22709
nincs egy normális lány, aki nem csak külsőleg hanem belsőleg is kibírható
-
#19305 Akkor neked miért kéne türelem kibogozni őket? :D -
#19304 Kikerülve, hogy külsőre ítéljenek a lányok, hagyok időt nekik, hogy megismerjenek, és utána állítom őket a kérdés elé.
Mostanában nem sok ilyen eset akadt, nem mintha olyan csajozós mester lennék, xD de ez egy "jó elv".
És lehet, hogy ronda vagy, de tudja, hogy a szépfiúk biztos nem olyanok belsőleg, mint Te, és lehet összejön Veled.
Most csak mondtam egy példát, senki ne vegye magára.
Ez járható út? :) -
bello88 #19303 velem nem szoktak...
úgyhogy van egy kis különbség ;) -
#19302 Te nem szeretsz flörtölni? -
bello88 #19301 "de a lényeg: az a baj csak, hogy a lányok ún. felesleges feladványokat tálalnak az ember elé, amihez pl nekem nincs türelmem kibogozni...egyszerűbb lenne őszintének lenni és ahogy mondtad az idővel nem kéne annyit vesződni..."
magyarul a flörtölés... -
bello88 #19300 Csak észrevenném... egyáltalán az is feltűnő lenne ha egy nő szóba állna velem, eltekintve néhány női barátomtól, direkt nem lánybarátot írtam, mert általában az érettebb korosztály hajlandó (barátilag is)szóba állni velem. -
IXEMGabeo #19299 ezt a feladványt mindenki megkapja hidd el te is... -
#19298 milyen feladványokkal? -
bello88 #19297 A félszeműek sírdogálnak, míg a vak srác békében üldögél... :DD -
bello88 #19296 eléd legalább tálalnak valamit. ne légy válogatós :)
örülnék ha engem fárasztanának lányok feladványokkal... -
IXEMGabeo #19295 az oké, természetes, ha edzem magam (személyiségemből adódóan elég naiv voltam), de a sok csalódás hatására úgymond, ami pl körülöttem volt abból edzőttem, okultam és inkább realista szemléletmód került előtérbe.
de a lényeg: az a baj csak, hogy a lányok ún. felesleges feladványokat tálalnak az ember elé, amihez pl nekem nincs türelmem kibogozni...egyszerűbb lenne őszintének lenni és ahogy mondtad az idővel nem kéne annyit vesződni... -
#19294 lehet tudni mindennek az okát. mindennemű naivitás nélkül kell a dolgokat kezelni. a gondok általában egyszerűek, a kompromisszum és az idő kuszálja össze a dolgokat (de nagyon) -
clio1616v #19293 mert a tudás hatalom ;) -
IXEMGabeo #19292 nem hogy a sok marha őszinte lenne és megmondaná a szemébe, hogy bocsi nem jössz be.
Én érdekes megbírtam ezt tenni, amikor egy nem túl szép lány, (aki az egyik legjobb haverom csaja volt) velem akart valamit...megmondtam neki a véleményem, hogy nem túl előnyös, ha a haverom háta mögött akar vkivel kavarni és még ráadásul meg is mondtam neki, hogy bocsi nem vagy az esetem nem SMS-be nem sunyizva, nem kerestem kifogást így. Faszért nem tudnak az emberek őszinték lenni. Inkább ez legyen ilyen helyzetben, mint a sunyiba kikosarazás. Az a legrosszabb amikor nem tudod az okát miért nem jössz be a másiknak... -
AntiHero 2010 #19291 Igaz. -
#19290 attól még ember. most gondolj bele ha veled akarna lenni egy lány aki nem jön be annyira...teis gondolom hasonló szöveget mondanál hogy ne bántsd meg... -
AntiHero 2010 #19289 Hát lehet igazad van.
