F1 Challenge 2007

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

krisztianp16
Ahova a játékot felraktad,ott van egy szöveges dokumentum és aban levan írva mit-hogyan kell baálitani a kocsin.

Idioták kiméljenek!!! :)

Na ebbõl a 2 üzibõl semmit nem értettem 😄
de biztos 😄
krisztianp16
Vagy nézdmeg mert elvileg neked is bent kell lenni a fõkönyvtárban😊
Aztán majd szólj😊

krisztianp16
ja bocs XD

Küldök privit, hogy mit hogyan álitcsbe😊
Aztán majd írj, hogy sikerült😊

haveromék nehézségébõl ???? 😄
az érdekes 😊
krisztianp16
Hello!

A játék fõkönyvtárában találsz egy szöveges dokumentumot elvileg ha az van meg ami nekem...és aban részletesen levan írva mit, hogyan kell beálitani.

Amugy ha lehagynak akkor vegyél vissza az eröségükböl😊

PLS valaki nem tudna egy oldalt ahol jól részletesen le van írva h állítsam be az autót

haveromékkal játszok neten.
és már kicsit idegesít h a beállításaikkal lealáznak 😊

Bahrein-be kéne egy jó beállitás 😊
olyan 1:28-1:30 körüli :S

PLS aki tud segítsen
krisztianp16
Szivesen😊

krisztianp16
Okés😊

De azt a netet ketten fizetitek.Mert aztol,hogy egy cégtöl rendelitek a netet aztol még lanba nem tudtok játszani.Csak interneten...

szavulyzsolt
ok
kösz szépen
ezt már próbáltam, és én is úgy vélekedtem róla, hogy mennie kell, de nem nagyon akar. de azért nem adom fel a reményt. kösz

Csak a döglött halak úsznak az árral!

krisztianp16
Ha még olvasod:Akkor ne a profit meg ilyeneket álics.
hanem a piloták eröségét és agreszioját tedfel 120% biztos lehetsz bent,hogy Massáék lesznek elöl😄

krisztianp16
Jééééééé vallaki van itt😄
Ha egy hálozaton vagyytok akkor probáljátok meg lanban...
vallamelyitök csinál szervert a másik meg bejelentkezik😊
Ha egy hálozaton vagytok akkor sikerülnie kell...

szavulyzsolt
valaki tud segíteni
a szomszédommal egy hálózaton vagyunk, se nem tudjuk a multiplayerben hogy lehet beállítani, hogy mindketten játszunk
elõre is kösz

Csak a döglött halak úsznak az árral!

krisztianp16
Senki sem néziezt a topikot?:S

krisztianp16
vallaki választ,létszi.............................

krisztianp16
Ne ott álicsd átt...

hanem a segitségekben😊

a % lékot...😊

krisztianp16
hello

vallaki létszi írjon hogy kell szervert csinálni...
köszielöre is...😊

Sziasztok!

Nekem a F1 Challenge 2007 KRC-s változat van meg. Mitõl van az hogy mindig a gyengébb pilóták vannak elõl a versenyben (pl Davidson, Sutil stb). Hiába állítom az ellenfelek erõsségét profira, vhogy ezt még sem érzékelem. Az edzésen is mindig elsõk között vagyok!A valenciai pályán (a városin) is futottam 1:38 as idõt, még a közelében sem voltak a többiek, pedig elõtte állítottam be a Profi erõsséget!
Mi lehet a baj????
krisztianp16
Én megyek,írtam mail-t.

Helló.

Indúlna egy liga az F1 Ct-ben. Aki akar jelentkezni az e-mail-ban vagy msn-en keressen meg, mert a fórumra nem érek rá. Négyen vagyunk és még négy embert várok. E-mail: [email protected] Msn: [email protected]
Sajnos ahonnan én leszedtem az a link már nem jó!Ne kérdezd h miért....Azért tess: http://www.gphungary.hu/letoltes.php?letoltid=8220
Próbáld meg hátha...Valaki az én kérdésemre tud azért valami megoldást?Nagyon fontos lenne , köszi..<#kacsint><#kacsint>
Honnan szedted le????Linkeld be pls!Mert amit Én leszedtem az nem megy.THX
Nem rég szedtem le az F1 CT 2007 V4 -et.Az lenne a kérdésem ,h amikor multiban játszok,akkor mindig átáll ligamódra!Hiába állitom be a fömenüben single módra!!
Ez azért rossz mert ha megnyerem az idöméröt,akkor a boxbol kell h induljak!!lécci segitsetek !!<#szomoru1>
Nem tom lehet<#szomoru1>

Azt a verziót most szedem. Ez már vagy a 4. változat lesz.<#confused>
Ki fogom próbálni! Szerinted ez jó lesz?? Menni fog?? Az a bosszantó, hogy mindeggyiknél ugyanazt csinálja: single player->no problem, multiplayer->kidob a windowsba! Nem lehet, h legalább SP2 kell neki, mert nekem nincs is Service Pack-om most?!

Aki tud, SEGÍTSEN!!!PLS
Üdv.: Haller
Az is kilép amivel mi játszunk??A F1 CT 2007V4??

