F1 Challenge 2007

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

na sikerült belépnem, szedem lefele a Birkuc-féle F1-et.

bajuszati Hewlett-Packard Gaming 15-ak002nh

nem tudok belépni a felhasználói névvel és jelszóval, az admin még levelet se küldött, hogy regiztem az oldalra.

dragon11
Felcsatlakoztam volna egy jelszó nélküli serverre, ami nem zárt, és exe hibával kibasz a játékból... tört a játékom ezért basz ki exe hibával?PLS HELP.

dragon11
Sziasztok!Új vagyok, törttel!A c kuplung ok, megnyomom átteszem kettesbe át is megy, és visszavált.Automatikus váltás, automatikus kuplung asszem be van kapcsolva.Please help.THX.

na, a szokásos bal/jobb kavar... ehh.
szóval jobbról a harmadik. 😊
leoon
oké kössz

Utolsó mondatok: -Áááá, ezt bárki megcsinálja. -Dobd már ide azt a baltát! -Taposs bele, látom, hogy nem jön vonat!

ha bejött az autód, amivel menni akarsz, kattints alul az órás ikonra (balról a harmadik) majd kattints a zászlós ikonra (szintén balról a harmadik) utána gördítsd legalulra és ott megtalálod a race length-t.
ott be tudod állítani.
leoon
ja kössz
esetleg a futam hosszát hogy tudom beállítani h ne csak 5-7 körösek legyenek hanem annyi amennyit én akarok?

Utolsó mondatok: -Áááá, ezt bárki megcsinálja. -Dobd már ide azt a baltát! -Taposs bele, látom, hogy nem jön vonat!

olvass vissza, már többször le lett írva.
állítsd a fékcsatorna méretét maximumra és/vagy vedd ki a mechanikai hibákat.
én letöltöttem egy párat, de lószart se ér, hanem ugyanazzal a moddal játszol, mint aki a beállításokat csinálta. én pl egy kört sem tudtam megtenni egy ilyen kapott beállítássokkal.
szia!
töltsd le a birkuc féle modot, abban 1978-tól 2007-ig megvan az összes szezon.
http://f1_2007.extra.hu/
Sziasztok!!!
Van egy Forma 1-es liga,amely tagokat keres! Bárki aki érdeklõdik a lehetõség íránt írjon nekem a [email protected] e-mail címre vagy vegyen fel MSN-re a [email protected] címmel! Holnapon is lehet érdeklõdni: www.gportal.hu/portal/forma1liga
Részletekrõl ezeken az elérhetõségeken lehet velem beszélni!
Köszi..és jelentkezzetek!
Hali!Az lenne a problémám hogy elkezdek játszani be van állítva automata váltósra és nem vált ha manuálison van akkor hiába váltok felteszi de nem gyorsul a kocsi.:S Szerintetek mi lehet a baja?
sziasztok az lenne a kérésem f1 challenge alá honnan tudnám leszeddni a 2006-os szezont?Megköszönném nagyon!

Gigabyte Gaming 5 8Gb Kingston DDR3 1600Mhz Intel I7 4790K Shapphire R9 270X

thomasthomas
Hi!

Lenne egy kérdésem: amikor egyedül játszok bajnokságot, lefutom az idomerot, de a versenyre a nem enged továbbmenni..a zászló nem világít a menuben, így passzz..tudnátok nekem segítenui??

elõre is kosz.

csá nem tudnátok emgadni a seriljat a gmaenek?
rvn
üdv! Honnan lehet letölteni a 07 hez az autók beállításait a külömbözö pályákra?

