2912
-
#2380 hi miért van az hogy a játék nekem rohadtul szaggat? városban lehetetlen mozogni, 20mbites netem van, nem lag miatt, hanem swappol meg tölt...
az a baj hogy a "vadonban" is , ha ölök...képtelenség játsznani:S
WOW meg pl. megy 30-50FPS-el...
768mb ram, 1500mhz, ATi Radeon 9600 ez a konfigom -
#2379 Csak ha valaki az 5. szinten marad lent a többiek 6-on vannak akkor az 5. szinti 20perces időzítő lejár és leránt mindenkit a 6. szintről. Továbbá ha egy ch-n több céh is megy felfele, akkor össze vissza működik a dt. Volt hogy 2x kovácsoltunk már 1 run alatt, mert rángatott fel le a DT + volt egy olyan eset, hogy 7. szinten metint ütött egy kék mi meg felértünk a 6. szintre és lerántotta hozzánk... -
#2378 Ja sztem sem itt kéne ezt megtárgyalni.
Am nekünk is van magneterünk, használjuk is, de a többit majd PM-ben. -
#2377 reális lenne az amit írtál ha ismernéd a játékot is.
1, ha valaki leüti a metint kb 5-10 perc mire újra jön a következő
2, ha a következő csoport is leüti a metint és az első csoport még mindig a 2. szinten van AKKOR SEM ODA JUT. kap egy teljesen "szűz" 2. emeletet amin ugyan annyi mob van mint kell lennie és CSAK azok akik akkor voltak az első szinten amikor leütötték a 2. metint. hogy is magyarázzam el jobban, talán az ágakkal jobban járunk.
szóval, van egy főág, az az első szint. első szintről továbbjutsz a 2. szintre, ez a balra kanyar. a második adag ember aki nem volt az elsőben bemegy, leüti a metint az is továbbmegy a 2. szintre, de mivel a bal oldali 2. szinten már vannak ezért őket jobbra küldik. remélem eléggé érthetően fogalmaztam hogy NEM LEHET UTOLÉRNI MEG BEVÁRNI embereket dt-ben. ha lent maradt valaki akkor vagy otthagyjátok vagy visszamentek elsőre és újra kezditek. -
bigbigle #2376 ezt ne itt tárgyaljátok szerintem... -
#2375 Am nem tudtam jobb képet szerválni. -
#2374 Szombaton Toninál leszek de ha beleeggyezik akkor megyünk mind a 2 en. De én csak akkor megyek ha Ákosék nem lesznek ott. Am anyum azon a helyen dolgozik. A magneternél dolgozik. -
#2373 HyperWarrior szar a képed.
Am meg anyádat láttam eljönni a házunk előtt. Bement az egyik szomszédba, ahol nem lakik senki, csak raktár van ott.
Nem tom mit akar ott de az ő dolga csak megjegyeztem.
Am kijössz majd hétvégén a tüzire focizni? -
#2372 ez is egy meglátás, de az alatt a 30 perc alatt még DT előtt gyűltök más még bemehet... az alatt az idő alatt kifarmolhat ezt-azt, mikor ti bementek akkor ő karit cserél...
Azért mert ti nagyok vagytok és mennétek RUN-ra még más ölögethet elsőn ha ott akar... -
FGB #2371 na most akkor egy kicsit a másik oldal:
ha én egyedül végig viszem a DT-t, neki állok és mondjuk valahol utolérnek, és azt kérik lépjek CH-t, mért én lépjek én előbb kezdtem!
Ja mert ők többen vannak, és akkor mi van?
Most akkor kinek van igaza??? -
#2370 mi gyorsabban elintézzük a runt, csak amíg az emberek megjönnek az fél óra, addig a többiek kitakarítják a dt-t. ha nem ért a szóból a gyerek akkor halál reá. egyetlen kitartóbb emberkével találkoztam még csak, az asszem viceo-t hívta a nyakunkra mert dt előtt leölögettük párszor, mikor szóltunk neki hogy menjen másik ch-ra. gondolom mondanom sem kell mi volt a vége. viceo jött, látta hogy idegesít minket a gyerek ránk szólt, mi visszaszóltunk neki hogy amikor a kékek ölögetnek minket akkor bezzeg nem jön, rá fél perccel hogy inkább lelépett a gyerek a városban indítást választotta. de ez még a jobbik eset.
