Metin 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kalóz Pepi
Nem értem, egyeseknek csak akkor mûxik az emésztésük, ha kispistizhetnek egy jót?
Valami komplexus lehet......szánalom....<#rolleyes>

MadFairy szőke és nagyon veszélyes

N3o
Igen megvan az oldal FGB, csak nem kicsit kell várni mire bejön. De:

Így is lehet

Nem a legpontosabb, de megérted.

Név: N3o | Szerver: Pegasus Kaszt: Sámán (sárkány) | Szint:75 Céh: JoeBoss

KaszaN
Ezt tökre nemértem, de megpróbálom.

Windows7Ultimate,4GBRAM,IntelCore2QuadQ6600,AtiAsusEAH57501GB

meg is találtam az
oldalt.

Ha kicsit visszább olvasnál (#2182) és meg csinálnád ami ott le van írva, akkor talán el is indulna. A W7 biztonsági rendszere miatt az életben nem fog elindulni mindegy hova helyezgeted át a mappát.

Más:
Nem tudja valaki hova költözött az alábbi oldal:
http://metin2wiki.byethost7.com/
múltkor átírányitott egy oldalra de nem mentettem el.
A német wiki-t fordította le az illetõ magyarra.

N3o
Na látjátok, ezért maradok én meg az XP Pro-nál sp3-mal. Nincs fölös idegeskedés az ilyenek miatt. A régi játékok is simán mennek egy natúr XP crack-el. Mindenki ész nélkül telepíti a win7-et mert, hogy hû ez az új menõzni kell vele. Jónak jó, de nekem csak akkor lesz ha veszek egy új laptopot és esetleg azt adnak hozzá, de lehet lecserélném azt is. De ez volt anno a Vista-val is, csak aztán az olyan sz.ra sikeredett, hogy azonnal áltak is vissza az emberek XP-re 😄

Figyu próbáld meg azt, hogy csinálsz neki egy C:\Program Files\Metin2_HU mappát, hátha azon keresztül eléri. Ha már olyan intelligens akkor el kell innen érnie.

KaszaN
Fenébe...amúgy betettem a "C\programfájlokx86\"-ba és úgysem volt jó.

ToCsEk
hát az jó kérdés, én beraktam a c program files, meg a c program files x86 mappába is de már nem tudom melyikbõl indul 😊

&#175;_(&#12484;)_/&#175; (&#12494;&#3232;&#30410;&#3232;)&#12494;&#24417;&#9531;&#9473;&#9531; &#12542;(&#8976;&#9632;_&#9632;)&#12494; &#3900; &#9632;Å&#815;&#9632; &#831; &#3901; ?(???)?

KaszaN
Nekem már megváltoztatta, hogy odategye ahova énszoktam. :S Megtudja valaki mondani mi az alapértelmezett win7en?

KaszaN
😮...erre nem is gondoltam, egmézem. 😛

ToCsEk
oda telepítsd ahova eredetileg felajánlja 😊

&#175;_(&#12484;)_/&#175; (&#12494;&#3232;&#30410;&#3232;)&#12494;&#24417;&#9531;&#9473;&#9531; &#12542;(&#8976;&#9632;_&#9632;)&#12494; &#3900; &#9632;Å&#815;&#9632; &#831; &#3901; ?(???)?

KaszaN
Hi
Hogyan lehet Win7en futtatni? Mert nekem felsem telepíti, vagyis lemegy a telepítés de a programok listán nemlesz ott és a játéknak is aztírja, hogy nemtalálja az elérési utat vagy nincs engedély, ami biztosvan.

HyperWarrior
Am 35 ösön hol fejlõdjek? (Sajna még csak 35 vagyok mert nem nagyon jáccok...)

http://img219.imageshack.us/img219/5185/hraptorslaci.jpg http://img708.imageshack.us/img708/7237/hraptorslacildrcopy.jpg

HyperWarrior
Sajna mindig lesznek kispistik akik anyáznak...

http://img219.imageshack.us/img219/5185/hraptorslaci.jpg http://img708.imageshack.us/img708/7237/hraptorslacildrcopy.jpg

N3o
Remek, egy újabb kispistit segítettünk hozzá ahhoz, hogy sokat anyázzon és bosszantson mindenkit.

