22709
nincs egy normális lány, aki nem csak külsőleg hanem belsőleg is kibírható
  • salsoul
  • Éngemet
    miért kellene, hogy dícsérjenek?

az önértékeléseddel van a gond, nem vagy tisztában azzal hol a helyed a világban, fogalmad nincs hogy kell viselkedni, hogyan kell reagálni
  • salsoul
    Egyrészt: Nemtudom. Marcus szellemét tréfás kedvemben idéztem csak ide.

Másrészt: egy csomó mindenről le akarjuk építeni az élvezeti faktort, ami mondjunk nekünk nem fér bele, pl nyalókás dolgok, fakanálos dolgok, meleg dolgok és így tovább. Ugye, másik szemlélet.

Megint másrészt pl az eszkimók, ha jól tudom, nem is csókolóznak, hanem az orrukat dörgölik egymásnak. Lehet el se tudják képzelni, hogy egymás szájába egymás szájukkal matassanak, sőt lehet rosszul lennének tőle, már a gondolattól is. Mi meg az orros témától nem jövünk tűzbe.

Satöbbi, satöbbi, satöbbi ...
  • IXEMGabeo
    nem tartom magam rondának, hanem átlagosnak csak nem hiszem el magamról, hogy jóképű vagyok mivel senki nem teszi szóvá...nem kapok soha visszajelzést csak 40 feletti nőktől általában, ők általában mindig ezzek a szöveggel jönnek, hogy, ha én 20 évvel fiatalabb lennék...

nem tudom téged mi szól sodort erre:D
  • Éngemet
    ez nem megvilágosodás, hanem besötétedés :D
  • chhaya #19660
    Miért kellene feltétlen leépíteni az élvezetes dolgokról az élvezeti faktort? Miért is járunk jól vele?:)
  • salsoul
    Mert még nem világosodtál meg. Segítek, pontosabban, majd Marcus Aurelius:

"Ahogyan elképzeljük a sültekről és más ételekről, hogy ez halhulla, ez madárhulla, ez disznótetem, továbbá, hogy a falernumi bor tulajdonképpen kipréselt szőlőlé, a bíborszegély juhgyapjú csigavérbe áztatva, a szerelmi élvezet belső dörzsölődés, bizonyos inger kíséretében fellépő nyálkakiválás (mert az ilyen képzetek megközelítik a tárgyakat, valósággal átjárják őket, úgy, hogy látjuk, tulajdonképpen micsodák): akként kell eljárnunk egész életünkön át, s ha a dolgok kívánatos alakban tetszelegnek, le kell őket mezítelenítenünk, szemünk elé kell állítanunk silányságukat, le kell róluk hántanunk a ragyogó köntöst, melyben büszkélkednek. Mert a gőg félelmetes csaló s legtöbbször éppen akkor csal lépre, mikor azt hiszed, hogy a legfigyelemreméltóbb dolgokkal foglalkozol."

• Éngemet
    kiss kiss... mmmm....

kevés jobb érzés van az életben ^^

• Éngemet
    Így van...

bírom az ilyen szerencsétleneket, akik már olyan szinten egoisták, hogy visszafordíthatatlan a folyamat.

Abba bele se gondol, hogy mi van fordított esetben, amikor egy iszonyatosan csúnya kövér nő odamegy hozzá és szexuális vonzódásának visszautasítását nem tűrve nyomul rá.

ixe:Ha egy ronda ember vagy és nem kíván meg téged szexuálisan senki, akkor ne erőltetsd magad senkire.
  • IXEMGabeo
    jött
  • IXEMGabeo
    nahát, mint kiderült ez is taktika:)

csak ott van bibi, hogy én nem mertem ilyen helyzetben kezdeményezni még se ölelést, még egy érintést se pedig tudom h fontos...egy esetben alkalmaztam akkor csakis a távolság miatt nem vált be (ez volt a bizonyos ukránlány esete ő fogott meg nagyon, de vele se jössz össze)

gyáva nyuszi vagyok fontos helyzetekben ennyi, pedig azért rendesen ott van egy csomó megválaszolt és általatok felvázolt téma is
  • chhaya #19654
    Végülis ez is jó taktika, ha ölelgeted, simogatod és nyakát puszilgatod, de semmi csók, akkor esélyes h annyira felhúzod, előbb-utóbb ő fog lekapni téged. XD
  • IXEMGabeo
    tegnap pattant ki az agyamból és felvetettem erre reagált bigapó is...

