Metin 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Név: N3o | Szerver: Pegasus Kaszt: Sámán (sárkány) | Szint:75 Céh: JoeBoss
Vajon ebben az esetben sem zavarna?
Engem pl. zavar a sok idióta akik a városban arcoskodnak, mért kell ott pvp-zni zavarva ezzel másokat, mért nem lehet kimenni a faluból? Meddig tart kimenni falunk kívül, vagy elfáradni a kijelölt helyre és ott PvP-zni?
Wake me up, I\'m living a nightmare I will not die (I will not die) I will survive
What a feeling? Cycling and beer :D
Rendbe kéne már hozni, a DDmt2-is(bocs hogy szóba hozom) kezd elhanyagolódni.
Atag megcsinálta, néha szerver frissítés, és le van szarva.
Jó most megcsinálták hogy legyen 2 Channel, de nem sokat ért, ide legalább 3 új szerver kéne, a kispistik elmennének azokra, a normálisak maradnának az elsõn, és végre nyugalom lenne, nem kéne félned ha átmész egy teleporton hogy ledob e vagy sem.
Wake me up, I\'m living a nightmare I will not die (I will not die) I will survive
Én valahogy nem érvezem a játékot mikor arra kell figyeljek ,hogy ki közeli a kõhöz amikor ütöm.Nem élvezem a játékot amikor megszenvedek egy kõvel és egy odapofátlankodó kapja a tárgyakat.Nem élvezem a játékot amikor más birodalombéli odajön a kõhöz, nekiáll õ is ütni és amikor kész engem lever ,hogy ne tudjam felszedni amit nekem dobott ki.
Ha ezekkel nem ért egyet egy bennfentes, jó lenne ha pontosítanák ,hogy mit neveznek az alatt ha élvezhetetlen a játék..Mert nekem többek között a fent említettek is e közé sorolhatók..
Nem...nem...!!! Nem akarok Windows-os lélegeztetö gépet...!! SOF2, I my dying love - [H|R|S]SoF2 Team - War & Smoke - kertésznek kellett volna menni bazmeg...
Apropó a kérdésemre a válasz? 😊 Epic fegyvernél a bónusz eltûnik a 65-ös 9-es fegyverbõl vagy sem, hmm? Valaki aki már esetleg US-en vagy valahol csinált már ilyet? Fontos lenne 😊
mert én nem magyar metinek jácok?
Elvarázsolt pengét és a skillek erejét suránál az int növeli.
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
És az igaz hogy az INT növelése nem befolyásolja a védelmi %-át?
akik rád csapnak azoknak x %ban csökkenti a támadó értéküket, vagy valami ilyesmi 😄
Mert azt direkt nem fejlesztettem ki a surámmal, mert azt az egy skillt nem növeli az intellect(INT) növelése.
Az összes többit igen, azt tudom, de ezt miért nem?
Jobb is ha nem kerül be.
egyébként meg válaszolva káposzta kérdésére, nem, itt nem vezették még be és remélem nem is fogják. eddig valahányszor beraktak valamit a játékba valamit ki is vettek. ha így folytatódik 1 év múlva talán megmarad a kaszás + a játékosok. (gondolok itt arra, hogy grafiaki frissítés után okosak tûntek el, elõtte a bestiák, kíváncsi vagyok mi lesz a következõ)
"DDmt2-n van NEM TUDOM HOGY A NORMÁLON IS BERAKTÁK-E.
Akkor ugyanígy:
Ki nem sz.rja le hogy te mit mondasz 😊
Sivatagi róka.
19lv-s de marha erõs. DDmt2-n van nem tudom hogy normálon is berakták-e.
Érted most már?
- 70+-os karakterekkel nem lehet beszélgetni, mert el vannak szállva vagy passz (nem cs-vel köszönök és ómagyarl beszélek)
- 70+-os karik saját birodalomba boltokat vertek szórakozásból
- 65+-os karik folyamatosan hazudnak, engem nem érdekel ki mennyit költ SÉ-re, de ha megkérdezek valamit, akkor ne hazudjon
- 65+-os karakterek kis karikkal metint vernek map2-n, ezzel nincs is semmi, én is csinálnám, ha nem ütne bele folyamatosan (éjféltõl 6-ig nem a 10 évesek vannak fent...)
- nap közben kis pistivel van tele map2 nem lehet metint törni
- van 1-2 kis pisti, aki folyamatosan KS-el, nem hagy fejlõdni
- éjjel nagyok mennek DT runra, ez nem is lenne baj, de folyamatosan leölnek, leboltoznak
- nappal kis kistik vannak DT-be
- szinte sehol nem tudsz normálisan fejlõdni, hogy tárgyat/yangot is kapj rendesen mert mindig van valami
- ork földön más nemzetbeli ütlegel folyamatosan aki 55+ felett van
- 3 hétig folyamatosan rontotta a kk-kat (napi 2-3-at), ez szerintem nem 33% esély...
- SÉ nélkül nem érdemes játszani, de minek fizessek, ha nem birok, mert mindig van valaki aki hátráltat...
Körülbelül ennyit a metin.hu-ról, ami ott folyik szánalom és ezt a játékosok teszik azzá....
Aztán uram bocsá, hogy átmegyek privát szeróra játszani, ahol tudok érvényesülni, mert tudom hol kell ölni, mit kell ölni, milyen bónuszok kellenek...
UI: ha a nagyok normálisan játszanak, nekik nem az a játék, hogy G-s, P-s skillekkel 20-30 szinttel kisebbeket ölnek és eltûnnek a kispistik folytatom...