Ritka rendes lányt találni

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

clio1616v
akkor prevenció 😄 a nõk elõre gondolkodnak ezt ne felejtsd el soha

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)

Még nem találkoztam a csajjal, csak ezután fogunk találkozni.
Levelezgetés során említette meg, hogy elsõ benyomás az fontos számára.

ASTERIX és TALPRAESETT TOM képregényeket vásárolnék és ELADNÉK!

clio1616v
az már csak kifogás miért nem kellesz neki 😄

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)

Miért mondják a csajok, hogy számukra az elsõ benyomás nagyon fontos?
😊

ASTERIX és TALPRAESETT TOM képregényeket vásárolnék és ELADNÉK!

és mi van, ha azt mondom, hogy fél éve nem panaszkodom egyiknek se? nem ez a mérvadó

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

clio1616v
éli õ is csak más szinten...

clio1616v
nem keseregni kell... én ezen csak röhögni tudok

ahelyett, hogy azon morfondírozol, hogy mennyire nehéz csajozni számodra... nézd magad kívülrõl mit lát belõled egy csaj és vajon miért nem vagy vonzó

azért csak lelki szemetesnek vagy jó nekik, a tapasztalataiddal is alátámasztott módon, mert te is erre vagy képes... panaszkodni, panaszkodni és panaszkodni ezt tudsz ebben vagy sikeres éppen ezért ezt kapod viszonzásul a csajoktól

mindenki azt kapja amit ad

Amíg itt siránkozol, addig a normálisabbja éli az életét. Mint pl Clio vagy én vagy akárki más, aki inkább csajozik és próbálkozik, mint filozófál, meg csak a múltban él.

Ne vedd rossz néven.

Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetők pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevező emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...

így van számtalan más program van, amivel el lehet ütni az idõt. Nem vagyok emberbarát, (2 méter távolság) de legalább sportolok és, ha tehetem kimegyek a szabad levegõre ennyi...

mindenki azt a tevékenységet szereti végezni, amiben jól érzi magát. Én döntöm el önhatalmúlag éppen mit, mikor, hogyan, milyen programot fogok magamnak találni...

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

olyan mértékû ellenszenvet váltott ki belõlem clio, hogy legszívesebben helyben megöltem volna, amiért kiforgatja a szavaim és még kárörvend, aminek még hangot is ad. Az ilyen emberektõl hányok...

chhaya
énénén és nem vagyok padödö

you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly

Te egy kicsit el vagy tévedve... szerinted melyik csajszi választja a disco-sörözõ-kocsma helyett a kirándulni, kiállításokra, múzeumokba járás dolgot? Biztos van ilyen, de nekem nem padödö típusú csaj kell. Mellesleg, mint mondtam, nem járok sörözõbe, utálom a piát és a füstszagot, és ezzel a barátaim is így vannak.
clio1616v
az sem utolsó szempont, hogy képes-e takarítani... házimunka stb...

ezért vicces ha egy srác mint ez a Gabó itt szenved azon, hogy nem képes beszélni egy nõvel 😄

mi mindent kell még átélnie... fogalma nincs ^^

89
Te is el tudsz menni vele hétvégenként kirándulni, kiállításokra, múzeumokba, közös barátokkal sörözõbe, nem lehetsz folyton fáradt.

Az utsó mondatod meg hülyeség, miért ne tudhatná magáról, hogy szép és élvezné? Élvezi, hogy tetszik NEKED és SZERET. Na aki ilyen lányt talál magának, az a boldog ember, pláne ha még fõzni is tud az asszony 😄

Autonómiát Székelyföldnek! \"A szeretet nem szűnik meg soha\" Pál apostol

Ez így elég hülyeség. Engem már nem is tudom hányszor hagytak ott egyik napról a másikra (most is pár hete) azzal az indokkal, hogy " nyugis vagyok", meg "otthonülõs vagyok". Leszarom a bulizást, nem fogok se diszkóba, de kocsmába se sörözõbe járni. Dolgozom, egyedül élek és ha hazaértek hulla fáradtan nem ezen jár az agyam. Viszont be kell látni, hogy csajoknak ez kell. Ha hülye "egyedülálló" barátnõi vannak(márpedig azok vannak nekik), akkor neked véged, bármit is csinálsz. A diszkóban-sörözõben-kocsmában ugye ott vannak a "jóképû" meg "izmos", komoly szülõi hátteres "pasikák", akinek a új kocsijával, a szolitól barna testével, és a kifinomodott puncimasszásával TE nem tudod felvenni a versenyt, akár mit csinálsz. Szóval ha kijavítod az összes általad felsorolt negatívumot, akkor sem lesz semmi esélyed.