A rosszabbik mikor egy birodalmad béli szórakozik veletek. Bementünk dt-be egy kicsi már elkezdte ütni rögtön a metint (őt a kutya se hívta) mondtuk neki hogy hagyja még mert nincs ott mindenki csak folytatta. Mivel csoportba voltunk senki nem akarta megölni, így kénytelenek voltunk kicsit sürgetni a kint lévőket hogy jöjjenek be, addig meg folyamatosan kábítottuk. Szóval vannak állat emberek akik semmiből sem értenek csak az erőszak nyelvén.
a baj az valóban az, amit asmodeus mondott: nehezen ellenőrizhető. most hiába tudod, hogy neked van igazad, ha közben a másik az ellenkezőjét pofázza azt a gm nem fogja tudni ki mond igazat
(bocs a dupla postért) -
#2369 egyetértek az előttem szólóval, az nem a játék hibája hogy a sok degenerált agyú hülye gyerek felcseszi az értelmesebbek agyát. egy időben nekem is elegem lett belőle, mentem a német szerverre, ott legalább nem nagyon értettem hogy mit írogatnak az emberkék (mondjuk pár szóból még megértettük egymást akivel akartam). és a legmeglepőbb az volt, hogy nem írogattak, nem volt semmi pm üzenetem csak ha meg akarta beszélni velem, hogy ő mindjárt elmegy, átadja majd a fejlődő helyet meg hasonlók. furcsa, de ott értelmesek voltak még a "kisebb" gyerekek is. -
Hollibaby #2368 Hát, ez mind igaz sajnos. De erről nem maga a játék tehet, legalábbis szerintem annak nem sok köze van, ahhoz hogy kik használják, hogy egy játék milyen. Az már más, hogy a játékélmény provokálják ezek a személyek. De ezért kár lenne a játékot szidni. -
#2367 És akinek nem tetszik a véleményem annak nyasgem! És egy uccsó mondat. FREELANCER 4EVER!!!! -
#2366 Én csak annyit mondok erről a játékról hogy egy nagy kalap szart sem ér! És nem azért mert szarok a szabályok vagy ijesmi. Hanem azért mert sok kis köcsög gyerek nem hagy fejlődni! Idejönnek azzal a dumával hogy "cs huzzol" vagy "cs acc jangot" vagy "cs acc cuccot". Nekem ebből elegem van! Császtok, remélem az összes lowot elverik majd! -
#2365 Én is üdvözöllek. -
Hollibaby #2364 Na sziasztok!
Hála istennek végigértem már ezen a sok üzeneten(és sokat okosodtam) szóval csatlakozom hozzátok.
Nekem a 4-es szerveren van egy 54-es harcos(menta) karim. A játék viszonylag elég soká jutott el hozzám(csupán csak 2 hónapja ismerem a játéko... ezzel a karival pedig alig 1 hónapja kezdtem).. de már alakulok. A TP-m 10k fölött van egy kicsivel, M5-ös a heves csapásom és M2-es az erős testem.
Vértem egy +6-os pikkelyes, 3db +3-as működő kővel, fegyverem pedig egy +5-ös 12 szellemkard szintén 3db +3-as kővel. Hirtelen ennyi tudtam összeszedni :)
Üdv mindenkinek... Baby -
#2363 Én nem tartok fel 10 embert ha runolni megy, sőt ha 2 céhnek is sikerül 1 ch-n indulnia vagy együtt megyünk, vagy karicserézünk, ha ők vannak többen... Továbbá 12-en voltunk és csak 1 személy bosszantott minket, és már sokszor csak 1 ember miatt szívtunk sokan... -
#2362 Azok után, amilyen stílusban és amiket írtál rólam, közlöm veled, hogy nem válaszolok ezentúl egy kérdésedre sem. Nem vagyok sem a kutyád, sem a szolgád, hogy így beszélj velem olyan dolog miatt, ami MIATTATOK, "kedves" játékosok miatt van, és nekem legkissebb közöm sincs hozzá.
