2912
-
bigbigle #2300 de lényegében visszajön az ára?érdemes több százezret belekölteni?vagy hagyjam a fenébe? -
#2299 Így van. Én nekem a 70-es metin 68-69-esen droppolt rendesen kesztyű nélkül, felmentem 71-re (hogy váltson az áldás M-re) Már most csak néha 1 kő egy könyv és némi poti. 72-re kellene még felmennem, hogy vissza rakhassam a visszaverni-re azt az 1 pontot amit levettem róla...
Ha már 71-en nem droppol normálisan a 70es metin mit várnak? Komolyan állandósítanom kell egy 30 napos kesztyűt minden hónapban... Csak éppen nincs miből. Ha meg van akkor sem tuti hogy megérkezne a SÉ.... -
#2298 Amúgy ez még januárba volt, azóta lehetetlen metint verni Drecon napi 24 órában 6-8 ember mindig veri a metineket, és hajnalban bunkóbak az emberek. Többek között ezért hagytam abba a játékot. Másrészről napi 3 kk-ból heti szinten 1 sikeres olvasás, az 21/1 az az közel 5% eséllyel olvas. -
#2297 Dupla tárgy nélkül 30-40 felett értelmét veszti a játék, anélkül metint, medált verni értelmetlen. -
bigbigle #2296 kösz a gyors választ.
még a többiekét is várom szívesen -
#2295 Jó az te vagy.
És SÉ-t használtál hozzá?
Mert én nem úgy nyomom.
-
#2294 1 hét alatt 40m yangot árultam ki 25,30,35-ös metinekből, úgy hogy a testharcos kk-kat megtartottam -
bigbigle #2293 és mennyire hozza vissza a beleköltött pénzt mert pl ha felszerelem csupa +9-es cuccal kb 5 millkából tegyük fel akkor azt vissza is hozza? -
#2292 Fölösleges két kari, 30-as test harcosal haver 1 óra alatt 20 medált vert... Lómedálba semmi yang, nem tudom mikor értitek már meg. Még kicsapsz 4-5 medált, azalatt én szétverek 8-10 metint, mostani kk és kő árak mellett egész jól lehet vele keresni. -
#2291 Jó de azért nekem sincsenek ilyen cuccaim.
Nagy karimat feltörték, most a 28 as Metiverő karimon van +6 os Oroszlán vért benne 2 kővel(sietség,kitérés), kasza +4(:S), Aura m1, csatapajzs +6.
De azért csináltam lómedálos karit hogy a medálokat eladva pénzhez jussak és vegyek belőle cuccokat nagyobb szintre.
A lómedálosom a 20-as, tigris vért +6, csata pajzs +6, pók lándzsa +5. Menta, erős test M1.
Akinek van eladó Pegasus Jinno világban FMS +0,1,2,3 vagy Guisame +5,6,7 az írjon mert megvenném! -
#2290 35ös metinhez nekem nem is kell poti, csak némi kék, meg nagyon ritkán 1-1db vörös közepes :D 30as vagyok.
A cuccok:
Harci kasza+9, Oroszlán lemezvért+8 (életerő +2 miatt még ad 300tp-t) réz füles+7, arany nyaklánc+8, ötszögpajzs+7, vas sisak+7, bőr cipő+7 (sokat segít a 14% nyíl ellenállás, mind a 3 metinnél de főleg a 35ösnél. Nálam azok 1-eket sebeznek azok az íjászok) A TP-m 3800körül van, erő 50fölött. A védelmem 274.
