22709
nincs egy normális lány, aki nem csak külsőleg hanem belsőleg is kibírható
  • pett3rson
    életem legjobb megnyitó mondata amit valaha hallottam embertől :D még mindig röhögök rajta :D
  • pett3rson
    fogadtam volna nagyobb összegben, hogy azért van megint 50 olvasatlan üzenet, mert Gabe és Clio beszélgetnek...
  • pett3rson
  • bcrics
    Cső,szúrnám a fosódat.

• Éngemet
    tessék itt egy kép

• Tarajos Sül
  • IXEMGabeo
    küldesz képet, hogy néz ki?

ehh. csak vicceltem:D
  • Tarajos Sül
    Én tudom, hogy nem mindenki a gép előtt éli le a fél napját, mint néha én :D , pl. hétvégén, de ez egy rossz beidegződés..
    Meg is lepődtem rendesen, hogy kaptam levelet. :) <3
    Az a helyzet, hogy amilyen szerencsétlen vagyok nem ez az első levelem, amit írok neten egy lánynak, és a tapasztalatok azt mutatják, hogy nem mindig érkezik vissza válasz.
    ..csak az esetek 5%-ában.
    Viszont vigasztaló, hogy nem csak én vagyok ezzel így, és egy nagyon is pozitívum, hogy nem adtam fel az első kudarcnál(amikor nem érkezik válasz) , mertha feladtam volna, akkor nem találtam rá volna erre a lányra. =)
  • vegicsek
    Hogy akarsz egészséges kapcsolatban élni, ha már most azon parázol, hogy juj nem írt?
  • IXEMGabeo
    ne parázz ennyire ilyen helyzetekben pl én sosem a legrosszabbra gondoltam:) ő sem ülhet mindig a gép előtt téged várva:D:D
  • Tarajos Sül
    Ilyen nincs.
    Megérzéseim tévedtek. :D
    Állítólag írt nekem már tegnap levelet, csak nem kaptam meg... :D
  • Nohab
    Nem kell bepánikolni. Technika is beadhatta a kulcsot, vagy egyéb dolga volt.
  • Tarajos Sül
    Hiába, a megérzéseim, és a tapasztalataim azt sugták, hogy erre azt kelett írnom, hogy még semmi sem biztos.
    És úgy néz ki, hogy igazam lett.. :(
    A lánynak tegnap kelett volna írni-a, és nem írt, ha nem ér rá, és annyira érdeklem, akkor talán tudott volna dobni egy üzit, hogy bocs, vagy valami.
    Tudom nem a világvége, mert lehet nem ér rá, vagy valami, de tapasztalataim, és megérzéseim nem ezt súgják.
    Azt sem értettem, mikor azt mondta, hogy minden másnap tud csak netközelben lenni, mert tanul.
    Ha ennyire tanul, hogy nem tud napi max. fél órára gép közelben lenni(nem hiszem, hogy nem otthonról), akkor nem értem miértnem írta azt, hogy tanulni-a kell, nem férne bele egy kapcsolat.
  • IXEMGabeo
    úgy viselkedem, ahogy nekem jól esik nem tudom ezt te miért (tudom, nem tudom dologhoz kötöd, amikor az ember alapvetően tud kommunikálni, ha akar) nem fogok senkinek se megfelelni nagy tévedésben vagy:D kulturált, nyugodt vagyok és közvetlen az emberekkel, vkinek ez nem tetszik, vkinek szimpatikus nincs itt semmi baj. Nőkhöz való viszonyom más... a hangulatom és olykor a hozzáállásom 1-2 dologhoz változó, ha mondjuk bíztatnak és adnak motivációt akkor minden sínen megy, de vannak természetesen hosszú időn át tartó úgymond semmit tevés...
  • chhaya #19691
    És ha nem tetszik a példa, nem érdekel az elmélet sem?
  • Éngemet
    na de te nem tudod, hogy adott szituációban, hogyan kell viselkedned :)
  • IXEMGabeo
    rossz példa volt, engem nagyívben nem érdekel az eső, mert nem fázom meg ha elázom...
  • salsoul
    igen, őaz
  • IXEMGabeo
    a füstösképű:D

