Alkoholizált Történetek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
csak a gémek miatt AMD Sempron 2800+(1.6 Ghz)1,5 GB RAM,ASUS N7600GS Silent 256 MB,Windows XP Winter Edition,csak simán talicskának hívjatok:)
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
aztán ilyeneket beszélt hogy ha mégegyszer rájön fussunk el, mert nemakar minket megölni, meg hogy tudja kontrollálni....jóvolt <#idiota>#idiota>
We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...
Csak nézzétek😄
Piára egyébként lehet szívni. Meg beszívva is lehet inni, az mondjuk keményebb. De aki nem bírja, az inkább ne csinálja...
majd mesélek énis ha lesz kedvem
#1 Sebastian Ingrosso, #1 Calvin Harris& #1 Dirty South fan :}}
He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.
He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.
Nem akarok linkelni kepet mer tul csunya 😄
PSP user n\' soon ps3 user too :)
és szép is, fõleg a vargahegy ruzsinszõlõ ... rész
a vár meg gyönyörû (igaz az már diósgyõr)
akkor erre a kis idöre akár eröszak utján is vigyázni fogok.
😊
¥ xfire: kistekila
aztán ugy fél 9fele nekem már nincs semmi, haverok mesélték hogy mikor bent petárdáztunk a nappaliba azon ugráltam a seprüvel, aztán eltörtem, utana asszem én hánytam bele a felmosoba...
többire haverok sem emlékeznek, nekem az megmaradt hogy haverom jöttbe, és folyamatba fobálta a petárdákat, azt haverom aki a gépnél ült és uncsitesommal msnezett az én MSNemen, közbe a petárdákat rugdosta be az asztal alá, mellesleg azzal az uncsitesommal msnezett akiknél anyámék voltak, és ott olvasták mögötte, mondom hepi 😊
Meg volt már olyan, hogy pucéran keltem fel az ágyam mellett😊
ez Kazincbarcikán van, nem messze a strandtól, vagyis pont elõtte.
az is lehet hogy ide akartok utazni?
\"Kokain inhalációt követően a V1-V2 elvezetésekben inkomplett jobbszár-blokkra emlékeztető terminális pozitivitás, valamint több mm-es ívelt ST-eleváció lépett fel\"
http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1041207821
de ezek után már nem hiszem.
<#fejvakaras>#fejvakaras>
¥ xfire: kistekila
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
egy átlagos szórakozóhely
a gyerek aki pedig pasit szedett fel komcsi alkesz és neki amúgy is mindegy 😄D
32 éves de nõvel még nem látták ...
lehet komcsi buzi 😄D