Az meg egy másik dolog, amikor egy olyan csajjal ismerkedsz(vagy szeretnél), aki tudja magáról, hogy jól néz ki, és élvezi, hogy tetszik másoknak. Ha netán belé is szeretsz, akkor véged van, mint a botnak.
89
"Ismétlem 100x-ra nem csak én vagyok ebben a cipõben rengetegen próbálnak párt találni kevés sikerrel, aminek számos oka van."

Na lássuk a leggyakoribb okokat, hogy miért nincs valakinek hosszútávú kapcsolata:
-büdös láb
-büdös száj
-minden büdös
-túl dagadt
-túl sovány
-látványos színészkedés, képtelen az egyén az ellazulásra
-értelmi fogyatékosság
-esetleg testi fogyatékosság is lehet elrettentõ erejû
-idegesítõ viselkedés (pattogó fajta, szintemárhalott fajta, agresszív fajta, tutyimutyi fajta, kockafajta, hülyepicsa fajta, 9786324 nõt megdugtam nehogymá most álljakmeg fajta, mindenen sírós fajta)

De ha mindkét félben megvannak ezek a tulajdonságok, bármi kisülhet belõle 😄

U.I.: Ha nem vagy biztos benne, hogy büdös vagy, kérdezd meg legközelebbi barátodat, mert te nem biztos hogy fogod érezni.

89
"az ilyen tenyérbemászó pondrókat verném pofán, de mivel intelligens úriember vagyok..."
a második tagmondatod szöges ellentétben áll az elsõvel 😄

clio1616v
a jövõ az amit meg tehetsz még, a múlt az amit nem mertél megtenni 😊

neked a múltról szól az életed... azon keseregsz egy kedvtelen emberhez hogyan legyen kedve bárkinek is?

most Én is beleköthetnék a dumádba, de miért tegyem? mert egy öntelt fasz vagyok és úgy esik jól? néha gondolkozzunk már mielõtt pötyögünk, köszönöm.

The Matrix has you...

ha megfigyelted hetek óta nem volt itt semmilyen hsz. Nem tudom mi vagy te topikfelügyelõ, hogy ennyire zavar téged ennek a jelentéktelen topiknak éppen mi a témája. Mindig más, évek óta mivel a cím is egykori salsoul szerint baromság...

Vannak jó gondolatai clionak csak éppen nem olyan helyzetben, amiben nincs éppen igaza. Ráadásul boldogan nézed, ahogy folyamatosan röhög a nagy semmin, amit éppen õ forgatott ki.

Ismétlem 100x-ra nem csak én vagyok ebben a cipõben rengetegen próbálnak párt találni kevés sikerrel, aminek számos oka van. Ezért mondtam, hogy egyáltalán nem panaszkodni jöttem ide, nem tehetek róla, ha neked és másnak is ez jött le. Próbálok haladni a magam módján, de aztán érdekes módon itt pl csak a bírálatot kapom akármennyire írhatom a tényállásokat...

családok hullanak szétben ugyanezt éreztem át, nem foglalkoztam vele soha, most jön ki rajtam elég csúnyán h gyakorlatilag nincs családképem és ez az, amit képtelenek vagytok átérezni, mert nem ebben a helyzetben vagytok. Akármit írok clionak csak kifogás. Pedig az okokból (múltból) lesz a (jövõ) azaz a következmény.

És annak tudatában frusztráló az, hogy figyelembe se veszed, amit én írok (nem kell egyetérteni vele) és annyit bepötyögsz ide, hogy na akkor clio okos õ a király, õ vele értek egyet. Ez bosszantott fel, de nem lepõdöm meg, ha a kacifántos gondolkodásom senki nem érti. Egyedül kell megküzdenem az akadályokkal se baj...

azért, hogy anyámat a számra vetted ok nélkül azt nem felejtem el...Ráadásul azt se tudod ki vagyok és lekockázol, lepancserezel burkoltan és még az anyámat is a szádra veszed ez minõsít téged...

