi ezók jönnek de este dt runon 4. szinten sötét kínzó meg sötét arahan.... ez valami újdonság?

Hunner
én kék vagyok 37es eddig sikerült 1 rib-et ütnöm, mikor volt kesztyûm

apróbb dolgok esnek meg 100-200 yang, lehet a karakterem béna csak, pl 10 könyvbõl 1 ha bejön, az már jó, a kovácsnál meg már 1 század cuccát otthagytam

Varikova
ez vicces. igazán az. gondolkozzanak már pöppet. ha netalán valaki megfejeli a falat és nem megy át rajta a feje az hiba? inkább azt a bugot kéne megcsinálni ami a majomkaziba még mindig megy. mert Az Tényeg Bug hogy a majmok a falon át közlekednek. ennyi realitás lehetne már a játékban!

N3o
Nem annak számít. Mindenhol be lehet szorítani õket, még az orkokat is a falba. És igen bug volt, és javítottak is rajta, csak nem sikerül 100%-osan.

Töltöttkáposzta
Szerintem ez hogy beszorítod a falba a mobot nem teljesen szabályos.
Mert bug kihasználásnak számít szerintem. Nem tudom ti hogy vagytok ezzel.

N3o
Természetesen pegasus-ról beszélek. Mivel a barlang már nyitva, +5ösön és +6oson esnek a 61es vértek 😄

Varikova
melyik szerón? pegán? dracon? vagy hol? mert itt aurigán nem. még sd1-ben is jobban jár az ember ha leszáll a lóról és úgy üti õket mert 4 csopi pókból jó hogyha egyet sikerül beszorítani, de azt is úgy, hogy leszállsz a lóról felszállsz a lóra a csopik mögé mész és beütögeted õket. sd2-ben nem lehet leszállni felszállni mert vagy elhalsz ameddig ügyeskedsz vagy beleütsz egy másik csopiba is. itt még nem darálták nullára az sd2 respawnját. felétek lehet, hogy olcsók a 61-es vértek. itt a +5ös 4 milla.
ja és ami eléggé megbotránkoztató: csak úgy heccbõl csináltam egy kiskarit, egyik céhtártárs pedig szintén. én a pirosakhoz õ meg a kékekhez. kb 3x annyi cucc esett neki és annak közel a fele extrás volt. mivel ez nekem valamiért nem tetszett csináltam még 2 kiskarit. egyikkel sem tudtam annyi cuccot ütni mint õ, pedig ugyan azt ütöttük csak más birodalomban. erre csináltam egy kék karaktert aminek a teljes két oldal inventorija kb 15 perc alatt megtelt. hát most már értem mért vannak tele a kékek partizánokkal meg egyéb jobbnál jobb cuccokkal, amikrõl mi itt a pirosaknál max álmodozunk...

N3o
40% krit G1-en van a segítségnél 120 fölötti int-nél. 113 int-el nekem 32,7% a krit + a 7es mennyei könny füles ami gyöngyözve +7% kritet ad, és ha a kritre megyek rá akkor ott az égkönnye karos ami még +7% krit. Viszont a skilljeim jóval kevesebbet sebeznek mint a harcosé. 2800at sebez a G2es lövés, mondjuk legyezõvel jobb, egy magas mágikus sebzésûvel, de az lóról nem jó. Ja és Varikova, be lehet szorítani a falba, csak úgy látszik te nem tudod. Visszavették, nem úgy megy mint anno, de beszorulnak. 3 csoport esetén 9 pókból egy 4-5 beszorul szépen. A többit meg le lehet darálni sillekkel.

Hurki
Azért az a kb 40% krit nem kevés, meg a 13% védelem többlet....

What a feeling? Cycling and beer :D