Metin 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Töltöttkáposzta
Hát gerslis ne legyen mert azt utálom, és ha van rajta tejföl, akkor ne takarja el az egészet.

Wake me up, I\'m living a nightmare I will not die (I will not die) I will survive

és mit szeretnél mivel legyen töltve a káposzta, vagy megelégednél egy fazékkal amibõl kilóg a fakanál meg a káposzta <#vigyor1>

Töltöttkáposzta
Rizla mivel én egy lusta disznó vagyok, csinálnál nekem egy Töltöttkáposztás képet?

Wake me up, I\'m living a nightmare I will not die (I will not die) I will survive

RIZLA
ööö...eszembe jutott, megcsináltam. Ha valakinek kell belõle, szoljon mi legyen benne(tárgy/ak). név, esetleg Metin logo...
😊

Nem...nem...!!! Nem akarok Windows-os lélegeztetö gépet...!! SOF2, I my dying love - [H|R|S]SoF2 Team - War & Smoke - kertésznek kellett volna menni bazmeg...

RIZLA
passzolok, de a lap alján ott a névjegy, böngészd, ha gondolod.

Nem...nem...!!! Nem akarok Windows-os lélegeztetö gépet...!! SOF2, I my dying love - [H|R|S]SoF2 Team - War & Smoke - kertésznek kellett volna menni bazmeg...

és köszi a helpet majd még talán kell😊
tudom tudom😄😄😄
Hurki
Ja igen mobok ellen. Hát ahogy nézegettem nem sok hátrányban van az erõtõl az ügyesség támadóértékben, de ad kitérést és javulnak az "átkok" (krit, átható, ájulás, mérgezés...) Fejlõdni mindenféleképpen ügyesség, több csoport. Volt, hogy haverral (õ 54-es én 52-es voltam) egész ork közepet vittük köpennyel, mikor 3 55-57-es harcos próbálta ugyan ezt halomra haltak 😄
Ui.: stat 1 dolog, az se mind1, hogy milyen skilleket fejlesztesz és azok mekkorák 😄

What a feeling? Cycling and beer :D

Töltöttkáposzta
Rizla ez az oldal tök faxa.
Mármint az elején lévõ animáció.
Hogy lett szerkesztve?

gondolom szörnyek ellen vagy jó vele énis ugyhalottam ügyeségel szivosabb egy picit de erövel erösebb szted haverokal fejlödgetni meik a jobb??? ügyeség vagy str??
N3o
Ára? Ugyan már, bármelyik torrent oldalon megtalálod. Már a CS3 is rég fennt van még akár magyarul is. (angolul ajánlott mert 90%-ban angolul vannak a tutorialok) Ez is egy vicces része a PS-nek 500 féle nyelven telepítheted, de miután fennt van változtatni nem tudsz nyelvet...

Név: N3o | Szerver: Pegasus Kaszt: Sámán (sárkány) | Szint:75 Céh: JoeBoss

Hurki
Kezdtem 1 kard surát:
int:vit 2:1-es aránnyal, amikor int full lett, akkor vit:ügy 2:1-es aránnyal folytattam, jelenleg 53-as, és nem semmi miket mûvel, lóról nagyon imba.
UI: gondolom nem véletlen van minden fórumba ugyan az, vagy úgy csinálod, vagy szar lesz a karid 😄

pff.... köszi metin2.hu forumrol banoltak😊😊a többit meg nézegetem csak minden oldalra ugyanazt irják le ugyanugy tehát másolják gondoltam vki saját szavakal tapasztalatbol mondhatná meg..
RIZLA

na mnár megoldodot kard surának 2int:1str( az int javára) kell osztani a statokat ugy hogy pvm re azaz szörnyek ellen legyen jó??😊
csá problémája haveromnak:nincs joga elinditani a programot vagy vmi ilyesmi vistája van tipp?
Töltöttkáposzta
Van valakinek eladó Oroszlán vért +7-es e Pegasus Jinno-ban?
Mert ha igen megvenném.

