199
A rendőrség lelőtte azt a bankrablót, aki a Széna téri bankfiókot akarta kirabolni.
  • desigo
    egy golyó eltalál egy gázcsövet és begyullad?
  • fradista91
    (Szvsz) Ugyanolyan elterelés mint kádár elvtárs sírásása. Arról bezzeg senki nem beszél, hogy júl 1től ha valami történik a 18 éven aluli diákkal délután mondjuk a kollégiumban, 1000ft a vizitdíj, mert nincs iskolaorvos, ergo nincs beutaló, mehetsz a kórházba és fizethetsz. Fuck

Szánalom...

ui: igen ez egy összeesküvés elmélet, de ebben az országban bármit eltudok képzelni.
  • tootaal
    lehet h lemaradtam de a tűzoltók minek kellettek?
  • Grifidos
    Ja kézeld mekkora zavar lesz, ha lecserélik az új Ak szériára a készletet. Honnan szereznek majd 5.45-ös illetve 5.56-os lőszert szegény bűnöző jelöltek.
  • Palinko
    de ha ezt is jól tudom, javíts ki ismét ha tévedek... ha a rendőrök úgy ítélik meg,hogy rájuk is veszélyel van a támadó akkor a létfontosságú szerveket (szív, fej) lövik. nem hibáztathatók szerintem sem. bár nem voltunk ott és csak tippelgethetünk mi történt...
  • desigo
    wtf?
  • vitassukmeg
    ezen a héten se hagyd ki:
    <a href="site_main.php?horizontal_menu_id=send_mail_infovitassukmeghu" style="text-decoration:none; color:#00FF00; font-size:15px; font-family:Arial, Helvetica, sans-serif;">
    http://www.vitassukmeg.hu
    </a>
  • Sadist
    váó, ugyanolyan lőszert használnak, ez tényleg nem lehet véletlen... :|
  • Palinko
    hát az army megismerése után kezdtek jobban érdekelni a fegyverek... és akkor arra a bizonyos honlapra szégyen,hogy 2007ben azt írták az 1911 re hogy azt használják. na semmi pánik,tudnál egy kis anyagot adni,hogy máskor ne fordulhasson elő hasonló. mondjuk privátban folytathatnánk...
  • Grifidos

Sajnos nálad az igazság.
    Már elkezdték a sajtóhiénák...
  • 0Fritz0
    Ezt majd akkor mondd bele a rendőrök arcába, amikor a téged hoznak ki egy terrorcselekményt elkövető fegyveres fogságából.
    De a legegyszerűbb az, hogyha ilyen esetben úgy nyilatkozol, hogy téged meg ne mentsenek, mert szegény fegyveres bűnözőnek még valami baja esik.
  • GanXstaZoleeWrk
    Sajnalom az embert de nem az első eset hogy lelőttek itthon bankrablót nem kötelező senkinek sem bankot kipakolni ugye. Amit viszont kifejezetten utálok az, hogy most a kommandósokat fogják basztatni már megy is a tvben hogy mért 6ot lőtt a kommandós.

A rendőrterroros riogatás meg nem kell, ilyen eset ahol túszokat is ejtettek bankban nagyon még nem volt. Ettől még jobban nem kell félni :)

Egyébként pedig amióta ugye Móron lemészároltak pár embert szerintem egyáltalán nem baj ha 0 tolerancia van az ilyenekkel szemben.
  • Sadist
    Szerinted majd ha bemennek lábra kezdenek lövöldözni, vagy belelőnek egyet, és megvárják hátha feladja? A túrót, potenciális veszélyre azonnal tüzet nyitnak, és addig lőnek, amíg harcképtelen nem lesz.
    http://www.youtube.com/watch?v=JwvWofWPx40
    Nézd meg, rájuk tartotta a fegyvert, és azonnal kapott vagy 15 golyót a felsőtestébe, mindössze 2 másodperc alatt.
  • akyyy
    és ha csak börtönbe akart menni hogy kiszabadítsa a testvérét ?:A:DAS:DAS:DAS
  • Gabesz amd64
    hát komolyan mondom röhej volt a készülödés :D
  • Dodo55
    Ja, tényleg gyanús.
    Meg még az, hogyha bármilyen rendőrökkel összekapcsolható bűncselekmény történik, akkor az elkövetőnek mindig AK-47-ese van.
    Namost a rendőrség AMD-65-eibe ugyanolyan töltény kell, mint az AK-47-be...
  • Grifidos
    Bocs , de amit kiraktál az alapján legfeljebb az FPS-ek leirásait olvasgattad, a counter-strike pedig nem a való-világ.
    A katonai maroklőfegyverek többségükben annyiban külömböznek a boltban kaphatóaktól, hogy sorozatlövésre(pl glock) is alkalmasak. Van mellesleg jó néhány fegyver aminek nincs "civil" verziója csak és kizárólag hivatalos fegyveres testületek számára készűlnek megrendelésre.(pl FN 5.7)
  • Sadist
    Akkor nézz utána újra, már rég lecserélték.
    http://en.wikipedia.org/wiki/Beretta_M9
    Egy-két fegyveres szervezet használja már csak, nem hiába, eljárt felette az idő.
  • Sadist
    Az erős hangnyomástól a félköríves járatokban lévő folyadék össze-vissza fog lötyögni, amitől pár másodpercig úgy érzi, mintha elszédült volna.
  • Dodo55
    Hát pont ez az, hogy nem fenyegette a túszokat, szinte csak dísznek tartotta őket, meg az ügyfeleket elengedte.
    Ha fenyegetőzött volna, az más lett volna.

