Alkoholizált Történetek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

NeoMaN
alap
😊

Panzerfaust
Hát nemtudom, mi részegen mélyfagyasztott spárgával dobáltuk a szomszédot. Mármint a srác szomszédját. Asszem úgyjutottunk el oda, hogy egy srác negyedig telehányt egy 10literes vödört és elkezdtük veszekedni, hogy vajon van e minden hányásba répa. Azután valamiért szét akartuk kapnia a hûtöt, és találtam egy jó nagy csomag fagyasztott spárgát. kijelentettem, hogy a spárga, emg a répa rokon faj, és megkostoltam. na utána inkább a szosmzédot dobáltuk.

Alkoholista AZ, aki annyit iszik, mint MI, csak ellenszenves!

tudnék szilvesztert mesélni de az hosszú lenne
Gunnersboy
neeeeeeeeeeeee 😄D<#idiota><#vigyor><#vigyor>

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

kisTekila
😉

xfire: kistekila

CattiBrie
Két rendõrnõvel.. hmm.. 😄

[/spam]&#8482;

Herr Lehrer
épp huggyoztam lefele egy garázs oldalát amikor egy rendõrautó lámpái rávilágítottak a pöcsömre...
a többit már kitalálhatjátok 😄

Your suffers will be legendary even in hell!

A cha cha cha az buzibár?

Nem tudom, srácok, de ezek a sztorik nem túl életszerûek.
Ha még nem vagyok annyira részeg, h fexem az asztalon/alatt, azt azért levágom, ha egy pasi rámmozdul. És ennek a melegeken kívül nem sokan örülnek.

És most sztori: részegen smároltam egy jó csajjal. Nem a maradékból kell válogatni.

TCelica
én is ezt mondtam 😊)

fújj vazz😮

kulabácsi
na bazze annyit azé soha nem tudnék inni...

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

TCelica
na ez jó 😊)
errõl van nekem is egy storim ... (én nem iszok, havrral történt)
elmentünk a cha cha-ba és a haver nagyon beivott (alkoholista), ezután össze akart jönni egy csajjal aki végül is pasi volt 😄DD
õ nem vett észre semmit mert annyira mámoros volt, már mi is csak azon csodálkoztunk hogy smaciztak 😊)

én csajjal smároltam de netuddmeg miennel😄
én még sohase voltam részeg😊 bár 13 évesen nem is csoda... amúgy /fav😊

CaviaR
Storym nekem is van. 😊 Nyári 3 napos balatoni bulizásunk storyja. Honlapra van felírva, szal linket adok.

Ja és pár ember számára mondhat valamit: a történetet a KOVBOJOK énekeseként elhíresült srác írta! 😊
link

Nem mondtam, hogy nem bízom benned, de azt sem, hogy igen. Pedig nem. Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!

ja, a mûanyag flakon természetesen házipálesz 😊

ha meghalok, azt szeretném, hogy charlie sheen élete peregjen le a szemem előtt!

sítábori készlet, 3 fõ, 1 hét <#crazya>

ha meghalok, azt szeretném, hogy charlie sheen élete peregjen le a szemem előtt!

Ars3nal
kirándulás, 1liter rövid, 8 után emlékezetkiesés-fürdetés-hánytatás-wcbezárkózás-reggelrájöttemhogynemálomvoltazaz1percamimegmaradt😄 kb ennyi<#hehe>

nyamiag
tegnap ittam táncoltam haza mentem :|

\"It\'s gonna be legen... wait for it... dary!\"

Beast Machine
yeah, and pigs can fly...

...vágod?

én még soha sem ittam alkoholt

http://www.lohere.net - a MagyarChan

Kamehame
nem csak lehet, az is

Sok confighúszár ide írja a configját/ ,,I,, (-\'-) ,,I,,\\ (Pedig mindenki leszarja...) \\ (O_o) / -This is SPARTAAAA!!! / ,,I,, (-,-) ,,I,,\\

9csöves9
szilveszterkor beleestem a Balatonba<#zavart2>

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

egy este, 13x-i hányás :\
abból 2 otthon a szõnyegre <#vigyor3>

Én mindig is az maradok aki voltam, mert én sohasem tagadom meg a múltam

kulabácsi
na az undorító lehet

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Atkamon
Addig jó amíg csajjal smárolsz... én olyat is hallottam hogy valaki a haverjával >.<

Azért megnyugtat, hogy nem csak én vagyok ilyen fogyatékos.

