22709
nincs egy normális lány, aki nem csak külsőleg hanem belsőleg is kibírható
  • Tarajos Sül
    Magamat adom.
    Nem fogok egy lányért sem megváltozni, úgy értem, kényelmetlenül érezném magam.
    Egy régi barátom(lány)mal is beszéltünk róla, hogy tetszünk-e egymásnak, azt mondta nem, de én vagyok a legaranyosabb, akit csak ismer, és ha nem lenne olyan a külsőm, amilyen, már rég járnánk.
    Ez volt akkor.
    Másik barátom kiderítette, hogy a lánynak, (akiről szó van fent) túl jó kisfiús vagyok, ő a rosszkisfiúkra bukik.
    Mondom annak, aki kiderítette:
    "Most kezdjek el lopni, csalni, hazudni, azért, hogy tetszek neki?"
    -.-
  • bello88
    ha ez téged ennyire szórakoztat olvasgasd a blogomat. számomra dráma, de neked lehet hogy egy szimpla viccrovat lesz ;)
  • chhaya #19383
    Nyafi nyafi nyafi... :)
  • pett3rson
    asszem valami elromlott bennem, nekem tetszik ez a nyámnyogás :D
  • clio1616v
    máú ^^ nem lehet megunni
  • chhaya #19380
    3 és fél óra rekordom :D
  • Tarajos Sül
    "mellesleg én nem a nagyon szép lányokra hajtok, ha erre célzol."

Ezzel én is így vagyok.
    Leginkább azért, mert kicsit köcsög dolog, de nem kell félni, hogy hűtlenné "válik", az meg a másik, hogy nem olyan beképzeltek, mint a szebbek, bár az általánosításnak tűnik, pedig nem az, de ha balagondolok a szebbek azt gondolják, hogy megtehetik, mert most mi az, egy pőasit elküldenek, és szerintem nagyon nem érdekelheti őket a dolog, mert ott van még 20 ezer jelentkező. Utálom azt a szót a csajozás terén, hogy "megtehetem". Az meg a másik unszimpatikus dolog, amikor nem a vállukon viszik a táskájukat, és nem is kézbe viszik, hanem a karjukon. Ez szerintem eléggé ribancos.
    De nem is kell ráerőszakolnom magamra azokat a lányokat, akikre más azt mondaná, hogy ronda. Persze nekem is van egy alsó határ, de nekem ilyen az ízlésem. Ehhez alkalmazkodtam, és ha nekem megfelel mértne lehetnék egy ilyen "nem nagyon szép" lánnyal boldog?
  • bello88
    és az egyéb visszautasítások?
    mellesleg akinek volt már egy elfuserált párkapcsolata az legalább már elérte azt hogy a lány valamennyire szóba álljon vele. tehát előrébb van mint én.
  • bello88
    és mindenki megtalálja az igazit. ezért egész biztos hogy lesz barátnőm :D
    na persze... inkább hanyagoljuk a közhelyeket :)
  • clio1616v
  • chhaya #19375
    Egy elfuserált párkapcsolat az már kudarc, de hogy nem válaszolnak társkeresőn... azért a mimózaságnak is vannak határai :P
  • Tarajos Sül
    Ezt nem pontosan így értem.
    Nyilván ennek 2 fajtája van. Aki sajnálatra méltó, szerelmes a párjába, és a párja olyan gerinctelen, hogy ezt ki is használja, de van a másik fajta is, akik annyira hülyék, hogy szerelem nélkül is lefekszenek bárkivel, de azokkal nem is érdemes foglalkozni. :D
  • pett3rson
    ami nem öl meg az megerősít :) folytassuk tovább a frázisokat? :D
  • bello88
    ahogy a folyamatos sikerek erősítik az önbizalmat, a folyamatos kudarcok úgy rombolják azt le...
  • Tarajos Sül
    "azt hiszik hogy egy 25-26 éves srác azért maradt szűz mert valami gáz van vele"

