482
F1 Challenge 2007
-
Narusco #442 http://www.f1topic.iweb.hu/
sztem innen leszeded a 78-08-at, meg alulról a deluxe 09-et és felrakod és zsirkirály. -
maxikoxi #441 A DELUX 2009 MODban vannak új dolgok amik régi F1be nincsenek
vagy csak az autok,pilóták változtak -
#440 sziasztok vki linkelje má be a f1 legújjab részét vagy amin nyomjátok lehetőlegne legyen torrentes!kössz előre is! -
#439 Fasza kis mod:)
Amugy nem tudjátok az miért lehet, hogyha csinálok egy szervert az a fő menüben nem jelenik meg:( Meg még azunoka tesomnak sem lett jó.Vele szeretnék játszani.De mindig más szerverbe kell belépni.Aki letudná írni, hogy kell csinálni pontosan az létszi írjon priviben.
Kösziszépen elöre is!:) -
Jammer #438 Időközben rájöttem hogyan kell! A progi erről az oldalról van. Simán ki kell tömöríteni és a 3dbeállítások után már megy is. Ugyanezen oldalon van hozzá 3 patch is amit rá kell rakni és lesz KERS. Annyit hozzátennék a dologhoz, hogy én kitömörítettem az exet ( self extract rarban van ) és az audiokommentárt meghagytam eredetiben mert állítólag magyar de egy büdös szót nem értettem belőle... Torz és nagyon mély. Csak a háttérben hallatszik vmi motyogás. Mindegy, az eredeti tökéletes... -
simonl #437 Szaisztok,
A lentebb említett Delux 2009 engem is érdekelne.....tudnátok egy linket dobni némi magyarázattal, hogyan is működik.....
Köszönöm szépen
-
Narusco #436 ezt honnan leeht megszerezni?
mellesleg rájöttem az előbbi problémámra: csak 2007-es játékhoz lhet csatlakozni, a többinél dob ki. valamikor ne makarunk páran játszani ? :) nagyon nincs szerver :\ 1-2 maximum ,azok is 1-2 fősek -
Narusco #435 ugyanez. engem is kidobál hibaüzenettel ha multizni akarok, asszem vmi Seth verzió. :\tudtok valami megoldást? -
Jammer #434 Sziasztok! Arra lennék kíváncsi, hogy a DELUX 2009 MODban ( ha használja valaki ) van -e KERS system? És ha igen, hogyan lehet aktiválni? Mert a billentyűzetkiosztásban semmi ilyesmi nincs... -
maxikoxi #433 hát igen azt láttam is de nem olyan jó az szerintem :S
ilyet ír h:
Én mindig megnézem hogy milyen hátsó szárnyat használnak az ellenfelek és igyekszem ugyanezt használni, nagy eltérésekkel nem érdemes operálni
hát én honnan tudjam h mit állit az ellenfelem :S
semmi konkrétat nem ír.
meg nekem magyar is. és ez meg itt folyamatosan löki azh angol kifejezéseket :D -
#432 Ahova a játékot felraktad,ott van egy szöveges dokumentum és aban levan írva mit-hogyan kell baálitani a kocsin. -
maxikoxi #431 Na ebből a 2 üziből semmit nem értettem :D
de biztos :D -
#430 Vagy nézdmeg mert elvileg neked is bent kell lenni a főkönyvtárban:)
Aztán majd szólj:) -
#429 ja bocs XD
Küldök privit, hogy mit hogyan álitcsbe:)
Aztán majd írj, hogy sikerült:) -
maxikoxi #428 haveromék nehézségéből ???? :D
az érdekes :) -
#427 Hello!
A játék főkönyvtárában találsz egy szöveges dokumentumot elvileg ha az van meg ami nekem...és aban részletesen levan írva mit, hogyan kell beálitani.
Amugy ha lehagynak akkor vegyél vissza az eröségükböl:) -
maxikoxi #426 PLS valaki nem tudna egy oldalt ahol jól részletesen le van írva h állítsam be az autót
haveromékkal játszok neten.
