F1 Challenge 2007
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az F1CT 2007 V4 -el játszom, és az lenne a kérdésem, hogy csak akkor lehet játékot menteni, ha bajnokságot játszol (két futam között), vagy esetleg sima "egyfutamos" játéknál is van lehetõség mentésre futam közben?
Másik kérdésem: Van sima edzés, 1. etap, 2. etap 3. etap és idõmérõ. Azt hittem az új idõmérõ szabályoknak megfelelõen megy az idõmérõedzés, de sajnos semmit sem ér az etapokon elért eredmény, csak az idõmérõn megy mindenki 12 kört. Ezt be lehet állítani valahol (új szabályok), vagy csak "úgy" vannak ezek az etapok? Bocs ha értelmetlenül fogalmaztam. Üdv.:
Elkellene egy kis segítség, mikor indítom a játékot feljön egy ablak és ezt írja h "Nincs elég szabad hely vagy kevés a virtuális memória a számitógépen.Minimum 150mb szabad hely kell a futtatáshoz."
gép:intel cel 1,40ghz 504MBRAM
Szabad hely a gépemen 1,65gb
Elõre is köszönök minden választ!
www.big-boxing.hu | Boxing & BMW 4ever!!!
Szal, mielõtt mész ki a bokszba, az elõtt nyomd meg az "S" betût, akkor ha minden igaz a képernyõ jobb vagy bal oldalán megjelenik egy ikon. nyomj egy entert, ha nem jön be egy ablak a képernyõ jobb oldalán, akkor addig nyomogasd, amíg be nem jön, szal bejön az ablak, átlátszó fekete háttér, sárga betûk, téglalappal jelöli ki amin vagy, menj a gumikra és ott állítsd be, hogy milyen kell. Utána ismét enter, és eltûnik az ablak. Ennyi.
Email:[email protected]
Légyszi ide írj ha tudod a választ. Köszi
Fogadok, hogy neked automatán van a box utcából kimenet/bemenet, mert az L billentyû a nem automata box ki -és bementenél van, hanem odaérsz a vonalhoz a kocsival, persze akkorra már 60, vagy 100, vmelyik játéknaál 80-as sebességen kell legyél, és akkor nem engedi a kocsit 60, 80 vagy 100 fölé. az automata boxos sz*rt asszem f10, vagy f9-el tod kikapcsolni.
Nevemhez méltón keresgélem, de nem találom. Nekem a seth féle modhoz kéne a patch. De amit ott találtam, az a Sompir féle mod...
<#nemtudom>#nemtudom><#help>#help><#nemtudom>#nemtudom>
TDU: [HUN]TCXTOMI Intel Core i3 2.93GHz , Geforce 250gts, Gigabyte GA-P55-US3L , 2gb Ram www.risefm.hu
Én is megtaláltam az oldalt (http://forma1challenge.extra.hu/), de nem enged regisztrálni. Le lehet tölteni máshonnan? Én nem találtam...
pls help
TDU: [HUN]TCXTOMI Intel Core i3 2.93GHz , Geforce 250gts, Gigabyte GA-P55-US3L , 2gb Ram www.risefm.hu
az miért van, hogy elinditom a játékot megy meg minden csak ha multiba karok játszani akkor rálépek a szerverre és hogy belépés akkor kidob az asztalra és valami hibát ír ki...
elõre is köszi
Lehet, hogy valaki már kérdezte korábban, de nincs olyan mod, amivel multiban be lehet rakni gépi ellenfelet? Jó lenne amikor LAN-ban ketten nyomjuk, hogy legyen még konkurencia.
Elõre is köszi!
