160
Ittas állapotban történtek velünk...
  • mate317
    #160
    Egy jó tipp, hogy ne szomjazzatok az este. Fontos, hogy komolyan kell venni, bár ha valaki kiszáll, mert nem tud többet inni, az már jó:D És 3 emberrel ideális. ill. ha vagytok többen, akkor kisebb csoportok kellenek

    Szóval, van 3 ember, és egyszerűen csak úgy kell inni, hogy egyik emberben mindig legyen n pia, a másikban n+1, a harmadikban n+2. Egy pia az egy sör, vagy egy feles, vagy egységnyi bor.
    Namost leültök inni, alapból valakinek 3at kell. Aztán valaki megissza a második sörét, akkor az állás 3-2-1 lesz. Itt a szabályok szerint nem kell tovább inni, de X/Y nyílván nem éri be eggyel, így 3-2-2 lesz, ezért muszály legalább 4-3-2re módosítani és így tovább. Persze lehet előzni, nem annak kell a legtöbbet inni, aki az elején 3mal indított.
    Akkor jönnek a kemény helyzetek, ha valaki elhúz, és mondjuk 7-4-3 az állás. Akkor két embernek kell még fejenkét kettőt inni. Remélem világos:D
  • Narusco
    #159
    ah... nekem is ez volt, ittam, egész jól voltam ,ittam rá egy pici rumot és oylat hánytam...
  • degenerator
    #158
    ez pedig bizony megesett. a borból 2 liter volt csak igazi, 4 liter koccintós, a vodka meg keverve 2 liter narancslével. ezt kb 3-4 óra alatt. amikor megittam rá az egy cent rumot, megindult a hányás, több jött ki belőlem, mint amit beraktam...életem egy meghatározó élménye volt...
  • kev
    #157
    Egy alkalommal még a buli elött kezembe került egy üveg Napoleon konyak, félig még tele volt, és mivel fasza gyereknek tartottam magam, ezért úgy gondoltam semmi baj nem lehet abból, ha 5 perc alatt üvegből kiiszom az egészet. Nem is volt semmi baj..amig a buliban egy haver meg nem kinált engem néhány pohárka rövid piával (nem tudom mi volt), mert ezután a konyak, buváritalként kezdett el viselkedni. Triplán láttam mindent, beszédkézségem lement nullára, támolyogtam, kivert a víz és amikor próbáltam a kabátomat elkérni a ruhatárostól, mert éreztem hogy a buvár a felszinre akar jönni, akkor csak a : vaa kamomaaateee uaa.. - szavak jöttek elő. A ruhajegyemet természetesen elvesztettem, és valamiért a ruhatárosnak sem voltam szimpatikus (nem egy nyelvet beszéltünk), ezért februárban -7 fok körül kabát nélkül támolyogtam haza. Amikor hazaértem csontá fagyva, még volt annyi erőm hogy kinyissam az ablakot és azon kihajolva kecses mozdulattal kiadtam nyomrom tartalmát az utcára..
  • Panzerfaust
    #156
    Ez hotel, nem csak egy etterem. Maspedig ez Ciprusi 5*. Es az bizonyos vonasaiban pont olyan, mint egy falusi csaladi felpanzio. Es most nem tuloztam.
    De hogy ne csak off legyen, a multkor meg rettenetesen berugtam a lobby barban munka kozben, aminek az lett a vege, hogy valahogy hazatamolyogtam,, csinaltam egy rantottat, majd gyakorlatilag elpusztitottam a furdoszobat. Nem akarom reszletezni, de eleg csunya latvany volt, es egy napig rettenetes rantotta szag dolt a budibol.
    Vicces.
  • ThisZip
    #155
    Esküvőn még megértem, wehehehehehe :D

    Csakhát 5*-os étteremnél gondoltam, h ha úgyis pincérként vagy ott, akkor felszolgálsz. Dehát ha nyakonöntöd a kiöltözött vendéget, akkor romlik a hotel hírneve.....
  • Panzerfaust
    #154
    Hat ha eleg sokaig feszited a hurt akkor de. Egyik srac ketszer ment be atomreszegen, harmadszor mar be se ment, na azert mar kiraktak. Majd amikor a kovetkezo hotelban, ahol dolgozott, a medencebol kellet kihalaszni reggel, mert azt se tudta hol van, azert is kiraktak. De peldaul nem egy eskuvon basztam be alaposan felszolgalas kozben, es csak azert nem volt para, mert a fopincerek a supervisor, meg a vendegek is mind mind be voltak baszva. Egyutt tancoltunk a zenere, csak mi pincerek az asztalok kozott, nem a tancparketten. Vicces volt.
