F1 Challenge 2007
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Összegyûlnek a gondolatok a fejemben így utólag, szóval azt szeretném tudni, hogy van-e felvezetõkör, és ha van, akkor hollehetbeállítani, hogy legyen. Kösz még1szer
Bocs, hogy regényt írtam! Ja, és sztem nem ps-rõl van a videó, mert itt nincs csík az úton.
Sziasztok!
Nekem a Seth féle F1 Challange 2007 van (nem tudom jól írtam-e) és egyszerûen nem lehet vele normálisan menni. A rázókõ úgy csúszik, mintha mezitláb táncolnék a jégen, a hullámvasútkanyarban (Belgiumban) nem tudok átmenni padlógázzal, meg a Nürbürgringen is van egy baljobb kanyar, ami szintén padlógázas, és azon se tudok átmenni padlógázzal, hanem kipördülök a fenébe. Még egy kérdés. A játék elején van egy videó, ami olyan tv-s. Az melyik játékban van? Ha ebben a játékban van hogy lehet beállítani úgy a nézetet? Szerintem nem ebben a játéban van, mert a motorok hangja, és a törés hangja is nagyon másabb. Válaszotok elõre is köszönöm.
Nekem a Seth féle F1 Challange 2007 van (nem tudom jól írtam-e) és egyszerûen nem lehet vele normálisan menni. A rázókõ úgy csúszik, mintha mezitláb táncolnék a jégen, a hullámvasútkanyarban (Belgiumban) nem tudok átmenni padlógázzal, meg a Nürbürgringen is van egy baljobb kanyar, ami szintén padlógázas, és azon se tudok átmenni padlógázzal, hanem kipördülök a fenébe. Még egy kérdés. A játék elején van egy videó, ami olyan tv-s. Az melyik játékban van? Ha ebben a játékban van hogy lehet beállítani úgy a nézetet? Szerintem nem ebben a játéban van, mert a motorok hangja, és a törés hangja is nagyon másabb. Válaszotok elõre is köszönöm.
Nekem is Vista van és a CT V4-et is úgy tudom állítani mint a simát!!
szerintem igen.
bajuszati Hewlett-Packard Gaming 15-ak002nh
nem ugy nezne ki... Alonso menne a Ferrarihoz, Raikkonen maradna... Massa a Toyotahoz... a McLarenbe pedig... talan Sutil? (www.f1hirek.hu s a www.f1vilag.hu errol szamol be)
az szép lenne. Akkor Raikönnen vissza a McLaren-hez, és Hamilton agyabugya.
Koszi szepen, igy most mar elindul
A kompatibilitási menüben kell átállítani. Jobb gombbal kattintasz az programikonon, és ott lesz a menüben a Kompatibilitás menü.
Hogyan inditsam el Vista-n??
Hat ha kapsz egy kulon programot valahol ugy hogy feltelepitsd, akkor esetleg, mert en egy olyan F1be atmasoltam a Fuji palya elemeit ahol meg a Suzuka volt benne, meg is jelent, de nem tudta betolteni
Hat en nem tudom hogy vane palyajavitas Spahoz, se az F1 Mania 2007-ben se az F1 Challenge 2007 Seth modban, se az F1 PRT 2007 ben, se az F1CT-ben nincs javitas
Hello mindenkinek! Meg van nekem a 2007-es szezon de a fuji pálya nincs rajta hanem még a régi suzuka. Ehhez szeretném letõlteni de csak a fuji pályát ha valaki tud segíteni azt megköszönöm.
Hali. nem tudja vki, h le lehet már töltei azt a spa-i pályaverzsönt amin ma mentek? mert az f1ct v4-ben a buszmegáló kanyar van a célegyenes elõtt... tudna segíteni vki?
egy csapat pilotai uresek, de ha kell azt mondtak inditnak meg csapatot... van 10 tesztpilota hely is uresen! Nagyon kedvesek, jokat lehet dumalni velek! F1CT V4-es verzio kell... a csapatradio magyar!!! En elso futamomon 3. lettem (csak) de elso sorbol indultam szuper!!! Gyertek!!! (idom: 1:22,6 volt ausztraliaba)
#158 csak 5 csapat van ezen a www.f1ligaaa.gportal.hu bajnokságon??