"Emberi élet legnagyobb baromságai" innen indult az egész
  • IXEMGabeo
    nem is a csókra éreznék késztetést, hanem mondjuk esetleg arra, hogy megfogdossam, a haját megszagoljam utána esetleg a nyakán a bőrét puszilgatni a vállát, de a csók önmagában taszít valahogy...az ölelés még jó dolog...
  • IXEMGabeo
    ilyen embertípus vagyok. Érzékeny vagyok a külső körülményekre, könnyen rámtapadnak a környezeti tényezők manapság és ezáltal a gondolkodásom kárbavész, mert az agyam a félelemre és a rettegésre koncentrál bizonyos dolgokban...
  • pett3rson
    mert még nem csókoltál olyan nőt akinek a nézésétől is feláll a farkad, ha meg lesmárol, akkor el is durransz a gatyádba :DDD
    És ez lehet a világ legrondább csaja is, mert Neked az tetszik és kész. kicsi túlzás van a mondatban,de érted a lényeget.
  • IXEMGabeo
    csók hsz-hez szólva

Halleluja amúgy is taszít a smárolás gondolata is:D
  • IXEMGabeo
    tudod mi a gáz? óvódában 2 csajom volt kapásból...akkor még tudtam csajozni-> "általában a gyerekkori események, kalandok később a felnőtt világban is hasonlóak lesznek úgymond a történelem megismétli magát alapon" Most meg hihetetlen, de azóta se megy pedig ezen elv alapján mennie kellene nem értem miért szakadt meg a tendencia...
  • pett3rson
    Nézd meg a filmet, állati jó :)

Ahhoz amit írsz viszont az kell, hgoy újra és újra belépj a ringbe, hiszen tudod, nem az számít, hogy hány ütést kapsz, hanem, hogy hányszor állsz fel a földről :)
    linkeljem a videót a Rocky filmhez? :D
  • IXEMGabeo
    nem láttam a filmet, de értelek...

