Metin 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha már 71-en nem droppol normálisan a 70es metin mit várnak? Komolyan állandósítanom kell egy 30 napos kesztyût minden hónapban... Csak éppen nincs mibõl. Ha meg van akkor sem tuti hogy megérkezne a SÉ....
Név: N3o | Szerver: Pegasus Kaszt: Sámán (sárkány) | Szint:75 Céh: JoeBoss
What a feeling? Cycling and beer :D
még a többiekét is várom szívesen
És SÉ-t használtál hozzá?
Mert én nem úgy nyomom.
Wake me up, I\'m living a nightmare I will not die (I will not die) I will survive
Nagy karimat feltörték, most a 28 as Metiverõ karimon van +6 os Oroszlán vért benne 2 kõvel(sietség,kitérés), kasza +4(:S), Aura m1, csatapajzs +6.
De azért csináltam lómedálos karit hogy a medálokat eladva pénzhez jussak és vegyek belõle cuccokat nagyobb szintre.
A lómedálosom a 20-as, tigris vért +6, csata pajzs +6, pók lándzsa +5. Menta, erõs test M1.
Akinek van eladó Pegasus Jinno világban FMS +0,1,2,3 vagy Guisame +5,6,7 az írjon mert megvenném!
Wake me up, I\'m living a nightmare I will not die (I will not die) I will survive
A cuccok:
Harci kasza+9, Oroszlán lemezvért+8 (életerõ +2 miatt még ad 300tp-t) réz füles+7, arany nyaklánc+8, ötszögpajzs+7, vas sisak+7, bõr cipõ+7 (sokat segít a 14% nyíl ellenállás, mind a 3 metinnél de fõleg a 35ösnél. Nálam azok 1-eket sebeznek azok az íjászok) A TP-m 3800körül van, erõ 50fölött. A védelmem 274.
Ezzel a karival el lehet karistolni majomkazi legvégén is, csak okosan kell csinálni. Aura M1 forgón 9 pont a többin 1-1 pont, de a mámorról most veszem majd le és kerül át a forgóra. (1pont a mámoron nem sokat segít)
25-ös metin 1,5 perc
30-as metin 2,5 perc
35-ös metin kb 4 perc (jobb vagyok mint menta warlóról)
majmok még droppolják a medált is, nem tudom minek a mámort majmolja mindenki :S
cuccaim: FMS+8 ÁK 17, vass sisak+7, 5szög+7 erõ+8, réz füles +7, arany nyakas+7, bör cipõ+4 támadó speed+2, réz karos+7, oroszlán vért+7
Semmiben nincs TP bónusz, csak az alap, vitem 35-40-es. Páran lestek már, mikor a 35-ös metinnel ügyködök, TP.m fele alá sose megy, bár az igaz, tudni kell skillt idõzíteni...
Nem...nem...!!! Nem akarok Windows-os lélegeztetö gépet...!! SOF2, I my dying love - [H|R|S]SoF2 Team - War & Smoke - kertésznek kellett volna menni bazmeg...
most 29-es, csak eröt kapott, meg aurát M-re, a többi pont mámoron. A tp-je cuccok nélkül 2K+ körül van igy is, de kellenek a jo felszerelések neki. De a metint üti rendesen, néha piros és kék fogy azért, de valamit valamiért.
Nekem ugy nézem bejött igy épitve
cuccai tigris vért+9, 21-es sisak +8, ötszög pajzs +7, széles kard +9(visszatérés +3 benne),
tp-s nyakas(ezüst +7), réz-ezüsz füles +7
Nem...nem...!!! Nem akarok Windows-os lélegeztetö gépet...!! SOF2, I my dying love - [H|R|S]SoF2 Team - War & Smoke - kertésznek kellett volna menni bazmeg...
remélem beválik
De a 2-1 arány már sok.
Tehát valahogy úgy oldd meg, hogy az erõd 10-el 15-el nagyobb legyen mint a vited.
Int meg menjem 10 re vagy 8 ra mind1.
Ügyesség nem kell.
Ja és testi harcos legyen ez fontos! Aura Mester, és a mámort vidd.
Egy kérdésem lenne:valaki le tudná írni hogy a metin verõ karit hogy építsem?( sehol nem találtam és terveim hogy 34-ig viszem max 42-ig ha jó lesz).
Elõre is köszi
Az SÉ-re Asmodeus már válaszol kicsit lejjebb (#2274)
A hivatkozások mûködnek, de nem tölti be a képeket, se FF, se GC, se IE-ben.
Ránéznél Asmodeus?
Az sms rendelési rendszer amúgy meg "általánosan" eléggé megbízhatatlan, elég sûrûn nem érkezik meg a rendelt Sé, én ezért nem szoktam javasolni ezen rendelési forma használatát, de megtiltani se tiltjuk meg senkinek.
Miért csak elõfizetõssel lehet?
Vannak normális 10-14 évesek, de a 98%-uk a tipikus kispisti típus.
Amelyik a "cs huzol" szövegeket írja, meg a "tuc adni 500 yangot" a válasz rá "nem" reakció "te b.dös nyomorék csóró béna f.sz"
nem azt írják hogy 14 éves nyomorék g*ci hanem hogy kispisti..
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
Elõször kezdtétek azzal(az összes metinesre értem) hogy 10 éves kispistik.
Aztán fejlõdött, 12 éves kispisti lett belõle.
és most látom hogy írod hogy 14 éves kispistik.
Mi lesz ebbõl gyerekek, pár év múlva az lesz megsértve aki 40 éves?
Tegnap csak beléptem etetni, de pont ott volt egy iq harcos: cs! húzol?
Válaszra sem méltattam oda adtam az utolsó répát a lónak és kiléptem.
Nincs valakinek répája eladó? pegán!
Áj ha 3D-s monitorom lenne megenném.
Nagyobb a kép mint 8 kb 😞(((