F1 Challenge 2007
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
bajuszati Hewlett-Packard Gaming 15-ak002nh
szóval jobbról a harmadik. 😊
Utolsó mondatok: -Áááá, ezt bárki megcsinálja. -Dobd már ide azt a baltát! -Taposs bele, látom, hogy nem jön vonat!
ott be tudod állítani.
esetleg a futam hosszát hogy tudom beállítani h ne csak 5-7 körösek legyenek hanem annyi amennyit én akarok?
Utolsó mondatok: -Áááá, ezt bárki megcsinálja. -Dobd már ide azt a baltát! -Taposs bele, látom, hogy nem jön vonat!
töltsd le a birkuc féle modot, abban 1978-tól 2007-ig megvan az összes szezon.
http://f1_2007.extra.hu/
Van egy Forma 1-es liga,amely tagokat keres! Bárki aki érdeklõdik a lehetõség íránt írjon nekem a [email protected] e-mail címre vagy vegyen fel MSN-re a [email protected] címmel! Holnapon is lehet érdeklõdni: www.gportal.hu/portal/forma1liga
Részletekrõl ezeken az elérhetõségeken lehet velem beszélni!
Köszi..és jelentkezzetek!
Gigabyte Gaming 5 8Gb Kingston DDR3 1600Mhz Intel I7 4790K Shapphire R9 270X
Lenne egy kérdésem: amikor egyedül játszok bajnokságot, lefutom az idomerot, de a versenyre a nem enged továbbmenni..a zászló nem világít a menuben, így passzz..tudnátok nekem segítenui??
elõre is kosz.
Gigabyte Z170-HD3P, I5 6600K@4Ghz@1,17V, 2x8 DDR4 Corsair Vengeance 2666Mhz, NZTX Kraken X61, EVGA Supernova G2 750W, Samsung 850 evo 128Gb, WD Blue 1TB, Phantes Enthoo Pro M Acrylic
Segítseteg leégyszíves
Egy másik lehetõség a DMZ lenne, az van. De itt csak a gépem IP-jét tudom megadni, így szükség van még arra a portra, csak nem tudom a számát.<#miaz>#miaz>
Valaki nem tudja hogy mi az alapértlemezett TCP/UDP portja az F1CT-nek ill. az F1 Challenge-nek?
Mert routeren kellene nyitnom portot de nem tudom melyiket.
Ha esetleg valakinek otthon router van a gépe és a modem között az írjon már hogy õ hogyan tudta megoldani azt, hogy ha csinál servert azt lássák mások is az internetes listában a játékon belül.
A windows tûzfalon engedélyeztem a játék számára a kivételt, de a router szerintem blokkolja. Olvastam hogy van olyan megoldás, hogy Virtual Servert kell csinálni a router-ban, de sajna nekem ilyen nincs.<#szomoru1>#szomoru1> Egy másik lehetõség a lenne, az van. De itt csak a gépem IP-jét tudom megadni, így szükség van még arra a portra, csak nem tudom a számát.<#miaz>#miaz>
Ha valakinek esetleg lenne a problémámra más megoldása, annak a véleményét is várom!<#smile>#smile>
A másik problémám, hogy a motor is rosszul van beállítva, mert 4-5 kör után a versenyen rám szólnak, hogy kíméljem a motort, ezt követõen 1-2 körrel pedig elfüstöl. Erre van valakinek vmi jó ellenszere?
Kössz
amúgy én pedig azt szeretném kérdezni, hogy be lehet állítani azt , hogy én azt lássam minta mita at tévében tehát a g-erõt a fordulat számot és a kilóméter órát?
Vista alatt kéne futnia ennek a csodának?????
Me nálam nem igazán akar elindulni.
PLS HELP ME!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
THX
‎\"A nők azért vannak, hogy szeressük, nem pedig azért, hogy megértsük őket.\" /Oscar Wilde/
F1 Ct 4.1 em van
és multiplyaerbe megfagy és ki ir valami "read" hibát egy szürke ablakba...
ienenl még nem találkoztam
2.érzékenységet sem lehet beállítani. ha gombbal játszol akkor ilyen. ha kormánnyal játszol akkor ha kicsit fordítod kicsit megy ha nagyot nagyon megy.
De lenne két kérdésem:
1. hogy lehet futam közben a pálya térképét behozni?
2. a kormán yérzékenységét hol lehet állítani? Mert csak picit nyomom meg a gombot, mégis nagyon elrántja a kormányt. Ha pedig alulkormányzottságot akarok beállítani, arra nem reagál a kocsi.
Letöltöttem az F1 Challenge 2007-et de az a gondom, hogy néhány pályán a kocsim elõtt ilyen idióta színes háromszögek meg csíkok mozognak, és így szinte semmit sem lehet látni. Geforce MX4400-as, 128-as videókarim van. Minden grafikai mutatót alacsonyra vagy ki-re állítok, és még úgy is ezt csinálja. Van viszont olyan pálya, ahol többmindent magas-ra vagy teljesre állítok, és úgy jó. Most elkezdtem tölteni az F1CT-t, ott nincsenek ilyen hibák?
Elõre is köszi a válaszokat!
Origi COD 4 :) + Origi cod 5 +MW2 is XD COD 4 Szeró 84.2.39.228:28971 (idönként Cod 5 ben üzemel XD)
tudom, hogy kanada fékgyilkos pálya, de hogyan tudnám megakadályozni, hogy kb a 19-20 körben ne menjenek tropára a fékek?
próbálkoztam már a fékcsatorna állítgatásával, a motorfék intenzívebb használatával, finomabb fékezéssel, de egyszerûen semmi eredmény, kanadában mindig pont nélkül végzem, és kizuhanni az elsõ helyrõl azért eléggé frusztráló...