lépésről lépésre érdemes haladni, csak tudod valahogy ezeknél a dolgoknál, ennél a témánál a lépcsőn nem egyet, hanem már kettőt haladnék, hogy minél gyorsabban felérjek, mert kicsit idegesítő ezekkel a dolgokkal vesződni. Nálam nem gond, ha valakit könnyen megszerzek (kicsit csak meglepődöm, de egyébként a lány tulajdonságaitól függően természetes h a lehetőséggel élnék és nem unnék rá, ha ő adná magát könnyen mindenféle taktika és félelem nélkül...) nem unnék rá, hisz én vagyok az az ember, aki évtizedeket képes úgy leélni, hogy kitart az elképzelési, gondolatai, elvei és szerettei mellett, amíg helyesnek ítéli...
  • pett3rson
    ja és jól mondod, agyban dől el, és erre is vannak tréningek, akár agykontroll akár más amivel tudod uralni a tested és a reakciókat amiket kiváltanak a helyzetek.
  • pett3rson
    elhiszed, hogy semmin sem lepődnek meg? vagy legalábbis nem mutatja ki, neki ez a dolga, hogy jól érezd magad, hiszen akkor fogsz visszamenni hozzá újra és újra. Csókot meg felejtsd el, azt nem csinálják, ahhoz normális nő kell.
  • pett3rson
    azaz mindent tanulni kell, nincs sültgalamb effektus, ezen nincs mit szépíteni. segget törölni és kanállal enni is megtanultunk, akkor csajozni miért ne tudnánk?
  • IXEMGabeo
    kicsit se lenne égés, ha egy prostit pl felhívnék és mondanám neki a döntő pillanatnál, húú bocsi ez nem fog menni valahogy a csók és az, hogy megláss meztelenül valahogy írtoztat a gondolat, bár ki tudja:D:D ezt csak úgy elképzeltem a szituációt jobb nem is belegondolni...mondjuk én a perdöntő szituációknál általában elvérzek, agyilag nem tudom kezelni, mert olyankor pánikroham lesz úrrá rajtam...
  • pett3rson
    Nálad még mindig ez az első ( vagy második harmadik) lépést megtenni a nehéz. ezeket fokozatokra bonthatod, mindig egy kis lépéssel előre, tudod, mint Az isten nem ver Bobbal című filmben :D
  • vegicsek
    Egyetértek, sőt igazából az egyik lent említett könyv ezt a fajta viselkedést "tanítja", azaz mutat rá, hogy ezzel lehet igazából sikereket elérni, nem pedig ezekkel a fú mit gondol rólam agyalásokkal.
  • pett3rson
    az is csak gyakorlás kérdése, az elsőnél mindenki izgul és elrontja, de a 100-adiknál már észre sem veszed, annyira természetessé válik. puding próbája az evés. egyébként ha közlöd ezeket a dolgokat a partnerrel, akkor még izgalmasabbá is válhat, mert új dolgot csináltok. jó értelemben izgalmas, izgató.
  • IXEMGabeo
    utolsó sor jogos, csak tudod a számomra idegen nő előtt pl gondjaim lennének, megfutamodnék mivel nem ismerem és még ráadásul rühellem, ha meglátnának meztelenül szóval ez ilyen ördögi kör...
  • IXEMGabeo
    kiismeréshez bőven elég lenne a sima, normális beszélgetés is nem tudom abba mi az unalmas. Engem csak az efféle bókok idegesítenek. Én pl nagyon nehezen tudom magam arra rávenni sőt, gyakran sehogy se, vagy feszült hangulatban vagyok képes esetleg flörtölgetni. Én azokra gondoltam, ó én bármikor szerettem a nőkkel beszélgetni, csak tudod vagy nem volt elég, vagy valami hiányzott (aminek nem kéne hiányoznia, vagy, ha túl megértő voltál akkor márcsak jóbarátnak lehettél volna jó)
  • chhaya #19636
    Ebben viszont igazad van. Ha eléggé egy hullámhosszon vagy a másikkal és megtaláljátok az összhangot, akkor egyszerűen nem lesz szükség taktikázásra, mert minden a lehető legtermészetesebb módon alakul magától. De qrva nehéz egy ilyen emberre rátalálni. :)
  • chhaya #19635
    Valószínűleg ha tartós és harmonikus, problémamentes kapcsolatot szeretnél, akkor valamiképp ki kell ismerni a másikat, mielőtt elköteleznéd magad mellette... a taktikázások erre szolgálnak, nem pedig a másik fejének átbaszására. Ha a 'primitívebb' megoldás szerint jársz el, vagyis elmész azzal, aki elsőre ránézésre tetszik, abból jóval kisebb eséllyel lesz normális kapcsolat... külsőre nem ismerheted meg a másikat, hogy mit várhatsz tőle... viszont ha tényleg ennyire fáraszt és nincs érzéked a becserkészős megismerkedéshez, akkor tényleg nem barátnő való neked, hanem szexpartner, max. nyitott kapcsolat. És vannak is direkt erre a célra oldalak, ahol nem kell sokat vacakolnod.
  • IXEMGabeo
    belegondolva ennek az egésznek nem küzdelemről kellene szólnia, hanem, hogy mennyire érzed jól magad a másikkal. Ez nem harc kérdése nem is értem ezt a küzdelem dumát honnan milyen összetevő okán tettük bele, hogy egy lányért küzdeni, egy pasiért küzdeni kell, mert húú nem olyan egyszerű velük a dolog. Küzdelem az görcsös módszer arra, hogy megszerezz valamit gondoljunk csak a háborúkra, évekig húzódott el a II. vh is, nagy szenvedések voltak ugyanakkor utána mindenki fellélegzett. Viszont a kapcsolatokat nem kellene idekötni én más tésztának veszem őket. Erre most döbbentem rá tegnap magányomban, hogy mi a fenének kell oda venni ezt is...Nemcsak a Madách féle Ember tragédiát kell alapul venni:S
  • IXEMGabeo
    igen néha megfordul a fejemben, hogy igencsak feleslegesek ezek a játékok mindkét nem részéről. Engem bosszant és idegesít ez a sok játszma, ezenfelül pedig csak feltettem egy filozófikus gondolatot a tűzhelyre -> Miért ne lehetne egy kissé "primitívebben", egyszerűbben csinálni a dolgokat? vagy ez genetikailag minden emberbe bele van kódolva tudat alatt, hogy ezt kell alkalmazni?
  • pett3rson
    Az is egy megoldás, csak érzelem-mentes :)
  • pett3rson
    Az Élet már csak ilyen szar :D