Ezzel a karival el lehet karistolni majomkazi legvégén is, csak okosan kell csinálni. Aura M1 forgón 9 pont a többin 1-1 pont, de a mámorról most veszem majd le és kerül át a forgóra. (1pont a mámoron nem sokat segít) -
#2289 aura M1, forgásom 10-es, száguldásom 3-as lv 30-as vagyok:
25-ös metin 1,5 perc
30-as metin 2,5 perc
35-ös metin kb 4 perc (jobb vagyok mint menta warlóról)
majmok még droppolják a medált is, nem tudom minek a mámort majmolja mindenki :S
cuccaim: FMS+8 ÁK 17, vass sisak+7, 5szög+7 erő+8, réz füles +7, arany nyakas+7, bör cipő+4 támadó speed+2, réz karos+7, oroszlán vért+7
Semmiben nincs TP bónusz, csak az alap, vitem 35-40-es. Páran lestek már, mikor a 35-ös metinnel ügyködök, TP.m fele alá sose megy, bár az igaz, tudni kell skillt időzíteni... -
bigbigle #2288 és neked bevált hogy a forgást nyomtad? -
#2287 Meg attól is függ mekkora metinekre akarod. Ha map2-n akkor 26-os szint a plafon ameddig vidd. Ott megvan a kasza meg a 26os vért. Csatalova viszont nem lehet mert az 35től van. De erős testharcost kell aura M, valaki a mámort tolja valaki a forgót, én pl a forgót toltam. Ha erős cuccokat adsz neki jó lesz. -
#2286 szintlépésnél kap mindig TP-t, ha a VIT nem is kap pontot akkor is -
bigbigle #2285 Köszi ezt is ,de nekem azért nincsenek ilyen cuccaim + amit nem értek cuccok nélkül hogy annyi a tp? -
#2284 én éppen a napokban csináltam egy kiskarit
most 29-es, csak eröt kapott, meg aurát M-re, a többi pont mámoron. A tp-je cuccok nélkül 2K+ körül van igy is, de kellenek a jo felszerelések neki. De a metint üti rendesen, néha piros és kék fogy azért, de valamit valamiért.
Nekem ugy nézem bejött igy épitve
cuccai tigris vért+9, 21-es sisak +8, ötszög pajzs +7, széles kard +9(visszatérés +3 benne),
tp-s nyakas(ezüst +7), réz-ezüsz füles +7 -
bigbigle #2283 köszi a választ
remélem beválik -
#2282 34 es lessz akkor az erő az kell, de a vit is.
De a 2-1 arány már sok.
Tehát valahogy úgy oldd meg, hogy az erőd 10-el 15-el nagyobb legyen mint a vited.
Int meg menjem 10 re vagy 8 ra mind1.
Ügyesség nem kell.
Ja és testi harcos legyen ez fontos! Aura Mester, és a mámort vidd. -
bigbigle #2281 Hali!
Egy kérdésem lenne:valaki le tudná írni hogy a metin verő karit hogy építsem?( sehol nem találtam és terveim hogy 34-ig viszem max 42-ig ha jó lesz).
Előre is köszi -
FGB #2280 A dizájn is számít, ha megnézed egy fórumnak a fejlécét (vagy minek hívják) sokat számíthat az első benyomás, és ha már egyszer el lett készítve, mért ne legyen látható. nekem így jobban tetszik!
Az SÉ-re Asmodeus már válaszol kicsit lejjebb (#2274) -
#2279 Kinézetre mentek? Na mind1, jó lenne tudni, hogy mostanában megérkezik-e a SÉ, ha kártyás telóról rendelek. Mostanában valaki esetleg rendelt? -
FGB #2278 Köszi! Így azért jobban néz ki a fórum. -
#2277 Meg is oldottam. Elnézést az eddigiekért. -
#2276 Sajnos tárhelyköltözés volt és nem akar menni a képes rész, de megoldom 1-2 napon belül. -
FGB #2275 A fórum fejlécénél csak nekem nem jelennek meg az ikonok?
A hivatkozások működnek, de nem tölti be a képeket, se FF, se GC, se IE-ben.
Ránéznél Asmodeus? -
#2274 Nem mondta senki, hogy tilos akárhonnan rendelni. Annyit mondtunk, hogy akkoriban volt egy sorozat kitiltás, és akiket kitiltottak azok mind 30-as számról rendeltek. Azóta kiderült már a konkrét történet, hogy az érintetteknek ugyan az az 1 ember rendelt Sé-t, majd "elfelejtette" kifizetni a számláját a T-mobilenak, aki ezért nem utalta tovább az összeget a GameForge felé, akik így nem kapták meg a rendelés ellenértékét, ezért mindenkit, aki érintett volt a dologban a Fizetési osztály véglegesen kitiltotta.
