Túszejtés Budapesten
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
Érdekes nem is olyan rég a biztonsági õr lõtt le 1 rablót, azzal senki sem foglalkozott. Most meg a fekete ruhás ninják, a rohadék rendõrök 4et is belelõttek! Ehh...
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
De itt is van cikk illetve képek.
[/spam]™
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?
A fegyveres bûnözõk pedig virágot osztogatnak a hölgyeknek.
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
Nem ide tartozik de az is nagy volt hogy elkezdik "mindenki láthata hogy a vadászgépek alacsonyan szálhattak le"!Miért ha nem alacsonyan szálnak le akkor hogyan?xD
Forca Barca
Rendõrség mottója: "Elöbb halálosan megsebesítünk, aztán kérdeznénk de sajnos meghaltál"
Amúgy emlékszel a móri bankrablásra? Ártatlan emberek haltak meg..és ha itt is ez történt volna? Akkor is így vélekedsz róla? Ha nem fenyegetõzött volna, akkor nem lövik le a rendõrök
٩(̾●̮̮̃̾̃̾)۶ CefreTeam™ ๏̯͡๏﴿
mi az hogy szerinted? tudod miért tette biztosra vagy nem? ha nem miért itéled el?
Ne vitatkozz a hülyékkel, mert lealacsonyodsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal! [ http://dchelp.hu ]
Egy emberhez ennyi sza...got kell szervezni akkor milett volna ha egy tucat rabló bantástúl mennek bankot rabólni és egy pár mesterlövész áll a tetõkön?
Ennyit ér a rendõrség most erre mennyi pénzt ba..tak el?
Vagy inkább az a kérdés ebbõl a pénzbõl mennyi megy zsebbe?
ezt írtad:Max7
ma 22:06 | privát | válasz erre | #179
"Ne értsd félre nem akarom védeni, de te tudod miért követte el a bankrablást?"
én csak válaszoltam a kérdésedre...hogy szerintem ez történhetett...nem kell nekem barátnõvel, gyerekszobával, meg autópályával jönnöd
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
nyilván nem tudlak meggyõzni, amit 175-ben leirtam arról sem tudtak meggyõzni szüleim! Saját amgamnak kellet rájönnöm!
Ne vitatkozz a hülyékkel, mert lealacsonyodsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal! [ http://dchelp.hu ]
DE
Attól még hogy az a véleményem hogy más megoldás lett volna csak nem ítélem mostmár el, mert az vesse rá az elsõ követ aki még nem vétkezett! Nem vagyok hívõ, de isten sem vagyok hogy eldöntsem ki a bûnös és ki nem!
Sose fog mindenki egyetérteni 1 dologban, ezért ember az ember, mert egyéni.
Meg már meghalt, szóval nincs értelme azon vitatkozni, hogy megérdemelte -e.
Lehet valóban mást gondolnék, ha én vagy valaki, akit szeretek ott lett volna, mint túsz.
Nyilván valóan magyarországon ez nem így müóködik, itt nem tágyalnak órákat "úgysem fizetik meg" alapon ezért adok egy ultimázumot hogy tedd le a fegyvert vagy halomra lövünk (ez amerikában úgy müködik hoy a útúszejtõ diktál) itt gyere ki mert nincs erre idõ alapon megy!
Nyilván nem vagyok szakértõ és nyilván nem látom át 100%-ig a helyzetet de a gyilkosságra semi nem jogosít fel mer:
Kerüld meg mint hogy megtorpanj,
Torpanj meg mint hogy megsebesítsd,
Sebesícsd meg mint hogy megbénitsd,
Bénítsd meg mint hogy megöld.
Az élet érték senki sem képes még 1x visszadni!
De nem mondom, mert jelenleg az alkotmány tiltja 😄
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
Legfeljebb lebénul, mert szétlövik a gerincét, meg kiveszik az összes belét.
Csakhogy ez nem úgy megy, hogy belelövök kettõt a hasába és remélem megnyugszik. Ha civil életek vannak veszélyben addig kell tüzelni a célpontra amíg teljesen harcképtelen lesz, máskülönben csak ártatlan életeket veszélyeztetsz.