amúgy egyszerű, csak meg kell találni azt akinél Neked sem kell csinálni túl sokat. Tudom, nehéz, nekem ne mond :)
    Azért az a kis küzdelem érdekesebbé teszi. Sokszor tapasztaltam már azt, hogy amit hamar megkaptam azt hamar meg is untam. Én ilyen vagyok, más másmilyen, de nekem tetszik, hogy küzdeni kell. Én is leszarom a csajozást, nem görcsölök rá, de ha van egy alkalom amit megragadhatok, akkor jó, ha van mit a tarsolyból kihalászni és nem csak a "Hö...kő kóla?" szöveget nyomni, ami ugye nem is jön be :)
    Nem Te csinálod így, csak ezt egyszerű volt beírni. Amúgy a csajok sem bonyolultak, csak túlmisztifikáljuk ezt az egészet. Nekik is ugyanolyan félelmeik vannak, meg görcseik, hogy jaj, most tetszem-e majd neki? Már az is jól esik nekik, ha megszólítják őket, nem hervadnak el legalább. Te pedig gyakorolsz tovább, ha nemet mondtak. Szerintem ennyi a lényeg.
  • chhaya #19630
    Neked prostira van szükséged, nem barátnőre.
  • IXEMGabeo
    logikus amit mondasz, hogy amit megszerzel meg is kell tartani, ez a része elméletlen nálam nem bonyolult. De ez a vesződés mire megszerzel egy csajt és bármit próbálsz mondjuk mondani nem biztos, hogy jó így meg úgy. Amikor valaki meséli az élményeit miképp jött össze egy lánnyal pofonegyszerűnek hangzik, aztán a nagy szart, mert mégsem az. Az is rossz, hogy vannak olyanok tényleg, akik semmit nem csinálnak mégis döglenek utánuk, meg se kell szólalniuk működik a kémia...
  • IXEMGabeo
    nem feltétlen tanulás kérdése megtanulni csajozni, mert olvashat egy regényt bárki a csajozásról, ha nem érzi és nem tudja alkalmazni egyszerűen a gyakorlati életben. Csak én meg nagy baromságnak tartom az ennyi bonyolult taktikázást szinte ezért nem is vesződöm, mert nincs hangulatom a flörthöz és egyéb jópofizásokhoz most döbbentem rá, ahogy a bókokat olvasom meg a véleményeket...

milyen egyszerű lenne az ember odamegy egy lányhoz, te én most megkívántalak jössz? válasz rá menjünk...ennyi kéne nem kellene itt vesződni az olykor drága randikkal és nem kellene ennyire félni a csajoknak, hogy húú vajon mit gondolhat, vajon most bejövök e neki slussz passz...kicsit jó lenne ilyen szempontból állatiasan viselkedni...
  • IXEMGabeo
    nem rólad beszéltem mielőtt besértődsz...most nem szeretném kifejteni
  • pett3rson
    Te miről beszélsz? Én egyértelmű szavakat használok, csak van aki nem akarja megérteni, ennyi. Az igazság fáj néha vagy mindig, de attól még igaz. Ha Én ezt gondolom róla vagy rólad vagy magamról, akkor más is gondolhatja ugyanezt, erre gondoltál már?
    Egyébként is építő jellegű kritikának szántam, nem kell mindig mindent támadásnak venni. Azt meg rég megtanulhattad volna, hogy a jó csajokat taktikázással (is) kell becserkészni. Utána már jöhet az intellektualizmus, amivel fenntartod az érdeklődést, de azt az első szikrát valahogy be kell gyújtani és ezt csak úgy lehet ha jó a szöveged és nem ilyen, mint amit felsorolt. Ez az Én véleményem, lehet like-olni, de nem muszáj, ismerhetsz már eléggé, hogy mennyire érdekel más véleménye :) meghallgatom és ami jó azt megtartom és alkalmazom. Ebben a könyvben vannak jó tippek, tanácsok, nekem ez jön le és emellett nagyon szórakoztató olvasmány is.