Metin 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Valami komplexus lehet......szánalom....<#rolleyes>#rolleyes>
MadFairy szőke és nagyon veszélyes
Így is lehet
Nem a legpontosabb, de megérted.
Név: N3o | Szerver: Pegasus Kaszt: Sámán (sárkány) | Szint:75 Céh: JoeBoss
Windows7Ultimate,4GBRAM,IntelCore2QuadQ6600,AtiAsusEAH57501GB
Más:
Nem tudja valaki hova költözött az alábbi oldal:
http://metin2wiki.byethost7.com/
múltkor átírányitott egy oldalra de nem mentettem el.
A német wiki-t fordította le az illetõ magyarra.
Figyu próbáld meg azt, hogy csinálsz neki egy C:\Program Files\Metin2_HU mappát, hátha azon keresztül eléri. Ha már olyan intelligens akkor el kell innen érnie.
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
Hogyan lehet Win7en futtatni? Mert nekem felsem telepíti, vagyis lemegy a telepítés de a programok listán nemlesz ott és a játéknak is aztírja, hogy nemtalálja az elérési utat vagy nincs engedély, ami biztosvan.
http://img219.imageshack.us/img219/5185/hraptorslaci.jpg http://img708.imageshack.us/img708/7237/hraptorslacildrcopy.jpg
http://img219.imageshack.us/img219/5185/hraptorslaci.jpg http://img708.imageshack.us/img708/7237/hraptorslacildrcopy.jpg
Wake me up, I\'m living a nightmare I will not die (I will not die) I will survive
Zetor: a metin fórumában olvasgass, találhatsz megoldást a problémádra.
hogy kell kiosztani?
Ha mégsem ez a próbláma akkor egy "FORMAT C:" segíthet utána meg egy írány a szabadlevedõ parancs az agynak.
Wake me up, I\'m living a nightmare I will not die (I will not die) I will survive
Leadtam,elfogadta,adta a következõt..de úgy,hogy közben az oldal a raktárban volt,ergo megmaradt a készletemben az oldal..aztán 3 napja nem dobják a következõ oldalt...lehet emiatt,vagy csak türelem játék némelyik küldetés?😊)
Oks köszi igazad van <#worship>#worship>
grat magamnak<#taps>#taps><#banplz>#banplz>
2 FGB normálisan válaszolt 2 külön témára
3 nézz magadba
4 ((:
What a feeling? Cycling and beer :D
FGB írta, az is dupla poszt, de te természetesen le se szarod hogy õ miket irkál, csak velem akarsz kib.szni...
le lehetne már állni.
Nemes = 8000
Jó = 4000
Barátságos = 1000
Semleges = 0
Agresszív = -1000
Álnokul = -4000
Alattomosan = -8000
Kegytlenül = -12000
Maximum 20000 lehet és ez -20000 és +20000 között változhat
Hát ez remek, és a lvl 6x-es küldetések? Érdekes 8x fölé vannak küldik 100millió EXP-t adó, de 60 és 75 között egy szál sincs, ami EXP-t adna.
Kérdezzen már valaki ennek utána hogy a lvl 6x-es küldetések mikor lesznek itt is elérhetõek.
És hogy mire jó, hát ha eléri a skilled a "G" szintet akkor ebbe fog kerülni a fejlesztése.
És még valami, ha minuszba mész vele akkor 50 felett felszerelést veszíthetsz.
RPG - role-playing game - szerepjáték
MMORPG - Massively Multiplayer Online Role-Playing Game - nagyon sok szereplõs online szerepjáték.
És ugye ebbe a kategoriába bele esik a metin.
Amugy viszont vitatkoznék veled, ugyan is szerintem ajáték meg felel mind RPG-nek és mind hack n slash-nek. Igaz, hogy maga az alapjáték más játékon alapul, mint mindegyik a piacon, a metin csak annyiban jobb hogy fejlettebb a harcrendszere amit pár helyen megemlítettek. Szerintem sokkaknak sokkal inkább az a baja, hogy a szokások rabja és ha valami más (új) az már szar, csupán azért, mert nem boldogulnak a szokott dolgokkal.
A Wow-ról ugye mindent tudunk, a metin-rõl viszont elég keveset, pl nem tudjuk mikor indult Dél-Koreában, és mivel a 2-esnél tartunk volt egyes is igaz az 2D volt színtén koreában, és abból alakult át 3d-s játékra.
És egy kérdés:
- Hol törvényszerû, hogy egy RPG-nek körökre osztot támadási "rendszer"-nek kell lennie.
és még valami: ha nem tetszik a játék, akkor ird le mi nem tetszik, de ne azzal kezd, hogy szar. Engem nem igazán érdekel neked mi tetszik és mi nem, de nem kell rögtön szarozni, lehet csak te voltál béna, de ha tudsz jobbat készíteni a metinnél hajrá én neked szurkolok!
A wow-ot régebben kiprobáltam de meguntam, nekem nem jött be, akkoriba elég uncsi volt, de ettõl még nem kürtöltem világgá, hogy mennyire szar. Igazábol nem értem mitartja ott azokat az embereket, ráadásul ezért még fizetnek is, de mindegy ez az én véleményem.
GET OVER HERE!
de tessék egy kép a RIB-rõl, csak hogy el lehessen dönteni ez mi hanem kard:

Nem kétkezes fegyókról, hanem kétkezes kardról volt szó, csak csórikám nem bírta kifejezni magát... kétkezes kard amúgy sincs a játékban... de páran rib-et meg 1-2 fegyvert annak vettek...(bár ha belegondolok: 12szellem kard, harag kard.... etc)
Amugy tényleg nincs benne ütéskombináció, mint a metinbe de SZERINTEM jobb mint a metin.
egy rohadtul de rohadtul nagy hátránya a metinek hogy nem lehet ugrani!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Mi az hogy 30lv-tol van legelõször 2 kezes?
Akkor a lándzsa meg a póklándzsa meg ezek mik?
Meg a rib után még van óriás fejsze meg gleccser csákány is nem rögtön a 12szellem.
Ez metin2- fórum, ne hozzuk szóba a többi MMORPG-t mint pl a GoA-t.
Az nektek talán azért fos, mert nem a metinrõl van mintázva.
Én most azzal játszom.
Ezek tudatában teljesen felesleges másolatról beszélni ha az emlegetett "eredeti" is csak egy összegyúrt másolat. /Off