22709
nincs egy normális lány, aki nem csak külsőleg hanem belsőleg is kibírható
  • IXEMGabeo
    semelyikből...mi más? akkor magyarázd el...
  • Anaid
    "a céltudatosság, a határozottság, az ész, az erő és talán az önbizalom, humor de számtalan tulajdonságot fel lehetne sorolni..."

Ezt a sok baromságot melyik női magazinból szedted?
  • pett3rson
    erre nincs semmilyen szabály, hogy mikor kell megcsókolni a Nőt. ki mondta ezt Neked? az sem jelent semmit, hogy akkor a végén elutasított, egyszerűen nem találta alkalmasnak a pillanatot és most őszintén valld be, hogy jobban megmaradt benned az a pillanat, mintha megcsókoltad volna...ilyen értelemben van jelentősége, Ő nem egy átlagos Nő akit hamar meg lehet kapni vagyis ezt szeretné érzékeltetni Veled. Sokkal izgatóbb az a pillanat amikor már a küszöbnél vagy, mint amikor átléped azt, annak van egy bizonyos hangulata...
  • pett3rson
    végre rájöttél, hogy mindenki a maga szerencséjének a kovácsa...

ha van közös ismerősötök, akkor már csak azt kell megszervezni, hogy találkozzatok valami buliba, ahova persze mindketten elmentek. De nem rossz az sem, ha megbeszéltek egy többszemélyes talit ahol barátaitok és Ti is ütköztök, aztán véletlenül nem megy el senki, csak Ti ketten...majd csak elütitek az időt valamivel amíg jönnek a többiek, ha jönnek :)
  • IXEMGabeo
    elég közhelyes, de, ha túl sokat foglalkozunk veletek nem jó. Ha túl keveset az sem jó. Valahol középen kell eltalálni az egyensúlyt, csak ezt jelen esetben elég nehéz kivitelezni...Nem mindenkinek sikerül...

nem tudom az elvárt ffi tulajdonság a céltudatosság, a határozottság, az ész, az erő és talán az önbizalom, humor de számtalan tulajdonságot fel lehetne sorolni...
  • Anaid
    Nem értem. Egy ff-nak mik a jellemzői?
  • IXEMGabeo
    itt arra gondoltam, hogyha túlzottan a kívánságukat lesi, akkor már nem fog rá úgy tekinteni, mint egy ffira...párszor benéztem ezt én magam is, mert, ami volt csekély próbálkozás 1-2 lánynál azoknál lelki szemetes ládáig, vagy haverságig jutottam el
  • Anaid
    Csak egy kérdés: mi a pátyolgatás?
  • IXEMGabeo
    nem figyeltem már az utána levő hsz-ed...
  • gercse
    nem jött le az eddigiekből, hogy ennek az ügynek már vége? :)
    még lehetne talán valami pálfordulással alkotni valamit, de az nem igazán én lennék, és már némiképp késő lenne
  • IXEMGabeo
    idővel a lelke úgyis kitárulkozik előtted, csak meg kell bíznia benned onnantól jó vagy...persze ne vidd túlzásba azt, hogy pátyolgatod meg ilyenek, mert akkor egy idő után barátnak fog kezelni és onnantól nehéz visszakapaszkodni:S
  • Anaid
    Én nem vagyok boszi (z angyaloknak semmi közük a bozikhoz:-)), te viszont tudsz lazán vicces lenni.:-)
  • gercse
    Kicsit túloztam, hogy nem lehet vele komoly dolgokról beszélni,
    csak nem tudunk egy hullámhosszra kerülni, nem egy rugóra jár az agyunk. Viszont egy két dologban rendesen megváltoztatott engem, még így is, hogy nem lett belőle semmi.
  • davidka003
    Amúgy itt valaki járt már nagyon vallásos lánnyal?
  • gercse
    Semmi probléma, ez egy nyílt fórum ;)

