160
Ittas állapotban történtek velünk...
-
#80 na hogy meséljek is valamit, szilveszter 10ezerböl kb 4ünknek a kakaó rendesen:)
aztán ugy fél 9fele nekem már nincs semmi, haverok mesélték hogy mikor bent petárdáztunk a nappaliba azon ugráltam a seprüvel, aztán eltörtem, utana asszem én hánytam bele a felmosoba...
többire haverok sem emlékeznek, nekem az megmaradt hogy haverom jöttbe, és folyamatba fobálta a petárdákat, azt haverom aki a gépnél ült és uncsitesommal msnezett az én MSNemen, közbe a petárdákat rugdosta be az asztal alá, mellesleg azzal az uncsitesommal msnezett akiknél anyámék voltak, és ott olvasták mögötte, mondom hepi :) -
#79 dehogy is :DDD -
#78 tyááájjj te!!:D énis aszittem h pestiről beszélsz -
#77 ja, hát ilyenre nemkerestem rá ilyen névvel, sry -
homeless #76 Csütörtökön délután 1kor elkezdtünk inni és másnap reggel 8-ra értem haza. Közbe este 7kor felhívtam haveromat, hogy nappal van e vagy éjszaka.
Meg volt már olyan, hogy pucéran keltem fel az ágyam mellett:) -
#75 akkor lehet hogy nem egy Cha Cha Cha-ról beszélünk. :))
ez Kazincbarcikán van, nem messze a strandtól, vagyis pont előtte.
az is lehet hogy ide akartok utazni? -
Szeszmester #74 BPi vagyok. Egyébként hol van ez a hely? -
#73 miért te is köztük vagy azok között akik jönnének vagy mi?
de hol laktok amúgy? -
#72 Hát nekem sok van, de a legdurvább, amikor 9 feles porto, 1üveg bomba-pezsgő, 7 üveg sör után reggel nem hányással az ágyamba ébredtem, hanem büdösebbel rondábbal és barnábbal... jah persze hogy tőlem származott... -
#71 tudom, esélyed sem volt megtalálni keresőben, de itt a topikom, amit anno nyitottam ugyanezen témában.
http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1041207821 -
Szeszmester #70 Ja, félek, h celica haverjai betalálnak :) -
#69 ti?
hova valósi vagy? -
#68 ja -
#67 az szép -
#66 menni akartunk oda vmelyik hétvégén.
de ezek után már nem hiszem.
-
#65 miért te környékbeli vagy? -
#64 egyik haver 17 éves, de már megnagyobbodott a mája.... -
#63 amúgy környékbeli vagy hogy ilyen jól tudod a pontos nevet? -
#62 dehogy az
egy átlagos szórakozóhely
a gyerek aki pedig pasit szedett fel komcsi alkesz és neki amúgy is mindegy :DD
32 éves de nővel még nem látták ...
lehet komcsi buzi :DD -
Szeszmester #61 Hangosan kinevettek és ujjal mutogattak? -
#60 alap
:) -
#59 Hát nemtudom, mi részegen mélyfagyasztott spárgával dobáltuk a szomszédot. Mármint a srác szomszédját. Asszem úgyjutottunk el oda, hogy egy srác negyedig telehányt egy 10literes vödört és elkezdtük veszekedni, hogy vajon van e minden hányásba répa. Azután valamiért szét akartuk kapnia a hűtöt, és találtam egy jó nagy csomag fagyasztott spárgát. kijelentettem, hogy a spárga, emg a répa rokon faj, és megkostoltam. na utána inkább a szosmzédot dobáltuk. -
Mirk #58 tudnék szilvesztert mesélni de az hosszú lenne -
#57 neeeeeeeeeeeee :DD -
#56 ;)
-
#55 Két rendőrnővel.. hmm.. :D -
#54 épp huggyoztam lefele egy garázs oldalát amikor egy rendőrautó lámpái rávilágítottak a pöcsömre...
a többit már kitalálhatjátok :D -
Szeszmester #53 A cha cha cha az buzibár?
Nem tudom, srácok, de ezek a sztorik nem túl életszerűek.
Ha még nem vagyok annyira részeg, h fexem az asztalon/alatt, azt azért levágom, ha egy pasi rámmozdul. És ennek a melegeken kívül nem sokan örülnek.
És most sztori: részegen smároltam egy jó csajjal. Nem a maradékból kell válogatni. -
#52 én is ezt mondtam :)) -
gyuri12 #51 fújj vazz:O -
#50 na bazze annyit azé soha nem tudnék inni... -
#49 na ez jó :))
erről van nekem is egy storim ... (én nem iszok, havrral történt)
elmentünk a cha cha-ba és a haver nagyon beivott (alkoholista), ezután össze akart jönni egy csajjal aki végül is pasi volt :DDD
ő nem vett észre semmit mert annyira mámoros volt, már mi is csak azon csodálkoztunk hogy smaciztak :)) -
Mirk #48 én csajjal smároltam de netuddmeg miennel:D -
gyuri12 #47 én még sohase voltam részeg:) bár 13 évesen nem is csoda... amúgy /fav:) -
#46 Storym nekem is van. :) Nyári 3 napos balatoni bulizásunk storyja. Honlapra van felírva, szal linket adok.
Ja és pár ember számára mondhat valamit: a történetet a KOVBOJOK énekeseként elhíresült srác írta! :)
link -
gettobuxa #45 ja, a műanyag flakon természetesen házipálesz :) -
gettobuxa #44 sítábori készlet, 3 fő, 1 hét
-
#43 kirándulás, 1liter rövid, 8 után emlékezetkiesés-fürdetés-hánytatás-wcbezárkózás-reggelrájöttemhogynemálomvoltazaz1percamimegmaradt:D kb ennyi -
#42 tegnap ittam táncoltam haza mentem :| -
#41 yeah, and pigs can fly...