Ritka rendes lányt találni

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

az a legjobb tulajdonképpen, ha a legtöbb életbeli csúszka középen van pont, de még az sem jó, mert nem biztos, hogy eredménye lesz. Néha az egyik értékünkre, képességünkre, ami lehet az erõsségünk többet kell rakni, mint a másikra, ami nem vált be, vagy nem tetszett, vagy amelyet nem szeretnénk követni.

Nálam inkább így van

Racionalitás-szellemi lét 80%
Érzelmi gondolkodás 20%

bár ezeket még lehetne csoportokra szedni, de az alap az ilyen...nálad más, Szabolcsnál más, sõt mindenkinél másképp van valakinél 50-50% (ami szinte lehetetlen), valakinél 60-40 ilyen ez...

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

ugyanmár elhatározod magadban, hogy nem akarsz gyereket, mert tudod, hogy az nem feltétlen lenne jó, akkor nem hagynád magad rádumálni, hogy akkor mégis belemegyek és lekorlátozom az életem, nehezebbé teszem. Racionalitás, mérlegelés...érzelmeid szerint cselekszel abban az esetben, ha nem akarsz gyereket, de CSAK a párod miatt, mert õ akarja megteszed és rákényszerít erre. Nem, ha nem akarsz belemenni nem kell ilyen esetben kell az eszed szerint, hogy cselekedj és még idõben dönteni arról, vagy meggyõzni õt, hogy nem szívem ez nem igazán jó ötlet, mert ez is lehetséges, vagy pedig elhagyod, bármennyire fáj, elhagyod és új lehetõség után nézel. Végre lehet hajtani, de a legtöbb ember elvérzik attól a gondolattól, hogy akkor jujj soha többé nem látom, elveszítem, nem fogunk együtt szexelni stb...

mondjuk sajnos egyes pszichopata gyerekre vágyó nõknél rohadtul elõjön ez, és akkor még érzelmileg is képes zsarolni téged csakhogy gyereket akarjon, mi meg elvileg, ha szexrõl van szó könnyen elgyengülünk szóval fel kell készülni agyilag ezekre a dolgokra.

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

elgondolkodtató...igazad van ki kellene hoznom azt az énem, csak valami akadályoz biztos...

Pretorian
*hogy NEM a racionalitás csúszka van legmagasabbra húzva

Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?

Pretorian
Vannak dolgok, melyekhez az eszedet használod elsõdlegesen. És vannak azok a dolgok, amelyeket elsõsorban az érzelmeid irányítanak. Olyan ez, mint az equalizer a zenelejátszón. Egy szerelmi ügyben nehéz tisztán racionális döntést hozni, ha az "érzelmek"-csúszka van a legmagasabban, ez tény. De egy döntés attól még lehet jó, és racionális is, hogy a "racionalitás" csúszka van a legmagasabbra tolva. Ezek dinamikák, az egyik hatással van a másikra, rengetegféle átfedéssel. Az pedig hogy jó volt-e a döntés annak függvénye, hogy mennyi boldogságot hoz magával, és hány dinamikán.

sz4bolcs
Tudom... Érzem a súlyát. Az egyenletek ölni is képesek. 😊

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

sz4bolcs
Hosszú történet, és még nem javítottam ki, csak tudom az összes hibát, de ez nem férne bele ebbe a topicba.

Hogy nem mindenki születik vezetõnek: Valóban nem. Viszont minden férfi szeretne dugni. Érzed? Nem a félénk részed szeretne, hanem az irányító. Hopp. Hogy mûködik a szexualitás? Ki csinál olyankor mit, és hogyan? Igen, a férfi...

A férfi-nõ játék perverz egyensúlya, hogy a férfié a vezetõ szerep, ahogy táncban sem kéred meg a partnert, hogy most vezessen õ. Mert ez ilyen. (Kivéve, ha tényleg pótanyucira van szükség, aki elirányít az életben) -nekem volt... nem jött be.

fater az bele is halt az alkoholba helyesbítek...