egyébként tök igazad van, de hát kettőn áll a vásár... nem illünk össze:)
    én nem feleltem meg neki, és visszagondolva a helyzetekre kicsit meg is értem a leányzót :),
    ha olyan lánnyal találkozom, aki nagyon felkelti az érdeklődésem, akkor baromi hülyén kezdek el viselkedni, nem természetesen, blokkol az agyam, teljesen a hatása alá kerülök...és faszául elcseszem...így utólag csak nevetek magamon :D
  • Tarajos Sül
    Ha engem ilyen lánnyal hozna össze a sors, én azt mondom: azt hiszem megtaláltam az igazit.
    Egyébként engem is zavarna az a dolog, hogy komoly dolgokról nem lehetne vele beszélni.
    Bocs egyébként, ha belevauvau :), tudom nem nekem címezted. :D :D
  • gercse
    Attól, hogy más, mint a többi :), mindenkinek mást jelent egyébként a rendes, nekem az, neked nem biztos :), de:

nagy állatbarát, szereti a természetet, van egy igen okos kutyája, akivel nagyon sokat foglalkozik, tehát marha nagy akaratereje és türelme van, van humora, és nem mellesleg gyönyörű :D (nekem)
    helyileg meg Budapesten, de többet nem árulok el, mielőtt lenyomoznád :D

Egy hibája van, ami igazából nem hiba, csak én emiatt nem tudtam szerintem jól kijönni vele, az pedig, hogy kevésbé tud komoly lenni,
    Ha valami olyasmiről dumálhattunk volna, ami kicsit mélyebb téma lett volna, akkor nem igazán tudott mit mondani... én meg már ilyen maradok, igényem van rá, és hát akivel nem tudok ilyesmikről elbeszélgetni azzal kicsit szenvedős a helyzet... ez van, ettől függetlenül értékes embernek találom
  • IXEMGabeo
    de g*ciii vagy:)
  • Tarajos Sül
    Természetesen csak hülyülők, ne vedd komolyan. :-)
  • IXEMGabeo
    leírnád részletesen mitől "rendes"?:) és ez hol volt helyileg?
  • gercse
    Én meg találkoztam egy igen rendes lánnyal, találkozgatttunk párszor, de nem vagyok elég érdekes neki, vagy csak én csesztem el, de mindegy, legalább tudom, hogy vannak rendes lányok :)
  • Tarajos Sül
    Nálam is bebizonyosodott, hogy nem szabad mással üzengetni.
    Magam kell intézni a csajos ügyeimet, még akkor is, ha vad idegen a lány számomra.
    ..mert akkor csak jobban áll a szénám, ha van köztünk egy ember, aki mindkettőnket ismer.. :)
    Dehát rájöttem, hogy nem. :( :)
  • Pretorian
    Na ma újra bebizonyosodott, hogy drogosokkal nincs értelme bármiféle közösséget vállalni. Ugyanarról a lányról van szó természetesen :)
  • IXEMGabeo
    poén, fórumtalálkozó:D

pinalé nem tudom mit takar sajnos, de sejtettem, hogy nem könyvtárba mennénk:D

majd egyszer...pesti vagyok, megtalálsz a Róbert Károly körúti gokartpályán, 11 kerben a Petzvál József u. ban mer itt dolgozom most, aztán esetleg Kispesten, ahol élek és császkálok...
  • gabe paul logan
    Na most lebuktatott Hölgyem! Ezt tervezem már hónapok óta, azóta mióta megismerkedtem azzal a lánnyal...és megláttam az Ön adatlapját, hogy így egy ördögi terv keretében bebizonyítom itt az sg.hu-n, hogy mekkora főnyeremény vagyok.

Átlát rajtam Hölgyem! Elismerem. (:
    Netán boszi?
  • Tarajos Sül
    "csuklógyakorlat lenne utána."