Megnéztem a " http://f1ctliga2008.gportal.hu/ " oldalt és tetszik az ötlet. Csatlakoznék is, mihelyst tudok multiplayer-ezni! Valaki segítsen, hogy miért nem megy egyik program se a kettõ közül!!! ???? Mikor csatlakozok egy szerverhez minden hiba nélkül kidob a windowsba.
Kérlek segítsetek!!!!!!!!

Köszi: Haller
Hello!F1-es liga indul akit érdekel kat.ide http://f1ctliga2008.gportal.hu/ Gyertek minnél többen, hogy jó versenyeket fussunk!!

dragon11
Nekem se ment..

Most ezt a típust telepítettem: F1 Challenge PRT 2008 v3.0
Teljesen jó, magyar, meg minden, de ha multiba csatlakozok, ez is KIDOB!
Ugyanúgy, mint a másik...nem ír ki semmit, csak kidob windows-ba???!
Ez mééér van?? Valaki segítsen!!!!!

Köszi: Haller
Üdv.Tudna valaki segíteni abban,hogy hogyan lehet elmenteni az általam készített multi pályát?Elõre is kösz.
Én a következõ F1-et telepítettem: F1 Challange KRC 2007.
Tudom, hogy rongyosrabeszélt téma, de nem teljesen világos: Miért dob ki a program, ahogy rákattintok a "Join"-ra???(Nekem nem ír ki semmiféle hibát, csak kidob)
Nekem nincs a fõkönyvtárba MultiPlayer_ON.bat nevû fájl. ???
Naggyon szeretném már multiba tolni, uh. kérlek segítsetek!
Készségetek elõre is köszönöm.
misterkrisz
üdv. mindenhol olvasom h lehet multizni de senki nem irja le/ nem linkel, valaki megtenné ezt nekem lécci?
Köszi, üdv:krisz

iPhone 3G

2008. ápr. 27. 10:09 | privát | válasz erre | #385
hello!Honnan lehet beállításokat letölteni az adott pályákhoz????
segitsen valaki létszi
elõre kösz
Dog
Hello! Valaki betudna rakni egy linket ahonnan le lehet tölteni egy jó 2008-as modot? Mert modot sokat tudok csak egyikhez sem találok jó linket.
nem ide való ez a kép, hanem a 18 WoS - Gallery-be.

bajuszati Hewlett-Packard Gaming 15-ak002nh

MultiPlayer_ON/OFF
Ki/be kapcsolható MultiPlayer mód (interneten való játékhoz!)
BEKAPCS: "MultiPlayer_ON.bat" futtatása (a fõkönyvtárban van)
KIKAPCS: "MultiPlayer_OFF.bat" futtatása (a fõkönyvtárban van)
a MultiPlayer mód jellemzõi: (bekapcsolt állapotban)
-átáll a multi bajnokság lebonyolításra
(4. edzés 15 perc, idõmérõedzés 20 perc, bemelegítõedzés 10 perc)
-megoldja azt a típushibát miszerint egyesek a pályára érve is csak a
boxban megengedett sebességgel tudnak menni, ám ennek az a záloga
hogy a box utcában sincsen sebességkorlát!!!
-minden szezonban átáll!

LeagueMode_ON/OFF
Ki/be kapcsolható Liga mód
BEKAPCS: "LeagueMode_ON.bat" futtatása majd ENTER (a fõkönyvtárban van)
KIKAPCS: "LeagueMode_OFF.bat" futtatása majd ENTER (a fõkönyvtárban van)
Jellemzõi:
-internetes ligáknak kedvezõen, egységes autótudások
-minden szezonban átáll!
nemkel belenézni a viszapilantoba

Hello!! Aki tud légszi segítsen:letöltöttem az f1 2008 delucxe-ot és tök jó meg minden csak egy baj van vele a visssza pillantó tükörbe pont fordítva látok mindent mint ahogy kéne szoval amit bal visszapillatóban kéne látnom azt a jobb-ba látom és jobb amit a balba kéne remélem értitek!!Légszi aki tudja hogy lehetne megcsinálni az írjon!!Köszi elõre is!!

légyszives segitsetek nekem mondja meg végre valaki hogy lehet online tolni a f1 challange 2007-el.páran kérdezték de nem válaszolt senki kérem aki tudja segitsen elöre kösz .dog
Sada01
hsw.hu ott találsz egy párat

HI!Nem tud valaki 2008-as modot vagy esetleg 2008-as f1-es játékot pc-re??Bocs ha volt már!!!

nem lehet.
Azt szeretném kérdezni, hogy be lehet állítani azt , hogy én azt lássam minta mita at tévében tehát a g-erõt a fordulat számot és a kilóméter órát?
mivel ma már szinte mindenki átvariált fizikájú modokkal nyomja, nem hiszem, hogy sok értelme lenne átvenni a beállításokat, amik nyilvánvalóan csak akkor mûködnek, ha pont ugyanazt a konfigurációjú modot használod, mint amire a beállítások születtek.
ezt sajnos mindenkinek saját magának kell megalkotnia
vizes pályára vki tud beállításokat? shomának volt régen egy oldala amin ki volt vesézve az f1 challange..
Nagyon jó ez a Birkuc-féle f1 Challenge, mostmár csak ez a kedvenc. A magyar kommentár nagyot dob rajta.

bajuszati Hewlett-Packard Gaming 15-ak002nh