Ritka rendes lányt találni
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
The Matrix has you...
Még facebook-on sincs fent, pedig direkt kilestem a tescos kitûzõjét :-), mondtam magamban(jajj Te, mi lesz Veled este xD 😄), nem sexre gondolok, csak még nem is sejti, hogy ott áll elötte az a rejtélyes srác. 😄
tehát még nem döntötte el és nem zárkózik el tõle, hogy megismerjen, ha komoly kapcsolatban lenne az más... de a jelek szerint számára nem komoly
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
Válaszolva a kérdésedre:
De érdekel, de minek küzdjek, ha van barátja?
Az már okés, ha valóban van barátja, de nem szerelembõl van vele, hanem mert csak pl. nem talál tõle jobbat, akkor igen harcolok én. 😊
Szóval akkor lenne igaz ez a "nem ígérek semmit" ha nem lenne barátja, mert nem látott, ha nem fogok majd neki tetszeni, akkor nem fogja igérni látatlanba, hogy összejövünk, és fordítva,.. és ezért szerintem nincs is barátja, csak azt mondta.
Nem értem. 😄
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
csak azért mert van aki csapja neki a szelet még te is képbe kerülhetsz... meg kell küzdeni érte
Úgy érzem, ha van valami nõügyem, hozzátok mindig fordulhatok, ill. ehhez a topikhoz. 😊
Szóval a helyi Tescoban láttam egy ott dolgozó fiatal csajszit, megtetszett(nyilvánvalóan 😄 ), üzentem neki egy ott dolgozóval, hogy "szívesen megismerkednék vele, ha nincs barátja, illetve az ismim kérdezze meg tõle, hogy mikor végez."
Megtörtént.
Csaj azt üzente, hogy van barátja, ezért nem ígér semmit.
Szerintem nincs is barátja, mert nekem furcsa az, hogy miért válaszolta azt, hogy nem ígér semmit, ha van barátja.
Ez számomra olyan, hogy majd kiderül, hogy lesz-e folytatása a dolognak, ezért nem ígér semmit.
Nah de ez szerintem hülyeség, mert nem is lehet folytatás, ha van barátja. 😊
Azt tudni kell, hogy a lány még nem látott engem, szóval szerintem azért mondta, hogy van barátja, amolyan hátráltatónak, hogy ez legyen bennem amolyan "határvonalnak", de azért kezdeményezhetek.
Szerintetek?
De majd kiderülnek a dolgok, mert megkaptam az idõpontot, azt üzenték nekem, hogy a csaj szerint ezért beszélhetünk, csak még el nem jön a tali ideje, addig foglalkoztat a kérdés. 😊
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
sõt... még meg is értem! 😊)
köszi, jól esett a HSZ-ed ! 😊
ASTERIX és TALPRAESETT TOM képregényeket vásárolnék és ELADNÉK!
The Matrix has you...
ha ez nem jön össze akkor nem ezt fogja monotonnak találni hanem a személyiséged. csak add önmagad, ennyi az egész.
Ezt viszont monotonnak, és szürkének fogja találni.
Erre valami megoldás?, ti hogyan csináljátok?
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Autonómiát Székelyföldnek! \"A szeretet nem szűnik meg soha\" Pál apostol
beszéd kérdés nem feltétlen köthetõ agyi szint kérdéséhez. Ha pl izgulok és nem jut eszembe semmi, az nem azért van, mert buta vagyok, hanem, mert túlzottan ideges és mondjuk izgatott vagyok már már dadogva beszélek néha. sajnos nekem is vannak ilyen pillanataim...ezt nehét agyilag szabályozni, de ettõl én még nem vagyok egy buta ember...118-as AQ és a 120-as EQ szintem pl nem erre utal csakhogy visszavágjak valamivel
ezek az elvárások... azt jólteszed ha kondizol, de annak semmi köze a csajozáshoz azt magadnak csinálod, ha szar a dumád és ciki vagy akkor lehetsz egy tökéletes fértifesttel megáldott valaki ránézésre jóleszel, de megszólalásig csak...
sokkal elõnyösebb, ha jó hangszínû kellemes símogató hangod van, mint kigyúrt tested...
ez olyan mint amikor meglátsz egy bombázó szexi csajt aztán megszólal és egy buta fogalmatlan hisztis picsa 😊 kinek kell ilyen pár?
The Matrix has you...
Én elsõ, vagy második randin már komplett családfát, és lakás alaprajzot (ezt a másodiknál)is mutogattam kézzel. 😊
Alap dolog az õszinteség, és nem árt egy kevés pozitív szemlélet, avagy óvatos optimizmus. 😊
Mielõtt megkérdeznétek: Még mindíg együtt vagyunk. 😊
Minden csajnak más jön be, de azért jó, ha van normális vállad, 2-4 hónap súlyzózás már látszik. Túlzásba se szabad esni azért, mert a túl izmos se jó.
The Matrix has you...
és így tovább végig fogdozod megcsókolod stb.... ^^
Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetők pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevező emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...
Autonómiát Székelyföldnek! \"A szeretet nem szűnik meg soha\" Pál apostol
Az ilyen apróságok nálatok, vagy nálad a randiknál hogyan alakultak ki, mint pl. , hogy:
- mikor és hogyan dölt el, hogy akkor mostmár megfogod a kezét
The Matrix has you...
Sétáltatok, és beültetek valahova meginni valamit?, vagy milyenek voltak nálad az elsõ randik?
The Matrix has you...
Egyébként ebben a topic-ban nincsenek lányok?, csak azért kérdezem, mert az õ véleményükre is kiváncsi lennék.
The Matrix has you...
azon kívül, hogy magamat adom?
Persze, ha most rossz hangulatom van aznap, akkor is jópofizni kell, mert az elsõ benyomás számít?
Sokszor jártam már úgy, hogy elsõ benyomás alapján tévesen ítéltem meg az embereket, de késõbb kellemesen csalódtam, mert az elsõ rossz megítélés után jó kapcsolat alakult ki. Fiatalon könnyebb tévesen és hamar ítélkezni, ehhez is tapasztalni kell eleget, de meglepetés mindig érni fog.
The Matrix has you...