• Anaid
    Csak úgy:

"- Nem olyan egyszerű mint ahogy gondolod.
    - Hanem milyen?
    - Ez nem így működik!
    - A szerelem nem vita tárgya!
    - Szerintem minden lehet vita tárgya!
    - Nem a szerelem nem! Nem mert a szerelem az egy titokzatos játék, és ez benne a szép! Olyan mintha fejest ugornál egy medencébe, amiről nem tudod hogy sekély e vagy mély. Persze ha sekély akkor meg sérülsz még le is bénulhatsz nyaktól lefelé. Viszont hogy ha mély?! Érted? Fejest ugrasz a hitbe, bízol a másikban, feltétel nélkül átadod magad! Erről szol az élet. Ismered a vásári játokat? Ügye? Tudod egy-kettőt nehéz megnyerni, de olyan is van amit mindenki megnyer. Mert ez a különbség a szerelem és a szex között! A szex az a játék ahol mindenki kap egy kicsi ajándékot, senki nem megy haza üres kézzel! És a szerelem az amelyiket nagyon nehéz megnyerni! De ha sikerül és te viszed haza azt az élet nagyságú kitömött rinocéroszt az sokkal jobb érzés mint megnyerni azt a vacak kis műanyag kulcstartót! Ez a szerelem! "

"A szerelem nem kérdezhet sokat, mert abban a pillanatban elkezdünk gondolkodni, elkezdünk félni is."

"A madarak csinálják, a méhek csinálják, a lepkék csinálják. Csináljuk mi is? Ááááá... hagyjuk! Úgysem tudunk repülni!"

"Sokat gondolkoztam a kettőnk kapcsolatán, és arra jutottam, hogy ne legyen köztünk semmi... Se ruha, se levegő! "

Lehet, hogy én vagyok a bolond a dombtetőn, de éppen onnan a legjobb a kilátás.

• Pretorian
    Amikor rájössz hogy ugyanolyan vagy, akkor leszel különböző.
    Egyébként meg majd egyszer összeröffenhetnénk valamikor, megihatnánk 1-2 liter pinalevet, a könyv is egyszerű csuklógyakorlat lenne utána.
    Össze kéne foglalni a topikban felgyülemlett hatalmas mennyiségű tapasztalatot.
  • Anaid
    "Fiúk: 89%, Lányok: 11%
    Átlagos életkor: 27.9 év"

Csak most néztem:-)Basszus....
  • Anaid
    Nahát, mi az a kompromisszum? Eszik, isszák?
    :-)
    annyit azért sejtek, hogy párkapcsolatnál előfordul:-)
  • Anaid
    (ironizálás) a kérdőjel után mellékelem utólag.
    Ja, pszichológia. Remélem nem a segítségemmel akarod bizonyítani, hogy az álltalad kiszemelt lány tényleg szerencsés és milyen klassz vagy.
  • Anaid
    Írásban NET-en akár a nemről is lehet hazudni. Végül is mindenki azt hisz, amit akar.:-)
  • chhaya #19913
    Közös erővel akár könyvet is adhatnátok ki!
  • salsoul
    Vizsgáljuk tovább a kompromisszum mibenlétét és etimológiáját? :D
  • chhaya #19911
    Épp az jutott eszembe este, hogy hiányoznak a clioval folytatott eszmecseréitek... :D
  • salsoul
    Akkor arról lesz szó, hogy nem vagy nő :)
  • gabe paul logan
    Fasza, ismeri az illemet a Hölgy. ;)
  • davidka003
    Jó az a topic, nem is gondoltam volna, hogy ilyen jó tanácsok születnek.
    Akkor legközelebb majd randi közben próbálom meg lekapni. Kösz a segítséget. :)
    Ja még egy plusz információ, hogy mikor mentem a csaj házához, akkor apjának is bemutatott.
  • chhaya #19907
    Hú mi van itt.
  • gabe paul logan
    Nézzétek, hogy tetszik a Hölgynek! :P
    Azt írja, jézusom, szerencsés kiválasztott! :P
    Megismétli, amit írok, ez egy érdeklődési jel, figyeljetek oda az ilyenekre srácok, egyszerű pszichológia! ;)