Jó oké, csak az ember más történeteket is ovlasgatna itt. Esetleg történetek helyett véleményeket, ki hogy látja, mivel ma Magyaroroszágon a kapcsolatok tartósságán van mit javítani. Családok hullanak szét. Jó igaz itt csajokról van szó, de mindennek van alapja. Könnyû ismerkedni, nehéz komolyan elõretervezni. Kicsit zavaros a mai világ, munkahelyi problémák, ami kihat az ember lelkiállapotára.

Én például pont emiatt vagyok ez a link srác, hogy csapódom egyik csajról a másikra. De boldog vagyok. Amúgy clio tényleg írt jókat, csak át kéne gondolni.

Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetők pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevező emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...

clio1616v
én nem szánakozok... nekem ez természetes, hogy vannak ilyen emberek mint te 😊

miattatok vannak a magabiztos emberek... titeket látva merítenek önmagukba bizalmat, szükség van rátok 😄

ha másnak nem is tudsz örülni legalább más örömének örülj

Te mi a faszt trollkodsz itt?

The Matrix has you...

jól el vagyok azt is jelentheti, hogy mindenen képes vagyok túltenni magam. A monotonitás totálisan az én dolgom. Magadat minõsíted, ha még röhögsz és ennyire szánakozol a gondolkodás módom miatt...

clio1616v
átlátom egy panaszkodó ember tehetetlenségét hidd el 😊

ez a jól vagyok hidd el annyira volt meggyõzõ mintha egy halálraítélt utolsó szó jogán mondta volna

egyébként pont te pofázol nekem amikor Veres fasz-al jössz a topikba? és hogy mersz te engem, milyen alapon veszed az anyámat a szádra? ki vagy te, hogy ilyen csúnyán ítélkezz felettem? na látod itt a gond szépen beálltál az ellentáborba és összefogtok ellenem úgyis az a legkönnyebb megoldás. Legalább chaya és Petterson tudomásul veszik a véleményem és nem kezdenek el ócsárolni...

tudod az a gáz, hogy nem akartam panaszkodni csak clioék a sok marhasággal kihozták belõlem, kiforgatták ismét a szavaim a történéseket, tapasztalatokat azokról meséltem az elején. Milyen érdekes, hogy én nekem sosem lehet igazam akármilyen oldalakat írhatok le. Nem is várom el, hogy egyetérts velem, tényleg próbálok tenni hiszen tapasztalok dolgokat, ami nem a kockaságra utal hülyegyerek...és hidd el jól elvagyok, de az miért baj, ha én legalább keresem az indokaim? más még ennyit se tesz meg...

Én kérek elnézést, ha nem szimpatikusak a hsz-eim, akkor higyj az önelégült, kárörvendõ cliokának, aki még a mondandóim se képes átlátni...

clio1616v
nana...

a cég, ahol dolgozom elég érdekes dolgokat tud mûvelni egy pohár csapvízzel 😉

Gondolom anyád vette el a szüzességed, hogy ne legyen már ekkora lúzer fia.

Igen, csak az ember bejön ide és mit lát? A te szánalmas vergõdésed hosszú évek alatt. Ahelyett, hogy valami érdekesebb töténetet olvasna. Mert benned annyi érdekesség van, mint egy pohár vízben.

Gondolom egy hsz-embõl levetted, hogy nincs véleményme. Aki mással egyet ért, annak nincs véleménye. Akkor a lenti cimborádnak sincs? Vagy neked nincs? Hülye kocka. Te tényleg az vagy.

megszólalt az önálló véleménnyel nem rendelkezõ egyén. Azt se tudod mirõl van szó és bejössz ide, hogy clionak van igaza😄 helyes, legközelebb szavazz a FIDESZ-re, ha egyáltalán nem ismered a kampányukat😄

Szerintem meg gondolkodj el azon, amit ma clio írt. Mivel egyáltalán nem írt ökörségeket.

clio1616v
az senkit nem érdekel, hogy a helyzete azóta mióta ide írogat változatlanul szar 😄

szép próbálkozás, csak úgy nehéz, ha nem tudod miben élt vagy él. Azokat a köröket meg már megfutottuk számtalanszor, neki több idõbe fog telni, ennyi, még semmirõl sem maradt le, de neki az nem jön be, ha állandóan az orra alá van dörgölve a dolog, ezt már észrevehetted volna.