Töltöttkáposzta
Hála istennek...

Wake me up, I\'m living a nightmare I will not die (I will not die) I will survive

Sikerült<#vigyor3>
Oké köszönöm.
- a játék mappája legyen: "Metin2_HU" az elérési utja: "C:\Program Files\"
- a "Metin2_HU" mappán jobb egér -> Tulajdonságok -> Biztonság -> Szerkesztés -> -> Hozzáadás -> Speciális... -> Keresés most -> -> OK -> OK -> -> OK

N3o
Csak nyugodtan, belõlem az idiótaság miatt tört ki amit leírtam. zetor chat-en érzi magát...

ChaosTeam
Elnézést, de 1-2 hozzászólást törölnöm kellett.

Zetor: a metin fórumában olvasgass, találhatsz megoldást a problémádra.
Valaki eltudná magyarázni?
Mi az a format c?
Akkor leírom az üzenetet. A windows nem tudja elérni a megadott eszközt, elérési útját vagy fájlját, lehet hogy nem rendelkezik a hozzáféréshez szükséges engedélyekkel

hogy kell kiosztani?
jogosultság hiányában nem indul, elõsször ki kell osztanod a Metin2 mappára utána már tudsz vele játszani.
Ha mégsem ez a próbláma akkor egy "FORMAT C:" segíthet utána meg egy írány a szabadlevedõ parancs az agynak.

N3o
Orvosolni lehet. Elõször is tanulj meg írni, másodszorra meg a "valami hibaüzenet" ezzel nem tudunk mit csinálni. Ez olyan mint "láttam valamit tegnap olyan kellene..." nesze semmi fogd meg jól. Szóval mit ír ki pontosan?

Valaki tudna segíteni? ma töltöttem le a metin2.hu-ról a játékot feltettem és a parancsikonja valami lapféle ikonvolt rákattintottam és valami hobaüzenet volt. a gépemen windows 7 van. ez lehet az oka? és ha igen hogy lehet orvbosolni?

Töltöttkáposzta
xido sajnos ezt nem ide kell írni, mert itt semmit nem tudunk tenni 😊

Wake me up, I\'m living a nightmare I will not die (I will not die) I will survive

Eszembe jutott,hogy igazán bosszantó hiányosság a teleportálástól való elállás lehetõsége..mikor megkérdezni,utaznál vagy sem..akkor lehet,de mikor a célállomásokat mutatja,oda is lehetne tenni mégse gombot,mert ha nincs a listában a kívánt hely,akkor a fene se akar potyára ugrálni😊
N3o
Dobd ki a fenébe azt az oldalt. Sok köze nincs hozzá de minek. Nincs ráírva melyik oldal, eladni nem lehet (mellesleg el sem fogadja csak ha te ütöd ki) 2 hét azért túlzás, mert ha 1 egész álló nap azt ütöd ami dobja, akkor azért kiesik. Nekem anno a pókosat nem akarta megadni az istenért sem. Amikor a v1-es nagypókokat kellett hozzá ütni.

csak szívat nekem az egyik oldalt 2 hétig nem volt hajlandó megadni.

