Metin 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
azt mondod megnézni hogy normál szerón hogy kell vinni. igenám, de te magad mondtad a cuccok extrázását. Mikor fogsz olyan extrákat rakni Normál szerón a cuccaidba (PÉNZÉRT!) amilyeneket Priváton veszel Ingyen?
2.Ez egy Privát szerver, amit egyrészt szórakozásból csináltak, másrészt azért hogy nagy szinten ha elérsz addig normál szerón, hogy kell vinned a karaktert.
Érted?
Wake me up, I\'m living a nightmare I will not die (I will not die) I will survive
Nem elég az ha felviszed akkorára a karidat és full P skill.
Neked lehet elég de akkor kegyetlen szar lennél.
Itt bónuszolni és kövezni is kell.
Mellesleg nem az nyer aki elõször kábít, vagy akit nem tudnak bekábítani.
Ezen a szinten már szinte mindenkinek van Ájulás ellen immunis pajzsa, és a varázs sebesség is nagy, tehát elég gyorsan pörögnek a skillek.
Abban is jó pl, h gyönyörködhetünk a skillek kritikus találatában, ha betalál, mert elég nagy szokott lenni.
Wake me up, I\'m living a nightmare I will not die (I will not die) I will survive
amugy meg bonusz kérdése minden, bekábíthat ha 100at sebez rád p-s skillel nah meg ha csapkod 2-3at xD
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
Ja és már nem játszom mert nem tudok.........
A ddmt2-n 300%-os az exp dobás, kivétel az utóbbi hetekben, most megemelték 400*os szorzóra, de ez nem örökké lesz ilyen.
Én már játszok egy ideje és még mindig csak 86 vagyok, mert ugye közbe venni cuccokat, de az pénz, a pénz meg üzlet tehát el kell adni, szóval nehezen találsz olyan szervert ahol 3 nap alatt fullos vagy :S
amúgy meg pvp szerver a ddmt2.
és nonstop megy, nem tudom honnan veszed hogy nem mûködik
rizla: aurigán már 29-esek.
a privát szerver azért szar mert 3 nap alatt 99-es szint P skillek azt utána mit cisnálsz? malmozol? sokan istenítik itt pl a ddmt2-t ami a nap24 órájából 25-ben nem mûködik. ismerek én is privát szerókat, ki is próbáltam 1-2t, 2 napig jó az de utána csak unatkozik az ember és a magyar szeró sem jó már neki mert az meg "túl lassú". ez olyan mintha egy sima single playeres játékhoz hackeket használnál. (az eredménye legalábbis ahhoz hasonlít, hisz nincsenek nehézséges és akadályok +megállíthatatlan leszel)
Ha itt is tilos a Privát szerver reklámozása akkor bocs bár szerintem szar ez a sazbály.
Így is elég szarul áll az ország, még kell ezeknek a kib.szott ferdeszemû g.ciknek is pénzt elcsórni tõlünk.
Köszönöm
Nem...nem...!!! Nem akarok Windows-os lélegeztetö gépet...!! SOF2, I my dying love - [H|R|S]SoF2 Team - War & Smoke - kertésznek kellett volna menni bazmeg...
amúgy meg privát szerver miért is szar?
tocsek, azok a spambotok túlságosan ragaszkodó típusúak. a kraácsonyi event alkalmával mikor a fõorkok be lettek rakva vagy 3 fõork ráagrózott a kör közepén álló spambotra, így nem lehetett õket megölni. nagy nehezen lekönyörögtük az égbõl rembrantot majd miután kicsit nyomatékosobban megkértük rá hogy nézze már meg hogy mi is a gondunk ne csak a sablon szöveget fújja ami a spambotokról van ki is bannolta õket. (a hiba nem oldódott mert a õorkok a nagy büdös semmit ütögették tovább) mindazonáltal kb 30 perc múlva 3x annyi spambot jelent meg. csak azt nem értem, hogy ha valóban kínaiak azok a szarok és valóban dinamikus IP-vel rendelkeznek mi a rákért nem tiltják le az összes kínai IP tartományt.
amúgy azok a ..... map1n állok lvl1es spambotok miért nincsenek még bannolva?
Menjetek Privát szerverre azt kész, nincs több gond a "magyar teammel" .
én vagyok auriga piros birodalom top1 céhének a vezére. a Jinno birodalom fele zsoldos szövetséget kötött ellenünk, vagyis miest mi kiküldünk egy kihívást már kezdik szervezni. valahogy mindig benne van az ellenfél céhben 3-4 60-70+os ami ellen megyünk és mindig ugyan az.. gondolom nem véletlen hogy csak kb 20 perccel késõbb fogadja az ellenfél a wart. emelett állandóan azzal jönnek a kék top céhek tagjai hogy "bannolva leszünk" valamint már a pirosak is kezdik, érdekesmód a legtöbb pirosat aki azt mondja hogy csalunk úgy ismertem mint kék birodalomba átment pirosak kis karaktereit. furcsa mód indokolni egyik sem tudja hogy mi is velünk a gond. most állítólag lesz valami nagy durranás és a legjobb, hogy végre tudom kik azok akik fenyegetnek minket. ha minden igaz holnap abba fogom hagyni a metint végérvényesen. a gáz csak a játékban minden máshogy van mint ahogy eltervezik.
