2912
-
#2260 ÉS bocsi a dupla, nem is, tripla posztért. -
#2259 FGB jó a kép köszi!!!
Áj ha 3D-s monitorom lenne megenném. -
#2258 Valami nem supi!
Nagyobb a kép mint 8 kb :(((( -
#2257 Köszi rizla! :) -
#2256 :) -
#2255 tessék
-
#2254 Gyerekek miért nem lehet ip alapján bannolni embereket? Tudom tudom dinamikus ip-vel kikerülhető de akkor is... Ez a sok spam már az idegeimre megy. És állítom, az összes szerveren 1 ugyan azon ip alatt futnak. 100%, hogy csak e-mail cím alapján lehet bannolni? -
bigbigle #2253 guten apetit -
DAK3 #2252 XDDD -
FGB #2251 valami ilyesmire gondoltál?
-
#2250 Hát gerslis ne legyen mert azt utálom, és ha van rajta tejföl, akkor ne takarja el az egészet. -
FGB #2249 és mit szeretnél mivel legyen töltve a káposzta, vagy megelégednél egy fazékkal amiből kilóg a fakanál meg a káposzta -
#2248 Rizla mivel én egy lusta disznó vagyok, csinálnál nekem egy Töltöttkáposztás képet? -
#2247 ööö...eszembe jutott, megcsináltam. Ha valakinek kell belőle, szoljon mi legyen benne(tárgy/ak). név, esetleg Metin logo...
:)
-
#2246 passzolok, de a lap alján ott a névjegy, böngészd, ha gondolod. -
DAK3 #2245 és köszi a helpet majd még talán kell:) -
DAK3 #2244 tudom tudom:D:D:D -
#2243 Ja igen mobok ellen. Hát ahogy nézegettem nem sok hátrányban van az erőtől az ügyesség támadóértékben, de ad kitérést és javulnak az "átkok" (krit, átható, ájulás, mérgezés...) Fejlődni mindenféleképpen ügyesség, több csoport. Volt, hogy haverral (ő 54-es én 52-es voltam) egész ork közepet vittük köpennyel, mikor 3 55-57-es harcos próbálta ugyan ezt halomra haltak :D
Ui.: stat 1 dolog, az se mind1, hogy milyen skilleket fejlesztesz és azok mekkorák :D -
#2242 Rizla ez az oldal tök faxa.
Mármint az elején lévő animáció.
Hogy lett szerkesztve? -
DAK3 #2241 gondolom szörnyek ellen vagy jó vele énis ugyhalottam ügyeségel szivosabb egy picit de erövel erösebb szted haverokal fejlödgetni meik a jobb??? ügyeség vagy str?? -
#2240 Ára? Ugyan már, bármelyik torrent oldalon megtalálod. Már a CS3 is rég fennt van még akár magyarul is. (angolul ajánlott mert 90%-ban angolul vannak a tutorialok) Ez is egy vicces része a PS-nek 500 féle nyelven telepítheted, de miután fennt van változtatni nem tudsz nyelvet... -
#2239 Kezdtem 1 kard surát:
int:vit 2:1-es aránnyal, amikor int full lett, akkor vit:ügy 2:1-es aránnyal folytattam, jelenleg 53-as, és nem semmi miket művel, lóról nagyon imba.
UI: gondolom nem véletlen van minden fórumba ugyan az, vagy úgy csinálod, vagy szar lesz a karid :D -
DAK3 #2238 pff.... köszi metin2.hu forumrol banoltak:):)a többit meg nézegetem csak minden oldalra ugyanazt irják le ugyanugy tehát másolják gondoltam vki saját szavakal tapasztalatbol mondhatná meg.. -
#2237 tessék -
DAK3 #2236 na mnár megoldodot kard surának 2int:1str( az int javára) kell osztani a statokat ugy hogy pvm re azaz szörnyek ellen legyen jó??:) -
DAK3 #2235 csá problémája haveromnak:nincs joga elinditani a programot vagy vmi ilyesmi vistája van tipp? -
#2234 Van valakinek eladó Oroszlán vért +7-es e Pegasus Jinno-ban?
Mert ha igen megvenném. -
#2233 köcce -
xido #2232 bármilyen képszerkesztő programmal kép átméretezése vagy image resize menüponttal:) -
#2231 a-a én értettem félre bocsi xDD
Azt hittem hogy arraq mondod hogy google mire való hogy keressek ps-es képeket xD.
am hogy kell olyan kicsire lekicsinyíteni? -
xido #2230 én értettelek félre,azt hittem töltött káposztáról,mint kajáról keresel fotókat:)))) -
#2229 xido.
elnézésedet kérem nagyuram, de beírtam a google-be és mily meglepő, a Play Stationt adta ki pár oldalon keresztül...
nem lett volna egyszerűbb leírni h mi az?
-
#2228 photoshop :D
csak 200-400k között mozog a program ára xD -
xido #2227 google mire való?? -
#2226 Off
Nem tud valaki egy töltöttkáposztás képet? -
#2225 ps-be? az mi? :S -
#2224 Figyelmetlen vagy csak. Oda van írva a felbontás.... Csinálj ps-be egy 120x20-as üres képet és abba tegyél bele valamit átméretezve nem sz.rá nyújtva és jó lesz. -
#2223 :) nem igaz hogy nem találok 1 jó képet. -
#2222 Nah én is lecseréltem a logomat Metinesre :) -
#2221 Azt most mit csináljak vele baccus. Ez az egy normális kép volt!!!!!