2912
m2-logo.png

Hivatalos magyar Metin2 weboldal: www.metin2.hu
  • Töltöttkáposzta
    De most komolyan nézd már azt a képet!
    Még az enyém is jobb, pedig nincs is képem.
    Metin2 lenne odaírva? mert el van KISSÉ mosódva :S
  • N3o
    :D Mondasz valamit :D
  • Hurki
    Gondolom tükrözi a játék intenzitását....
  • N3o
    Látom igen passzív egy fórum ismét :D
  • Töltöttkáposzta
    Szar a képed :S
  • HyperWarrior
    Hát hol máshol látta volna?
  • Töltöttkáposzta
    Az DDMT2-n volt? jó megmondom neki.
  • N3o
    Na sikeresen visszatörtem az utolsó vértet 4ig, nagyon tudok neki örülni... buktam 12def-et, sebaj az élet szép. Azt hiszem most jött el az ideje a taktikának.
  • HyperWarrior
    Én tudom hogy miért hitte azt hogy a skilleket is visszaviszi... Azért mert ő DDMT-zik és ott a skilleket is visszatolja és mentálba átmehet. Csak azt nem tudja hogy ott máshogy csinálták meg. Káposzta mond már meg Ákosnak hogy a Metin2 nem DDMT2.
  • N3o
    Nem. Az privát amiről te beszélsz. Csak 30lvl-ig lehet teljesen 0-ra rakni a skilleket és addig választhatsz 2 kaszt közül. 31-en már nem, hiába nullázol le minden skillt egyesével. Attól meg, hogy a státuszt nullázod attól csak az erőt vit-et ügyet tudod újra elosztani.
  • ToCsEk
    elvileg van a status reset documentum , meg külön a skill reset decumentum, magyar nevét ne kérdezd, statusnál 0zódik minden, tudsz választani újra 2 "kaszt" közül, és a str,vit,stb-t ujra oszthatod, skill resetnél meg csak az adott skill megy 0ra.

ma dracon nyitottunk 74kagylot egymás után, 1 fehér,1 kék, 26kavics, többi üres, yeah metin2 én így szeretlek
  • Töltöttkáposzta
    Haverom vett egy állapot visszaállítót.
    azt mondta hogy a skilleket, és a státuszt is visszaállítja.
    Neki csak a státusz ment vissza, a skillek nem.
    Az állapot visszaállító az csak a státuszt viszi vissza?
    Vagy ez egy játékhiba?
  • Töltöttkáposzta
    Oks köszi.
  • N3o
    Igen, de először úgy is csak figyelmeztet a GM...
  • Töltöttkáposzta
    A játék szabályzatban benne van az, hogy a ks-ért bann jár?
  • N3o
    A tájékozatlan gyerekekkel semmi bajom. De amikor már 25x írom le neki (ami ritka, mármint, hogy válaszolok) és még mindig nem érti meg na akkor kapok idegbajt. Kedvencem a közös chat-be írogatás. Fel kellene emelni a szintet hozzá 30-ra, a jelenlegi 15-ről...

A másik, hogy ha meg írom, hogy "bocsi nem érek rá" akkor arra 10-ből 7-szer nem a "bocsi" a válasz, hanem elküldenek melegebb éghajlatra, azzal az indokkal, hogy "bunkó vagyok" mikor nem azt írtam, hogy "húzz a***ba nem érek rá"

A DT meg pedig a TOP1 kedvenc, mivel még mindig nem csinálták meg a GM-ek valós idejű teleportálási lehetőségét (portálhat csak üres emeleten lesz) Ott amikor szépen megkérjük az illetőt/illetőket, hogy karakter cserézzenek ne tartsanak fel 5-10 embert, a válasz tőlük 70%-ban: "mér"

Szóval nem kell engem elemezni...
  • Kalóz Pepi
    "Örülünk"------többesszám, falkábabújás, saját vélemény kiterjesztése ( am nem kell félni)
    "magadra ismertél"------ovodai szintű akimongyamásraazmongyamagára-kontrázás
    "2 k***percet nem bírtál várni"-------lényegtelen dolgokon rugózás.

Nos....azt hiszem,Önnek heveny pistikésedési -szindrómája van.