Az sms rendelési rendszer amúgy meg "általánosan" eléggé megbízhatatlan, elég sűrűn nem érkezik meg a rendelt Sé, én ezért nem szoktam javasolni ezen rendelési forma használatát, de megtiltani se tiltjuk meg senkinek. -
#2273 Nem az én, hanem a haverom hibája, de mind1 köszi a választ. -
bigbigle #2272 én nekem egymás után 2x-er se jött meg -
xido #2271 Mindig is lehetett..egy ideig szóltak,hogy 30as szabadról most ne,mert valami visszaélés volt az egyik 30as számmal és addig T-Mobile bann volt vagy mi..de semmi gond nincs már vele hónapok óta.. -
#2270 Ki mondta, hogy nem lehet? Ne idegesítsetek már, hogy megint baszakodik a rendszer mert tökön szúrom magam. -
#2269 Miért nem szabad kártyás telefonról Sé-t tölteni?
Miért csak előfizetőssel lehet? -
#2268 Ezek szerint te erősen 14 év körüli vagy, hogy ennyire felháborodtál ezen.
Vannak normális 10-14 évesek, de a 98%-uk a tipikus kispisti típus.
Amelyik a "cs huzol" szövegeket írja, meg a "tuc adni 500 yangot" a válasz rá "nem" reakció "te b.dös nyomorék csóró béna f.sz" -
#2267 kispisti nem életkorra vonatkozik
nem azt írják hogy 14 éves nyomorék g*ci hanem hogy kispisti.. -
#2266 Én meg azt vettem észre, hogy a "kispisti" fogalmat egyre másképpen értelmezitek.
Először kezdtétek azzal(az összes metinesre értem) hogy 10 éves kispistik.
Aztán fejlődött, 12 éves kispisti lett belőle.
és most látom hogy írod hogy 14 éves kispistik.
Mi lesz ebből gyerekek, pár év múlva az lesz megsértve aki 40 éves? -
FGB #2265 Én már vagy 4-5 hete csak a lovat etetni járok fel, de tegnap a répa is elfogyott, így nemtom mi lesz lehet hagyom megdögleni a lovat... mostanában nagyon nincs kedvem játszani a metinnel :(
Tegnap csak beléptem etetni, de pont ott volt egy iq harcos: cs! húzol?
Válaszra sem méltattam oda adtam az utolsó répát a lónak és kiléptem.
Nincs valakinek répája eladó? pegán! -
#2264 Látom, valaki a hasára ütött és átalakult a városon belüli pvp szabályzat, vagy is egészen pontosan kiegészült. Na most egy valami fontos dolog lemaradt róla. Az hogy birodalmam belüliek városon belül pvp-znek az okés. De a pvp fogalma egyes kispistikben teljesen más mint egy átlag felhasználóban. Az, hogy szabadban üt akit lát városon belül, nem hiszem, hogy a hagyományos pvp közé tartozna. Ma például map2-n álldogáltam a vegyes előtt el adogattam cuccokat...stb erre valami iq zseni 39-es kegyetlen rangban, ráadásul szabadba csapkodott össze vissza valamint egy 35-ös szinteén kegyetlen rangban szabadba ölt. Majdnem borult egy bolt is, párszor felborítottam őket mert sokakat zavart. Szóval ezt még bele kellene írni, hogy a szabadban való öldöklés nem minősül pvp-nek. Egyből jöttek nekem, hogy én vagyok a h.lye mert már rég átírták a szabályt. Utána néztem és sajnos nekik volt igazuk. Illetve véleményem szerint csak részben. De nem koptattam fölöslegesen a számat 14 éveseknek a pvp-ről... -
#2263 nah végre jó :D -
#2262 Valószínűleg van PS-es SG fórum rész... -
#2261 melyik kép nagyobb 8 kb?