199
A rendőrség lelőtte azt a bankrablót, aki a Széna téri bankfiókot akarta kirabolni.
-
#78 egy golyó eltalál egy gázcsövet és begyullad? -
fradista91 #77 (Szvsz) Ugyanolyan elterelés mint kádár elvtárs sírásása. Arról bezzeg senki nem beszél, hogy júl 1től ha valami történik a 18 éven aluli diákkal délután mondjuk a kollégiumban, 1000ft a vizitdíj, mert nincs iskolaorvos, ergo nincs beutaló, mehetsz a kórházba és fizethetsz. Fuck
Szánalom...
ui: igen ez egy összeesküvés elmélet, de ebben az országban bármit eltudok képzelni. -
#76 lehet h lemaradtam de a tűzoltók minek kellettek? -
Grifidos #75 Ja kézeld mekkora zavar lesz, ha lecserélik az új Ak szériára a készletet. Honnan szereznek majd 5.45-ös illetve 5.56-os lőszert szegény bűnöző jelöltek. -
#74 de ha ezt is jól tudom, javíts ki ismét ha tévedek... ha a rendőrök úgy ítélik meg,hogy rájuk is veszélyel van a támadó akkor a létfontosságú szerveket (szív, fej) lövik. nem hibáztathatók szerintem sem. bár nem voltunk ott és csak tippelgethetünk mi történt... -
#73 wtf? -
vitassukmeg #72 ezen a héten se hagyd ki:
<a href="site_main.php?horizontal_menu_id=send_mail_infovitassukmeghu" style="text-decoration:none; color:#00FF00; font-size:15px; font-family:Arial, Helvetica, sans-serif;">
http://www.vitassukmeg.hu
</a> -
#71 váó, ugyanolyan lőszert használnak, ez tényleg nem lehet véletlen... :| -
#70 hát az army megismerése után kezdtek jobban érdekelni a fegyverek... és akkor arra a bizonyos honlapra szégyen,hogy 2007ben azt írták az 1911 re hogy azt használják. na semmi pánik,tudnál egy kis anyagot adni,hogy máskor ne fordulhasson elő hasonló. mondjuk privátban folytathatnánk... -
Grifidos #69
Sajnos nálad az igazság.
Már elkezdték a sajtóhiénák... -
#68 Ezt majd akkor mondd bele a rendőrök arcába, amikor a téged hoznak ki egy terrorcselekményt elkövető fegyveres fogságából.
De a legegyszerűbb az, hogyha ilyen esetben úgy nyilatkozol, hogy téged meg ne mentsenek, mert szegény fegyveres bűnözőnek még valami baja esik. -
#67 Sajnalom az embert de nem az első eset hogy lelőttek itthon bankrablót nem kötelező senkinek sem bankot kipakolni ugye. Amit viszont kifejezetten utálok az, hogy most a kommandósokat fogják basztatni már megy is a tvben hogy mért 6ot lőtt a kommandós.
A rendőrterroros riogatás meg nem kell, ilyen eset ahol túszokat is ejtettek bankban nagyon még nem volt. Ettől még jobban nem kell félni :)
Egyébként pedig amióta ugye Móron lemészároltak pár embert szerintem egyáltalán nem baj ha 0 tolerancia van az ilyenekkel szemben. -
#66 Szerinted majd ha bemennek lábra kezdenek lövöldözni, vagy belelőnek egyet, és megvárják hátha feladja? A túrót, potenciális veszélyre azonnal tüzet nyitnak, és addig lőnek, amíg harcképtelen nem lesz.
http://www.youtube.com/watch?v=JwvWofWPx40
Nézd meg, rájuk tartotta a fegyvert, és azonnal kapott vagy 15 golyót a felsőtestébe, mindössze 2 másodperc alatt. -
#65 és ha csak börtönbe akart menni hogy kiszabadítsa a testvérét ?:A:DAS:DAS:DAS -
#64 hát komolyan mondom röhej volt a készülödés :D -
Dodo55 #63 Ja, tényleg gyanús.
Meg még az, hogyha bármilyen rendőrökkel összekapcsolható bűncselekmény történik, akkor az elkövetőnek mindig AK-47-ese van.
Namost a rendőrség AMD-65-eibe ugyanolyan töltény kell, mint az AK-47-be... -
Grifidos #62 Bocs , de amit kiraktál az alapján legfeljebb az FPS-ek leirásait olvasgattad, a counter-strike pedig nem a való-világ.
A katonai maroklőfegyverek többségükben annyiban külömböznek a boltban kaphatóaktól, hogy sorozatlövésre(pl glock) is alkalmasak. Van mellesleg jó néhány fegyver aminek nincs "civil" verziója csak és kizárólag hivatalos fegyveres testületek számára készűlnek megrendelésre.(pl FN 5.7) -
#61 Akkor nézz utána újra, már rég lecserélték.
http://en.wikipedia.org/wiki/Beretta_M9
Egy-két fegyveres szervezet használja már csak, nem hiába, eljárt felette az idő. -
#60 Az erős hangnyomástól a félköríves járatokban lévő folyadék össze-vissza fog lötyögni, amitől pár másodpercig úgy érzi, mintha elszédült volna. -
Dodo55 #59 Hát pont ez az, hogy nem fenyegette a túszokat, szinte csak dísznek tartotta őket, meg az ügyfeleket elengedte.