Gigabyte Z170-HD3P, I5 6600K@4Ghz@1,17V, 2x8 DDR4 Corsair Vengeance 2666Mhz, NZTX Kraken X61, EVGA Supernova G2 750W, Samsung 850 evo 128Gb, WD Blue 1TB, Phantes Enthoo Pro M Acrylic

Sziasztok! Amikor szeretnék a neten játszani nem tudok belépni kilép a játékból és azt írja ki hogy f1 challenge 2007 hibát észlelt ezért leáll.
Segítseteg leégyszíves

lemaradt:

Egy másik lehetõség a DMZ lenne, az van. De itt csak a gépem IP-jét tudom megadni, így szükség van még arra a portra, csak nem tudom a számát.<#miaz>
Hi!
Valaki nem tudja hogy mi az alapértlemezett TCP/UDP portja az F1CT-nek ill. az F1 Challenge-nek?
Mert routeren kellene nyitnom portot de nem tudom melyiket.
Ha esetleg valakinek otthon router van a gépe és a modem között az írjon már hogy õ hogyan tudta megoldani azt, hogy ha csinál servert azt lássák mások is az internetes listában a játékon belül.
A windows tûzfalon engedélyeztem a játék számára a kivételt, de a router szerintem blokkolja. Olvastam hogy van olyan megoldás, hogy Virtual Servert kell csinálni a router-ban, de sajna nekem ilyen nincs.<#szomoru1> Egy másik lehetõség a lenne, az van. De itt csak a gépem IP-jét tudom megadni, így szükség van még arra a portra, csak nem tudom a számát.<#miaz>
Ha valakinek esetleg lenne a problémámra más megoldása, annak a véleményét is várom!<#smile>
közben sikerült megoldani mindkettõt. Kivettem a mechanikai hibákat, csak mert felidegesített, hogy a hûtõ méretét 5-re állítottam, így a következõ futamon nem volt gond a motorral, viszont egy kanyarban kipördültem az elsõ helyrõl, mert a fékek romlottak el, és itt lett elegem...
Nekem továbbra sem sikerült a kormányt rendesen beállítani. Még ha picit is nyomom meg a gombot, akkor is nagyot fordul. Próbáltam a beállításoknál a digitális irányítás arányát állítgatni, de 0%-nál ugyanaz a helyzet, mint 100%-nál, ezt nem értem... Pedig ha megnézitek, amikor egy igazi versenyen egy belsõ kamera nézetnél, ha pl safety car alatt melegítik a pilóták a gumit, és jobbra-balra rángatják a kormányt, akkor a kocsi csak kevésbé fordul, de én ezt képtelen vagyok beállítani...
A másik problémám, hogy a motor is rosszul van beállítva, mert 4-5 kör után a versenyen rám szólnak, hogy kíméljem a motort, ezt követõen 1-2 körrel pedig elfüstöl. Erre van valakinek vmi jó ellenszere?
Sziasztok! Nekem az problémám van hogy a fékem 3.4. körben elmegy és egyszerûen nem lehet versenyezni vel. Milen fék beállítások kellenek hogy kibirjon minimum 20kört?
leoon
Hali, nekem csupán annyi lenne a kérdésem, h, hogyan lehet a boxkiállásnál a kerék típusát kiválasztani(tehát, h ne mindig a száraz gumikat tegye föl, hanem én ki tudjam választani, h épp melyiket)?
Kössz

nállam xp-is megy
amúgy én pedig azt szeretném kérdezni, hogy be lehet állítani azt , hogy én azt lássam minta mita at tévében tehát a g-erõt a fordulat számot és a kilóméter órát?
bandi007
Hy!
Vista alatt kéne futnia ennek a csodának?????
Me nálam nem igazán akar elindulni.
PLS HELP ME!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
THX

&#8206;\"A nők azért vannak, hogy szeressük, nem pedig azért, hogy megértsük őket.\" /Oscar Wilde/

