482
F1 Challenge 2007
  • sheetoos
    1982-1988, 1993-2007 összes szezon ,összes pálya nagypn jó:)meg vannak + pályák is bónuszként(azok se rosszak)
  • sheetoos
    Próbáltátok már a Birkuc mod ot? nagyon jó!!
  • Haresz80
    Ja.
  • Pashu
    :)) Nem rossz! És egyesével vegyem vissza a százalákot a futamok között.
  • Haresz80
    Próbáld 100-tól lefelé:D
  • Pashu
    A szárnybeállításon és az "S" betű megnyomásán kívül meg volt a gumi és üzemanyagbeállítás. (csak nekem nem enterrel jön be a beállítás ablak, de ez nem lényeg). Ezek szerint ennyit számít, ha "S"-t nyomok kiállás elött? Mert baromira csúszkáltam esőben, esőgumikkal.
    Más: Mekkora versenyhossznál áll ki az összes autó a boxba legalább egyszer? Jól megszívtam, mert nekem 50%-ra van beállítva a verseny hoszza és rajtam kívül senki nem ment a boxba, így oda lett egy jó helyezésem.
  • kecsetihunor
    pl verseny kozbe, nyomsz egy Entert. Akkor megjelenik egy sarga valami a jobb oldalon, ahol lehet allitani uzemanyagot, gumit es szarnymagassagot (elso). Az also sor azt mutatja hogy az auto torott vagy sem. Azokat beallitod, ahogy kell, ahogy neked kell, s nyomsz egy Entert, hogy tunjon el az a sargasag, s azutan egy s-t, hogy keszuljenek a szerelok, h jelenjen meg a pit. ennyi. ez kell mukodjon
  • Pashu
    Úgy csináltam, hogy mikor eleredt az eső, LCD-t megjelenítve beállítottam, hogy esőgumit tegyek fel a boxban és mást nem állítottam be, igaz nem is nagyon lehet mást. Ezután mikor visszatértem a versenybe, nagyon csúszkáltam.
    Minek a parancsa a "2 enter"? Kipróbáltam, nekem nem jött be a menü.
    Kipróbáltam az "s" betűt is, ilyenkor egy kis téglalap jelent meg a jobb felső sarokban PIT felirattal, de nem észleltem igazán változást a boxkiállásban. (Igaz, nem esett az eső.)
  • Csabikakirály
    köszi
  • kecsetihunor
    tudok egy parat:
    - Rally World Championship 2000
    - Colin McRae Rally osszes verzioja
  • Csabikakirály
    Hello

Esetleg tud valaki oan szimulátort mondani ahol lehet osztott képernyőn játszani?

bocsi ha rossz helyre írtam
  • Haresz80
    Hát, az úgy van, hogy menet közben megered az eső, megnyomod alapesetben a 2 entert, kiválasztod a menüben a gumit, üzemanyagot, kilépsz a menüből. Te gondolom ezt csináltad kb. De ez nem elég, mert semmit sem csinál a gumival, ha bemész a boxba, meg nem azt a megadott üzemanyagot adja. Erre jó az "s" betű. Ha megnyomod kiállás előtti körben, akkor azt csinálja, amit beállítottál. Jó esetben a jobb oldalon kijön egy nagyon sötétkék háttérben, egy piros szimbólum. Így már mindjárt jobb lesz!
  • Pashu
    "s" betűt? Segíts ki, mi a funkciója a kiállás elött az "s"-nek! (Megint tanulok valami újat.)
  • Haresz80
    Nyomtál s betűt a kiállás előtt?
  • Pashu
    Már megint problémám akadt. Futam közben el kezdett esni az eső, bementem a box-ba, kicsréltem a gumikat esőgumira, mégis úgy csúszkált az autó, hogy végül nem tudtam befejezni a versenyt. Mit tudok ilyenkor csinálni? Elég idegesítő.
  • Haresz80
    Én is kössz!
  • Pashu
    Köszönöm! (Jó, hogy van ez a topic. Nagyon sok dolgot itt tudtam meg az F1-es módokról!)
  • kecsetihunor
    pashu... van egy rajtgep... egy gombot ha nyomsz... s a gazt, akkor felbog a motor, s mikor kialszanak a lampak akkor elengeded a gombot, kozbe nyomod a gazt, s jol rajtol
    ez a gomb eredetileg a numerikus reszen a /
  • Haresz80
    Single-ben nekem is így van....
  • Pashu
    Mikor rajtolok a versenyen, általában visszaesek 1-2 helyet, igen lassan indul a gép. Ti hogy szoktatok rajtolni? Csak ráléptek a gázpedálra mikor kialszanak a lámpák, vagy van valami speciális módja?
  • krisz073
    Na meglestem itt az új ligákat,sajna majdnem mindenhol Szombaton vannak a futamok és ez az időpont nekem nem igazán jó :(
  • Szili08
    Bocs előtte volt az sg.hu! Ez a jó link
  • krisz073
    Not found
    Igy nehéz meglesni az oldalt!
  • krisz073
    Meglestem oldalt ,igéretes.
    Sajna nekem a szombati versenyek nem jok :( igy egyenlőre még se jelentkezek :(
  • Szili08
    Ez nem utánzás ez a liga már régebben is nyitva volt! Ne gondoljatok arra hogy lemásoltuk!
  • Szili08
    Cső all! Most Indul az F1 liga! Akinek van kedve az jelentkezzen! Nehéz ellenfelek nehéz versenyek! Erdeti szabályok! Ez az F1ligaaa gyertek jelentkezni!
  • kecsetihunor
    nah az oldal is kesz van nagyjabol... nezztek meg: http://f1ctvracing.extra.hu
  • kecsetihunor
    hat szerintem befertek... vegyetek fel engem s bebetot is messre
    be fogtok ferni :D
  • krisz073
    Hali.