ha nem így tettem volna, akkor egy alkesz barom lennék, aki ugyanúgy végezte volna, ahogy a féltesója, vagy a faterja. Egyikük egy lesüllyedt depressziós a másikuk pedig bûnözõ. Lazán mindkettõ lehetnék, de ezeket a sorsokat a saját döntéseim miatt kerültem el. Miért? mert félretettem, elfojtottam az érzelmi fájdalmaim és inkább az észt választottam

nem feltétlen az én döntéseim voltak, mint mondtam vannak olyan esetek, amikor az embernek nincsenek lehetõségei...bár lehetetlenség nem létezik, de bonyolult ügy igen. Azt nem hiszi el senki, hogy a körülmények is lazán befolyásolják a létet...nem az anyagi, hanem a lelki, foglalkoztatási körülmények...Valamiben jól járunk, valamiben rosszul járunk, olyan valóban nincs, hogy mindig jól tudunk dönteni, de összességében elmondhatom, hogy fatális hibát nem vétettem sõt mondhatom sikerült elkerülnöm a rossz dolgokat, mármint azokat a rossz dolgokat, hogy akár bünözõ legyek meg ilyenek. Abban az esetben, nem tettem volna jól, ha belementem volna mindenbe és átváltottam volna a másik útra, nem érte volna meg, ezért jó az, hogy inkább a ratiot tesszük elõre...

Pretorian
Ha mindig jó döntést hoztál volna, nem lennének meg azok a problémáid, amelyek most megvannak. 😊
Amíg van kezed-lábad, képes vagy kommunikálni, addig képes vagy megváltoztatni az állapotokat. Hogy milyen módon...abban senki nem fog tudni segíteni. Itt mindenki leír valamit, ha találsz olyasmit amit képes vagy alkalmazni a saját életedben, az jó. De nem biztos, hogy találsz ilyesmit. Megoldóképlet pedig nem létezik.

Pretorian
Ha le akarnám egyszerûsíteni a dolgot, és mondjuk gép lennék, akkor én is csak egy egyenletet látnék az egészbõl, és eljutnék oda, hogy nem jó a megoldóképlet, mert most mintha én lennék az egyenlet másik oldalán, és a tényezõk is megváltoztak, sõt. nemhogy megváltoztak, de több ismeretlen is került az egyenletbe. De itt érzelmekrõl, érzõ-lélegzõ emberekrõl van szó,
és nem az egyenlet marad megoldás nélkül, hanem komoly lelki sérüléseket szereznek emberek.

ha nem cselekszel meggondolatlanul akkor bármit képes lehetsz végigvinni. Persze, ha akadnak rá lehetõségeid...nem kapkodok el semmit ne hasonlíts a többi átlagos meggondolatlan fiatalhoz. Igen valószínû önmagamban bugyog az arcoskodás a túlzott önhit, de ezt általában diszkréten tartom vagy csak Fórumon teregetem ki😉😉

Pretorian
El tudom ezt képzelni, de akár azt is, hogy csak nem látod a saját hibáidat...16-22 éves koromig nagyon okosnak hittem magam...aztán amikor szembesülsz az igazán fontos döntések következményeivel, és azok nem úgy alakulnak ahogy eltervezted, akkor jössz rá, hogy rengeteget kell még tanulnod.

hidd el, létezik olyan amikor az ember elhiszi magáról, hogy ismeri önmagát...gyerekkoromban is így volt, már akkor elhittem és egy csomó életmódbeli dolgot az akkori gondolkodásmódomnak köszönhetek, mivel nem hoztam hibás döntést...

Pretorian
Az elsõre nem tudok mit mondani, neked ez nem jön be.
A másodikra azt mondom, nem úgy van, és valahol ott kezdõdik az elõítélet, ahonnan te figyelsz, távolról.
A személyiségem megmaradt, csak olyan dolgokat teszek, amelyeket a szerelem indukál bennem, és ellentmondanak az általános viselkedésmódomnak.

errõl a kontroll dologról jutott eszembe, nem mindenki születik vezetõnek...az való igaz, sosem szerettem az olyan szitukat amikor másokat kell irányítani valahogy én nem szeretek a másik felett rendelkezni vagy fõnökösködni... én inkább az egyenrangúság híve vagyok...