www.bzola.extra.hu vagy www.bettes.extra.hu
Heló! Honnan kell letölteni az F1 Challenge 07 et??? 😄 xd Vagy ez 1 kiegésszítõ a 9902 Challenge hez? honnan tom letölteni plz segítsetek :d
ONLY COD4 and WOW 4EVA
Helló! Midnekit várok szerettettel az F1 Ligába!!! Még van 3 pilóta és 10 tesztpilóta hely! Gyertek nézzetek szét és jelenkezzetek! www.f1ligaaa.gportal.hu
Hogyan kell atnyomni a kompabilitast???
vagy az hogy a hütõ méretét megnöveled,nekem is probléma volt ez és igy jó lett
van! ez altalaba bizonyos modoknal tortenik, bizonyos autobeallitasokkal! ket megoldas is letezik erre:
1. allitsd at kezi valtora, s ne vardd meg amig a motor maximumon porog (esetleg allitsd a valto-t alacsonyabb fordulatszamra valtaskor)
2. (nekem ez mukodik) hogy beallitok egy teljesen mas beallitast s a motor nem eg le... (ez csak akkor mukodik ha tobb auto beallitasod van, s mindegyik jol mukodik)
Ez nekem se tetszik, hogy ilyen hamar tulhevul a motor... 😞
1. allitsd at kezi valtora, s ne vardd meg amig a motor maximumon porog (esetleg allitsd a valto-t alacsonyabb fordulatszamra valtaskor)
2. (nekem ez mukodik) hogy beallitok egy teljesen mas beallitast s a motor nem eg le... (ez csak akkor mukodik ha tobb auto beallitasod van, s mindegyik jol mukodik)
Ez nekem se tetszik, hogy ilyen hamar tulhevul a motor... 😞
miért van az, hogy elkezdek egy tesztnapot és még végig sem érek az 1sõ gyors körömben, közben meg rámszolnak, h lassítsak, mert túlmelegedett a motor... még a piros jele is megjelenik a képernyõ jobb oldalán...
akármelyik autót próbálom, mindenhol ez a baj...😞
ja és hozzátartozik, h az egy dolog, h túlmelegedik, de általában a következõ körben el is durran a motor...
mgoldás mi van erre??
akármelyik autót próbálom, mindenhol ez a baj...😞
ja és hozzátartozik, h az egy dolog, h túlmelegedik, de általában a következõ körben el is durran a motor...
mgoldás mi van erre??
ez volt a kulcs szó: lcd, innen már tudni fogom. a beállításoknál belehet állítani melyik gombbal hozom be és kapcsolom ki. thx, máris tesztelem!
ok, köszike.
nem kell panikolni... nem tom hogy jatszodtok... ha a-y(z) a gaz fek... akkor nyomsz egy entert... a jobb sarokba elojon egy tablazat ahol lehet allitani hogy mennyit tankoljanak, milyen gumit tegyenek fel, az elso vezetoszarny magassagat s a javitast lehet beallitani! Csak mielott mennel ki a boxba kell nyomni egy s-t! A gombbeallitasoknal LCD nek irja... megkapjatok
jó kérdés, halvány fingom nincs.
Hi!
Ha verseny közben kezd el esni az esõ és kiállok a boxba akkor hol lehet beállítani (mit kell nyomni h kiválasszam) hogy esõ gumit tegyenek fel?
elõre is köszi a választ!
Ha verseny közben kezd el esni az esõ és kiállok a boxba akkor hol lehet beállítani (mit kell nyomni h kiválasszam) hogy esõ gumit tegyenek fel?
elõre is köszi a választ!
143: megnéztem ezt a ligát... jó sokan vagytok (3)😊)), gondolom még csak most indul... ha összegyûlnénk egy páran benne lennék
mikor lennének a futamok?
mikor lennének a futamok?
Megy Vista alatt, csak át kell nyomni a kompabilitást Win95 v. 98-ra.
www.f1ligaaa.gportal.hu Mindenki mennyen fel aki szereti! Regelejttek És Gyertek Jáccani!
Vista lalatt nem megy meg toom erõsíteni, játszatik rFactort ... sokkal jobb ..
