Zeneletöltő oldalt indít a Pirate Bay
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Pruszkoljenek csak! Ket -rajtuk kivul allo- szerzodo fel dolgaihoz semmi kozuk, maximum annyi, hogy neznek ki a fejukbol...
Nem hülyeség a dolog! A mai világban ahol van pofájuk 6000-8000 Ft elkérni egy mûsoros audió CD-ért igenis van helye egy ilyen kezdeményezésnek. Az egyik tavalyi cikk az sg-n azt boncolgatta hogy mibõl áll össze egy mûsoros CD ára. pontos számokra már nem emlékszem, de a lemez árának több mint 45 %-a!!!!!! a jogvédõ szervezeteké, valamint a kiadóké, míg a tényleges szerzõ kb. 7%-ban részesedik a CD árából.
Inkább veszek csilivili tok nélkül zeneszámot az interneten (ahol mellesleg meghallgathatom a számokat letöltés elõtt!) és késõbb kiírom CD-re, szinte fillérekért, mint hogy több ezreket költsek egy áruházban...
Nyasgem a kiadó cégeknek, mert ott húzzák le az embert (és a tényleges szerzõt) ahol tudják!...<#mf1>#mf1><#violent>#violent><#boxer>#boxer><#banplz>#banplz>
Inkább veszek csilivili tok nélkül zeneszámot az interneten (ahol mellesleg meghallgathatom a számokat letöltés elõtt!) és késõbb kiírom CD-re, szinte fillérekért, mint hogy több ezreket költsek egy áruházban...
Nyasgem a kiadó cégeknek, mert ott húzzák le az embert (és a tényleges szerzõt) ahol tudják!...<#mf1>#mf1><#violent>#violent><#boxer>#boxer><#banplz>#banplz>
Hmm...az alapító együttes számait szeretnék kezdetben terjeszteni, de a jogvédõk máris prüszkölnek...
Bazze, az olyan, mintha elmennék a csokigyárba és vennék pár Tibi csokit, de a Tesco perelne, amiért nem rajtuk keresztül veszem azt meg.
Bazze, az olyan, mintha elmennék a csokigyárba és vennék pár Tibi csokit, de a Tesco perelne, amiért nem rajtuk keresztül veszem azt meg.
Digitális anyagot bakelitre írni óriási nagy baromság, mert semmi értelme.
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Ez tetszik... nopláne, hogy most akarjuk a demonkat felvenni, és kicsit késõbb akár többet is...
The EULA sounds like it was written by a team of lawyers who want to tell me what I can\'t do. The GPL sounds like it was written by a human being, who wants me to know what I can do.
Dehogy is, az otthoni bakelitírás teljesen másképp mûködik, mint a gyári préselés.
A hangminõsége sem az és a tartóssága sem, ráadásul piszokdrága 1 olyan szerkezet.
Na mind1. Hamarosan a "bakelit" is drága lesz..
A hangminõsége sem az és a tartóssága sem, ráadásul piszokdrága 1 olyan szerkezet.
Na mind1. Hamarosan a "bakelit" is drága lesz..
https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8
iTunes-t tudod itthon használni, mert én úgy tudom még nem 😊
xbox360+komputer
Tényleg, ha 15 év múlva elkezdenek tönkremenni a drágán megvásárolt hanghordozók, akkor majd mit fognak mondani a kiadók? Míg egy 50 éves bakelittel nem lesz gond, egy 15-20 éves CD-vel viszont igen... Arra is kíváncsi vagyok, hogyha egy Plexwriter 2-vel megírok egy 50 évre garantált CD-t, az vajon meddig bírja...
2 drágaszáág, a HTC P3600 Trinity éés a Dell XPS 1530, természetesen DDR3-as Gf8600GT-vel :)
Szerintem meg ha leszeded lossless anyagként vhonnan és magadnak vésel belõle bakelitet akkor ugyanott vagy.
\"There is no respawn or load game in real life!\"
Azért én vennék gyári bakelitet is, ha lehet..
A kis kiadókat ne soroljuk már ide a nagy multikhoz, pls.
A kis kiadókat ne soroljuk már ide a nagy multikhoz, pls.
https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8
Én támogatom az ötletet. (<-- ez itt egy pont, ezzel jelzem, hogy a mondanivalómat befejeztem)
Ez az évezred ötlete <#mf1>#mf1>
A kiadókat ki kell iktatni, meg kell buktatni, mert csak a baj van velük <#violent>#violent>
Régen õk terjesztették az anyagot, ma már csak a pénzt akarják beszedni az el nem végzett munkáért. Az nem munka, hogy CD-ket tesznek ki boltokba, mert annak a napjai meg vannak számlálva, és egyébként is über-alacsony a választék.
Az i-tunes-en 2 millió dal van. És a média-markt-ban? <#hehe>#hehe><#mf1>#mf1><#nyes>#nyes><#taps>#taps>
A kiadókat ki kell iktatni, meg kell buktatni, mert csak a baj van velük <#violent>#violent>
Régen õk terjesztették az anyagot, ma már csak a pénzt akarják beszedni az el nem végzett munkáért. Az nem munka, hogy CD-ket tesznek ki boltokba, mert annak a napjai meg vannak számlálva, és egyébként is über-alacsony a választék.
Az i-tunes-en 2 millió dal van. És a média-markt-ban? <#hehe>#hehe><#mf1>#mf1><#nyes>#nyes><#taps>#taps>
Azért kíváncsi lennék, hogy mégis milyen jogalapon perelik/perelnék be õket a kiadók... Talán valahol törvénybe van foglalva, hogy tilos kiiktatni a kiadókat?
Egész jó ötletnek tûnik a dolog. Végre van aki törvényes útra akarja terelni a warezt, úgy hogy a zenészeknek ne legyen belõle anyagi hátrányuk. A kiadók meg a jogvesztõ szervezetek, háát... IJTE.
Minden amit hallunk, vélemény, nem tény. És minden amit látunk, nézőpont, nem a valóság. - Marcus Aurelius