és mi a hiba oka? mi volt a hiba? hogyan javítottad ki?

sz4bolcs
Egyenrangú ellenfélre találtál, Casanova. 😊

ez való igaz, tényleg barát státuszba kerültem velük a legtöbbször...nem is gond ez, mert utána is elvagyok velük, dehát akkor már ugye nem az igazi, mondjuk akire speciel mondjuk hajt az ember normál esetben avval nem nagyon maradna meg az ember barátnak...

sz4bolcs
😄 Nem. Ezt a jelenlegi helyzetemre értem. Ezért nem kellenék jelenlegi állapotomban egy nõnek sem, csak én már tisztában vagyok azzal, hogy hol a hiba.

Pretorian
Úgy döntesz ahogy akarsz. De lépned kell.

18534: Folyamatosan változol, ezzel mindenki így van. Aki azt mondja ismeri magát, az valószínûleg csak arcoskodik. Akkor ismered magad, ha csak jó döntéseket hozol az életben.

18528-hoz még: lehet hogy jókor voltam jó helyen, de ez velem többször is megtörtént ugyanott, egészen rövid idõ leforgása alatt. Az más kérdés, hogy csak az egyikbõl lett komoly dolog. Jóképû...nem vagyok az...

levonva a konkluziót szeretet hiányom lett, amit néha elõjöve, talán tényleg egy csaj tudna helyre tenni, mert az valóban jó érzéseket válthatna ki az emberbõl. Na meg még a szex levezetné a feszültséget is, bánt nagyon baromira, hogy egyszerûen senkit nem tudok elkapni. Nem vagyok olyan, hogy trófeaként kellenek a csajok, tudok odaadó lenni, de ez, hogy ennyire ne foglalkozzanak velem ez a kiábrándító tudod...

sz4bolcs
Hát persze, hogy szeretik. Minden nõnek a bókolgatás jön be. Ki ne szeretné az iciri-piciri kutyuli-mutyulikat megsímogatni egyszer. Két dolgot mindenképp el lehet érni vele: 1, barát státuszba kerülsz. 2, elveszíti az érdeklõdését.
A nõk ösztönösen vonzódnak, és tesztelik az olyan férfiakat, akik dominálják õket, és akiktõl nem tudják elvenni a kontrollt.
Amúgy ez nem színészkedés, és nem álcázás, ez benned van, és úgy hívják, hogy Férfi.

akkor gép lettem, komolyan mondom neked, hogy nem érzek. Manapság nem tudom sajnálni, ha egy ember meghal sõt komolyan mondom neked még röhögök és mondom magamba, hogyha gonosz ember volt abban az esetben mondogatom magamba, hogy megérdemelted te rohadék... Ki nem állhatom a kölyköket, nem tud meghatni egy kisbaba, ha elõttem van. Állatokat bírom, de sajnos gyerekkoromba volt h kínoztam õket, mamár nem, de õket pl szeretem, mert õk tiszták. Nos a szerelmet nem tudok érezni, a zenére nem perdülök táncra, nem mozgat meg, ritkán háborodok fel valamin, ha igen csendbe maradok meg ilyenek. Ja és baromságnak tartom, az ajándékozást az ünnepeket is (talán kivéve a Karácsonyt), születésnapot, névnapot, kényszerbõl néha az anyámnak vagyok hajlandó venni pl virágot. Ritkán jön elõ az az érzés, hogy na most akkor szívbõl magamtól kimegyek és veszek valamit inkább csak kötelességbõl teszem meg, meg ilyenek...

"1. Sosem kezdeményezek nyíltan ismerkedésnél"

Ugyanilyen voltam, nem vált be leszartak nagyívben, sõt még mindenféle szart mondtak rólam, ami persze nem érdekelt, nem jó sajnos, pedig szerettem ilyen lenni...

"2. A beszédre odafigyelek nagyon, a tartalommal, a hangsúllyal, és lenti dolgok kombinálásával belövöm, hogy milyen nõvel van dolgom"

detto, de ezt észre lehet akkor is venni, ha nem beszélsz vele, hanem távolról megfigyeled

hmm...3-as az érdekes, nem hagyod magad, nos én errõl nem tudok nyilatkozni felém senki nem kezdeményezett abszolút nem😄 amúgy pedig a csajok kezdeményeznének valszeg nem zárkóznék el, na vajon miért nem...

ja és az utolsó mondattal nem értek egyet, mert, ha nagyon akarnád meg tudnád tartani a személyiséged...

