Metin 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
GET OVER HERE!
Játszon vele, aki akar, nekem nem jött be... ettõl független biztos jó játék, hisz sokan játszanak vele és fizetnek érte havonta...
Amúgy meg nemértem azt a "minõsíthetetlen Radeon videókari" mert nem gyenge, sõt baromi jó, szóval innentõl nemértem miértkell mindenkibe belekötni aki veledszembe megy.
Windows7Ultimate,4GBRAM,IntelCore2QuadQ6600,AtiAsusEAH57501GB
csak a pvp jó benne, semmi több.
gamehunter - Crimson Snake - Senior Luohan Monk
Név: N3o | Szerver: Pegasus Kaszt: Sámán (sárkány) | Szint:75 Céh: JoeBoss
Meg hát amúgy is kinek a pap kinek a papné, mindenkinek más tetszik, és valjukbe azért jó páran játszanak vele nap mint nap.
kétkezes fegyverek kötz vannak lándzsák, kaszák, villák, fejszék, és kétkezes kardok. Az elsõ kétkezes kard a RIB ami 30-as szinttõl használható.
Amugy harcossal nem nehéz fejlõdni a lvl30 hamar meg van 2-3 nap.
GET OVER HERE!
Ha van észrevételed azt megteheted normálisan.
Ha valamiben elakadtál, tedd fel a kérdésed és választ fogsz rá kapni.
Ha nem értesz valamit, nem biztos hogy a progi a szutyok...
Mindig lesz olyan akinek rossz napja van ezért elég érdekes stilusban válaszol, de ezekkel nem kell foglalkozni, ugy is lesz valaki aki majd értelmesen válaszol.
Itt nézz szét vagy Itt
A védelem követ vértekbe lehet betenni csak húzd rá a vértedre, de azt hiszem az alap vérbe nem megy bele ja igen és növeli a védelmi értékét ha minden igaz +4-el, persze ha nem lesz belõle szilánk.
Ja és még találtam ilyen "védelem köve +2"-t, de nemlehet semmirese használni, ez most akkor mirevaló?
What a feeling? Cycling and beer :D
Wake me up, I\'m living a nightmare I will not die (I will not die) I will survive
Wake me up, I\'m living a nightmare I will not die (I will not die) I will survive
Mezõkövesd: Bárdos Lajos Tagiskola: 7.b- Tanuló neve: Kis József.
Õ nem metinezik, mégis kispisti xD
Olvasgasd kicsit a fórumot, hogy jobban tájékozódj a játékban.
Én is úgy kezdtem hogy kb 1 hét fórumozás, utána download és játék.
Sokszor látok olyanokat akiknél ilyen nagy kétkezes kard van én meg a boltban csak ilyen dárdákat találok. Egy kardom van azt is csak találtam. Honnan lehet ilyeneket szerezni?
Érdemes a BM Suránál a sötét védelmet húzni 3. M-es képességként?
Nem pvp-zni, hanem játszani, mobok ellen csináltam a kicsikémet.
Köszi elõre is a választ.
MadFairy szõke és nagyon veszélyes
szóval az elején 3 pontból 2 intre 1 vitre, 40 környékén int full vit 45, aztán 2 pont vit 1 pont ügyesség
Van egy olyan küldim, hogy öljek meg 15 éhes alfa kékfarkast de énmár vagy 20at meöltem és még mindíg csak 9et ír és nemlehet befejezni a küldetést. Mitcsináljak?
Mind1, az ilyenek tartják fent a GF-et is szóval ennyit errõl...
Ez nem is lenne baj pár forint esetén, de õ kicsivel többet költ rá havonta.
Ez most vagy túlzás,vagy ha igaz,akkor rég 99 nek kéne lennie,itemshopra költve annyi segédcuccot vehet ennyi pénzbõl,hogy gyerekjáték a fejlõdés...Na meg csupa p skill:)
Mindenesetre azt nem tudom,hogy egy gyereknek honnan van ennyi pénze,hacsak nem hitelkártyaszám-generálást csinál,de azzal lebukott volna már..
én úgy vagyok vele hogy ameddig nem jön nekem senki a városban szabadra állva addig ütögethetik egymást (megesett már párszor hogy szabadban nekem jöttek de abban nem volt köszönet)
fgb: az a baj hogy általában nem így jönnek oda, hanem:
cs (kivételes eset a szia, esetleg a csá)
szia
szép a lovad - húzol?
nem
miért?
nyomj rám csopit (30 szint különbség miatt amúgy)
nem engedi - húzol?
azért a húzásos esetet írtam, mert pvp-nél még Senki nem írt rám hogy megyünk-e. csak küldte rögtön a kihívást.
Drommó nem hiszem hogy ugyanarról beszélünk, unstopable az osztálytársam minden nap beszélek vele, nem lett bannolva, lehet hogyaz usntopable volt és nem unstopable (uns-usn) mert vannak ilyen gagyi utánzatok sajnos...
Amúgy most õ a 2. legerõsebb harcos, csak 1 harcos veri el, de sztem nem érte meg úgy feltolnia a kariját, mert kb 1, másfél millió FORINTOT beleáldozott már a karijába, amibõl fejleszti magát...hogy hogy csinálja, azt elég ha én tudom mert elég nagy titok :) de nem illegális dolog, nem is hack...
Az mért nem mükszik:
- szia! (a CS az nem köszönés!)
- szia!
- pvp?
- ok!
- gyere menjünk odébb
- ok!
csak ennyi lenne, a pvp-zõket sem zavarja a körülötük lévõ játékos és másokat sem zavarnak a pvp-zõk.
Na szóval a történet, nem rólam szól, hanem a haveromról, aki a második legerõsebb harcos a DDmt2-n.
Párbajozni akart egy gyerekkel, asszem Pablo volt a neve, erre õ ezt felelte:
Unstopable: Csá! Jössz egy pvp-t?
Pablo: Ok de pill.
(hívta a csaját, akinek történetesen GM- a "nagykarija", most kis karival volt,és adott neki jó cuccokat.)
Pablo: Most már mehet.(a csaj közben elment.)
-Pablo szépen elverte Uns-t, a csaj visszajött, pablo visszaadta a cuccokat neki.-
Unstopable: Gyere rew-et.(bosszú)
Pablo: ok, pill.
(jön megint a csaj, odaadja a cuccokat.)
(megint elveri unst.)
Unstopable: ez mi volt? ne a GM kiskarija adja neked a cuccokat.
(jön megint a csaj, közben ugye nézik a pvp-t más emberek, azok a csajt a földöntartják hogy ne tudjon adni Pablonak cuccokat, mire fogja, hozza a GM kariját, ÁTADJA A KISKARIJÁRA A GM FEGYVERT, AMI EGYÉBKÉNT TILOS, ÉS AZZAL KEZDETT EL DARÁLNI MINDENKIT.)
Unstopable leprintscreenelte egy párszor hogy a normál playernél GM fegyó van, rakta is fel fórumra.
És milyen érdekes, másnapra a topicot törölték, és szartak az ügyre.
Ez mi akarna lenni? Mert hogy oltári nagy bunkóság az fix.