Töltöttkáposzta
köcce

bármilyen képszerkesztõ programmal kép átméretezése vagy image resize menüponttal😊
Töltöttkáposzta
a-a én értettem félre bocsi xDD
Azt hittem hogy arraq mondod hogy google mire való hogy keressek ps-es képeket xD.
am hogy kell olyan kicsire lekicsinyíteni?

én értettelek félre,azt hittem töltött káposztáról,mint kajáról keresel fotókat😊)))
Töltöttkáposzta
xido.
elnézésedet kérem nagyuram, de beírtam a google-be és mily meglepõ, a Play Stationt adta ki pár oldalon keresztül...
nem lett volna egyszerûbb leírni h mi az?

ToCsEk
photoshop 😄
csak 200-400k között mozog a program ára xD

&#175;_(&#12484;)_/&#175; (&#12494;&#3232;&#30410;&#3232;)&#12494;&#24417;&#9531;&#9473;&#9531; &#12542;(&#8976;&#9632;_&#9632;)&#12494; &#3900; &#9632;Å&#815;&#9632; &#831; &#3901; ?(???)?

google mire való??
Töltöttkáposzta
Off
Nem tud valaki egy töltöttkáposztás képet?

Töltöttkáposzta
ps-be? az mi? :S

N3o
Figyelmetlen vagy csak. Oda van írva a felbontás.... Csinálj ps-be egy 120x20-as üres képet és abba tegyél bele valamit átméretezve nem sz.rá nyújtva és jó lesz.

HyperWarrior
😊 nem igaz hogy nem találok 1 jó képet.<#levele>

http://img219.imageshack.us/img219/5185/hraptorslaci.jpg http://img708.imageshack.us/img708/7237/hraptorslacildrcopy.jpg

ChaosTeam
Nah én is lecseréltem a logomat Metinesre 😊
HyperWarrior
Azt most mit csináljak vele baccus. Ez az egy normális kép volt!!!!!

http://img219.imageshack.us/img219/5185/hraptorslaci.jpg http://img708.imageshack.us/img708/7237/hraptorslacildrcopy.jpg

Töltöttkáposzta
De most komolyan nézd már azt a képet!
Még az enyém is jobb, pedig nincs is képem.
Metin2 lenne odaírva? mert el van KISSÉ mosódva :S

N3o
😄 Mondasz valamit 😄

Hurki
Gondolom tükrözi a játék intenzitását....

N3o
Látom igen passzív egy fórum ismét 😄

Töltöttkáposzta
Szar a képed :S

HyperWarrior
Hát hol máshol látta volna?

Töltöttkáposzta
Az DDMT2-n volt? jó megmondom neki.

N3o
Na sikeresen visszatörtem az utolsó vértet 4ig, nagyon tudok neki örülni... buktam 12def-et, sebaj az élet szép. Azt hiszem most jött el az ideje a taktikának.

HyperWarrior
Én tudom hogy miért hitte azt hogy a skilleket is visszaviszi... Azért mert õ DDMT-zik és ott a skilleket is visszatolja és mentálba átmehet. Csak azt nem tudja hogy ott máshogy csinálták meg. Káposzta mond már meg Ákosnak hogy a Metin2 nem DDMT2.

N3o
Nem. Az privát amirõl te beszélsz. Csak 30lvl-ig lehet teljesen 0-ra rakni a skilleket és addig választhatsz 2 kaszt közül. 31-en már nem, hiába nullázol le minden skillt egyesével. Attól meg, hogy a státuszt nullázod attól csak az erõt vit-et ügyet tudod újra elosztani.

