199
A rendőrség lelőtte azt a bankrablót, aki a Széna téri bankfiókot akarta kirabolni.
-
#118 -
#117 egyetértek -
#116 nincs 1000 forintod, ez a baj? -
#115 példát kell statuálni,mert akkor minden bűnöző ezt csinálná ha nem lenne ilyen szigorral kezelve ez a túszejtési dráma!!!! -
#114 nem ez volt a lényeg hanem az hogy mért lőtték le, erre te irtad hogy mindenkit elengedett ami hülyeség mert nem. De latom felesleges itt túráztatni magunkat, a mostani infok szerint abszolute korrekt fellépés volt a rendőrök részéről és amennyire lehet most nem bénáztak. -
#113 Np. -
#112 Uramisten, te tényleg ennyire sötét vagy? :| -
#111 Nézd, nem azért de ha információ hiányában vagy akkor minek szólalsz hozzá? -
#110 hogymikvannak.
"A rendőrség lelőtte azt a bankrablót, aki a Széna téri bankfiókot akarta kirabolni."Navégre nem dísznek van a fegyver
-
#109 Valakit kilöktem, sryka. -
#108 Fradista91, te annyira utálod a rendőröket, hogy bármit csinálnak, az csak rossz neked.
Ha hagyták volna elmenni, akkor meg az lenne a bajod, hogy milyen puhapöcsűek.
-
#107 Olvassátok el a hireket (persze nem lehet tudni mi a 100% igazság) de 2őt lőttek a rabló kezére erre az rálőtt a biztonsági őrre, ezek után lőtték le a rendőrök, mégis mire kellett volna várni? Hátha lelővi a rendőröket a b. őrt és magát is? -
Grifidos #106 Bocs , de ez téged minősít.
Mehetsz politikusnak a tények elferdítésében már az ő szinvonalukon vagy.
"Mit adtak nekünk a rómaiak?!
- Oktatást, orvosi ellátást, vízvezetéket.
Jó, jó, de ezenkívűl mit adtak?!
-Háát semmit.
EZAZ SEMMIT!" -
#105 Azért ne tegyél már egyenlőség jelet egy hirtelen támadt zavargás, és egy fegyveres túszejtés közé. -
zoolee #104 Kántör terrorájz vinn... -
fradista91 #103 "Ez a dolguk, emberek voltak veszélyben ugyanis, bár valszeg ez téged nem érdekel."
Nagyon tévedsz...
"ha minden tuszt elengedett akkor hogy sérült meg mögötte egy tusz? :D apám micsoda fordulatos indoklások :DD"
Lentebb írták hogy egy rendőr lövése miatt sérült meg. -
#102 ha minden tuszt elengedett akkor hogy sérült meg mögötte egy tusz? :D apám micsoda fordulatos indoklások :DD -
Csokimano #101 Bmeg, felmegy a vérnyomásom. Fegyveres paraszt fenyeget másokat, túszokat ejt, a bizt. őr feje mellé lő, az újságiró gyomrához szorítja a stukkert, és akkor ő a szerencsétlen "megélhetési bűnöző"...
Azonnal lelőni, kész. -
fradista91 #100 Nem tudok róla hogy rájuk lőtt volna, ha tényleg így van akkor információ hiányában vagyok. -
#99 Azért megnézném te mit csinálnál, ha egy AK-47-essel kéne farkasszemet nézned. Az ellen még a golyóálló mellény sem 100% védelem. -
#98 „De sajnos a világ csak a politikáról és a pénzről szól. Nézz körül...”
Ahogy érzed.
„Szerinted szórakozásból ment az ember bankotrabolni? szerintem nem volt pénze, elege lett ebből a közegből.” „
Elege lett a közegből? Tehát ha rossz a kedvem és kevés a pénzem, akkor ráfogok egy fegyvert néhány emberre és mindenki meg fog érteni.
Ha jól tudom minden "túszt" elengedett.”
Rosszul tudod.
„Nem tudom miért mint egy gyilkosra támadtak rá a "rendőreink"”
Ez a dolguk, emberek voltak veszélyben ugyanis, bár valszeg ez téged nem érdekel. -
homeless #97 Én úgy tudom, hogy a rendőrök először kezen lőtték, utánna a túszejtő rájuk lőtt ezért ölték meg. -
#96 fegyverrel veszélyeztette embertársai életét :| én kapásból kilőttem volna ,ha akkor nekem kellett volna ott vmit tenni. -
fradista91 #95 Nem kizárólag a mai eseményekre vonatkozóan írtam.
Emlékszel még szeptember 17re? Ott bizony nem gyengén szerencsétlenek gyülekezete volt a magyar rendőrség -
#94 Ja, és végülis csak kettő éles lőfegyverrel fenyegetzőzött. -
fradista91 #93 Igen, ez a magyar emberek színvonala, ha másképp gondoljuk a dolgokat mint amit mond a média, csak hülye barom lehetsz. -
#92 Szerencsétlen? A túszejtőn kívül senki nem halt meg. Az oroszoknál egy ilyen után lehet, hogy nem csak egy hullazsákot kellett volna vinni. -
#91 durva
-
fradista91 #90 Te nem figyelted a híradást? Minden "túszt" elengedett...
Amúgy osztom Dodo55 véleményét, remélem egyszer megértitek miért mondja/mondjuk ezt. -
Grifidos #89 Ez nem volt gyenge gondold át mégegyszer.
A magyar külenleges osztagok csak megsúgom világszinvonalúak és eléggé előkelő helyen vannak... -
Csokimano #88 Te egy hülye barom vagy.
Elnézést, ezt nem lehet finomabban.
-
#87 mekkorát szólt a hang gránát!!! -
Grifidos #86 Nem kell ehez privi, ha érdekelnek a fegyverek olvasgasd a fegyvergyártók és kereskedők oldalait. Minden infót megtalálsz. -
#85 videó........ -
#84 fúú paszmek...
örülök ,hogy a rendőrök nem úgy gondolkoznak ,mint te... lehet még mindíg ott állnának ,bent pár halott tússzal.. -
fradista91 #83 De sajnos a világ csak a politikáról és a pénzről szól. Nézz körül...
Szerinted szórakozásból ment az ember bankotrabolni? szerintem nem volt pénze, elege lett ebből a közegből. Ha jól tudom minden "túszt" elengedett. Nem tudom miért mint egy gyilkosra támadtak rá a "rendőreink". -
fradista91 #82 Az is kérdés számomra, hogy lehet ennyire szerencsétlen rendőrségünk...
Eu színvonal ?!? -
#81 Sajnálom, de a világ nem csak a politikáról szól. (Szvsz)
Elterelésnek meg elég önfeláldozó volt. :)
Nyertek kb. 2 napot, megérte.
Szóval lécci hülyeségeket ne haluzzunk már össze.
-
#80 thx
-
Cat 02 #79 egyik sérültet egy rendőr által lőtt golyó találta el (átment a rablon)