Srácok..lehet bug vagy csak szívat a játék?..Napló oldalas küldetés..valahol 42 körül meglett,de csak 47en lehetett leadni..
Leadtam,elfogadta,adta a következõt..de úgy,hogy közben az oldal a raktárban volt,ergo megmaradt a készletemben az oldal..aztán 3 napja nem dobják a következõ oldalt...lehet emiatt,vagy csak türelem játék némelyik küldetés?😊)
Töltöttkáposzta
Jah értem.
Oks köszi igazad van <#worship>
grat magamnak<#taps><#banplz>

Hurki
1 te notóriusan dupla posztot írsz, ha kérdezel is
2 FGB normálisan válaszolt 2 külön témára
3 nézz magadba
4 ((:

What a feeling? Cycling and beer :D

Töltöttkáposzta
Hurki már qrvára elegem van abból hogy pont rajtam szúrsz ki a dupla posztért. Felidézném a 2159és a 2160. kommentet.
FGB írta, az is dupla poszt, de te természetesen le se szarod hogy õ miket irkál, csak velem akarsz kib.szni...
le lehetne már állni.

Lovagias = 12000
Nemes = 8000
Jó = 4000
Barátságos = 1000
Semleges = 0
Agresszív = -1000
Álnokul = -4000
Alattomosan = -8000
Kegytlenül = -12000
Maximum 20000 lehet és ez -20000 és +20000 között változhat

KaszaN
És mitõl lesz valaki "kegyetlen"? (vagy mik vannak még)?

Varikova
inkább örüljünk neki hogy valami jót is csináltak (a 4-es küldinek a javítása, engem spec már idegelt hogy kiskarival nem tudok venni semmit fegyókereskedõnél) és a bestia visszarakása (nem értem hogy minek kellett egyáltalán kivenni ha a megbizatások között volt)

N3o
"Egy új küldetés került be lvl 92-es szintre."

Hát ez remek, és a lvl 6x-es küldetések? Érdekes 8x fölé vannak küldik 100millió EXP-t adó, de 60 és 75 között egy szál sincs, ami EXP-t adna.

Kérdezzen már valaki ennek utána hogy a lvl 6x-es küldetések mikor lesznek itt is elérhetõek.

Hurki
Oké én értem amit írsz... de konkrét 2 kezes kard nincs a játékban, ez fórumon is ki volt írva anno, ám 1-2 kétkezes fegyver úgy néz ki, mint 1 kard, és a neve is az

Az a rang ponttól függ, Nyomj egy "C"-t és vidd az egeret a karakter nevére, ott találod a rang pontodat.
És hogy mire jó, hát ha eléri a skilled a "G" szintet akkor ebbe fog kerülni a fejlesztése.
És még valami, ha minuszba mész vele akkor 50 felett felszerelést veszíthetsz.

Nem tudom mi bajod az RPG vel vagy a MMORPG-vel de a Metin bele illek ebbe a kategoriába.
RPG - role-playing game - szerepjáték
MMORPG - Massively Multiplayer Online Role-Playing Game - nagyon sok szereplõs online szerepjáték.
És ugye ebbe a kategoriába bele esik a metin.
Amugy viszont vitatkoznék veled, ugyan is szerintem ajáték meg felel mind RPG-nek és mind hack n slash-nek. Igaz, hogy maga az alapjáték más játékon alapul, mint mindegyik a piacon, a metin csak annyiban jobb hogy fejlettebb a harcrendszere amit pár helyen megemlítettek. Szerintem sokkaknak sokkal inkább az a baja, hogy a szokások rabja és ha valami más (új) az már szar, csupán azért, mert nem boldogulnak a szokott dolgokkal.
A Wow-ról ugye mindent tudunk, a metin-rõl viszont elég keveset, pl nem tudjuk mikor indult Dél-Koreában, és mivel a 2-esnél tartunk volt egyes is igaz az 2D volt színtén koreában, és abból alakult át 3d-s játékra.

És egy kérdés:
- Hol törvényszerû, hogy egy RPG-nek körökre osztot támadási "rendszer"-nek kell lennie.

és még valami: ha nem tetszik a játék, akkor ird le mi nem tetszik, de ne azzal kezd, hogy szar. Engem nem igazán érdekel neked mi tetszik és mi nem, de nem kell rögtön szarozni, lehet csak te voltál béna, de ha tudsz jobbat készíteni a metinnél hajrá én neked szurkolok!