Pretorian
Hacsak nem vagy gép, ez nem igaz 😊
Az ember érzelmi ÉS racionális alapon hozza a döntéseit.
Még a legõrültebbnek tûnõ döntésnek is van valamiféle racionalitása, még ha ez nem is látszik egyértelmûen. És a legracionálisabbnak tûnõ õrültségben is vannak érzelmek 😊

amúgy ebbõl van már elegem, hogy örökké agyalok közben telnek az évek, pont ilyenkor megy el a kedvem az egésztõl. Aztán megint agyalok, megint eltelik egy kis idõ, közben másokat hallgatok meg, ahogy sikert sikerre halmoz vagy kudarcot kudarcként cselekszik...ilyenkor szoktam nem foglalkozni a dolgokkal és inkább hagyni az egészet a francba egy ideig..

Pretorian
Pár mondatban megpróbálom nagyjából összefogni, hogy én milyen vagyok.
1. Sosem kezdeményezek nyíltan ismerkedésnél
2. A beszédre odafigyelek nagyon, a tartalommal, a hangsúllyal, és lenti dolgok kombinálásával belövöm, hogy milyen nõvel van dolgom
3. Ha látom hogy valakinek bejövök, és mondjuk kikezdene velem, vagy esetleg tesztelne, akkor még mindig elutasító vagyok. Amennyiben tovább próbálkozik, én is kinyílok, de csak kicsit, nem adom ki magam teljesen
De mondom, én alapból ilyen vagyok.
Viszont tudod mi a legdurvább az egészben? Az, hogy a fent megfogalmazottakat egy kobramarásszerû csuklómozdulattal küldte a levesbe az a lány, aki miatt hónapok óta kattogok itt 😊
A szerelem borít mindent.

Ezt most fejtsd ki légyszíves! mi ez az ellentétes gondolkodás? nem a jót kellene hangsúlyoznod önmagadból? nem a pozitív kisugárzás kell, hogy pont elhigyje a nõ, hogy értékes vagy, és te vagy az, akit keres??? Nem az lenne a normális, hogy értékes emberre akadjon a nõ? nem fogom el a mai világ ellentétes gondolkodását

komolyan néha nem tudom, hogy ismerem a személyiségem vagy sem. mintha csak erõltetném magamba a gondolatot, hogy márpedig igen ismerem önmagam. Valószínûleg, mint minden ez is bonyolult ügy, amire próbálok már régóta rájönni. Mindig egyszerûbbnek, könnyebb megoldások megoldójának tartottam magam, aki totálisan ismeri önmagát, és ha megfelelõ a kontroll nem hibázik sokat az életben. Ez mûködik is, de úgy látszik ennek ára van...nagy ára

sz4bolcs
Az a titkom, hogy nem hiszem el, hogy értékes ember vagyok...

szívbõl? alapból mindent az agyam szerint döntök el...engem inkább a racio vezérel, mint a szív...sõt nem sûrûn fordul elõ, ha a szívemmel döntök. Ha van egy kedvenc kajád, és azt mondják, hogy mostantól egy más valamit kell egyél, jó sokáig, de a kedvenc étketed nem fogyaszthatnád, nekem nem lenne probléma nem mondanám azt, hogy óóó, neee akkor inkább maradok a kedvenc étkemnél, hanem elfogadnám az új ételt, amit ezelõtt nem szerettem. Szívem ugye azt diktálná, hogy maradjak meg a kedvenc kajámnál, de az eszem meg azt mondaná, hogy az új étek lehet egészséges is, ráadásul nem lehet mindig ugyanazt a kaját enni.

xDDD akkor neked pl mi a titkod?

Pretorian
Amelyik módszert a leginkább magadénak érzed, az lesz a tiéd. Ami a legkevésbé tûnik erõltetettnek, és a legközelebb áll a személyiségedhez, mégis alkalmas lehet arra, hogy csajozz. Ha nem szívbõl jön a viselkedésed, akkor keverheted is a különféle módszereket, hogy feltérképezd, kinek mi jön be.