*sajnálkozva néz*

Egyébként igazam van.Nem azért, mert tévedhetetlen vagyok, hanem mert.
    Miért kell lepistikézni azt, aki tájékozatlan, gyerek, csetlik-botlik, horribili dictu: kérdez...?
    Miért kell lenézni?
    Ha már...sztem sokkal pistikébbek a KS-elők, a sunyipockok, a falkában támadók, az ok nélkül agresszívek, az etikátlanul játszók.
    Sztem nem az én értékrendemmel van a baj, bébinyúl.
  • N3o
    Örülünk, hogy magadra ismertél, de 2 k*** percet nem bírtál volna várni a tetves kommentel mi? hogy átgondold mit akarsz leírni.... De vigyorogjál csak....
  • Kalóz Pepi
    A legszebb, ha valaki lopott ACC-ról pistikézik, meg nyalja habosra a GM-ek popsiját....
    Ismerek ilyet is.....
  • Kalóz Pepi
    Egyébként a pistikéző-hörgő-acsarkodó-álszent-nagyképű játékosok legalább annyira undik, mint a valódi pistikék...
  • Kalóz Pepi
    Nem értem, egyeseknek csak akkor műxik az emésztésük, ha kispistizhetnek egy jót?
    Valami komplexus lehet......szánalom....
  • N3o
    Igen megvan az oldal FGB, csak nem kicsit kell várni mire bejön. De:

Így is lehet

Nem a legpontosabb, de megérted.
  • KaszaN
    Ezt tökre nemértem, de megpróbálom.
  • FGB
    meg is találtam az
    oldalt.
  • FGB
    Ha kicsit visszább olvasnál (#2182) és meg csinálnád ami ott le van írva, akkor talán el is indulna. A W7 biztonsági rendszere miatt az életben nem fog elindulni mindegy hova helyezgeted át a mappát.

Más:
    Nem tudja valaki hova költözött az alábbi oldal:
    http://metin2wiki.byethost7.com/
    múltkor átírányitott egy oldalra de nem mentettem el.
    A német wiki-t fordította le az illető magyarra.
  • N3o
    Na látjátok, ezért maradok én meg az XP Pro-nál sp3-mal. Nincs fölös idegeskedés az ilyenek miatt. A régi játékok is simán mennek egy natúr XP crack-el. Mindenki ész nélkül telepíti a win7-et mert, hogy hű ez az új menőzni kell vele. Jónak jó, de nekem csak akkor lesz ha veszek egy új laptopot és esetleg azt adnak hozzá, de lehet lecserélném azt is. De ez volt anno a Vista-val is, csak aztán az olyan sz.ra sikeredett, hogy azonnal áltak is vissza az emberek XP-re :D

Figyu próbáld meg azt, hogy csinálsz neki egy C:\Program Files\Metin2_HU mappát, hátha azon keresztül eléri. Ha már olyan intelligens akkor el kell innen érnie.
  • KaszaN
    Fenébe...amúgy betettem a "C\programfájlokx86\"-ba és úgysem volt jó.
  • ToCsEk
    hát az jó kérdés, én beraktam a c program files, meg a c program files x86 mappába is de már nem tudom melyikből indul :)
  • KaszaN
    Nekem már megváltoztatta, hogy odategye ahova énszoktam. :S Megtudja valaki mondani mi az alapértelmezett win7en?
  • KaszaN
    :O...erre nem is gondoltam, egmézem. :P
  • ToCsEk
    oda telepítsd ahova eredetileg felajánlja :)
  • KaszaN
    Hi
    Hogyan lehet Win7en futtatni? Mert nekem felsem telepíti, vagyis lemegy a telepítés de a programok listán nemlesz ott és a játéknak is aztírja, hogy nemtalálja az elérési utat vagy nincs engedély, ami biztosvan.
  • HyperWarrior
    Am 35 ösön hol fejlődjek? (Sajna még csak 35 vagyok mert nem nagyon jáccok...)
  • HyperWarrior
    Sajna mindig lesznek kispistik akik anyáznak...
  • N3o
    Remek, egy újabb kispistit segítettünk hozzá ahhoz, hogy sokat anyázzon és bosszantson mindenkit.
  • Töltöttkáposzta
    Hála istennek...
  • zetor proxima
    Sikerült
  • zetor proxima
    Oké köszönöm.
  • FGB
    - a játék mappája legyen: "Metin2_HU" az elérési utja: "C:\Program Files\"
    - a "Metin2_HU" mappán jobb egér -> Tulajdonságok -> Biztonság -> Szerkesztés -> [a "Csoport vagy felhasználó neve:" alatt szerepel e a felhasználóneved, ha nem] -> Hozzáadás -> Speciális... -> Keresés most -> [Keresd meg a felhasználó neved] -> OK -> OK -> [pipáld be a teljes hozzáférése!] -> OK
  • N3o
    Csak nyugodtan, belőlem az idiótaság miatt tört ki amit leírtam. zetor chat-en érzi magát...