most lehet hogy üldözési mániám van, de sztem rászálltak a céhemre. elkezdenek elõször azzal bombázni hogy már oszlathatom is, aztán a tagjaimat szekálják hogy bannolva leszünk aztán most 2 tagomat is zárolják ráadásul az egyik csak kérdezett valamit ddmt2-rõl híváscseten (sõt, nem is õ kérdezett hanem a fia volt valamire kíváncsi) a másiknak meg a nyakába warrtak egy ddmt2-s accot mikor még életében nem privát szerózott. és ebben még nem az a gáz, hogy fenyegetnek, hisz azt röviden magasról le....om de a gáz hogy Rembrant neve túl sokszor merül fel mint végrehajtó szerv és nem egyszer nagyon úgy tûnik, hogy nem üres fenyegetés a "jóban vagyok rembranttal". és úgy tûnik már tettlegességre is kerül sor. kezdem úgy érezni hogy a gm-ek és a feletteseik enyhén elfogultak (teszem azt a kékekkel szemben, ezt bármelyik auriga piros meg tudja mondani akinek már volt összetûzése kékekkel)
"Marketing, reklámozás vagy más hasonló felhívás/leszólítás a Játékon, annak Weboldalán vagy Fórumán szigorúan tilos. ENNEK ÉRTELMÉBEN TILOS Privát szervereket még NÉV szinten is említeni!" (játékszabályzat 4/A 5. pont)
ezt mindösze azért másolom meg említem meg mert emiatt bannoltak tegnap 2 tagot a céhembõl. ráadásul az egyiknek elõhoztak egy olyan ID-t is amit még csak nem is ismer...
jah, és egyébként fél éves a bann csak azért mert megemlítette valamelyik hogy a ddmt2 nagyon szar.
What a feeling? Cycling and beer :D
El lett baszva.
Ha nem lenne elbaszva, nem lenne olyan hogy néhány embernél indítás után hibát észlel és leáll.
Ha nem lenne elbaszva akkor mindenki tudna játszani normálisan...
ennyit errõl "leülhetsz egyes"...
Név: N3o | Szerver: Pegasus Kaszt: Sámán (sárkány) | Szint:75 Céh: JoeBoss
2.) ha kicsit kinyitod a szemed megleled (nézd meg a felsõ menüsort)
Ne is ddmt2-zetek, menjetek a saját topikjába.
a ddmt2.co.cc-n hogy kell regisztralni mert nem enged fel
elore is kosz
LANDWIRTSCHAFT SIMULATOR 2008-2009 FAN CALL OF DUTY FAN PSP, PS2, PS3 FAN
http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1267869274
Karakteren a sisak...stb értelmét vesztené a SÉ-vel rendelhetõ sima haj (nem a védelmi) tehát ez kiesik. Páncél az így is megjelenik, ha a pajzs-ra gondolsz, harcos esetén a kétkezes fegyver lenne értelmetlen. Nem lenne 3. keze a pajzs-ra.
Változó napszakok, nos lássuk. Ennyi erõvel felkereshetnéd a játék központi szerverét, belerakhatnál egy gránátot, és a biztosító szegecset kihúzhatnád. Körülbelül a hatás azonos lenne, ha lennének változó napszakok 😄
Ha ezekre vágysz akkor megvan a te játékod: Gates Of Andaron. Szintén GF termék, ez mind megvan benne. 2 kezes fegyvernél nincs pajzs, te állítod hogy mit mutasson a karakterbõl és mit nem, éjszaka is úgy ahogy. Bár inkább az alkonyat. Grafika/textúra állítás csak a gépedtõl, na és ami a legfontosabb, az Internet kapcsolatodtól függ. Nekem anno 1mbites nettel alap grafikán ment, mivel messze nem bírta a maximálisat. A gép az bika, vitte volna lazán maxon (GTA 4 maxon fut) ha akkor erõsebb netem lett volna.
-váltokozó felbontású grafika/textúra,egyénileg a felhasználó gépe kalibrálná..
-karakteren is megjelenne a sisak,páncél,bizsu..
-változó napszakok,szerverre kapcsolódás idejétõl vagy gép órájától függõen..bírnám,ha éjjel megyek fel és fáklyák világította ezõkön hoznák rám a frászt a dögök villogó szemei😊
de am itt van Asmodeus is meg egy csomó értelmesebb ember, gondoltam hátha itt hamarabb kapok választ!
Most meg fél óra mulva kiírja h a mein2.exe hibát észlelt ezért leáll.....
Letöltöttem a magyar klienset a ddmt2.co.cc-rõl, fél óra alatt lejött, indítom, installálom a gépre, megnyitom, behozza a torrentet és innentõl semmi.
Felmegy 89,06% ra mialatt a teljes haladás 44,8%, és innentõl 5 percenként ugrik 0,01% ot.