Alkoholizált Történetek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bardocz
nekem egyik haverom részegen buszon ült és megfejelte úgy ablakot kanyarban hog az berepedt lehányt egy öreg nénit,és a buszmegállót is széthányta
HUNtalicska93
egyszer lehánytam a buszmegállóban egy öreg hölgyet,konkrétan tavaly,de szégyeltem magam,mer akkor 13 voltam,és 4 napja vok 14:S

csak a gémek miatt AMD Sempron 2800+(1.6 Ghz)1,5 GB RAM,ASUS N7600GS Silent 256 MB,Windows XP Winter Edition,csak simán talicskának hívjatok:)

Calver

"The trees move. Do you not see it?"

jajj😄

kulabácsi
ehh az szép

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Gunnersboy
fu na, voltunk kint haveromék kertjében, aztán mindenki szépen fülig érõ szájjal ment haza már estefele, egyik haverom meg nemtom, de nagyon hatott neki az a sok tömény meg valami virágporallergia de a gyereke néha rátörtek ilyen rohamok és akkor a gyerek igy befeszült aztán ment elõre és elkezdett verekedni egy bokorral -.-
aztán ilyeneket beszélt hogy ha mégegyszer rájön fussunk el, mert nemakar minket megölni, meg hogy tudja kontrollálni....jóvolt <#idiota>

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

kulabácsi
deh, csak nem volt semmi igazán nagy story😊

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

hejj mivan mostanában senkise rugott be?😞 IGYATOK MÁN!

és pont a 101-edik hszben?😄 hát ez ritka hülye😊 ha nme részegen csinálja,elsem hiszem😄

kulabácsi
ez kész bazeeeeeeeee😄DDDDDDDD

Gunnersboy
neeeeeeeeeeeeee, és ezen nem kelt fel 😄DDDD lol

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

Ez a mondta kicsit zavaros lett, de azért remélem értitek😄

Csak nézzétek😄

Én csak egy videót be haveromról😉linkelnék

kulabácsi
én nemtom én semmimet nem törtem el soha részegen, de ismeretlen eredetû lila foltok szoktak lenni😄

kulabácsi
pontosan, nekem mindig ment a 2 együtt, csak tudni kell hol a határ, ha meg netudod akkor így jártál😄

TCelica
a párom is csinált egyszer ilyet ... csak õ éppen nem kézen hanem fejen állt és a sár kellõs közepén, félcsupin (a felsõjét rám adta mert fáztam) 😄DD

Aki hülye...

Piára egyébként lehet szívni. Meg beszívva is lehet inni, az mondjuk keményebb. De aki nem bírja, az inkább ne csinálja...

Gunnersboy
linkt!! 😄

gyerekek ez /fav

majd mesélek énis ha lesz kedvem

#1 Sebastian Ingrosso, #1 Calvin Harris& #1 Dirty South fan :}}

toysoldier
<#idiota>

He has gone to bring us back our heart&#8217;s desire. What is our heart&#8217;s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.

meg egy írás tanárt...

lniket lniket linket!

toysoldier
nembaj, linkeld csak 😄DD

He has gone to bring us back our heart&#8217;s desire. What is our heart&#8217;s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.

wordsworth
Huh piás történet? 😊 Pécsen alsónadrágban rohangálni, utánna meg kézen állni és betörni a fejed? sztem is 😄
Nem akarok linkelni kepet mer tul csunya 😄

PSP user n\' soon ps3 user too :)

TCelica
jó hely, szeretem 😊)
és szép is, fõleg a vargahegy ruzsinszõlõ ... rész
a vár meg gyönyörû (igaz az már diósgyõr)

nyamiag
hát mert hülye vagy :|

\"It\'s gonna be legen... wait for it... dary!\"

Picizöldfül
Egy dolgot ne csináljatok!! Ha piáltok akko Nesszíjjatok füvet mellé!😊) Tapasztalat..Múltor arra eszmélek hogy éppen zuhanok a Tisza gátról lefele..

Yan
ha ennyi ideje sikerült megöriznem a seggem szüzességét,
akkor erre a kis idöre akár eröszak utján is vigyázni fogok.
😊

&#165; xfire: kistekila

Yan
klikk a nikkre 😉

Gunnersboy
na hogy meséljek is valamit, szilveszter 10ezerböl kb 4ünknek a kakaó rendesen😊

aztán ugy fél 9fele nekem már nincs semmi, haverok mesélték hogy mikor bent petárdáztunk a nappaliba azon ugráltam a seprüvel, aztán eltörtem, utana asszem én hánytam bele a felmosoba...
többire haverok sem emlékeznek, nekem az megmaradt hogy haverom jöttbe, és folyamatba fobálta a petárdákat, azt haverom aki a gépnél ült és uncsitesommal msnezett az én MSNemen, közbe a petárdákat rugdosta be az asztal alá, mellesleg azzal az uncsitesommal msnezett akiknél anyámék voltak, és ott olvasták mögötte, mondom hepi 😊

TCelica
dehogy is 😄DD

kulabácsi
tyááájjj te!!😄 énis aszittem h pestirõl beszélsz

Gunnersboy
ja, hát ilyenre nemkerestem rá ilyen névvel, sry

Csütörtökön délután 1kor elkezdtünk inni és másnap reggel 8-ra értem haza. Közbe este 7kor felhívtam haveromat, hogy nappal van e vagy éjszaka.

Meg volt már olyan, hogy pucéran keltem fel az ágyam mellett😊

TCelica
akkor lehet hogy nem egy Cha Cha Cha-ról beszélünk. 😊)
ez Kazincbarcikán van, nem messze a strandtól, vagyis pont elõtte.
az is lehet hogy ide akartok utazni?

BPi vagyok. Egyébként hol van ez a hely?

TCelica
miért te is köztük vagy azok között akik jönnének vagy mi?

de hol laktok amúgy?

Brolly
Hát nekem sok van, de a legdurvább, amikor 9 feles porto, 1üveg bomba-pezsgõ, 7 üveg sör után reggel nem hányással az ágyamba ébredtem, hanem büdösebbel rondábbal és barnábbal... jah persze hogy tõlem származott...

\"Kokain inhalációt követően a V1-V2 elvezetésekben inkomplett jobbszár-blokkra emlékeztető terminális pozitivitás, valamint több mm-es ívelt ST-eleváció lépett fel\"

Gladiator
tudom, esélyed sem volt megtalálni keresõben, de itt a topikom, amit anno nyitottam ugyanezen témában.

http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1041207821

Ja, félek, h celica haverjai betalálnak 😊

TCelica
ti?
hova valósi vagy?

TCelica
ja

TCelica
az szép

Yan
menni akartunk oda vmelyik hétvégén.
de ezek után már nem hiszem.
<#fejvakaras>

kulabácsi
miért te környékbeli vagy?

LasDen
egyik haver 17 éves, de már megnagyobbodott a mája....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

TCelica
amúgy környékbeli vagy hogy ilyen jól tudod a pontos nevet?

TCelica
dehogy az
egy átlagos szórakozóhely
a gyerek aki pedig pasit szedett fel komcsi alkesz és neki amúgy is mindegy 😄D
32 éves de nõvel még nem látták ...
lehet komcsi buzi 😄D

Hangosan kinevettek és ujjal mutogattak?