Valami olyan kéne, amit nem felejtenének el soha, félnének tõle, mert olyan szenvedés lenne, és eszükbe se jutna újra bûnözni emaitt.
De mellette nem venne el éveket az életükbõl, és nem kerülne sokba, és mondjuk nem az adófizetõknek kéne fizetnie, hanem neki.
Inkább nem mondom milyen ötleteim lennének...
persze vihettek be volna neki palacsintát mert a nagy izgalomba biztos megéhezett ,honnan veszed hogy beparáztak a rendõrök?max azon paráztak a rendõrök hogy meghal valaki a túszok közül.
frx|Deqwator \"tudod deqi, mi szeretünk és egyben féltünk téged :D\"
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
2. Ha megsérült volna miatta mondjuk a nem létezõ feleségem életveszélyesen, akkor gondoskodtam volna róla, hogy õ is szenvedjen annyira, mint a feleségem, de akkor sem öltem volna meg.
3. Ha meghalt volna miatta, na akkor tényleg megérdemelte volna a halált, és lehet, hogy én öltem volna meg...
Abban egyetértek, hogy aki bûnt követ el, az bûnhõdjön, szenvedjen.
De az halál az nem büntetés. Az valami más. Sokkal rosszabb...
A lakbér késik, a wécépapir is elfogyott, de a polc televan tápkieggel! Szaros seggel mész edzeni... Ez az áldozat...ez az Animal...Vállalod?
jaj persze, fradista91 is megmondta, hogy szegénykém csak megélhetési bûnözõ volt, merthát nem futotta a hétvégi bulira zsebpénz.
csak megjegyzem, büntetõeljárás folyt már ellene, de biztos egy tündér volt.
bankotrabolt, túszokatejtett, veszélyesztette azok életet, lelõtték. ez a szabály, mit kell ezen fenntakadni? jóltették.
football without ultras is nothing
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Én nem a bankrablót akarom védeni, csupán azt mondom, hogy a rendõrök beparáztak, és eltúlozták a dolgot.
És most mondták, hogy a túsztárgyaló kevert be, õ beszélte le a rendõrséget arról, hogy kifizesse az 5 millió forint követelést, és helyette bemenjen lelõni a bankrablót.
A bankrabló kezére lövés jogos volt, mert fegyvert fogott a rendõrökre.
Utána vagy direkt(szétlõtt kézzel kétlem), vagy pedig a szétlõtt keze miatt véletlenül lõtt 1-et a rabló.
Ez után fogták magukat a rendõrök, és belelõttek 4-et a rablóba, úgy, hogy perceken belül meghalt.
Na ezt csinálták rosszul.
Úgy is kitûnõen le lehet fegyverezni valakit, ha hasra, vagy combra lõnek, mert az fáj a legjobban, és összeesik, meg minden, de simán túléli, ha megfelelõen ellátják utána.
Valószínüleg egyébként a szívét találták el, mert amikor kihozták a bankból, már állítólag meg sem mozdult.
Én a halált nagyon rossz dolognak tartom, és azt mondom, hogy kevesen érdemlik meg.
Egy bankrabló, aki a túszokkal mondhatni kedvesen bánt(nyugtatta õket), szerintem nem érdemelt halált.
Börtönt érdemelt volna, 5-10 évet.
De mint már mondtam lehet, én nagyon durva dolgokra vagyok képes, ha veszélyben érzem magam. Ha túsz lettem volna, az is lehet, hogy nekitámadok a rablónak. Ezért értékelem, hogy nyugatta a túszokat, ugyanis valószínüleg akkor ha túsz lettem volna, nem csináltam volna hülyeséget.
Errõl a durva dolgokról annyit mondok, hogy augusztus 20.-án már azon gondolokoztam, hogy elkötök egy üresen álló rendõrautót, mert zuhogott az esõ, fújt a szél, minden tiszta rom, a kocsink meg vagy 1 kilóméterre állt.