R
Jha es forma 1 es ujitasokat lehet letolteni de melyik modhoz? F1ct-hez a www.f1ct.szasztv.hu-rol... vagy a PRT-t ami sok ujitast tartalmaz es magyar a www.bettes.extra.hurol
Hogy lehet beállítani, vagy honnan lehet letölteni azt, hogy olyan legyen a sebességmérõ mint a bevezetõ videóban, tudom h az PS2-s videó, de biztos be lehet állítani gépre is! Elõre is thx 😄 😊
allitolag azzal lehet
(nekem p4 3ghz, 1gb ram, 7300 gt top konfigom van, ezen fullban megy, még a legujabb modok is)
Olyan költõi kérdésem lenne, fõleg a fogyasztással kapcsolatban, létezik, hogy van olyan technikai amelyik kevesebbet eszik, mint a másik, ill. ez le van programozva, vagy esetleg az én autóbeállitásaim rosszak?
20% megyek, 5x szorzóval, idõarányos meghibásodás, pl. nekem spa ban tankolnom kell - és még sok másik autónak - Mclarenes brigád - Hakkinen, Coulthard - sehol nem volt a versenyen, de mégis õk nyertek, mert nem jöttek ki tankolni, ezek már a gamében is variáltak??😊
(megjegyzem, hogy a gyõztes nem futotta le szokásos körét, hanem az elsõ kanyar után megállt a pálya szélén)
Nem ez volt az elsõ ilyen eset, igy hiába töröm magam😞
Már négyszer elváltam, de 70es a karakterem.
Én viszont újra megkérdezném, hogy hol hol lehet beállítani a rázókövek csúszóságát???
Mi lehet a gondja? Legyetek szívesek, segítsetek!
bajuszati Hewlett-Packard Gaming 15-ak002nh
fel kell allj a rajracsra... felvezeto kor... aztan rajt
a vegen pedig levezetokor, be a boxba... nagyon kiraly
2. Ha az alábbiakban írtak közül valamit nem találsz a fájlban, keress rá az Edit/Find (Control+F) segítségével!
jobb fizika:
Half Rate="0" // 0 = super-high physics rate, 1 = normal
jobb gumi fizika:
Tire Sampling="1" // 0 = normal, 1 = extra HAT samples (*slightly* more accurate over sharp curbs, otherwise a waste of CPU)
hátsó terelõszárny és forgó hátsó kerék a tükörben:
Self In Rearview="1" // Show rear wing and rear wheels in rearview
LCD kijelzõn mutassa a motor és elsõ/hátsõ fékhõmérsékleteket:
LCD Display Modes="7" // Add the modes to allow them: 1=status 2=aids 4=engine/brake temps
*azért "7", mert 1+2+4=7
szikrázó kaszni (ütközéskor):
Vehicle Sparks="1" // Whether sparks occur from vehicle-to-vehicle collisions
elõfelvezetõ kör (Recon Lap):
CURNT Reconnaissance="1" // Reconnaissance laps
PRACT Reconnaissance="1" // Reconnaissance laps
QUICK Reconnaissance="1" // Reconnaissance laps
GPRIX Reconnaissance="1" // Reconnaissance laps
CHAMP Reconnaissance="1" // Reconnaissance laps
MULTI Reconnaissance="1" // Reconnaissance laps
RPLAY Reconnaissance="1" // Reconnaissance laps
*legyen: 1, ne legyen: 0
felvezetõ kör (Formation Lap):
CURNT Formation Lap="1"
PRACT Formation Lap="1"
QUICK Formation Lap="1"
GPRIX Formation Lap="1"
CHAMP Formation Lap="1"
MULTI Formation Lap="1"
RPLAY Formation Lap="1"
*legyen: 1, ne legyen: 0
AI Follow Grid="0" // AI follows center of grid locations during recon/formation
Bocs a késõ válaszért!
\"In the wreckage of a job well done I saw a place I\'d never seen before, yeah And that moment I refused to close my eyes anymore\"
sztem az rFactorra gondolsz de ha nem akkoris abban van felvezetõ kör meg SC is
\"In the wreckage of a job well done I saw a place I\'d never seen before, yeah And that moment I refused to close my eyes anymore\"