2912
-
#2340 Bocsi a dupla post-ért de mire ezt a csákót bannolják, hülyére keresi magát a 85-90es metineken. Amit át tud azt átad egy másik karakterének (lélekkő, könyvek, yang) A kesztyűt elhasználja a metineknél meg a Tp gyűrűt is gondolom, mivel tudja hogy előbb utóbb bannolni fogják... -
#2339 Meg ott a korrupció sem akkora mint Magyarországon. Az illető már hetek óta ezt csinálja, szóval már már szinte biztos, hogy van valami köze a GM-ekhez, vagy haverja GM vagy ő maga másik szerveren. -
#2338 ott nem a gameforge kezében van az egész hosting... ez megmagyaráz szerintem mindent :) meg ugye ott rakat mindenki költ játékra, amiből nagy valöszínű a gmk- is kapnak valamennyit. -
bigbigle #2337 Erre csak annyit tudok hozzáfűzni hogy nézzétek meg a kiforrt angol metint (oké hogy van egy kis időbeli eltérés,de ott nem voltak ilyenek) ott ha magyarul írsz hívásba vagy hack-ről vagy bármi ilyesmi akkor egyből 3 ismétlem 3 GM vagy GA ír rád hogy ezt nem kéne.Hogy ha ezt el lehetne itt érni akkor meg lehetne nézni hogy a játékosoknak nagy %-a ki lenne bannolva/felfüggeszteve. -
#2336 Ráadásul a gyerek valami 2-3k-kat ütött a metinre... Na most a 88-as kard suránk üt ekkorát a metinre P-s pengével meg 7es oroszlán kardal (passzolom mekkora átlag van benne 20körüli) -
#2335 A hackereket fel kéne használni jóra :D
Lenne egy hacker aki feltöri ZAGLOBA accountját, törli a pi*ába a karit, majd az egész felhasználót.
Meg lenne oldva a probléma.
Csak keresni kéne egy hackert, ami nehéz lenne mert ha megkérdeznéd tőle h hacker vagy akkor tuti letagadná.
Mellesleg melyik nap lesz a legközelebbi ünnepnap? várható arra a napra Event? -
#2334 Pofon egyszerü lenne számomra a megoldás.
Azonnali ban a hackernek, és annak a GM nek is, aki mindezt látta, v tudott rola, és mégsem történt a mai napig semmi.
Lehet, hogy megint a fejétől bűzlik a hal....?!
Asmo, légyszives.... sztem többen kiváncsiak lennének ezzel kapcsolatban(is) a kommentedre.
szép napot!
-
#2333 Gyerekek hová süllyed a magyar metin? Gondolom már olvastátok metin2 fórumon is ZAGLOBA esetét. Kis csórikám kis szinten vörös erdőben 90es metineket darált be percek alatt. A 3 főfát is alig pár másodperc alatt ledarálta. Szóltak GM-nek, oda is jött nézte is a csákót, látta, hogy hackel mégsem tett semmit. Ma a céhünből 5-en nem bírták leütni a már 6x lvl körüli srácot. És nem 20-as szintűek estek neki elhihetitek.
Szóval kérdem én. Ha már hetek óta csinálja, látta is GM az esetet miért van még játékban a gyerek? Valami GM haverja aztán nem bannolják? -
#2332 üdv!
feltettem a játékot meg minden csináltam karaktert is elinditom a játékot és pár másodperc után lefagy az egész
ez mitől lehet?
más gond is volt közbe a gépemmel újratelepitettem de csak ez az 1 játék fagy :S:S -
#2331 Ha játszani akarsz ne rakj fel Linuxot mer az nem arra való. -
FGB #2330 pedig megy rajta csak a torrentes résszel van baj, azt kellene valahogy megoldani és simán futna rajta -
#2329 Mamám gépén Linux volt, csak akkor még nen tudtam a metinről :S
De kipróbáltam volna.
Szerintem nem ment volna rajta. -
FGB #2328 Használ valaki Linux-ot?