Ha fenyegetőzött volna, az más lett volna.
Most nem azért, de én ezek után jobban félek a magyar rendőröktől, mint a közelkeleti terroristáktól...
Ha egy lightos túszejtés elkövetőjét szó nélkül agyonlövik, akkor mit csinálnának egy igazi túszejtésnél? Tankkal mennének be, vagy mi? -
#58 utánna van nézve. és az amerikaiaknál az van ha jól tudom. mostanában akrják lecserélni... -
#57 akkor olyat nem kérek:) -
#56 Ha belenézel, akkor meg jó ideig csak egy zöld foltot fogsz látni. -
#55 Ha a füled mellett robban, akkor esélyes, hogy beszakad a dobhártyád, 175 dB elég durva tud lenni. -
#54 hírTV-n most van sajtótájékoztató
live -
#53 nem vagyok szakértő csak képzeld el olvasgattam többet ilyen témában. csak azt tudnám mi a baj a képpel és egyébként is mi a baj az állítással? -
#52 Igen, van. -
sirdond #51 egyetértek veled.nekem is elég furcsa volt ez a mai túszejtés. miért nem engedték amédiát a közelbe? meg,mi értelme volt hogy lelőjjék a rablót miközben nem bántott senkit,csak szóban fenyegetett, és még két túszt el is engedett. plusz a rendőrők az akció végén senkit nem engedtek szabadon a túszokból.nekem ez elég gyanúsnak tűnik -
#50 5 millát akart
giga looooooooooooool -
#49 Colt 1911, hadsereg :| Nézz egy kicsit utána, júeszéj hadseregében a Beretta 92FS van rendszeresítve. -
#48 meg tod amerikában van az a bors spray. asszem van bors granyo is. aki már szívott fel az orrán borsot meg került a szemébe az tudja,hogy miért hatásos :) -
elgondolkodtató... -
Grifidos #46 Nem értek egyett veled.
Megcsinálta a balhét, nem szállt ki időben.
IJB+
Bemegy rabol...vagy megtud lépni vagy sem.
Bemegy túszokat szed...terrorcselekmény. Terroristákkal nem alkusznak, kilövik azt csá, probléma megoldva. -
#45 Akkor is így gondolkodnál ha mondjuk a te barátnőd/feleséged ült volna ott a bankban és az Ő fejéhez fognak fegyvert? -
Dodo55 #44 Na, most hallom, hogy a túszejtő is lőtt, de csak miután a rendőrök szétlőtték a kezét, az is lehet, hogy véletlenül lőtt, mert két golyót kapott a csuklójába.
1 túszt a rabló sebesített meg, de a másikat a rendőrök, mert még belenyomtak fél tárral a rablóba, és 1 golyó átment rajta. -
#43 volt készültség rendesen!!
-
#42 ott a bot végén van felfogatva,és azzal dobták be! -
#41 -
Grifidos #40 5-10 másodperc. Bőven elég, hogy megzavarja illetve sokkolja az elkövetőt. A felvételen látszik-hallatszik hogy kettőt nyomtak be biztos ami biztos. -
Dodo55 #39 Azért eléggé eltúlozták a rendőrök az akciót, és figyelmetlenek, óvatlanok voltak.
2 túszt valószínüleg a rendőrök lőttek meg véletlenül.
Lehet, hogy bankot akart rabolni a rabló, meg túszokat ejtett, de azért nem érdemelte meg, hogy kapásból megöljék.
Egyrészt direkt mondta a túszoknak, hogy ne féljenek, nem bántja őket.
Másrészt a biztonsági őrt is csak lábonlövéssel fenyegette. Mondjuk az is fájdalmas nagyon, de nem fenyegette halállal.
Szerintem kapott volna 5 évet, ha túléli, azt kész.
Tárgyalás nem is nagyon volt, a rendőrség egyszerűen megfenyegette a rablót, hogy ha 17:40-ig nem adja meg magát, akkor bemennek, és lelövik.
Ez is történt. Azonnal meghalt, ahogy lelőtték, már holtan hozták ki, tehát a rendőrök valószínüleg fejen vagy szíven lőtték.
Ezt szerintem csak akkor szabad csinálni, ha a túszejtő már ölt, de legalább öléssel fenyegetett.
Nem védeni akarom a rablót, bűnt követett el, de ekkora büntetést nem érdemelt volna.
Szóval a rendőrök akciója meggondolatlan, szakszerűtlen(valószínüleg ők lőtték meg a 2 túszt is) és eltúlzott volt szerintem.