Aki ezt mondja, az nem is érdekel.(ha különösebb ok nem áll a háttérben)
    Nekem sem volt 5nél több párkapcsolatom, és még én is szűz vagyok, de nem érdekel.
    Azért mert divat, hogy ilyen korban már senki nem az, csak azért nem fogok egy hivatátoshoz(kurvához :D, csak azért maradjunk a kulturált beszélgetésnél :) ) elmenni, mert még az vagyok, ezt hajtogatják nekem is.
    Nagyon nem érdekelnek ezek az emberek.
    2 barátom van, de ők forever-ek.
    Szokták is mondani, hogy néha nem létezem nélkülük. :D
    Lány,srác, járnak, és sokat köszönhetek nekik, több, mint 2 éve ismerem őket, bulikba mindig eggyüt megyünk, és ők is sokat köszönhetnek nekem.
    Azon kívül nem-igen járok társaságba, de annál több a köszönőviszony, "mivan veled? stb stb" de nem sok olyan embert ismerek, akivel közös programot lehetne tervezni.
  • bello88
    A plasztikai műtét drága ;)
  • bello88
    Gondolom :)
  • pett3rson
    nekem egyik csaj mondta, hogy olyan a nézésem amit nehéz állni, azóta figyelem, hogy ez másokra milyen hatással van, de nem nagyon hozták még szóba, legalábbis nekem nem mondták :) lehet egyszeri eset volt :D
  • pett3rson
    plasztika vagy öngyilkosság? hmm, egyiket sem javasolnám :)

egyébként tudja a faszom, de tényleg. Én is kérdezhetném ezt. voltak sikereim, de sosem jöttem rá, hogy mi volt a nyerő a csajoknál, mert mindig más. és persze "istenített" meg stb, csak nem értettem mire:) persze tetszett, meg minden, önbizalmat adott, úgyhogy jó volt :)
  • IXEMGabeo
    ELhiszem, mindenki a legjobbat akarja.

Én valahol a régi világban ragadtam, mert akárki akármit mond sokkal normálisabb lányok voltak akkoriban...pl a 60-as, 70-es,80-as, 90-es években. Ma más értékrendek uralkodnak, sok tényező közrejátszik a lányok viselkedésében a média, a szennylapok, az Internet a puccos plázák és az elkényesztetettség...
  • chhaya #19365
    Csak a lányoknak! A személyre szabott szembenézős mosolytól olvadnak. :D
  • clio1616v
    ha egy csaj akar téged az egyértelműen látszik és a tudtodra fogja adni...
  • clio1616v
    nagyon igaz...

minek teperjek? aki akar tőlem valamit majd szól... így nincs elutasítás sem :)
  • bello88
    de te lány vagy! :D
    szerinted mit oldana meg ha én mosolyognék fűnek-fának? :DD
  • clio1616v
    :)
  • bello88
    valszeg nem vagyok szépfiú. sőt még átlagos sem. ilyenkor mi a teendő? :)
  • chhaya #19359
    Én csak mosolygok szépen szorgalmasan, aki akar majd csak bepróbálkozik. :D
  • pett3rson
    :DDDD ez jó, táj-lány :DD
  • bello88
    Másnak nem látom értelmét. Ha csak azt szeretném hogy az "egzisztenciámért" szeressenek vennék egy thai lányt. És nem is kell randizgatni meg ilyenek csak online megrendelem.
    de én NEM ezt akarom...
  • pett3rson
    on-line társkeresők tű a szénkazalban effektust idézik, nagyon ritka a sikeres párkapcsolat a felregisztráltak között. van, de ritka. ne erre alapozz, a személyes dolgok mindig jobbak. ha szépfiú vagy, akkor elég beszélgetned, ne görcsölj, lazaság, meg amit itt a többiek már mondtak.
  • IXEMGabeo
    marha jó duma, kár, hogy nem igaz...
  • bello88
    Képpel ismerkedtem természetesen :)
    Mások is mondták hogy nem kéne kudarcként felfogni, de ha úgy vesszük az. Ráadásul nem a nagyon szép, vagy gyönyörű lányoknál próbálkoztam be, hanem a saját "súlycsoportomnál", és ők utasítottak vissza.

