Ritka rendes lányt találni

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

sz4bolcs
"Hát én ha ilyet kapnék egy lánytól egy buliban, kb. annyira lenne rossz a mindset, hogy vagy seggrészegre innám magam ennek ürügyén, vagy azonnal véget vetnék a bulinak, és a végére járnék a dolognak.
Jutalomfalatot meg csak akkor dobok, ha a lány tiszta lapokkal játszik."

-Akkor van egy rossz hírem: Olyan alacsony az önértékelésed, hogy a lány valószínûleg hamar elhagyna. Egy ilyen sms jó érzéseket kelt, ha helyén van az ember belül.

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

clio1616v
a kontakt nekem is megvan, de eszem ágába nem jutna felvenni a kapcsolatot újra, mert nem vagyok bizonytalan

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)

Pretorian
Hát...a legutóbbi beszélgetésünk alkalmával elég sokat faggattam õt az exrõl is...és egyszer csak azt mondta, hogy "de nem beszéljünk már róla, nem ezért vagyunk itt".
A kapcsolatot tartják igen...de hát nem minden szakítás végzõdik teljes kapcsolatmegszakítással. Nekem is van kontaktom exekkel, személyes is...mégsem ugrunk egymás nyakába, ha találkozunk...bármi is volt elõtte.

Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?

ezért fölösleges trükközni....

clio1616v
ha jólértettem tartják a kapcsolatot

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)

clio1616v
akarva akaratlanul folyamatosan össze fog hasonlítani vele

Pretorian
Nemrég költözött el tõle, vissza a szüleihez.
Nem, nem szexelnek.

clio1616v
igen... abba kell belegondolni, hogy te mit tennél, ha egy lánynak tetszenél és nagyon nyomulna

velem volt már ilyen és nekem nem tetszett... nagyon nehéz elutasítani, pláne ha látod rajta, hogy szeret nagyon és meg akar csókolni, de te nem akarod

Pretorian
Kevés a rendelkezésére álló információ. Attól hogy valami nem tudunk, még nem leszünk buták.

18902

Elcsábítanom már nem kell, otthagyta magától 😊
Megtartani...ha azt adom neki, amit akar, akkor meg fogom tudni tartani.
Csak aztán nehogy az történjen, hogy félreismerem, õ meg mondjuk belémszeret...aztán én hagyom ott 😊
Az még rosszabb lenne...

clio1616v
mi van az exével? vele szexel még?

89
ha rá vagy kattanva és õ is te rád 😄

Ez pedig hogy "megunják" egymást...hát ha nem összeillõ a pár akkor bizony megunják egymást így is-úgy is. Ha viszont még a Jóisten is egymásnak teremtette õket akkor soha az életben 😄

Autonómiát Székelyföldnek! \"A szeretet nem szűnik meg soha\" Pál apostol

Pretorian
Azért fagyos nem volt, talán kicsit eltúloztam én is.
És igen, megvan az oka a távolságtartásnak: a bizonytalanság, és az, hogy még nem ismert meg. Én azt mondom, adok egy hónapot ennek a dolognak. Meglátjuk mi lesz utána, de valamiért úgy érzem, sínen vagyok, és összejönnek a dolgok.

clio1616v
sokkal jobbnak kell lenned, ahhoz, hogy necsak elcsábítsd a párja mellõl, hanem melletted is maradjon minden szempontból

clio1616v
a bizonytalan ember buta

mert ha nem lenne bizonytalan, tudná és okos lenne

az okos ember okkal cselekszik, mert biztos benne mi történik a cselekvése hatására

az okos embert tudja minek mi az oka és azt teszi, hogy elérje a célját

Pretorian
Kicsit elõreszaladtál, mi még nem vagyunk együtt 😊
Vizsgáld meg közelebbrõl, melyik a jobb: az a tudat, hogy ha küzdesz érte a tied lehet, vagy az ha rá vagy kattanva, de semmi esélyed sincsen.