Érdekelne sikerült e elindítania valakinek a metint. Nekem addig gond nélkül ment ameddig nem volt a torrentes frissítés, de most nem akar menni wine alatt. -
#2327 Lehet hogy folyik be némi pénz, de már ez nem számít bevételi forrásnak. Pegasuson pirosaknál nekünk volt elsőnek fegyverkovácsunk meg ében kohónk, akkor még számított, és sok pénzt hozott. Minden tárgy húzás árából 10% megy a kasszába. Most ha ez az érceknél is ennyi akkor 300yang/100érc. Mivel 3000 yangért csinálja meg külsősnek, belsősnek 2700, de amit mi húzunk cucc vagy fejlesztünk érc, annak az ára nem kerül be a közösbe tehát az a 10% a levesbe megy. És csak 5%-al olcsóbb belsősnek... -
#2326 szerintem ha sok nem is de egy kevéske megy a kohóból a kasszába. mielőtt meglett volna a kohónk a heti bevétel 700K körül volt kohó után 8-900K (az 1 millát még nem sikerült átlépnünk) -
#2325 Nos a kohóból bevétel nem megy a kasszába, csak a kovácsból. Az pedig minden szerdán frissítéskor jóváíródik a céh vezető számláján. -
#2324 Azt szeretném kérdezni, hogy a céhtelekből befolyt bevétel (kohó, kovács) hogy lehet kivenni? -
#2323 Mikor még aktívan játszottam, folyamatosan kesztyűztem, úgy szépen dropploltak a metinek, napi 40-50-et vertem szét :D
Az meg hogy mi meddig deoppol azt én is tudom, majd 1 évig játszottam... -
#2322 Én is ezzel szenvedtem a mai napon. Bejelentkezés, kéz fel, kidob. Bejelentkezés, kész fel, kidob... Unalmas de negyedjére beengedett.
Nos a Lélekkő dobást csak is a SZINTED határozza meg. Meg a metin. Az első metin ami dobhat lélekkövet az a 45-ös metin. Érvényes rá a + - 10 szint különbség. 55ösön 100db 45ös metinből ne várj 1 lélekkövet sem. Max kesztyűvel 1 ha esik tedd össze a mancsod. A 2 metin ami kesztyűvel a legjobban droppolja a lélekkövet az a 65ös és a 70es metin. De 70esből is igen sokat kell leütni hozzá. Optimális dropja a 70es metinnek 68-74szint. 75ösön még dob úgy ahogy de csak is kizárólag kesztyűvel. Nekem már 71-esen alig dob... 68-69-en rendesen dobott. Most meg 1 kő 1 könyv némi poti és ennyi. Kesztyű kell méghozzá 30 napos... 66os vértbe már rég nincs pénz. A bosziból +4-esen ütik ki, 86 felett meg vörös erdőben esik. Ami még ér valamit az a harcos 66-os 10-15milla még. Igen 21-30 között a lovak fejlesztése, de soká lesz az még, vagy egyáltalán nem lesz. Akkor lesz hatalmas igény a lómedálra. -
#2321 Tripla poszt:
Kezét és nem zekét. -
#2320 Miért nem tudok belépni???
17.30 kor is próbálkoztam, de ahogy a harcosom felnyújtja a zekét, onnan kidob a szerverválasztásra.
Most 20.19 kor újra próbáltam és semmi!
Ugyan ez. -
#2319 OK -
#2318 én 69-en 6-7 pókkirálynőt öltem le, nulla lélekkő esett
40-es (lélek metin) droppolhat még lélek követ
Valahol olvastam lélekkő esést skill fejlettség befolyásolja M8-M9-es skillek környékén kezd el potyorászni a lélekkő---nem tudom mennyire hiteles az infó
#2317: Neo gondolom arra céloz, ha majd a lovat lehet fejleszteni 21-30-ig, de ez közeljövőben nem várható. -
#2317 Neo melyik lesz az az alkalom amikor drága lesz a medál? -
FGB #2316 bocsi a dupla post ért, de ezt most találtam:
"Mostantól lehetõség van Lélekkõ dobásra a Metin kövekbõl és a Fõnök szörnyekbõl, de nagyon kis eséllyel fordulhat ez elõ. Jegyezd meg, hogy a dobás gyakoriságát az aktuális szinted határozza meg. Magasabb szinten nagyobb az esély a lélekkõ dobásra."