ToCsEk
elvileg van a status reset documentum , meg külön a skill reset decumentum, magyar nevét ne kérdezd, statusnál 0zódik minden, tudsz választani újra 2 "kaszt" közül, és a str,vit,stb-t ujra oszthatod, skill resetnél meg csak az adott skill megy 0ra.

ma dracon nyitottunk 74kagylot egymás után, 1 fehér,1 kék, 26kavics, többi üres, yeah metin2 én így szeretlek<#falbav>

&#175;_(&#12484;)_/&#175; (&#12494;&#3232;&#30410;&#3232;)&#12494;&#24417;&#9531;&#9473;&#9531; &#12542;(&#8976;&#9632;_&#9632;)&#12494; &#3900; &#9632;Å&#815;&#9632; &#831; &#3901; ?(???)?

Töltöttkáposzta
Haverom vett egy állapot visszaállítót.
azt mondta hogy a skilleket, és a státuszt is visszaállítja.
Neki csak a státusz ment vissza, a skillek nem.
Az állapot visszaállító az csak a státuszt viszi vissza?
Vagy ez egy játékhiba?

Töltöttkáposzta
Oks köszi.

N3o
Igen, de elõször úgy is csak figyelmeztet a GM...

Töltöttkáposzta
A játék szabályzatban benne van az, hogy a ks-ért bann jár?

N3o
A tájékozatlan gyerekekkel semmi bajom. De amikor már 25x írom le neki (ami ritka, mármint, hogy válaszolok) és még mindig nem érti meg na akkor kapok idegbajt. Kedvencem a közös chat-be írogatás. Fel kellene emelni a szintet hozzá 30-ra, a jelenlegi 15-rõl...

A másik, hogy ha meg írom, hogy "bocsi nem érek rá" akkor arra 10-bõl 7-szer nem a "bocsi" a válasz, hanem elküldenek melegebb éghajlatra, azzal az indokkal, hogy "bunkó vagyok" mikor nem azt írtam, hogy "húzz a***ba nem érek rá"

A DT meg pedig a TOP1 kedvenc, mivel még mindig nem csinálták meg a GM-ek valós idejû teleportálási lehetõségét (portálhat csak üres emeleten lesz) Ott amikor szépen megkérjük az illetõt/illetõket, hogy karakter cserézzenek ne tartsanak fel 5-10 embert, a válasz tõlük 70%-ban: "mér"

Szóval nem kell engem elemezni...

Kalóz Pepi
"Örülünk"------többesszám, falkábabújás, saját vélemény kiterjesztése ( am nem kell félni)
"magadra ismertél"------ovodai szintû akimongyamásraazmongyamagára-kontrázás
"2 k***percet nem bírtál várni"-------lényegtelen dolgokon rugózás.

Nos....azt hiszem,Önnek heveny pistikésedési -szindrómája van.

*sajnálkozva néz*

Egyébként igazam van.Nem azért, mert tévedhetetlen vagyok, hanem mert.
Miért kell lepistikézni azt, aki tájékozatlan, gyerek, csetlik-botlik, horribili dictu: kérdez...?
Miért kell lenézni?
Ha már...sztem sokkal pistikébbek a KS-elõk, a sunyipockok, a falkában támadók, az ok nélkül agresszívek, az etikátlanul játszók.
Sztem nem az én értékrendemmel van a baj, bébinyúl.<#vigyor3>

MadFairy szőke és nagyon veszélyes

N3o
Örülünk, hogy magadra ismertél, de 2 k*** percet nem bírtál volna várni a tetves kommentel mi? hogy átgondold mit akarsz leírni.... De vigyorogjál csak....

Kalóz Pepi
A legszebb, ha valaki lopott ACC-ról pistikézik, meg nyalja habosra a GM-ek popsiját....<#nevetes1><#rinya><#nevetes1><#rinya><#nevetes1><#rinya>
Ismerek ilyet is.....

Kalóz Pepi
Egyébként a pistikézõ-hörgõ-acsarkodó-álszent-nagyképû játékosok legalább annyira undik, mint a valódi pistikék...<#vomit>