16
-
#16 Van egy pár jó Assassin's Creed videó:
Assassin's Creed Videó 1.
Assassin's Creed Videó 2.
Assassin's Creed Videó 3. -
n0k0m #15 Az sg megintt kesett egy "kicsit". Ezeket a kepeket mar reg lehet latni a neten, mellesleg azthiszem a videobol vannak. -
#14 pc-re is kiadják, csak később mint konzolra ha jóltudom -
#13 Nem tetszenek a képek. Maga a mozgás, a dinamika gyönyörű a játékban, de a modellek, a textúrázás nem az igazi szerintem. Szóval képek:csúnya, videó: szép :D -
Csiga42 #12 Nem. Én voltam a hülye. PC-re is kiadják. Azóta utánajártam kicsit. :) -
retek683 #11 mikorra jelenik meg is biztos hogy csak konzolos lesz? ez kib*szás lenne -
#10 ebben van valami :D
nekem is az jutna eszembe :D -
Loverman #9 hehe, Splinter Cell: Double Agent úgy készült:
Fejlesztő: -Mi jut eszedbe a Splinter Cellről?
Gamer: -Hát a "háromszemű" spéci szemüveg.
F: - Oké emberek, sutba a szemüveggel!
:D -
humaninsect #8 pont innen visznek át a splinterbe dolgokat a jövőben. jó cikk..
Pl a tömegben elrejtőzést. -
Loverman #7 rosszul, mellesleg -
Csiga42 #6 A 8600GT nem sokat segít, én úgy tudom, hogy ezt csak konzolokra adják ki. -
#5 Nekem pedig egy fehér ruhás Darth Sidius jut eszembe róla -
Loverman #4 talán mert a PoP sorozattal van a legtöbb közös pontja, nem csak azért mert ugyanazok csinálták hanem mert a mozgáskultúrája ugyanolyan lesz a főszereplőnek... -
#3 bezony, a jó öreg Garrettet juttatja az eszembe ;p -
Gonz0 #2 Miért van az, hogy mindenkinek csak a Splinter Cell jut eszébe a játékról, holott a Thief sorozattal szerintem sokkal több közös pontja van.. -
kisb92 #1 Egyszer olvastam róla a GameStarban, azóta nyálcsorogva várom... Ráadásul a szerdán érkező 8600 gt-m talán még vinni is fogja a grafot:)!