Igen salsoul is hasonlóképp fogalmazott, csak más körvonalakban. "Elõször magadat kell meghódítanod" Ez a mondata mai napig bennem van. Rendben vagyok úgy amúgy, mer most pozitív vok, az igaz h gyakori hangulat váltásaim vannak, de, ha nagyon kell mindenhez van hangulatom, amit jónak tartok és érdekel...csinálok hozzá a semmibõl is akár...csak ez az imázs építés, meg ezek az álcázások, színészkedések, egyszerúen tudom h szarul érezném magam, ha másnak adnám ki magam. ráadásul te is csak 1 vélemény vagy. Vagy azt hallom, hogy légy önmagad, vagy pedig, hogy vetkõzz ki magadból. Én döntöttem pont azért mert sokoldalú vélemény van, nem fogom a másét követni inkább a magamét. Nem szeretem ezt, amikor hallgatni kell az egyik félre inkább akkor drasztikusan én magam döntök...

egyszerûen magyarázd már el nekem, hogy vagy te kimérten titokzatos? miképpen cselekedsz olyankor? és ez, hogy szûkszavúan eredményre jutni? egyszerûen nem fogom fel hogy lehet...az maximum azoknak megy, akiknek hatalmas vonzerejük van, meg jóképûek is. Nos nem tartozom abba a kategóriába, te viszont tutira...vagy pedig egyszerûen jókor voltál jó helyen, ha a kimértséged és a szûkszavúságod miatt szeretett beléd valaki

Szabolcs milyen kontrollra gondolsz? egyébként amit leírtál nekem az totál változatos, valakinek ez jön be, valakinek az...nem a bókolgatással van a gond, azt márpedig szeretik.

az a gond, hogy mindenki mást, más módszert tart szem elõtt... ugye mondtad, hogy jó, ha hallgatag vagy, az egyik ismerõsöm azt mondja a dumáddal tudod õket megfogni, a másik valaki azt mondja, csak határozottsággal, a harmadik meg humorral. Nos én a legtöbb módszert kipróbáltam, a szarkazmust azt kb mostanság csinálom csak éppen olyan környezetben ahol a csajok foglaltak. Elvagyok én velük, de ráhajtani egyikre sem tudok így, én más csaját nem veszem el...Nem a kommunikációval van baj, egyszerûen nem tudok belemenni, vagy sosem volt lehetõségem olyan mélységekbe belemenni. Egy másik ok, amire gondolok az az, lehet, hogy félelmet látnak mégis a szemembe, amit valszeg sosem fogok tudni elrejteni, az sajnos nem az én problémám, ha azt nem tudják elfogadni...vagy pedig, mint mondtam lehet gáz van a külsömmel a hangsúlyommal, vagy nem tettem vonzóvá magam meg ilyenek, nem figyeltem oda magamra több ok van, de keresem az okot, úgy látszik még mindig nem találom. Egyszer úgyis megtudom...

Pretorian
*közel állnak a szívedhez, és felkelthetik egy nõ érdeklõdését, tehát azért ésszel. Mert ha mondjuk mittomén...Pokémon kártyákat ajándékozol a lánynak mert te szeretsz Pokémon kártyázni, az lehet h hülyén veszi ki magát...lol...

sz4bolcs
Hasonló testalkatunk van. Én is girnyó vagyok, vékony karokkal, nagyon keskeny vállal, vékony derékkal, vastag csípõvel és combbal. Ja meg rohadtul szõrös a mellkasom, hasam. 😄 Kedvenc lánykám azt mondta, hogy elmehetnék modellnek, erre köpni nyelni nem tudtam...

Még a kommunikációnkban is van közös, én is lomhán beszélek, és sokat hallgatok, egy barátom mindig azzal szivat, hogy olyan vagyok, mint ha mindig be lennék drogozva. 😄

Pretorian
Nagyon sok visszatartást, komplexust érzek a soraidban.
Megmondom a frankót: én úgy látom neked egy olyan csaj kell, aki ostorral tépi le a gatyát rólad amikor hazaérsz, aztán úgy elintéz, hogy jó ideig nem térsz magadhoz. Az ilyenek viszont nem teremnek minden bokorban, és lehet, hogy egy célzatos, felvett viselkedésmóddal, valamint néhány apróbb külsõ/belsõ változtatással belõhetnéd a helyes irányt. Ahogy lsz tököd, az álarc nem lesz többé álarc. Próbáld ki szerintem, hátha sikerrel jársz.
Építs fel egy imázst magadnak olyan dolgokból amelyek közel állnak a szívedhez. Azt hogy jó úton jársz-e abból fogod tudni, hogy egyszer csak azt veszed észre hogy teljesen megváltozik az életed, de már mégsem érzed mesterkéltnek, természetellenesnek azt, amit felépítettél. Ha ez megtörténik, magadra találsz. Persze mindettõl még nem biztos hogy az életed rendben lesz, de jelen esetben nem is ez a cél.