A wow-ot régebben kiprobáltam de meguntam, nekem nem jött be, akkoriba elég uncsi volt, de ettõl még nem kürtöltem világgá, hogy mennyire szar. Igazábol nem értem mitartja ott azokat az embereket, ráadásul ezért még fizetnek is, de mindegy ez az én véleményem.

KaszaN
Mitõl függ az, hogy én a játékban abarátságos jelzõt kapom vagy a nemom mi a másik?

Rowlend
Tudod, Még mindig egy RPGrõl beszélünk. Ez nem más mint egy hack n slash amivel semmi gond nincs, de se RPGnek se hack n slashnek nem felel meg. Na akkor milyen stílus is ez? És egy szóval nem mondtam hogy a Warcraft sorozatban nem voltak lopások. Én csak mellékesen megemlítettem hogy a Metin lopott sok helyrõl csak tudod van egy kis különbség aközött hogy egy számomra szarnak titulált játékhoz lopnak vagy egy olyanhoz ami híresebb lett mint ahonnan lopott.

GET OVER HERE!

szerinted ha a RIB a wiki fórumon a kétkezes fegyverekhez van besorolva, valamint a harcos azt két kézzel fogja, akkor mi ha nem egy kétkezes fegyver??? valamint hat történetesen a RIB egy kard, mert ugye mondhatjuk rá hiszen úgy néz ki mint egy kard. ha ezt a kettõt összerakod, akkor mit kapsz nem kétkezes kardot??? vagy nálad mi lesz jégcsákány? nyisd ki jobban a szemed mielõtt olyat írsz "kétkezes kard amúgy sincs a játékban"
de tessék egy kép a RIB-rõl, csak hogy el lehessen dönteni ez mi hanem kard:

Hurki
Szuper szokás szerint dupla poszt <#csodalk>
Nem kétkezes fegyókról, hanem kétkezes kardról volt szó, csak csórikám nem bírta kifejezni magát... kétkezes kard amúgy sincs a játékban... de páran rib-et meg 1-2 fegyvert annak vettek...(bár ha belegondolok: 12szellem kard, harag kard.... etc)

Töltöttkáposzta
Grafikán lehet állítani, egy az, kettõ meg hogy az hogy egyszer te, egyszer a mob üt, azt lehet befolyásolni ütés sebességgel.
Amugy tényleg nincs benne ütéskombináció, mint a metinbe de SZERINTEM jobb mint a metin.
egy rohadtul de rohadtul nagy hátránya a metinek hogy nem lehet ugrani!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Töltöttkáposzta
mennyetek már.
Mi az hogy 30lv-tol van legelõször 2 kezes?
Akkor a lándzsa meg a póklándzsa meg ezek mik?
Meg a rib után még van óriás fejsze meg gleccser csákány is nem rögtön a 12szellem.
Ez metin2- fórum, ne hozzuk szóba a többi MMORPG-t mint pl a GoA-t.
Az nektek talán azért fos, mert nem a metinrõl van mintázva.
Én most azzal játszom.

KaszaN
A GoA az majdnem teljesen WoW a skillek is úgynéznek ki, a grafika is olyan, a karakterek is meg egy csomóminden. Sõt egy ismerõsöm szerint az állatok is. Am szerintem mindegyik fos. És Szinte biztosra veszem, hogy itt az meberek 90%a azér játszik vele mert magyar. Ha pl így lefordítanák pl az aion-t akkor avval is dög sokan nyomnák.

Off/ Még egy dolog a Warcraft (1994) nem egy egyedi játék, mint azt sokan hiszik, hanem a Dungeons & Dragons (1974) és a Warhammer (1983) alapjaira épül, ehhez még hozzájön egy két Tolkien mû és már kész is a Warcraft.
Ezek tudatában teljesen felesleges másolatról beszélni ha az emlegetett "eredeti" is csak egy összegyúrt másolat. /Off