és már kicsit idegesít h a beállításaikkal lealáznak :)
Bahrein-be kéne egy jó beállitás :)
olyan 1:28-1:30 körüli :S
PLS aki tud segítsen -
#425 Szivesen:) -
#424 Okés:)
De azt a netet ketten fizetitek.Mert aztol,hogy egy cégtöl rendelitek a netet aztol még lanba nem tudtok játszani.Csak interneten... -
#423 ok
kösz szépen
ezt már próbáltam, és én is úgy vélekedtem róla, hogy mennie kell, de nem nagyon akar. de azért nem adom fel a reményt. kösz -
#422 Ha még olvasod:Akkor ne a profit meg ilyeneket álics.
hanem a piloták eröségét és agreszioját tedfel 120% biztos lehetsz bent,hogy Massáék lesznek elöl:D -
#421 Jééééééé vallaki van itt:D
Ha egy hálozaton vagyytok akkor probáljátok meg lanban...
vallamelyitök csinál szervert a másik meg bejelentkezik:)
Ha egy hálozaton vagytok akkor sikerülnie kell... -
#420 valaki tud segíteni
a szomszédommal egy hálózaton vagyunk, se nem tudjuk a multiplayerben hogy lehet beállítani, hogy mindketten játszunk
előre is kösz -
#419 Senki sem néziezt a topikot?:S -
#418 vallaki választ,létszi.............................
-
#417 Ne ott álicsd átt...
hanem a segitségekben:)
a % lékot...:) -
#416 hello
vallaki létszi írjon hogy kell szervert csinálni...
köszielöre is...:) -
Maci81 #415 Sziasztok!
Nekem a F1 Challenge 2007 KRC-s változat van meg. Mitől van az hogy mindig a gyengébb pilóták vannak elől a versenyben (pl Davidson, Sutil stb). Hiába állítom az ellenfelek erősségét profira, vhogy ezt még sem érzékelem. Az edzésen is mindig elsők között vagyok!A valenciai pályán (a városin) is futottam 1:38 as időt, még a közelében sem voltak a többiek, pedig előtte állítottam be a Profi erősséget!
Mi lehet a baj???? -
#414 Én megyek,írtam mail-t. -
bator01 #413 Helló.
Indúlna egy liga az F1 Ct-ben. Aki akar jelentkezni az e-mail-ban vagy msn-en keressen meg, mert a fórumra nem érek rá. Négyen vagyunk és még négy embert várok. E-mail: [email protected] Msn: [email protected] -
realcsa #412 Sajnos ahonnan én leszedtem az a link már nem jó!Ne kérdezd h miért....Azért tess: http://www.gphungary.hu/letoltes.php?letoltid=8220
Próbáld meg hátha...Valaki az én kérdésemre tud azért valami megoldást?Nagyon fontos lenne , köszi.. -
Haller #411 Honnan szedted le????Linkeld be pls!Mert amit Én leszedtem az nem megy.THX -
realcsa #410 Nem rég szedtem le az F1 CT 2007 V4 -et.Az lenne a kérdésem ,h amikor multiban játszok,akkor mindig átáll ligamódra!Hiába állitom be a fömenüben single módra!!
Ez azért rossz mert ha megnyerem az idöméröt,akkor a boxbol kell h induljak!!lécci segitsetek !! -
david9205 #409 Nem tom lehet -
Haller #408 Azt a verziót most szedem. Ez már vagy a 4. változat lesz.
Ki fogom próbálni! Szerinted ez jó lesz?? Menni fog?? Az a bosszantó, hogy mindeggyiknél ugyanazt csinálja: single player->no problem, multiplayer->kidob a windowsba! Nem lehet, h legalább SP2 kell neki, mert nekem nincs is Service Pack-om most?!
Aki tud, SEGÍTSEN!!!PLS
Üdv.: Haller -
david9205 #407 Az is kilép amivel mi játszunk??A F1 CT 2007V4?? -
Haller #406 Megnéztem a " http://f1ctliga2008.gportal.hu/ " oldalt és tetszik az ötlet. Csatlakoznék is, mihelyst tudok multiplayer-ezni! Valaki segítsen, hogy miért nem megy egyik program se a kettő közül!!! ???? Mikor csatlakozok egy szerverhez minden hiba nélkül kidob a windowsba.
Kérlek segítsetek!!!!!!!!
Köszi: Haller -
david9205 #405 Hello!F1-es liga indul akit érdekel kat.ide http://f1ctliga2008.gportal.hu/ Gyertek minnél többen, hogy jó versenyeket fussunk!! -
#404 Nekem se ment.. -
Haller #403 Most ezt a típust telepítettem: F1 Challenge PRT 2008 v3.0
Teljesen jó, magyar, meg minden, de ha multiba csatlakozok, ez is KIDOB!
Ugyanúgy, mint a másik...nem ír ki semmit, csak kidob windows-ba???!
Ez mééér van?? Valaki segítsen!!!!!
Köszi: Haller