csak ismerkedni sem olyan könnyű ;) te pl. hogyan ismernél meg egy új embert, ha a barátaid nem segítenek benne? :)
  • chhaya #19353
    meow
  • IXEMGabeo
    ja értem, te is probálsz olyat keresni, aki totálisan önmagadért szeret. Ez a biztos, de ez egyre ritkább...
  • clio1616v
    ez olyan mint amikor kiskorunkban hugommal kerestük a 4 levelű lóhert :)

ő majd megbolondult mert nem talált egyet sem pedig szorgalmasan kereste...

énmeg csak szedtem őket össze :D mert nem azon stresszeltem magam, hogy mikor találom már meg :)
  • bello88
    Fogalmam sincs. Más egyetemistának is van barátnője, nem csak a bulizósoknak.

Bennem inkább az a kérdés, merülne fel, hogy ha most diákként nem kellek a lányoknak, és ha saját lakással, állással kellenék nekik, akkor vajon kéne barátnő? úgy értem ilyen lányra vágyok én? nem hinném...
  • chhaya #19349
    Ismerem a társkeresős hozzáállást, voltam anno énis regisztrálva. :)
    Am nem kell minden nem megválaszolt megkeresésed személyes kudarcként vagy visszautasításként felfogni.. pláne ha nincs rólad fotó feltöltve, az olyanokra nem is szeretnek válaszolni a népek. Több értelme lenne csak úgy mindenfelé ismerkedni, nem társkeresési célzattal, aztán előbb-utóbb úgyis lesz valami.
  • clio1616v
    miau ^^
  • IXEMGabeo
    hszek-től függetlenül ugyanaz már nekem is átfutott az agyamba

kamaszkoromban én nem voltam úgy kifejlődve és nem is nagyon engedtek el otthonról pl, hogy lányt szerezzek, ráadásul istenigazából max 17 éves koromban fordult meg először a gondolat. Nevezhetjük későn érésnek erről nem az egyén tehet...csakhogy 17 éves koromban a létező összes komplexustól szenvedtem még beszélni is alig mertem, na jó azt azért igen, de nagyon nagyon szűkszavú voltam és a lányoknak a közelébe nem mentem:D:D

kis idő eltelt, járkáltam kicsit bővebb lett a környezetigényem, kicsit többet beszélgettem emberekkel és folyamatos információkat szereztem másoktól így meg úgy...

most a 20-30 közötti időszakomban vagyok ott és tartok ott, hogy maximum a barátságig "se" tudnék egy lánynál eljutni. Dumálok velük sokat, megértő vagyok és, ha kell nevettetem őket, de úgy tűnik a vonzalom hiányzik, innentől kezdve a csalódások elkerülése végett is óvatosan tudnék akárkihez is közeledni...

amit mondtál ezzel az egzisztenciás dologról annyit, hogy azért, ha jobban belegondol egy 19-20 éves lány a dolgokba, akkor maga se hiszi el, hogy egy 22 éves srác azonnal megteremt mindent, aki még szinte egyetemre jár mondjuk:) megfordult a fejemben, hogy most addig kell várjak amíg munkahelyem lesz? (mer lakásom már 2 éve van hivatalosan)

amikor ezen gondolkodtam abba is belegondoltam, hogy amíg mondjuk egyetemista vagyok, ha elvégzem az is 4-5 év annyit várjak? mer pl nekem abszolút nem egyezik össze a bulizó életmód, tehát ott megint nem szednék fel senkit se. Nem így alakult csak egykoron ezen is agyaltam...
  • chhaya #19346
    Igen clio pont az illik a szövegkörnyezetbe!