482
F1 Challenge 2007
  • Haresz80
    Örülünk is!! De nagyon nagyon!!!!!
  • bajusza
    bizony ám. Kimi drukkerek örüljetek.
  • kecsetihunor
    Minden idok legszorosabb vilagbajnoksaga!!!
    Kimi Raikkonen: 110p
    Lewis Hamilton: 109p
    Fernando Alonso: 109p
  • Leo 1991
    cső!
    miért van az ha neten akarok csatlakozni 1 hosthoz akkor hibát ír ki????
    THX a választ
  • Adler
    be lehet, de az ujra nem
    én 3 körre állitottam a qual t,azaz mindnekinek van egy gyors köre (egy felvezető, egy gyors, egy levezető)
  • bajusza
    GO KIMI GO!
  • kecsetihunor
    nem gyengebb a motra, csak mivel mar egy futamja volt ezzel a motorral, ezert kb 10 LE-vel gyengebb! de a hetvegen sporolt vele:D
    GOOO ALO!!!
  • tom110
    én is szerteném hogy kimi nyerjen jó lenne ha csokimáz kiesne alonsonak meg ugy tudom 10 lóerővel gyengébb a motorja.
  • bajusza
    Én is remélem, hogy Kimi nyeri a vb-t.
  • Haresz80
    Most a játékon kívül, szerintetek ki lesz a világbajnok??
    Sztem Hamilton.
    De remélem, hogy Kimi lesz!
  • Haresz80
    Aha, kösz!
  • kecsetihunor
    ha be van allitva pl h te kell kimenj a rajtracsra... vagyis meg kell nyomdd a drive gombot h kitegyen a rajtracsra akkor ket varians van... van egy szuk hatarido... visszaszamol asszem 10 mprol. Ha ezalatt kimesz akk a rajtracsra kerulsz. ha nem akk a boxbol rajtolsz!
  • Lacgo
    Köszi Haresz! Én nem állítottam semmit, és az első nem a boxutcából indul. Akkor sem ha én vagyok a poléban, és akkor sem ha más. De úgy emlékszem, hogy amikor a liga módban játszottam, akkor én is a boxból rajtoltam. Mióta a Single módban, azóta nem. Nem tudom, hogy van -e összefüggés. :(
  • Haresz80
    Hol lehet beállítani, hogy az első NE a boxutcából induljon?
  • Haresz80
    Csak úgy vannak. Mentés nincs, az automata, ha kilépsz a futam után, akkor ment, és kész.
  • Lacgo
    Sziasztok!
    Az F1CT 2007 V4 -el játszom, és az lenne a kérdésem, hogy csak akkor lehet játékot menteni, ha bajnokságot játszol (két futam között), vagy esetleg sima "egyfutamos" játéknál is van lehetőség mentésre futam közben?
    Másik kérdésem: Van sima edzés, 1. etap, 2. etap 3. etap és időmérő. Azt hittem az új időmérő szabályoknak megfelelően megy az időmérőedzés, de sajnos semmit sem ér az etapokon elért eredmény, csak az időmérőn megy mindenki 12 kört. Ezt be lehet állítani valahol (új szabályok), vagy csak "úgy" vannak ezek az etapok? Bocs ha értelmetlenül fogalmaztam. Üdv.:
  • Hatton
    Hello
    Elkellene egy kis segítség, mikor indítom a játékot feljön egy ablak és ezt írja h "Nincs elég szabad hely vagy kevés a virtuális memória a számitógépen.Minimum 150mb szabad hely kell a futtatáshoz."
    gép:intel cel 1,40ghz 504MBRAM
    Szabad hely a gépemen 1,65gb
    Előre is köszönök minden választ!
  • puntosound
    KÖSZÖNÖM
  • Haresz80
    Szia! Ha egy kicsit visszaolvasnál megtudnád! Mind1, leírom.
    Szal, mielőtt mész ki a bokszba, az előtt nyomd meg az "S" betűt, akkor ha minden igaz a képernyő jobb vagy bal oldalán megjelenik egy ikon. nyomj egy entert, ha nem jön be egy ablak a képernyő jobb oldalán, akkor addig nyomogasd, amíg be nem jön, szal bejön az ablak, átlátszó fekete háttér, sárga betűk, téglalappal jelöli ki amin vagy, menj a gumikra és ott állítsd be, hogy milyen kell. Utána ismét enter, és eltűnik az ablak. Ennyi.
  • puntosound
    Sziasztok .szeretném megkérdezni,hogy a f1 2007-ben hogyan lehet kereket cserélni verseny közben. Pl ha elkezd esni az eső.
    Email:[email protected]
    Légyszi ide írj ha tudod a választ. Köszi
  • Haresz80
    Nincs mit!
  • Lacgo
    Köszi Haresz! A hűtőm 1-esen volt, így nem csoda hogy 2 kört bírt a gép! :)) Ja és Limiter dolgot is értem, azt is kösz! Üdv.
  • Haresz80
    Lacgo, olyankor azt kell csinálni, hogy megnöveled a hűtő vagy hűtőház méretét. Azt úgy kell csinálni, hogy belépsz a pályára, és nem mész ki a kocsival a pályára, hanem, alul az ikonoknál, ott van, hogy részletes beállítások, ott a bal alsó sarokban is vannak ikonok, és valamelyikben ott van bal oldalon, hogy hűtő/ház mérete, és egy szám alatta. Nekem 5-ösön van, és nincs már gondom a kocsival.
    Fogadok, hogy neked automatán van a box utcából kimenet/bemenet, mert az L billentyű a nem automata box ki -és bementenél van, hanem odaérsz a vonalhoz a kocsival, persze akkorra már 60, vagy 100, vmelyik játéknaál 80-as sebességen kell legyél, és akkor nem engedi a kocsit 60, 80 vagy 100 fölé. az automata boxos sz*rt asszem f10, vagy f9-el tod kikapcsolni.
  • stupido
    Hi!