Hello lenen egy problémám....
F1 Ct 4.1 em van
és multiplyaerbe megfagy és ki ir valami "read" hibát egy szürke ablakba...
ienenl még nem találkoztam
zoleee20: 1.futam közben nem lehet a térképet behozni.
2.érzékenységet sem lehet beállítani. ha gombbal játszol akkor ilyen. ha kormánnyal játszol akkor ha kicsit fordítod kicsit megy ha nagyot nagyon megy.
Azóta rájöttem a megoldásra köszi! Feltettem a track pack-et😊
De lenne két kérdésem:
1. hogy lehet futam közben a pálya térképét behozni?
2. a kormán yérzékenységét hol lehet állítani? Mert csak picit nyomom meg a gombot, mégis nagyon elrántja a kormányt. Ha pedig alulkormányzottságot akarok beállítani, arra nem reagál a kocsi.
zoleee20! próbáld meg úgy hogy nem a grafikai mutatót hanem a konfigurációt állítsd át.
Leszedtem az F1CT-t, annak a basic verzióját, de ahogy elkezdené tölteni az egyik pályát, kilép. Semmi hibaüzenetet nem ír ki, csak kilép. Mi a hiba?
Sziasztok!

Letöltöttem az F1 Challenge 2007-et de az a gondom, hogy néhány pályán a kocsim elõtt ilyen idióta színes háromszögek meg csíkok mozognak, és így szinte semmit sem lehet látni. Geforce MX4400-as, 128-as videókarim van. Minden grafikai mutatót alacsonyra vagy ki-re állítok, és még úgy is ezt csinálja. Van viszont olyan pálya, ahol többmindent magas-ra vagy teljesre állítok, és úgy jó. Most elkezdtem tölteni az F1CT-t, ott nincsenek ilyen hibák?

Elõre is köszi a válaszokat!
Köszi a multiplayer kérdés megoldódott. LAN-ra volt állítva átállítottam Internetre és ott voltak a szerverek. Köszi mégegyszer. 😊
Ja meg még azt akartam kérdezni hogy azt a nézetet ami az elején az introban van hogy fordulatszámmérõ ilyesmi azt hol lehet beállítani?
Köszi csak azért kérdeztem mert hallottam pár olyat hogy van egy csoport aki minden nap játszik szerveren de nekem mindig azt írja ki hogy nincs elérhetõ szerver.
Kreeder44
Mondjuk én már rég játszottam de szerintem semmi más nem kell hozzá csak olyan szerverre menj ahol a tiéddel kompatibilis moddal játszanak és csatlakozik.....

Sarapetike
semmi csak net :XD

Origi COD 4 :) + Origi cod 5 +MW2 is XD COD 4 Szeró 84.2.39.228:28971 (idönként Cod 5 ben üzemel XD)

DE VKI SEGÍTSEN MÁR NEKEM IS PLS PLS PLS PLS PLS PLS. az alapjátékon kívül mi kell még ahhoz hogy multiba lehessen játszani?
melchi! <#heureka>. a beállításoknál a mechanikai hibákat állítsd át normálisra!
most mentem egy nürburgringet, a 21-ik körig bírtam, aztán elszállt... 😞
köszi a választ, ezek szerint nem sok mindent tehetek... bosszantó, mert én is szeretem a kanadai pályát.
de valaki nekem is segítsen pls. az alapjátékon kívül mi kell még ahhoz hogy multiba lehessen játszani?
melchi zedek ezt már te állíthattad át mert nekem Kanada az egyik kedvenc pályám és nem egyszer mentem már versenyt 100%os hosszon és nekem simán kibírta. a verseny után az elsõ fékek általába 90-92°-osak, a hátsók meg 95-97°. Akár véletlen, akár direkt van átállítva, nem alapbeállítás.
sziasztok!

tudom, hogy kanada fékgyilkos pálya, de hogyan tudnám megakadályozni, hogy kb a 19-20 körben ne menjenek tropára a fékek?
próbálkoztam már a fékcsatorna állítgatásával, a motorfék intenzívebb használatával, finomabb fékezéssel, de egyszerûen semmi eredmény, kanadában mindig pont nélkül végzem, és kizuhanni az elsõ helyrõl azért eléggé frusztráló...
pl. torrentrõl. Thepiratebay és társai.

üdv alap 99-02 tõl honnan tom elszedni???
Tudja valaki futtatni a programot Vista 32Bit-en?Xp-n jól ment,de Vista alól kilép mindíg,még kompatibilitási beállításokkal is.
Mellesleg nem valósághû.
Lámaság! Szanaszét szedi a gumikat és a motornak is megterhelõ.