Csak elvileg ballagás és érettségi miatt se akar most bonyolultabb kapcsolatot. Nem tudom, adok neki még max 1 hónapot, addig se haladunk semmire. Akkor nem foglalkozok vele. Amúgy rendes lány, sokat tanul, sportol, táncol nem az a "ribanc fajta". Sok pasija se volt eddig. -
clio1616v #19288 ennyi... nem az igazi
a csaj keresi még a jobbat, mert nem elégedett -
#19287 fordítok: ronda vagy szerinte. nem vonzódik hozzád, mint pasi.
ez mind csak mellébeszélés, kifogás...
ha akarna veled lenni akkor meg azt mondaná hogy "na jó, vágjunk bele, mit veszíthetünk"
érzed a kontrasztot? -
AntiHero 2010 #19286 Sziasztok
Akkor adjatok nekem tippet, hogy most mivel tudnám átlendíteni a "nagyon kedvellek"-et, "szeretlek"-be?
Mer most ott tartok, hogy találkoztunk is már nem 1x, csók is volt. Találkozás eddig kimerült abba, hogy beszélgetés parkba semmi anyagiasság. Még én se adtam neki semmit. ( 4 hete kezdődött kb az egész).
Én már érzek iránta többet mint barátság, de részéről még szerintem mindig nem az igazi. Amikor rákérdeztem a dologra azt mondta, hogy furcsa érzése van és még most szabad akar lenni.
Na erre én elkezdtem minimálisan foglalkozni vele, de akkor meg láttam (halottam vissza mástól) "átbaszva" érezte magát meg csalódott volt stb.. nemértem :/ -
bello88 #19285 pedig egész addig amíg egyáltalán nem érdekelt a csajozás (21 éves koromig), egy lány sem tepert utánam :)
pont azért nem voltam needy, mert nem tartottam fontosnak hogy legyen egy barátnőm.
most hogy szeretnék egy társat ugyanaz a fáma mint anno...
na, hogyan tovább? :) -
#19284 Tévedés. Olvass pár alap pickup artist anyagot, és megdöbbentő felfedezésekben lesz részed. -
bello88 #19283 A külsőség és a sármosság a legfontosabb. Enélkül bárhogy is játszmázol a kutya sem fog felfigyelni rád :)
A lányok meg eleve nem tepernek senki után, csak a kifejezetten jóképű pasik után ;) -
#19282 Nem. Az egyszerű bók nem mozgatja meg a nők fantáziáját, mert nem érzik, hogy dominálod őket. Ha viszont látja, hogy 'tepernie' kell érted, ha érezteted vele, hogy vannak elvárásaid, értéket közvetítesz, ha nálad van a kontroll, akkor más a felállás. Ha egyszerűen bókol valaki, akkor azzal azt közvetíti, hogy a nőnél van a kontroll, ő a hercegnő, a főnyeremény, és a férfinak kell érte teperni. Mivel ez nem férfias magatartás, ezért nem növeli a vonzalmat. -
pett3rson #19281 ez is egyszerű bók, csak az előadása más :) persze, a külsőségeken, a fellépésen sok múlik. -
#19280 Nem jók az ilyen eccerű bókok, mert unalmasak.
Sokkal jobban növeli a vonzódást, ha mondjuk így dícséred meg a ruháját:
-Csini ruci, mindig ilyen csinosan kiöltözöl?
-blabla
-...mert akkor legközelebb is eljöhetsz velem......blablabla -
#19279 "első benyomás az fontos számára" -Ez de magas labda. :D -
#19278 Sebaj, majd látjuk egymást Július 4-én. :P -
#19277 Aha, azt láttam az írásaidon, hogy te is rohadt érzékeny vagy, és próbálod valamivel ellensúlyozni, egy kis szci, egy kis drog, kattanások tömkelege, fura elképzelések, menekülés, nehogy kiégj. Minél inkább ilyen vagy, annál inkább szeretnek a nők, szeretnék feltörni a páncélt, de annál fájdalmasabb lesz minden kapcsolat. :D
Hát most ezek a pillanatnyi benyomásaim.. -
#19276 Nem úgy értettem, hogy várom, hanem inkább úgy kell érteni, hogy általában a rosszat nézem, és ha nincs, akkor happy vagyok. :)
..de ha valami rossz történik, akkor nyilván nem engedem el a "fülem" melett, mert valószínű, hogy van valami okozata is.