Arról nem beszélve, hogy nem vagyok hajlandó olyan szabályt bevezetni, ami nehezen ellenőrizhető és vitákat váltana ki ( pl "én voltam itt előbb, menjetek el ti - mi alapján dőlne el, hogy kinek kellene mennie... a kitiltást meg megnézném mit szólnál, ha egyszer te kapnád ugyan ezért. Jaa, bocsi, te nem kapnál ilyenért, hisz neked alanyi jogon jár, hogy ott legyél és mindenki más menjen el onnan.... hát nem. -
#2361 Pont ez a lényege a játéknak a feszültség keltés. Aki meg nem akar feszültséget meg balhét, az vegyen SÉ-t és nyelvgyűrűt. Amúgy most érkezett meg a SÉ, több mint 15óra kellett neki, hogy jóváírják...
De a DT-runoknál nálunk 1-2 embernek mindíg van gyűrűje, de hiába beszélünk, van 1-2 olyan értetlen, hogy az valami hihetetlen.
A küldetés is idegesítő, hogy összeakad igen. 70es zelkova faág, összeakadt a 70es szintküldetésemmel, és a profi missziós szellemerdőssel. Szóval most az a 3 ott fog virítani amíg mint a 25 faágat le nem adom és le nem zárom azt... (a profi missziót nem akarom visszamondani)
De látom a DT-s szabályzatra semmi reakció, csak lapít mint az a bizonyos dolog a fűben. -
xido #2360 Én tegnap éjjel pont arra gondoltam,hogy az ilyen kötelezően közös helyeken,mint sd,démon torony...technikailag nem lehet beépíteni egy "nylvburkot",hogy mindenki értsen mindenkit?:)..Kevesebb lenne feszültség,több a tolerancia szerintem,ha párbeszéddel elejét lehet venni konfliktusoknak....
Tegnap pl az oázisban volt dolgom,ott állt egy kék,egy sárga..én meg pirosként szépen rákérdeztem,hogy küldiznek-e vagy vihetem a dögöket..5 másodperc volt és semmi öldöklés és vitázás... -
xido #2359 lépj ki és vissza vagy válts ch-t..nekem is volt már ilyen,de aztán jó lett -
FGB #2358 nincs más küldid is amihez ezeket kell ölni?
pl: biológusnak növény gyűjtés -
#2357 sziasztok!
miért bugos a küldetés képernyőm? tegnap kezdtem el a játékot, a legelején még okés is volt...
pl most ölöm 5-6os szinten az éhes alfa farkasokat (ez a küldetés) és kurvára nem számolja őket.
wtf? -
#2356 Hát igen.
Ezért nem rendelek SÉ-t.
De amúgy ez csak a magyar szerón van, vagy az összes többin? -
#2355 A telefon hívásos SÉ rendelés ismét befuccsolt. Mobilról akartam 50 SÉ-t rendelni (1125HUF) A pénzt levonták a SÉ sehol... Ez tegnap este volt. Még várok pár napot. -
#2354 Igazatok van!
Elnézést
-
#2353 Na most lett elegem, de már nem csak nekem. A kibaszott DT-run-ra azonnali szabályzatot kérünk. DE IGGEN GYORSAN. Méghozzá arra, hogy ha valakit kérünk karicserére és nem megy bannt kapjon. Leszarom hogy a GM/GA vagy anyámpicsája nem tud oda portálni, hogy ellenőrizze. Kell egy szabályzat és arra akkor már lehet hivatkozni. Most mentünk volna run-ra egy TutiFrutti (a céh: TheRun, ez már gyanús volt) nevű kék k.urva ch1-en nem akart lemenni pedig szépen kertük. Átmentünk mind a 12-en (most sokan ráértek és jöttek volna) ch4-re mire átért és bejött mind a 12 ember már ott volt ismét ez az illető. TUDOM ASMODEUS "vigyétek fel, vagy keressetek másik ch-t, ha meg nem tetszik a játék, rohadjatok meg és töröljétek a karitokat" ugye jól mondom...