P5N-E SLI, Core 2 Duo E6300, 3GB DDR2 800 MHZ KINGMAX MARS, 8800 GTS 320 MB, 500+80 GB HDD, Thermaltake 550 W, Home Theater 150W RMS Genius SW-HF 5.1 5000, Samsung 2232BW 22\" Samsung paneles
szoktam en is jatszani.. de csak multiplayer-en... nem vok semmilyen bajnoksagban!
Nah figyelj ide, te nem vagy lassabb semmivel! En beszeltem a PRT keszitojevel, es o mondta, h aki F1CT-vel jatszik az irrealis koroket tud futni, legalabb 8-10 mp-el gyorsabbakat mint egy Seth moddal, vagy akar a PRT-vel jatszok! A PRT-ben igazi V8-as motrok vannak belove! Nekem az nagyon bejott! Lassu vok de nem szamit!
Nah figyelj ide, te nem vagy lassabb semmivel! En beszeltem a PRT keszitojevel, es o mondta, h aki F1CT-vel jatszik az irrealis koroket tud futni, legalabb 8-10 mp-el gyorsabbakat mint egy Seth moddal, vagy akar a PRT-vel jatszok! A PRT-ben igazi V8-as motrok vannak belove! Nekem az nagyon bejott! Lassu vok de nem szamit!
itt valaki közületek nyomja valaki online-ban??
nézegettem pár online bajnokság eredményeit, nem mondom, h nagyon szarul megyek, de ezek hihetettlenül nyomják... 😄😄
volt olyan pálya ahol nem akartam hinni a szememnek 10 mpvel gyorsabb köröket tudtak, nem tudom elképzelni hol szedtem össze ekkora hátrányt... de gondolom itt akármilyen autóbeállítás sem segít...
de azért mégis 😊)
kicsit összeszedem magam még, és valahova sztem én is benevezek sereghajtónak 😄
nézegettem pár online bajnokság eredményeit, nem mondom, h nagyon szarul megyek, de ezek hihetettlenül nyomják... 😄😄
volt olyan pálya ahol nem akartam hinni a szememnek 10 mpvel gyorsabb köröket tudtak, nem tudom elképzelni hol szedtem össze ekkora hátrányt... de gondolom itt akármilyen autóbeállítás sem segít...
de azért mégis 😊)
kicsit összeszedem magam még, és valahova sztem én is benevezek sereghajtónak 😄
Nekem szerencsére még XP-m van, és klasszul fut a játék a Core2Duo procival szerelt gépemen.
Lehet a vista de régebebn az Uncsimnak is Vista volt de ment ha jól emlékszem! Nekem elég jó a gép csak a proci a gyenge: Inttep Pentium 4 3.4GHz, Asus 8600GTS, 2gb ram) MEg a vista!
lehet h profi geped van... nekem nem nagy szam (Celeron 2600 Mhz, GeForce 5500 256 mb, 512 ram) s XP... s meg sem akad full grafikan! Szerintem meg korai volt a Vista beszerzese, meg nincs minden program Vistara irva... szal sajnalom! Sztem a Vista melle tegy fel egy XP-t! Megeri
kosssz a linket! a ket beallitas teljesen megegyezik! akkor mindenki aki akar beallitasokat az a http://www.hsw.hu:8080/index.php?headlinesid=5487&lm=800
oldalon keresse! nekem nem nagyon jottek be... csak nehany palyahoz
oldalon keresse! nekem nem nagyon jottek be... csak nehany palyahoz
hatigen... a tegnap meg az extrak kozt volt... ma mar nincs...
letoltottem en ezeket a beallitasokat, de hova tudnam feltoteni ha valakit erdekel?
de megnezem amit talaltal, hatha ugyanazok
letoltottem en ezeket a beallitasokat, de hova tudnam feltoteni ha valakit erdekel?
de megnezem amit talaltal, hatha ugyanazok
Kéne nekem egy kis segítség! Windows Vistám van! 64 bites!! És mikor elindulk a játék tok benne mindent csinálni! De mikor elinditanák versenyt vagy valamit lefagy a jáccó! Miért van ez?? A Gépen teljesitménye: 2 gb ram, Asus 8600GTS, P5k- e wifi alaplap, 120 gb szabad hely! Irjatok!!!