  • eddaniel
    #153
    A legsz@rabb amit életemben ittam: házibor összekeverve dianna sósborszesszel. Egy hüje haverom így akarta erősebbé tenni a faterja egyébként is szar borát. Ne próbáljátok ki.
  • ThisZip
    #152
    5*-os étteremben ilyenkor nem rúgják ki egyből az embert? ha egyáltalán részegen megy be dolgozni?!
  • LordAdam911
    #151
    XDD
  • Panzerfaust
    #150
    Multh éten részegen behánytam a tengerbe majd mentem dolgozni vissza a szállodába, és az ötcsilagos étterem konyháján mattrészegen pucoltam az ubit, amdj mentem felszolgálni. Jó volt.
    Cipruson jobb berugni.
  • LordAdam911
    #149
    +fav
    XDD
  • roli613
    #148
    Csak a haverjaimmal megbeszéltünk egy piapartit,de egészen más vége lett. Kicsit túlságosan is berúgtunk. Én még józan voltam mikor a haverjaim behívtak a piapartira csajokat az utcáról,csak később tudtam meg hogy kurvák voltak. Kimentem a wc-re de mikor visszajöttem ezek meg párnacsatáztak,a csajt nekibaszta a haverom úgy a falnak,majdnem betört a fal.Rámjött a hányás és véletlenül lehánytam őket. Utána megkergettek és reggel 4 óra előtt megsemáltunk.
  • Szartartályfejű
    #147
    Én egyszer úgy berúgtam hogy a gyökér haverjaim megetettek velem majdnem egy egész konzerv kutyakaját.
  • Ben C
    #146
    4TUULZ5ZZTKGG
    CTGGGMRGZFHN GKKKKKKKKKKKKKKKKKKKTTTTT5RIULHKMDFK,VGERGŐ
    DYXCVVVVVBBBBB NNNNNNNNNNNNNNNMJJV DSdxydgvbfdshgfjm
  • wordsworth
    #145
    Hát nekem is erettsegi, most lealltam mindennel péntekig.. pedig gondolkoztam h bemókázok v vmi.. de nem bírrooom :D pénteken inkább valami jo buli rio vagy zp még nemtudjuk
  • gyuri12
    #144
    :D
  • kulabácsi
    #143
    azóta csak a keménydrogok mennek mi?
  • Attila8805
    #142
    Én is 17 voltam amikor 1.5 éve szilveszterkor behasítottam,csak veled ellentétben én azóta nem iszok:D
  • macleod2005
    #141
    Nekem a legdúrvább az vizitáborba volt...:
    indítás: sör...sok...2-3 liter
    húzatás: 4 feles körte és 2 barack valamint fél liter leo
    nitro: 2 abszint 60%
    és a pálya végén: rum
    2 srác rajtam kívül követte kb ezt a rendszert.
    Hatalmas buli, üvölt a zene. Közbe eszement táncolás egy csajjal. képkiesés. A sátramban vagyok. Bejön az antialkesz srác lecsekkolni hogy élek-e még. Nekem meg vmi hiányzik (másodlagosan hogy hogyan jutottam el a sátorig), konkrétan a csaj. Mondom a srácnak hogy hozza ide. Aztán fölhútam magam hogy azt gondolta rólam hogy részeg vagyok és elkezdtem vele órdítani hogy azonnal hozza ide a csajt, aztán lenyugodtam, szépen kértem hogy hozza ide a csajt, akkor elindult valahova (gondolom aludni). Én fekszem, várok, de sajnos a csaj nem jött. Csak a rókakoma, de az vmi firefox lehetett mert igen gyorsan támadott. Megpróbálok kijutni a sátorból. Nehéz. Nem tudok járni. Elterülök. 2 perc szünet, bennt már nagyon dolgoznak az erők. Föltápászkodom, hátramegyek a sátor mögé. megpillantom 2 haveromat. 3 an szépen elcsúsztunk a stégig. hasrafekvés, fej a víz fölött. Meg kell mondjam olyan meghitten még egyszer sem hánytam.
    Hát nagyjából ennyi életem legnagyobb részegsége.