CattiBrie
Nekem nincs mire "büszkének lennem". <#miaz>

[/spam]&#8482;

Calver
nemviccestopic.
én valami 2 hónapja vittem házibulira asszem 4 sört. van egy tippem h nem csak azokat ittam meg... még aznap éjszaka sikerült... ööö... eldõlnöm - ittasan vagy állok és járok egyenesen, vagy dõlök, átmenet nincs -, de úgy hogy asszem életem végéig ki lesz repedve a bõr az államon. (vagy h a f***ba nevezik ezt? nem forrt teljesen össze - szét van még mindig nyílva a bõr - de begyógyult)
múlt héten pedig (szülinapi buli) reggel (délben) felkelés, emlékeztem h van valami a táskámban. kinyitom, visszamosolygott rám kb 30 répa. okké... mivel még volt bennem rendesen "üzemanyag", elsõ lépés az volt h felhívtam komát: "Te, én tegnap kinyírtam a Répaárust?" (aki ismeri az alkohol-maffiás szöveget, az tudja mirõl beszélek.) mivel az illetõ helyeselt, úgy döntöttem inkább felébredek. miután ez nem sikerült, inkább lefeküdtem, gondoltam álmomban csak nem álmodhatok... sikerült is elaludnom persze, felébredés után még filoztam a történteken, kicsit túl valóságosnak tünt minden. a csirkehúsleves fõzésnél, ami tele volt répával, komolyan elgondolkodtam azon hogy itt bizony tényleg gyilkosság történt. mint késõbb kiderült, csöppet ittasan keresztül mentünk valami répaültetvényen (így hívják?), amit sikerült "leszüretelni". a tulaj biztos baromira örült.

"The trees move. Do you not see it?"

Vki le is ír vmi sztorit, vagy mindenki megtartja magának a sok mesélnivalót?

Egyébként a fórum olvasói közül szerintem több ember is volt már részeg, hányt, szédült, duhajkodott, (nem csak) smárolt szép(nek hitt) csajjal, küldött el anyjukba (rang)idõsebb embereket, borított fel feldíszített karácsonyfát.

Casillas
inkább arról meséj hogy egy ijen illuminált állapotodban miazanyádé tiltottá le msnen htxy

Vivimos por ti, vence por nosotros.

Pheaper
huu van mit mesélnem 😄

Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>NOKIA N73 Music Edition Carstyling 4verz

PyRex
Múltkor az történt, hogy...

nem emlékszem <#confused><#szomoru2><#wilting>

| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |

passatgt
volt olyan, hogy bebasztam és hazamentem

TCelica
a nagy izgalmak közepedte nem akarsz mesélni ...

kulabácsi
/fav
hát nekem is lenne mit mesélnem, de asszem h kihagyom egyenlõre😊

wordsworth
Na most jottem haza nem kicsitr erdekesa allapotban xD Hetfon ereccsegi jeee 😄
Sebaj.. lenyeg hogy kicsit veres vagyko, es nem szeretem ha csajok vagodddak magukat 😄

PSP user n\' soon ps3 user too :)

Beast Machine
ahogyan õ sem...

http://drinkteam.extra.hu/lukaszmain.html

...vágod?

eörgs
most nem akarok menõ lenni, haggy

erö

http://www.katonabris.hu/
ez a tag nem viccel

BUDA > miskolc.

Frosty01
😄!

practitioner of the forbidden arts of death

Beast Machine
elõre ,megkérünk mindenkit, hogy Frostybá lelkének megnyugtatása érdekében, csak és kizárólag VALÓS történeteket írjunk ide.

Köszönöm.

...vágod?

Frosty01
látom elõre lelki szemeimmel: keménykedõs topig ez....

Beast Machine
/fav

én a kocsmában alányvécébe mentem be tévedásbõl, majd pedig szép vörösre festettem MINDEEEENT...

...vágod?

Frosty01
leestem lovaskocsiról, össze vissza vertem magam :\

kas123
-nagyon bebasztam, és a városkánk 1ik legcsúnyább csajával smároltam

- KO-ra ittam magam és TALICSKÁVAL vittek haza 😄

- haveromnál is kb KO voltam és amikor az apja be akart takarni, h meg ne fázzak, akkor elküldtem az anyáába😄 (aszittem h 1ik haverom basztat)

rövid 3 történet😄😄 de még vannak...😄

Gunnersboy

inkabb irja valami alkoholizat sztoryt :C

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

eörgs

erö

Gunnersboy
"Ha ennyire telik csak, akkor nem kell hozzászólni." :AD_s

eörgs
nem

erö