18896:

Néha szerintem kell egy kis levegõt hagyni a másiknak.
Nem jó az, ha folyton együtt vagytok, és mindent együtt csináltok.
Egy idõ után leül az egész dolog, és elveszik az érdeklõdés a másik iránt.
Ezzel a lánnyal most pont ez történt: a palija valami IT-szakember volt,
nagyon lekötötte a munkája és saját maga.
A lány pedig otthagyta, 7 év ide vagy oda.
Saját elmondása szerint az élete eddig unalmas volt, de ez egyébként eléggé át is jött a beszélgetésünk során legutóbb. Nem az a fajta, aki órákon át tud mesélni saját magáról.
Neki a pezsgés kell, a káosz, az õrület.
Hát ha valakitõl, tõlem mindezt megkaphatja.

clio1616v
így van

clio1616v
volt dolgom egy lánnyal, aki elégedetlen volt mindennel...

mint utólag kiderült amikor elkezdtünk megismerkedni már akkor együtt volt egy sráccal és épp túlvolt egy másikkal szakításon

az elején letisztáztam vele, hogy komolyan szeretném megismerni

távolságtartó volt és több találkozás is volt, de a puszin kívül semmi

2 hónap ilyen kialakulatlan kapcsolat után, elkezdtem sorolni mi az ami nem tetszik benne, hogy ilyen jeges a viszonyunk...

azt mondta tetszek neki, de nem akart megbántani mert az exével újra összejött ezért nem volt csók, addig könyörgött neki az exe amíg visszafogadta, hiába nem volt elégedett a korábbi kapcsolatával

utána még próbálkozott, meg így hiányzok úgy hiányzok... de valahogy nem értettem mi is hiányzik neki, mert az rendben hogy jókat beszélgettünk, de én nem barátot láttam benne... sõt nem is titkoltam elõtte mit szeretnék

szóval ha egy nõ fagyos akkor annak meg van az oka és nem az, hogy õrülten kíván

89
Sztem meg a bizonytalanság idegõrlõ...én például rühellem.
Nekem az kell, h érezzem hogy szeret a lány, különben minek az egész?

Autonómiát Székelyföldnek! \"A szeretet nem szűnik meg soha\" Pál apostol

clio1616v
nem kell külön bulizni

Pretorian
Hát én ha ilyet kapnék egy lánytól egy buliban, kb. annyira lenne rossz a mindset, hogy vagy seggrészegre innám magam ennek ürügyén, vagy azonnal véget vetnék a bulinak, és a végére járnék a dolognak.
Jutalomfalatot meg csak akkor dobok, ha a lány tiszta lapokkal játszik.

18894-hez még:

Éppen a bizonytalanság az, ami mozgásteret biztosít számomra. Ha tudná mit akar, sokkal jobban le lennék korlátozva. Ha nem akarna, akkor azért. Ha akar, akkor pedig azért. Utóbbi esetben mondjuk nyilván nem is kéne nagyon pattognom, jönne minden magától.
Abban a szerencsés helyzetben vagyok, hogy két olyan lányt is ismerek, akik segíthetnek képet alkotni arról, hogy mi is a helyzet tulajdonképpen. Együtt dolgoznak, és elég jóban vannak.
Ma este találkozom velük is.

Pretorian
Ha fogalma sincs mit akar, az nem azt jelenti, hogy nem akar.
Ha elég kitartó vagyok, elérhetem amit akarok.

áááá, ez túl õszinte lenne. ettõl még megijedne és nem lenne olyan férfias sem....

The Matrix has you...

chhaya
Csak nekem fordult meg a fejemben az a válasz, hogy "én is téged, de miért a szomorú szmájl"?

you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly

sz4bolcs
"" ezt úgy idéztem

sz4bolcs
A válasz egyszerûen ennyi: Köszi !

Miért?

Mert, ha jó a mindset, akkor azt feltételezzük, hogy a lány azért írta az smst, mert buliban van és nem érzi jól magát, mert csak rajtam kattog, velem akar lenni, hiányzom neki és nem bírja ki, hogy ne írja meg, hogy szerelmes belém. Ezt meg kell jutalmazni, hiszen kedves tõle. Ha õ is így értette, akkor örülni fog, de megmarad a bizonytalanság. Pont az, ami nekünk kell.

