160
Ittas állapotban történtek velünk...
-
#120 na lol :D -
#119 az a haverod c kategóriás? -
gyuri12 #118 mármint általános iskolai 7.-es???!!! én 6.-os vagyok,tehát még van időm...:D -
#117 figyelj,mai világban,már az a divat,vagy szokás,hogy 14-15 évesen már buliba járnak,bebasznak,meg hát stb...na meg a haverom épp pénteken vesztette el a szüzességét 7.-es létére,én meg ma,meg tegnap délután rugtam be úgy,hogy a "józan" tesóm vitt haza:/ hova fajul a világ,pedig úgy indult,hogy ittunk egy doboz sört(fejenként) mert meleg volt,utána hubertus,royal vodka,és egy kis jim beam.... -
#116 enye benye ott hagytad a sört amit megihattál volna ha van nálad pénz ez felelőtlenség! -
gyuri12 #115 anyám:/ most voltam olaj meccsen,gondoltam kérek egy sört,de hát ott volt a nővérem is...én meg nem vittem pénzt:D szal megszívtam... pedig mindenki körülöttem sört ivott,azthittem,hogy elkérem valakitől a sörét:D -
#114 ki tiltja meg? -
gyuri12 #113 13 évesen???!!! én miért nem hányhatok le mindnekit részegen?:D -
#112 van másik,aki rendőrkapitányságot hányta szét,de vele nem találkozok inkább:D sátánista érvagdosós:D -
Reyes #111 Eddig bardocz vezet, ki az, akinek a haverja több öreg nénit, és buszmegállót hányt szét? -
#110 nekem egyik haverom részegen buszon ült és megfejelte úgy ablakot kanyarban hog az berepedt lehányt egy öreg nénit,és a buszmegállót is széthányta -
#109 egyszer lehánytam a buszmegállóban egy öreg hölgyet,konkrétan tavaly,de szégyeltem magam,mer akkor 13 voltam,és 4 napja vok 14:S -
#108 -
gyuri12 #107 jajj:D -
#106 ehh az szép -
#105 fu na, voltunk kint haveromék kertjében, aztán mindenki szépen fülig érő szájjal ment haza már estefele, egyik haverom meg nemtom, de nagyon hatott neki az a sok tömény meg valami virágporallergia de a gyereke néha rátörtek ilyen rohamok és akkor a gyerek igy befeszült aztán ment előre és elkezdett verekedni egy bokorral -.-
aztán ilyeneket beszélt hogy ha mégegyszer rájön fussunk el, mert nemakar minket megölni, meg hogy tudja kontrollálni....jóvolt -
#104 deh, csak nem volt semmi igazán nagy story:) -
gyuri12 #103 hejj mivan mostanában senkise rugott be?:( IGYATOK MÁN! -
gyuri12 #102 és pont a 101-edik hszben?:D hát ez ritka hülye:) ha nme részegen csinálja,elsem hiszem:D -
Reyes #101 Ezt ki csinálta már meg ugyanígy részegen?:D -
#100 ez kész bazeeeeeeeee:DDDDDDDDD -
#99 neeeeeeeeeeeeee, és ezen nem kelt fel :DDDDD lol -
Reyes #98 Ez a mondta kicsit zavaros lett, de azért remélem értitek:D
Csak nézzétek:D -
Reyes #97 Én csak egy videót be haveromról;)linkelnék -
#96 én nemtom én semmimet nem törtem el soha részegen, de ismeretlen eredetű lila foltok szoktak lenni:D -
#95 pontosan, nekem mindig ment a 2 együtt, csak tudni kell hol a határ, ha meg netudod akkor így jártál:D -
#94 a párom is csinált egyszer ilyet ... csak ő éppen nem kézen hanem fejen állt és a sár kellős közepén, félcsupin (a felsőjét rám adta mert fáztam) :DDD -
Szeszmester #93 Aki hülye...
Piára egyébként lehet szívni. Meg beszívva is lehet inni, az mondjuk keményebb. De aki nem bírja, az inkább ne csinálja... -
#92 linkt!! :D -
kretyás #91 gyerekek ez /fav
majd mesélek énis ha lesz kedvem -
#90 -
gyuri12 #89 meg egy írás tanárt... -
gyuri12 #88 lniket lniket linket! -
#87 nembaj, linkeld csak :DDD -
#86 Huh piás történet? :) Pécsen alsónadrágban rohangálni, utánna meg kézen állni és betörni a fejed? sztem is :D
Nem akarok linkelni kepet mer tul csunya :D -
#85 jó hely, szeretem :))
és szép is, főleg a vargahegy ruzsinszőlő ... rész
a vár meg gyönyörű (igaz az már diósgyőr) -
#84 hát mert hülye vagy :| -
#83 Egy dolgot ne csináljatok!! Ha piáltok akko Nesszíjjatok füvet mellé!:)) Tapasztalat..Múltor arra eszmélek hogy éppen zuhanok a Tisza gátról lefele.. -
#82 ha ennyi ideje sikerült megöriznem a seggem szüzességét,
akkor erre a kis idöre akár eröszak utján is vigyázni fogok.
:) -
#81 klikk a nikkre ;)