    De most éretségizek... utána hatalmas buli lesz. én csak a következőket viszem: Black Tunel Absinthe, Rio Grande Teuqila Gold, Mozart's White Chocolate, Jägermaister, Zamatos Körte, Ballantines , és még rajtam kívül nem egy srác van aki nem aprózza el, szal lehet túlszárnyaljuk magunkat.
  • kulabácsi
    #140
    hát ja! nekem is a legtöbb eddig 7deci whiskey volt meg 3 sör, ennél több tömény már kijött volna az tuti, de nem is akarok én annyit inni, nem arra megyek hanem h jól érezzem magamat...
  • wordsworth
    #139
    Hát, nekem is kicsit hihetetlen, de előfordulhat, hogy meg tudsz inni annyit, de hogy a lábadon nem állsz meg még a gyomormosás után is az is biztos.. nemtudom en adagom amikor nagyon birom az egy üveg bor, 1-2-3 feles meg egy pohár pezsgő
    És ez így már igen kellemes (magyarul ha meg barmit innek melle okadnek)...
  • kulabácsi
    #138
    hát ha a barátom lennél finanszíroznám:DDD
    (ne vedd sértésnek)
  • kulabácsi
    #137
    van benne vmi:DDDD
  • Panzerfaust
    #136
    Barátom ha fianszírozod (mert csúnyán le vagyok égve, még nyár végéig) én szives örömest megiszom közjegyző jelenlétében is, és akármyieln alkoholtesztet el is végzek utána. Sőt én leszek a legboldogabb, ha mégis berugok mint a csacsi.
  • kretyás
    #135
    ezek a jó ivók... akik igy csinálják :}
  • Skynet723
    #134
    Lehúzta kiháynta lehúzta kihányta....ENNYI :D XD
  • kulabácsi
    #133
    hát sztem itt eléggé túloz pár ember, ez a hiszem ha látom kategória de mind1....mert azért azt is megnézném h degenerátor urunk hogy iszik meg 6 liter bort, és akkor még nem beszéltem a + vodkáról meg hasonlókról dehát biztosan:D
  • Panzerfaust
    #132
    Én se hittem volna. Amúgy max 3 szendvics lecsúszott, de akkor is. És csak 90 kiló vagyok.
  • degenerator
    #131
    6 litér bor, egy litér vodka, rá egy cent rum, és azóta nem tudok ránézni egyikre se
  • Gunnersboy
    #130
    hát ha közbe kajált mint állat akkor előfordulhat:D
  • kretyás
    #129
    ezt kurvanehezen hiszem el vagy nemis hiszem... :D
  • Panzerfaust
    #128
    Idönként nem rossz az. Évente 4-5 alkalommal sort szoktam rá keríteni, mert kelemesen elzsongítja az agyat. De hogy mértéktelen vedelés után is csak be legyek csípve.
  • Gunnersboy
    #127
    magyarul te örülnél neki ha belennél baszva mint a ló? O.O
  • Panzerfaust
    #126
    Emberek baj van. Teljesen immunizálódtam az alkoholra. NA jó nem teljesen, de egy bizonyos foknál nem tudok jobban berugni. Megittam 7 vagy 8 sört, egy fél üveg citromos, kaktuszos vodkalikőrt, legalább egy liter narancsvodkát, kb ugyanennyi boroskólát, és egy nagyjából fél üveg paprikapálinkát is. És alig ütött be. Mit kell iylenkor csinálni? Úgy irigylem azokat a ványadt embereket, akik nem bírják az alkoholt. Halkan teszem hozzá, hogy még tequiláztam is.
  • wordsworth
    #125
    Hajaj ott mi lesz velem.. :D
  • kretyás
    #124
    vkikre az egyetemen-fősulin jön csak rá ez :D
  • wordsworth
    #123
    Sztem semmi ertelme.. en eloszor kb mikor isten igazan berugtam voltam 17? Igaz azota sajnos bepotoltam mindent xD
  • Hajnalcat
    #122
    [egyetért]
  • kulabácsi
    #121
    hmm azért én vhogy nem lennék arra büszke h lehányok vkit 13 évesen, meg fetrengek a saját hányásomban, ti látom jókat viccelődtök és azthiszitek h ez menő, pedig sztem inkább szánalmas na mind1! énis csinálltam érdekes dolgokat 14 évesen, de vhogy mindig tudtam h hol a határ....én a mai napig szörnyűlködöm amikor odajön hozzám egy kissrác tök rélszegen h kér egy cigit...