Pretorian
A beszédet érezhetõen kiemelted, térjünk ki erre.
Ha egy nõvel beszélsz, általában fontos a hangsúly, a tempó, a fogalmazás. A tartalom csak másodlagos, és inkább az intelligensebb fajtát fogja meg, illetve a tartalom megveri az összes többit a fontossági sorrendben, ha olyan dolgokról van szó, ami érdekli a nõt, akivel beszélgetsz. A tónus, a hangszín, a hang mélysége is fontos lehet.
Rengeteg lánynak jön be az, ha szûkszavú és kimért vagy, és csak apróbb dolgokat adsz ki magadból, és nem mutatsz igazi érdeklõdést (viszont határozott vagy!). Sokan gerjednek a cinizmusra és a szarkazmusra.
Én inkább a kimérten titokzatos kategóriába tenném saját magamat, számszerûsíteni nyilván nem tudom, hogy az idõ mekkora részarányában vagyok ilyen. Vagyok másmilyen is. Ez rengeteg csajnak bejön, de nálam ez nem egy felvett viselkedésmód, hanem ÁLTALÁBAN ilyen vagyok. Aztán az hogy kivel milyen a kapcsolatom meghatározza azt, hogy még milyen vagyok.
Van aki a nagydumásokat szereti, és még sorolhatnám...de a bohócokat nem szereti senki.

ja és igen, bókolhatok én holnap reggelig én még semmi ilyesmit nem kaptam vissza😄

az is igaz, hogy vékony gyerek vagyok aránylag, de nem csontváz vannak vállaim és vonalaim, ráadásul elég széles derekam van jó hátsóval. Az igaz, hogy karra rohadt gyenge vagyok, mer kb pálcika karom van, meg nem is vagyok 180 cm se...de ezek még nem lennének okok a dolgokra...

jaj nyugi nincs probléma, csak már nem tudok mire gondolni mi az, ami visszataszító lehet...amikor vkivel beszélünk mondjuk sosem jo, ha kisebbségi komplexusainkat elõhozzuk le kell szarni, hogy nézünk ki éppen akkor, én sem ezt tartom szem elõtt. Csak próbálok rájönni a beszédemmel lenne baj? az, hogy néha fáradékonyan, lassan beszélek? vagy néha hallgatok, vagy túl kedves vagyok? vagy nem vagyok szemét? tényleg legtöbb esetben rohadtul nem elég már az sem, ha szóval tartod a csajokat...több kell

Pretorian
Most mondanám hogy próbáld elfogadni a külsõdet, de baromság lenne. Én sem tudom elfogadni a külsõmet, és szerintem ezzel a legtöbb ember így van. De változtatni tudsz rajta, és most nem feltétlenül mûtéti beavatkozásra gondolok.
Ha tényleg ekkora problémát jelent ez neked, próbálj változtatni.
Amikor majd megkapod az elsõ õszintén pozitív visszajelzést egy olyan személytõl, akit te mondjuk szépnek, sugárzónak tartasz, az nagyot lök majd az önbizalmadon.
Ha lenne még gyerek/tinédzserkori képem és megmutatnám Neked, el sem hinnéd, hogy az valaha én voltam.

clio1616v
na ez az amikor az önmotiváció nem párosul külsõvel 😊

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)

magas homlok? = intelligencia? nekem magas a homlokom😉

Pretorian
Azt mondják, a vonások az ember belsõ tulajdonságait tükrözik.
Ha kétségbeesett fejet vágsz állandóan, halfejed lesz. Ha túlságosan visszafogott és zárkózott vagy, madár fejed lesz. Szelíd tekintet, mélyen ülõ szemöldök, tudod. Nem tudom, mi igaz ebbõl.

Pretorian
Ha képtelenné válok kontrollálni a dolgokat, akkor hal meg a remény.