Bár nem akarok senkit sem lenézni, lehet az én lelkem ennyire instabil, vagy nem vagyok túl hiszékeny, de nagyobbat koppannék, ha nem lennék pesszimista, mert nem venném észre, ha pl. hűtlen lenne a párom, vagy ilyesmi.. -
clio1616v #19275 a pesszimisták nem boldogok és hiába várod a lehető legrosszabbat, attól még csalódott leszel, ha nem a legjobb történik meg :D -
#19274 Igen, voltam már így ezzel, de szerencsére nem élem bele magam úgy, hogy "jajj de jó volt, sétáltam vele" .xD
Nem tudom, hogy jó-e vagy rossz-e, de én alapból mindig pesszimista féle vagyok, és ha akad valami pozitív jel, az már csak jó lehet.. :) -
clio1616v #19273 először hagyd hogy belédszeressen és te csak utána szeress bele különben meg fogod szívni -
clio1616v #19272 a csajok ilyenek, nem lehet eléggé túlbonyolítani a gondolkodásukat...
olyan dolgokkal is számolnak hogy például éppen akkor hány fok van milyen a páratartalom stb... egyszóval kiszámíthatatlanok
de ez ettől érdekes :D -
#19271 Itt az is hátráltatja a dolgokat, hogy nem találom Fb-on, majd még megnézem a másik nem is tudom én hány közösségi oldalon is, és nem is látok rá alkalmat, hogy beszéljek vele..
Max. ha ő a pénztáros, akkor pl. kártyával fizetek, ott nyernék egy kis időt xD
Megtettem a lépéseket, megérdeklődtem, hogy mikor végez, meló után az utcán van, ott el tudtam volna kapni, vagy hazakísérni, de eléjött a barátja. xD :(
Az a baj, hogy nem suliba vagyok, hogy odatudnék menni hozzá szünetben, vagy ilyesmi... -
#19270 Szerintem kibebaszott módon túlbonyolítod a dolgokat :D
Nem is beszéltél még vele, lehet már a hangja és az első mondata alapján azt mondod, hogy köszönöm nem kérek belőle. -
#19269 Végülis ahogy mondani szokás: Füst.
Elmentem, a "műszak" vége után jött ki negyed órával, ott állok, hogy hol jön ki, és elment előttem egy csávó.
Hát nem hátrament a Tesco hátsó bejáratához? :D :(
Szóval tényleg van barátja, de hogy komoly, nem komoly, azt nem tudom első látásra.
Szerintem nem lett volna okos dolog utánuk menni.. "Szia, Tetszel nekem"
Barátja nem az, hogy lecsap, de ezután tuti jobban odafigyelt volna rá.. hogy még véletlenül se szerethessen ki belölle a csaj.. :S
Hogy feladjam-e?
Nem tudom.
Talán kideríthetném, hogy ki ő, mióta járnak, ebböl kiderül, hogy komoly-e a dolog, és utána lépni.
Az a baj, hogy ez Tesco.
Álljak le a pénztárnál ismerkedni vele? :D, vagy mikor feltölt?(ez utóbbi esélyesebb)
Amit lentebb írtam, hogy "nem ígérek semmit" az pontosan megfelel Clio hsz-ának: #19260
Nem mondott nemet a csaj, és nem zárkózik el elölle, hogy megismerkedjek vele. -
#19268 hát, ha komoly csaj akkor ez egy diplomatikus segélykiáltás is lehetett:)
ha biztos alapokon állna a kapcsolata akkor tuti egy betonbiztos NEM lett volna a válasz.
bár ez függ a szeszély-tényezőtől is, amit lentebb írtam. -
Ironman2 #19267 Nem kell mindennek bedőlni elsőre.Nyomulni kell rá -
#19266 Egyszerűbb lett volna, ha odamész hozzá és megkérdezed. Nem így üzengetve kell ezt intézni...aki meg csapná a szelet másnak mialatt van barátja/barátnője az annyit is fog érni később is.