Az ilyen k.rvák miatt ilyen a magyar metin. EGY NAGY KALAP SZAR! LÓFASZ HATALOM VAN PÁR EMBER KÉZÉBE ÉS ETTŐL ÉRZI MAGÁT NAGY EMBERNEK! Ugye magadra ismersz. -
#2352 1 dolog a fórum. 2 metin wikipedia. 3 pedig az, hogy ilyen apró kérdést minek fóumra írni? Beírja közösbe és az épp online tagok egyike tuti elmagyarázza neki. -
#2351 A fórumom azt hiszem minden fent van.
-
bigbigle #2350 ez már beleépült az ő fejébe ez a gondolkodás (tipikus "dögöljön meg a szomszéd tehene is" ) ha neki nem segítettek akkor másnak se vagy hogy gondolja? -
#2349 Na igen. A magadfajta ember teszi tönkre az ilyen játékokat és Magyarországot is. -
#2348 Huh...
Látszik hogy nem rég kezdted.
Sztem ne mondjuk meg neki, hagy keresgéljen egy kicsit.
Nekünk se segítettek, magunktól jöttünk rá. -
#2347 hi
valaki tudja kik azok a se-rangok? -
#2346 FGB, ehhez fogadd minden gratulációm :D
Szép dolog Linuxon metinezni :D Hogy csináltad? Szerintem fórumba egy topikot megér, hátha sok dinka próbálkozna esetleg Ubuntu-n metinezni :D -
#2345 Mi az az Ubuntu? :S
-
FGB #2344 Hehe, elindult Ubuntu-n a Metin.
Még hogy csak Windowson megy... -
#2343 Egyetértek Rizlával!
Mellesleg egyre több a pisti...
Penge25 aztán a legnagyobb mind közül.
Gondolom a billentyűzetén nincsenek magánhangzók, mert szgny szrncstln igy bszl.
Miközben üti a 25-ös metint a testvérével. 36-osak...szal eddig fejlődött már a metin.
De hát ezek ellen semmit nem lehet tenni.
Még 1 IQ-teszttel sem.
-
#2342 szuper! köszönjük, jo ilyet hallani :)
sőőt, ezek szerint vissza lehet keresni, kikkel került "kereskedelmi" kapcsolatba? Ez maga a tökély!!! Remélem ennél nincs időkorlát, tehát, ha egy honappal ezelött seftelt valakivel, azt is lehet látni?
Nah.... már szebb ez a mai nap! :) -
#2341 Nm azért mondom, de a GM nem tud tiltani továbbra sem, ergo ha látja is, nem tud vele mást tenni, mint megfelelő formában jelzi ezt a team fórumban, ahol majd egy SGM "utánanéz" az illetőnek és kitiltja.
Nem tudom, hogy mikori esetről van szó, az első hivatalos GM jelentés 2GM-től érkezett a fórumba tegnap 22:40-kor. Az illető tegnap 23:10-kor megkapta a kitiltását az egyik SGM-től.
Hozzáteszem a GM-nek első körben meg kell figyelnie az illetőt és egyéb teendői is vannak, ezért tart tovább a kitiltás.
Azt hiszem, hogy az pedig elég gyors volt, hogy a GM jelentés után az SGM 30 percen belül ki is tiltotta ( szerencsére a 2 GM elég bizonyítékot szedett össze, hogy SGM-nek már ne kelljen az illetőt megfigyelnie tiltás előtt ).
Azt pedig ellenőriztetni fogom a CoMa-val hogy milyen karakternek adott át esetleg bármit az illető többszöri alkalommal - tárgy, yang ...stb.