The Matrix has you...

chhaya
Csak segíteni akartam, nem cseszegetni, de akkor abbahagytam. 😊

clio1616v
az aláírásom szerint: "...nem engedhetted volna meg, hogy elveszítsd a türelmedet+

clio1616v
igen elmondtad, hogy elégedetlen vagy... ha ez nem panaszkodás akkor tényleg nem panaszkodtál 😄

az ilyen tenyérbemászó pondrókat verném pofán, de mivel intelligens úriember vagyok és nem szeretem az erõszakot nem teszem. Röhögj, élvezd az életet. Megint nem úgy indultam, hogy panaszkodom, csak ti állandóan kiforgatjátok a szavaim elmondtam mi a helyzet a tényállást mondtam el a legeslegelején és annyit mondtam vannak teendõim és nem idegeskedem ennyi...csak az a gáz, hogy akkora faszságokat írsz, hogy nem tudok rád nem reagálni, de én vagyok a hülye nem kéne veled foglalkoznom szóval részemrõl storno...

clio1616v
örülj neki, hogy valakinek örömet okozol te nyomi 😄

hát te semminek nem tudsz örülni? hihetetlenül elégedetlen vagy...

mert egy kárörvendõ fasz vagy, aki örül a másik bajának. Tipikus mai Magyar vagy...

clio1616v
na itt a másik panaszkodó 😄

clio-nak meg többet ne válaszolj, nézd levegõnek...még annak sem, levegõre szükséged van, rá abszolúte nem.

The Matrix has you...

clio1616v
magadat adni nem próbálni kell 😄

egy cseppet se csodálkozz ha egy komplexusoktól mentes lány semmibe vesz

szarul, de még élek...

The Matrix has you...

clio1616v
én felelõsség nélkül szeretem a rosszkedvû embereket 😄 kinevetni, szeretek kárörvendeni, kifejezni az irántuk érzett õszinte örömöt azért mert én nem vagyok abban a helyzetben önhibámból mint õk

ennek a szerencsétlen Gabónak is igazából nincs semmilyen fizikai fájdalma hanem saját szerencsétlensége miatt nem tud csajozni... ennek én csak örülni tudok... mást nem tehetek érte 😄

én a kedves emberekre tudok igazán nagy tisztelettel felnézni és az õ társaságukat keresem... egy kedvetlen ember közömbös vagy kárörvenést tud kiváltani

köszönöm, amúgy rég láttalak mi újság?

akinek nincs "családi alapképzése", annak több idõbe telik a tanulás, errõl beszél, csak nem veszitek Ti sem észre az erdõtõl a fát, mert nem éltetek ilyenben...

The Matrix has you...

az se jó, ha pl túl jó kedvû vagyok, akkor vagy bolodnak hisznek vagy pedig, azért nem szólnak hozzám, mert irigykednek belül. Én vagy nagyon szomorú vagyok és magammal vagyok el, vagy, ha jó hangulatot varázsolok akkor nagyon sziporkázom, ami zavaró lehet. Képtelen vagyok eltalálni a kettõ közti egyensúlyt...

az az érdekes, hogy ez a megjátszós dolog sem igazi. Próbálom minél jobban õszintén adni magamat pókerarccal én inkább így fogalmaznék...

chhaya
Persze, az okokat a múltban kell keresni, de a jelenben tudsz korrigálni.😊
Ha egy hozzáállás nem célravezetõ, akkor meg kell próbálni egy másikat.
Ha úgy sikerül és megerõsítést kapsz, akkor egy idõ után nem lesz próbléma kicsit másképp látni a világot, és nem tûnik úgy, mintha maszkot viselnél és megjátszanád magad.😊
Nem megy minden elsõre és zökkenõmentesen, de próbálkozni érdemes, ha a jelenlegi helyzettel nem vagy elégedett.
Persze nem kötelezõ, de a sült galamb tényleg nem fog a szádba repülni.
Az emberek nem szokták szeretni a rossz kedvû, mogorva embereket, ez tény.😊