Alkoholizált Történetek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szóval, van 3 ember, és egyszerûen csak úgy kell inni, hogy egyik emberben mindig legyen n pia, a másikban n+1, a harmadikban n+2. Egy pia az egy sör, vagy egy feles, vagy egységnyi bor.
Namost leültök inni, alapból valakinek 3at kell. Aztán valaki megissza a második sörét, akkor az állás 3-2-1 lesz. Itt a szabályok szerint nem kell tovább inni, de X/Y nyílván nem éri be eggyel, így 3-2-2 lesz, ezért muszály legalább 4-3-2re módosítani és így tovább. Persze lehet elõzni, nem annak kell a legtöbbet inni, aki az elején 3mal indított.
Akkor jönnek a kemény helyzetek, ha valaki elhúz, és mondjuk 7-4-3 az állás. Akkor két embernek kell még fejenkét kettõt inni. Remélem világos😄
Uraim, ha egy nemzet úgy gondolja, hogy vannak védelemre méltó értékei és érdekei, akkor kötelessége gondoskodni azok védelmérõl. (Ismeretlen Francia Tábornok)
De hogy ne csak off legyen, a multkor meg rettenetesen berugtam a lobby barban munka kozben, aminek az lett a vege, hogy valahogy hazatamolyogtam,, csinaltam egy rantottat, majd gyakorlatilag elpusztitottam a furdoszobat. Nem akarom reszletezni, de eleg csunya latvany volt, es egy napig rettenetes rantotta szag dolt a budibol.
Vicces.
Alkoholista AZ, aki annyit iszik, mint MI, csak ellenszenves!
Csakhát 5*-os étteremnél gondoltam, h ha úgyis pincérként vagy ott, akkor felszolgálsz. Dehát ha nyakonöntöd a kiöltözött vendéget, akkor romlik a hotel hírneve.....
\"Ha küzdesz veszíthetsz, ha nem küzdesz veszítettél!\" (ismeretlen)
Mangánüzit nem írok, nem olvasok.
\"Ha küzdesz veszíthetsz, ha nem küzdesz veszítettél!\" (ismeretlen)
Cipruson jobb berugni.
CTGGGMRGZFHN GKKKKKKKKKKKKKKKKKKKTTTTT5RIULHKMDFK,VGERGÕ
DYXCVVVVVBBBBB NNNNNNNNNNNNNNNMJJV DSdxydgvbfdshgfjm
\"Gõzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul mûködõ karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"
PSP user n\' soon ps3 user too :)
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"
indítás: sör...sok...2-3 liter
húzatás: 4 feles körte és 2 barack valamint fél liter leo
nitro: 2 abszint 60%
és a pálya végén: rum
2 srác rajtam kívül követte kb ezt a rendszert.
Hatalmas buli, üvölt a zene. Közbe eszement táncolás egy csajjal. képkiesés. A sátramban vagyok. Bejön az antialkesz srác lecsekkolni hogy élek-e még. Nekem meg vmi hiányzik (másodlagosan hogy hogyan jutottam el a sátorig), konkrétan a csaj. Mondom a srácnak hogy hozza ide. Aztán fölhútam magam hogy azt gondolta rólam hogy részeg vagyok és elkezdtem vele órdítani hogy azonnal hozza ide a csajt, aztán lenyugodtam, szépen kértem hogy hozza ide a csajt, akkor elindult valahova (gondolom aludni). Én fekszem, várok, de sajnos a csaj nem jött. Csak a rókakoma, de az vmi firefox lehetett mert igen gyorsan támadott. Megpróbálok kijutni a sátorból. Nehéz. Nem tudok járni. Elterülök. 2 perc szünet, bennt már nagyon dolgoznak az erõk. Föltápászkodom, hátramegyek a sátor mögé. megpillantom 2 haveromat. 3 an szépen elcsúsztunk a stégig. hasrafekvés, fej a víz fölött. Meg kell mondjam olyan meghitten még egyszer sem hánytam.
Hát nagyjából ennyi életem legnagyobb részegsége.
De most éretségizek... utána hatalmas buli lesz. én csak a következõket viszem: Black Tunel Absinthe, Rio Grande Teuqila Gold, Mozart's White Chocolate, Jägermaister, Zamatos Körte, Ballantines <#idiota>#idiota>, és még rajtam kívül nem egy srác van aki nem aprózza el, szal lehet túlszárnyaljuk magunkat.
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
És ez így már igen kellemes (magyarul ha meg barmit innek melle okadnek)...
(ne vedd sértésnek)
#1 Sebastian Ingrosso, #1 Calvin Harris& #1 Dirty South fan :}}
Uraim, ha egy nemzet úgy gondolja, hogy vannak védelemre méltó értékei és érdekei, akkor kötelessége gondoskodni azok védelmérõl. (Ismeretlen Francia Tábornok)
We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...
We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...
csak a gémek miatt AMD Sempron 2800+(1.6 Ghz)1,5 GB RAM,ASUS N7600GS Silent 256 MB,Windows XP Winter Edition,csak simán talicskának hívjatok:)