Nevemhez méltón keresgélem, de nem találom. Nekem a seth féle modhoz kéne a patch. De amit ott találtam, az a Sompir féle mod...

• Lacgo
    Nekem sem csinál semmit a "L" fordulatszám limiter... Monzában 3 kör után jön az üzi, hogy "Vegyél vissza, túlmelegszik a motor"! Ekkor gondoltam használni kellene, de semmi, csak fél kör múlva füst... :) Tudna segíteni valaki -e probléma megoldásában? Üdv.
  • Lacgo
    Stupido, próbáld itt: http://www.gphungary.hu/
  • stupido
    Hi!

Én is megtaláltam az oldalt (http://forma1challenge.extra.hu/), de nem enged regisztrálni. Le lehet tölteni máshonnan? Én nem találtam...
    pls help
  • joci011
    császotok aztszeretném kérdezni hogy hogylehet bekapcsolni a fordulatszámmérőt a játékba mer odavan írva hogy az l betőü de ha mengyomom nemcsinál semmit
  • Hody
    Sziasztok..

az miért van, hogy elinditom a játékot megy meg minden csak ha multiba karok játszani akkor rálépek a szerverre és hogy belépés akkor kidob az asztalra és valami hibát ír ki...

előre is köszi
  • Haresz80
    Nincs mit!
  • Lacgo
    Köszi szépen Haresz80, találtam, és azóta minden ok! :)
  • Haresz80
    Van erre javító patch, be kell írni a google-ba hogy f1 challange 2007 patch, magyar honlapok, és majd megtalálod. Ha jól tudom 2 patch van. Ahonnan én letöltöttem ott le volt írva, hogy mire jó a patch.
  • Lacgo
    Sziasztok! Tegnap kaptam meg a játékot, és így elsőre nagyon tetszik (eddig a GP4 volt a favorit)! Szóval bocs a hülye kérdésért, de meg tudja valaki mondani nekem, hol lehet átállítani a csapatok erőviszonyait? 5-6 versenyt nyomtam (persze nem végig)és ebből 4-et Coulthard nyert, kettőt Liuzzi! :) Ferrari McLaren középmezőny vége. Így egy kicsit idegesítő játszani. Előre is köszi a segítséget.
  • Haresz80
    Köszi szépen kecsetihunor!
  • kecsetihunor
    nem tok rola...:(
  • Rothar
    Sziasztok!
    Lehet, hogy valaki már kérdezte korábban, de nincs olyan mod, amivel multiban be lehet rakni gépi ellenfelet? Jó lenne amikor LAN-ban ketten nyomjuk, hogy legyen még konkurencia.
    Előre is köszi!
    R
  • kecsetihunor

A PRT-bol
  • kecsetihunor
    jol tudod hogy PS2re vonatkozik... en meg egy f1 challengebe se lattam ilyen kijelzot... ilyen csak a GP4 2007-es modjaba van!
    Jha es forma 1 es ujitasokat lehet letolteni de melyik modhoz? F1ct-hez a www.f1ct.szasztv.hu-rol... vagy a PRT-t ami sok ujitast tartalmaz es magyar a www.bettes.extra.hurol
  • Rascus
    Csá all!
    Hogy lehet beállítani, vagy honnan lehet letölteni azt, hogy olyan legyen a sebességmérő mint a bevezető videóban, tudom h az PS2-s videó, de biztos be lehet állítani gépre is! Előre is thx :D :)
  • Haresz80
    Oké kösz, akkor mostmár nem csesztetlek titeket a rázókövekkel, most az a kérdésem, hogy a legújabb újításokat honnan lehet letölteni, lehetőleg magyar honlapról, ha nincs magyar honlap jó a külföldi is. Köszike megint