Kaszás a kedvenc embere
  • Éngemet
    a kompromisszum annyit jelent, hogy te azért teszel egy olyan dolgot amit magadtól nem tennél meg, mert akarsz valamit ami csak akkor valósul meg(remélhetőleg, mivel egy ígéretről van csak szó), ha te megteszed amit magadtól nem tennél

pl azért viszek esernyőt magammal, hogy ne ázzak meg

megígérem magamnak, hogy nem ázok meg, ha az esernyőt magammal viszem
  • chhaya #19685
    Ne ne ne, tuti ő az :D
  • IXEMGabeo
    dehogynem:D úgy reagáltam, hogy szándékosan nem bonyolódtam bele az autós példádba:)
  • salsoul
    Éngemet: szerinted mi a kompromisszum, mi a lényege és mennyire jó vagy rossz dolog egy párkapcsolatban? Mitől lehet jó, mitől lehet rossz?
  • Éngemet
    erről beszéltem, fogalmad nincs hogyan kell reagálni és viselkedni
  • IXEMGabeo
    igen chaya tényleg clio...elfelejtettem, hogy kitiltották...

Ólommentes 98-at használtuk régebben, mondjuk nem járok kocsival nincs jogsim, mert drága mindenesetre dízelmotorhoz biztosan nem töltenék, ami nem kifejezetten dízelmotoros benzin
  • salsoul
    ezt gyorsan kideríhetjük, csak figyelj
  • Éngemet
    ez olyan mintha kitűznél egy cél, hogy márpedig te gázolajat fogsz tankolni az autódba ha törik, ha szakad... aztán nagy nehezen elő is teremted a feltételeket

aztán csodálkozol hogy nem megy az autód a tankolás után, mert fogalmad sem volt, hogy a te autód benzinnel üzemel

aztán hiába mondták, a kutasok, hogy bmeg ez nem dízel motoros autó :) nem hallgattál volna rájuk, mert ők ismerik jobban az autójukat vagy te magad
  • IXEMGabeo
    Lexus is ő volt
  • chhaya #19677
    visszaeső páciens?:D
  • chhaya #19676
    fogadni mernék, hogy ő clio
  • salsoul
    ezsgé elvonón
    de komolyan
  • IXEMGabeo
    hol voltál egyébként?
  • salsoul
    ígyvan, ámen
  • IXEMGabeo
    már hiányoztak a hülyeségeid...ilyen baromságot is rég olvastam, hogy én nem tudom ki vagyok és nem tudom hogyan kell viselkedni:D:D ezért nem szabad semmiféle véleményt elfogadni a monitor mögül, ha tudom, hogy nem igaz rám. Sokan mondták már rám, hogy tudatos vagyok (nem fórumon a valóságban, mivel mindig hideg voltam és előre mentem nagyrészt csak a célra koncentráltam), én gondolkozom dögivel és saját filozófiám van, amit nem mindenki tud elfogadni...
  • salsoul
    én is itt vagyok másfél éve, sőt, és lám kilenc nap után ő is ugyan azt az egzakt diagnózist adja, mint mindenki más e földtekén

ismered az autópályás viccet, hogy mindenki a forgalommal szembe megy?
  • IXEMGabeo
    nem is mondtam azt, hogy szóvá kell tenniük, tudod egy aprócska pozitív jel jól tud esni az embernek néha szavak nélkül is. Még ha optimista is tudsz lenni és jó kedvű ennek ellenére nem kapsz vissza semmit akkor is velem van a gond? ezenfelül most nem szeretnék mélyebbre menni főleg nem magammal kapcsolatban amikor benyögsz ide olyan állítást, ami nem biztos, hogy igaz...le is zárom innentől kezdve és szóljon másról a topik, bigapóékkal kibeszéltük, amit akartunk
  • Éngemet
    szeretni valakit annyit jelent, szeretni érezni őt
  • IXEMGabeo
    én azért ilyet nem jelentenék ki. Nem ismersz, nem ismerheted a monitor mögül, hogy éppen milyenek cselekedeteim, hangulati állapotom és a felfogásom. Te csak egy töredéket olvastál el...

te most regeltél 18-a környékén én itt vagyok már vagy másfél éve széjjel beszéltük a topikot, különböző témázgatások voltak, ha visszaolvasol majd megismered egyenként a különböző felfogásokat...
  • Éngemet
    az ajkak összeérintése, a finom harapdálása és végigsimítása a nyelvvel mind mind egy folyamat az orrok összeérintése is nagyon jó tud lenni a megfelelő pillanatban, minden érintés
  • salsoul
    ott a pont
    ezzel mindent el is mondtál, ami csak elmondható a kérdésben
    minden más csak magyarázat