Most nem azért, de én ezek után jobban félek a magyar rendőröktől, mint a közelkeleti terroristáktól...
    Ha egy lightos túszejtés elkövetőjét szó nélkül agyonlövik, akkor mit csinálnának egy igazi túszejtésnél? Tankkal mennének be, vagy mi?
  • Palinko
    utánna van nézve. és az amerikaiaknál az van ha jól tudom. mostanában akrják lecserélni...
  • desigo
    akkor olyat nem kérek:)
  • Sadist
    Ha belenézel, akkor meg jó ideig csak egy zöld foltot fogsz látni.
  • Sadist
    Ha a füled mellett robban, akkor esélyes, hogy beszakad a dobhártyád, 175 dB elég durva tud lenni.
  • desigo
    hírTV-n most van sajtótájékoztató
    live
  • Palinko
    nem vagyok szakértő csak képzeld el olvasgattam többet ilyen témában. csak azt tudnám mi a baj a képpel és egyébként is mi a baj az állítással?
  • Sadist
    Igen, van.
  • sirdond
    egyetértek veled.nekem is elég furcsa volt ez a mai túszejtés. miért nem engedték amédiát a közelbe? meg,mi értelme volt hogy lelőjjék a rablót miközben nem bántott senkit,csak szóban fenyegetett, és még két túszt el is engedett. plusz a rendőrők az akció végén senkit nem engedtek szabadon a túszokból.nekem ez elég gyanúsnak tűnik
  • desigo
    5 millát akart

giga looooooooooooool
  • Sadist
    Colt 1911, hadsereg :| Nézz egy kicsit utána, júeszéj hadseregében a Beretta 92FS van rendszeresítve.
  • Palinko
    meg tod amerikában van az a bors spray. asszem van bors granyo is. aki már szívott fel az orrán borsot meg került a szemébe az tudja,hogy miért hatásos :)
  • SHADOWEYES7

elgondolkodtató...
  • Grifidos
    Nem értek egyett veled.
    Megcsinálta a balhét, nem szállt ki időben.
    IJB+
    Bemegy rabol...vagy megtud lépni vagy sem.
    Bemegy túszokat szed...terrorcselekmény. Terroristákkal nem alkusznak, kilövik azt csá, probléma megoldva.
  • desigo
    Akkor is így gondolkodnál ha mondjuk a te barátnőd/feleséged ült volna ott a bankban és az Ő fejéhez fognak fegyvert?
  • Dodo55
    Na, most hallom, hogy a túszejtő is lőtt, de csak miután a rendőrök szétlőtték a kezét, az is lehet, hogy véletlenül lőtt, mert két golyót kapott a csuklójába.
    1 túszt a rabló sebesített meg, de a másikat a rendőrök, mert még belenyomtak fél tárral a rablóba, és 1 golyó átment rajta.
  • SHADOWEYES7
    volt készültség rendesen!!
  • SHADOWEYES7
    ott a bot végén van felfogatva,és azzal dobták be!
  • SHADOWEYES7
  • Grifidos
    5-10 másodperc. Bőven elég, hogy megzavarja illetve sokkolja az elkövetőt. A felvételen látszik-hallatszik hogy kettőt nyomtak be biztos ami biztos.
  • Dodo55
    Azért eléggé eltúlozták a rendőrök az akciót, és figyelmetlenek, óvatlanok voltak.
    2 túszt valószínüleg a rendőrök lőttek meg véletlenül.
    Lehet, hogy bankot akart rabolni a rabló, meg túszokat ejtett, de azért nem érdemelte meg, hogy kapásból megöljék.
    Egyrészt direkt mondta a túszoknak, hogy ne féljenek, nem bántja őket.
    Másrészt a biztonsági őrt is csak lábonlövéssel fenyegette. Mondjuk az is fájdalmas nagyon, de nem fenyegette halállal.
    Szerintem kapott volna 5 évet, ha túléli, azt kész.

Tárgyalás nem is nagyon volt, a rendőrség egyszerűen megfenyegette a rablót, hogy ha 17:40-ig nem adja meg magát, akkor bemennek, és lelövik.

Ez is történt. Azonnal meghalt, ahogy lelőtték, már holtan hozták ki, tehát a rendőrök valószínüleg fejen vagy szíven lőtték.
    Ezt szerintem csak akkor szabad csinálni, ha a túszejtő már ölt, de legalább öléssel fenyegetett.

Nem védeni akarom a rablót, bűnt követett el, de ekkora büntetést nem érdemelt volna.
    Szóval a rendőrök akciója meggondolatlan, szakszerűtlen(valószínüleg ők lőtték meg a 2 túszt is) és eltúlzott volt szerintem.