Én most is 1 liga tagja vagyok,de sajna több a gond igy gondolkodom a váltáson.
    Nem tudom mennyi hely van nálatok de ha összejönne és beférünk akkor 4-5 ember jönne át.
  • kecsetihunor
    egyszeris nem tudom, nekem ilyen nem szokott elofordulni, vagyis az f1ct-vel nem... volt mar pelda h nekem is iranyithatatlan lett, de nem tudom a megoldast...
  • Pashu
    Mint lentebb írtam, a F1CT-vel játszok. Olyan gondom van, hogy az autó vezetése közben a kanyarokban, furcsa csikorgó hangot ad. (Gondolom a fékek beállítása miatt!?) Ez persze a futamon megbosszúlta megát, mert irányíthatatlanná vált az autó a futam 1/3-ánál. Ti szoktatok állítani a fékeken, vagy ez csak egy időszerű malőr volat? Ha állítotok rajta, akkor mit?
  • kecsetihunor
    a liga meg keresi az erdeklodoket, de mar ugy nez ki hogy leszunk egy paran... mivelis meg a legtobb kiskoru, ezert szervert berelni nem tudunk, ezert hamachival lesz megoldva a jatek, de ha valakinek mar jobbacska a feltoltese, akkor gondtalanul elfut a jatek... valoszinu hogy hetente lenne egy verseny, az idomero a futamtol elvalasztva, edzesekkel, lenne egy hivatalos edzes is, ami az oldalra is felkerulne... pillanatnyilag az oldal nincs keszen, de a hetvegere megigertek hogy osszehoznak egy jo kis oldalt! ha szeretnel jelentkezni, akkor az alabbi ket msn cimen lehet. ha valami konkret dolog erdekel irdd meg akar ide akar msn-en es elmondjuk
  • Rasti
    Valami bövebbm info a ligárol?
  • kecsetihunor
    Forma 1 Bajnoksag indul!!! Egy teli szezon féle :D barkit szivesen latunk... johetnek kezdoktol tehetsegel... mindenki!!! Az oldal par napon belul elkeszul! Akinek kedve van az jelentkezzen MSN-en!
    [email protected]
    [email protected]
  • kecsetihunor
    az f1ct teljes-t a F1CT Liga alatt
  • Bodka12
    Hol tudnám letölteni a teljes játékot?
  • Pashu
    Így mindjárt működik az F1CT nekem is! Köszönöm a segítséget Kecseti!
  • kecsetihunor
    a PRT nalam eleg jol mukodott, csak nekem azert nem tetszett... mert nagyon be voltak love a V8-as motorok, s bazi lassu koroket lehetett futni! Most intezivebben az F1CT-vel jatszok... ahhoz hogy ne melegedjen tul a motor, van egy olyan beallitas, ahol a huto meretet tudod szabalyozni! A beallitasoknal (kulcs) asszem a harmadik (egy elso szarny, vagy vmi hasonlo a jele) balrol felulrol a masodik ha jol emlekszek, 1-5 fokozatok vannak, a huto nagysagat jelentik. Ha 1esen van akkor allitsd nagyobbra!
  • Pashu
    Helló Mindenki!

Leszedtem az új F1 PRT-t (F1 PRT 2007 Final) és érdeklne, hogy nektek mi a véleményetek róla!? Innen tölthető le: http://www.bettes.extra.hu/
    Első ránézésre nagyon jónak tűnt a program, de már gyanús volt, a programhoz tartozó leírásban szereplő következő sor: "FONTOS!!! Az elsõ indítást követõen mindeki hozzon létre egy profilt a saját nevével, majd mindenféle beállítások vagy nézelõdés nélkül lépjen ki és indítsa újra a játékot! Mielõtt ezt meg nem csinálta ne fogjon hozzá nézelõdni, játszani vagy beállítani a dolgokat, mert gondok adódhatak!"
    Szóval így csináltam, ahogy írva van. Erre az első futamon már problémák léptek fel.
    Pl.: 1.A beállított verseny hossza nem annyi lett amit én megadtam,
    hanem csak 5 kör.
    2. A futamon monszun volt, ezért nyilván az extrém gumikat használtam, csak azt nem értem, hogy akkor miért csúszkált az autó annyira mint ha hard/soft gumival menetem volna esőben.
    3. Végül, mikor befejeztem a futamot, kidobott a játék és indíthattam újra.

Ezek után úgy döntöttem, keresek új módot. Letöltöttem az F1CT 2007 V4-et. Itt meg álandóan túlmelegedik a motor és megadja magát az autó. Több beállítást is próbáltam, de mindíg ugyanez történik. Mi a véleményetek?

Jó lenne már végigvinni egy igazán jó F1-es szimulátort. A PRT elődja meg volt, de mivel volt újabb, én hülye letöröltem, pedig még az volt a legjobb. Ott csak malőröket észleltem, hibákat nem.
  • Adler
    nekem a 82 szezon nem indul el vb ben, 1xkilép, már 2x raktam ujra, kezdem feladni, nem tudom miért ilyen instabil.