Persze, ha nem jó a mindset és azon kattogunk, hogy akkor most mi is az a szomorú smile, biztos megcsalt vagy szakítani akar, akkor is jó a köszi. Ha õ így értette az smst, akkor a köszit szemrehányásnak fogja tekinteni és belemegy egy magyarázkodásba és akkor minden kiderül.

Szóval a köszi ! A legjobb, mert egyértelmûen kiderül, hogy a csaj hogyan szánta az smst.

ezt a választ nem értem. kitárgyalhatjuk?

The Matrix has you...

azt rábízom valami jócsajra inkább 😄

The Matrix has you...

sz4bolcs
mindig az arrogáns pöcsök trafálják telibe... 😊

te direkt hozol ki a sodromból állandóan és még röhögsz😄😄 szopjál le😄

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

clio1616v
jobb is...

clio1616v
mert csak akkor szomorú a szerelem, ha nem lehetsz vele...

sz4bolcs
És miért?

😄DDDD

The Matrix has you...

pff. azt se tudom ki az, nem megmondtam, hogy 29 éves emberrõl beszélek? ne akarjál már bogarat ültetni a fülembe...most nem viccelve melyik a Kata itt? alig 1-2 csajt ismerek az SG-rõl, tehát a válaszom az, hogy nem errõl a fórumról ismerem az illetõt, fórum, de nem ESGÉÉÉ

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Hát Õ a leendõ kedvesed vagy nem?

The Matrix has you...

ki az a Kata, hol beszéltetek ti olyan sokat vele?😊

jaj, akkor Én csak ezt az oldalát ismerem...ne vess rám követ kérlek ezért.

The Matrix has you...

clio1616v
pont te nem ismered Katát ha neked errõl jut eszedbe

Nekem elég az a pár dolog amibõl rá következtettem, nem érdekel különösebben a kora, az egy adat, nem tükröz számomra sokat a személyiségérõl. Akit ott leírt Gabeo nekem Õ jutott eszembe, ennyi. Írhattam volna 24 másik nevet akik szintén nem 29 évesek, mégis így írnám le õket pár szóban, de azokat meg Te nem ismered, szóval... 😊

The Matrix has you...

clio1616v
igen, fontos volt

ha már nem ismered vagy félreismerted, akkor az életkorából következtethettél volna, hogy nem róla van szó...

és ezt most nagyon fontos volt megjegyezned 😊

The Matrix has you...

clio1616v
Kata nem 29...

clio1616v
"nekem is hiányzol..." ezt

clio1616v
A Mi a gond? kérdés nem arra vonatkozik, hogy nem tudjuk mit kellene csinálni, hanem ha a nõ tudja hogy lusták vagyunk megcsinálni akkor miért bízza ránk...

nekem eszem ágamba se lenne, olyat kérni a páromtól amire nincs kedve

clio1616v
valaki vagy tudja mit akar vagy fogalma sincs 😊

ha tudja hogy nem akar semmit akkor nem húzza szerencsétlent... ha húzza akkor fogalma nincs, különben hagyta volna magát megcsókolni...

ez nekem mindent elárul... sok vasat tart a csaj a tûzben és nem akar hülyeséget, mert az elég nagy bíztatást adott volna Pretoriannak, ha fogadja a csókot

üdvözlünk ismét, úgy látom még mindig a kék pirulát szeded...

The Matrix has you...

clio1616v
a lány nem akar téged, nem vonzódik hozzád, az ugyan tetszik neki, hogy neked tetszik õ, de nem érzi ugyanezt irántad bármennyire is akarja...

ha az elején nem megy késõbb se fog, se csók se semmi...

nagyon találó, és valóban vannak ilyenek😊 exhibicionista sérült árvalányok😊

igen erre voltam kíváncsi😊 igazad van, mert tényleg régen volt férfival...kérdeztem is tõle, hogy most mitõl tüzelsz ennyire?😄 ilyeneket is mondott, hogy õ úgy elvenné egy szûz srácnak xD szakadtam, bámultam jéé mondom ilyet

sz4bolcs
ejjha 😄