Akkor most mekkora szintűnek kell lenni, hogy dobjanak lélekkővet? -
FGB #2315 +4-es követ még egyszer nem ütöttem, eddig csak +2-es volt a legnagyobb ami esett. lélekbarlangba még nem tudok bemenni, lélek kővet eddig csak piacon láttam, azt se tudom mi dobhatja, de gondolom az esési eséje 0,01% -
#2314 lélekkő, 66-os vért, +4-es kövek -
FGB #2313 most mivel lehet sok yangot keresni?
medál, metin (ezek mostanában nem igazán dobálnak semmit), horgászat, vagy mivel? -
bigbigle #2312 nekem volt medálos karim de kesztyűvel napi (volt hogy 4-5 órát) min.2 órát öltem intenzíven és ch-t is vátottam de így is 18-25-ig ahogy ott öltem max 7 medál esett... -
#2311 Régen volt pénz a lómedálozásban. 28-as karakterrel 1 hetes kesztyűvel 4 inventori medált kiütöttem, úgy hogy nem is igen törtem magam. Ezt úgy értem, hogy közben néha metineket ütöttem, tehát abban a 7 napban (inkább 4-5 amit kihaszáltam) nem non stop medáloztam 0-24ig. Anno még 200k-ba simán vitték. Számold ki. 180db medál... Volt benne pénz mert azt a 4 inventorit hamar kiárultam kékeknél pirosaknál 1-1 bolt fullon. 1 hét alatt 36milla. És majom mindíg van. Van 4 ch is. 10-esével meg 15ösével hordtam ki mert azért cucc is esett. A cuccból megvolt a poti fedezet a lómedál meg csak a haszon. De ismétlem, ez régebben volt amíg volt a lómedálra kereslet. Most is van csak már miden második ember ebből akar pénzt csinálni. 1 alkalommal lesz még iszonyat magas lómedál ár. Én arra tartogatok pár inventorit. -
bigbigle #2310 ha bevezetnék amit írtál hogy idő bannos akkor kb a fél metin ki lenne bannova ( mondjuk ne is baj :) ) -
#2309 Ne azzal törődj másnak mi a neve, azzal foglalkozz, téged véletlen se bannolhassanak. Bár az tény és való sok meg nem engedett név van és egyre több a 60+-ok közt is... -
#2308 Köszi a választ!
AMúgy meg ha a Vatera nem megengedett akkor a TeszVesz sem mert ugyan olyan aukciós oldal. -
#2307 Gondolom Vatera nem megengedett, én Asmadeusnak írtam anno karakter listát, a vége az lett szanáltam pár karaktert, hogy idézzem "Nem valószínű" én azért helyedben szanálnám, még acc megvan.
Ha beleütsz más metinjébe az szerintem KS és igen nagy bunkósságnak számít, én idő bannal jutalmaznám egész accot, hátha valamivel javulna a Magyar metin.
OX-verseny meg: majd szólnak ha lesz, gondolom senkinek nincsenek információi erről. -
#2306 Minden esetre igazad van, jobban megéri metint verni, mint lómedálozni.
Ám egy event napon 12 medál jött egy 32-es karinak úgy hogy semmi karma varázslat és semmi tolvaj kesztyű.
Kérdések:
Ezek közül melyik név nem megengedett: Kupec, Teszvesz, Vatera.(boltos karimnak)
Ha valaki beleüt más metinjébe, az KS-nek számít?
Mikor lesz megcsinálva az OX-verseny?
Egyenlőre ennyi, még gondolkozom mert volt még pár kérdésem de majd ha eszembe jut. -
#2305 Írtam is, hogy már nem igen lehet metint verni...
Anno 1-2 óra alatt megvolt 20-25 metin, na azt számold ki... -
#2304 Na hát ez az hurki!
Metin verésből lehet hogy több pénz jön, de nehezebben, mert sok ember öli a metint, és van amikor beleütnek a metinedbe, így nem kapsz cuccot.
Ma droppolt Életerő +3, kitérés +3, mérgezett nyíl kk meg HIV-kk.
Az azért nem olyan rossz.
Ja meg 10%demi humanos Sárgabarack harang +2-t nem tom mennyit ér. -
#2303 sztem elég hamar visszajön a bele fektetett pénz.... -
bigbigle #2302 most van a nagynál 580k+ 1 280k-s cucc és a metinesnek meg esett 1 aura. (kb 100k-t öltem be így vissza is jött ,ha ezt nézem) -
#2301 Én anno 300-400k-t költöttem alap cuccokra, aztán ami bejött abból fejlesztettem a többit, így lényegében totális nyereség volt az egész, bár az hozzátartozik, hogy az FMS+8 a nagy karimé volt, szóval volt ennyi előnyöm.