22709
nincs egy normális lány, aki nem csak külsőleg hanem belsőleg is kibírható
-
#20025 köztes érzéketlen állapotom tudtam tartani
Na és mi a fenének csinálsz ekkora sületlenséget? -
#20024 Sorolhatnám még mi hiányzik a mai emberek életéből!"
Na azért nem mindenkiéből....Nem kell átcsapni totál pesszimistába:-) -
#20023 fújhatod -
IXEMGabeo #20022 mióta ezt fújom, te jó ég... -
#20021 Egy remek komment:
"Ez az egész kapitalista rendszer el van cseszve és a magyar média még rátesz egy jó pár lapáttal a sok üres, kivűlről fényes, belülről rothadó szarral ami a csapból folyik megállás nélkül.
Értékítélet, önbecsülés, türelem, jóság, szeretet, ...
Sorolhatnám még mi hiányzik a mai emberek életéből!" -
#20020 Nem tudom ezeket a "lányokat" sajnálni...aki akar az rendes munkából is ugyanúgy megél...egyetemista vagyok, jó pár vidéki lány ismerősöm van és érdekes, hogy mindegyik tud rendes munkát vállalni és nem halnak éhen...Ja és a Corvinusos picsákat hanyagoljuk...kár, hogy végül nem vették le az egész intézményt a támogatott egyetemek listájáról, szánalom ami ott folyik...
Azt meg ne mondja nekem senki, hogy a bulizás olyan kurva nagyon fontos...egy hónapban egy baráti összejövetel már nem elég???
Akinek meg fontosabb a pénz, mint a becsülete az nem ember a szememben.
Azokat a "férfiakat" is szánom akiknek ilyesmire van szükségük... -
#20019 Jó cikk. Érdekes, nem unalmas. -
ntex #20018 Bakker ez a cikk nagyon durva... Pofám leszakad -
pett3rson #20017 alapvetően pont ott követed el a legnagyobb hibát, hogy ilyen "érzéketlen" vagy, elnyomod ami belülről jön. Egy Nő pont erre kíváncsi, hogy mit érzel iránta és azt hogy mutatod ki. Nagyon kevés olyan Nőt ismerek akinek hosszútávon is a máácsóó stílus jön be, inkább azok akik merik vállalni azt ami belülről hajtja őket..sokszor ez a szexben is megmutatkozik, ott aztán lehet vadulni, már ha a partner is benne van. Akkor már nem kell neki macsó, mert Te kielégíted lélekben és testben is. -
#20016 nagyon fasza blogbejegyzés, még a felénél se járok, de már "függők tőle" ;) -
#20015 A módszer neve: csajozás -
#20014 Zseniális ez a kép.. -
#20013 félreolvastalak, tehát végül is semmit -
pett3rson #20012 ezzel mit akartál mutatni? -
IXEMGabeo #20011 UI: az a durva, hogy már nem vagyok depis, mert képes vagyok kimozdulni itthonról. Régen az is probléma volt, persze h mindennap szar hangulat volt. Most rámtört pedig vagy január óta semmi se volt, köztes érzéketlen állapotom tudtam tartani, most az utóbbi időben a nők iránti vágyam nagyot nőtt, és ez idegel ki kissé, de majd kidolgozom az új módszert, hogy ne szenvedjek tőlük... -
#20010 Transzferencia
[URL=http://www.youtube.com/watch?v=2vVNb_qN0FE]"Beszélgetéskúra"[/URL]
Ártanak -
pett3rson #20009 ja, elfelejtettem, hogy nálad nem működik a seggberúgásos módszer. mindegy, már nem tudom törölni. -
pett3rson #20008 ezt a pesszimisták és a depressziósok szokták mondogatni :) -
IXEMGabeo #20007 na jó8 és remélem majd kitaláltok valami jó témát mások számára... -
IXEMGabeo #20006 fenéket, valami nem változik. Van, ami sosem változik...Apró dolgok igen, de olyan, amit tudsz irányítani az nem fog.
Ezt az abberált szöveget pedig természetesen egy feltételes viccnek szántam... -
#20005 ott majd a "vágyakat lehet csillapítani mindenféle bonyolult taktikázás és csalódások nélkül is" - főleg ha leesik a szappan ... -
pett3rson #20004 mindenki változik :) az Élet már csak ilyen, nem tud nyugton a seggén ülni, mint egyesek :) -
IXEMGabeo #20003 az is durva, hogy a világ legjószívűbb, legstabilabb elképzelésekkel rendelkező, öntudatos emberke voltam gyerekkoromban és én kötnék ki börtönben, amikor még intőt se kaptam életembe, annyira jó gyerek voltam:D:D -
pett3rson #20002 és mégis egy pszichológus mi a francot csinál néha azon kívül, hogy meghallgat?? felír egy antidepresszánst..na bumm -
pett3rson #20001 majd viszek bablitykót a börtönbe és odacsúsztatok egy cédulát ezzel a szöveggel: Én szóltam... -
#20000 nekem inkább már ez jut eszembe, vagy ez sem:
Ágnes Begin: Figyelj és hallgass meg... -
pett3rson #19999 de kurvajólnézki ahogy megfogja a seggét...ezt eljátszom csajszimmal :D -
IXEMGabeo #19998 ja, nagy kár, hogy ingyen nem vállalja senki, pedig a vágyakat lehetne csillapítani mindenféle bonyolult taktikázás és csalódások nélkül is... majd legfeljebb 30 évesen abberált módjára megerőszakolom sorba a nőket... -
#19997 Ezt szinte egy rendes pszichoterápia árban megoldhatod. E cikk szerint 30eFt-ból megáll. -
IXEMGabeo #19996 figyelj Pet, ilyen az, amikor szabad szellemben élsz igazi célok nélkül, bizonyos dolgokban érzéketlenül, reálisan látsz dolgokat és érzékeny vagy, minden külső ingerre:)
orvos, pszichológus dolgot nem tudom hova tenni. Nem lenne okom rá elmenni, hisz úgyis csak a fórumon tárulkoznék ki, egyébként is, az előbb írtam, hogy mindenki magára marad a gondjaival -
pett3rson #19995 a problémát Neked kell megoldanod, de azt hogy hogyan old meg még meg lehet kérdezni. ehhez viszont mi kevesek vagyunk...akármekkora arcom is van néha, ezt nem vállalom be. -
pett3rson #19994 az ugyanaz, burkoltan. mint írtam, nem mondom el senkinek, elmondom hát mindenkinek. meg azért a 19972 elég durva mondat, ha nem tévedek ezt már olvastam pár búcsúlevélben...vagyis ehhez hasonlót. -
IXEMGabeo #19993 ilyen hangulatom van így este:D
már segítséget se lenne érdemes kérni, hisz tudom nagyon jól, hogy mindenki magára van utalva a problémáival... -
IXEMGabeo #19992 néha bennem van, hogy igen jó lenne, ha megmozdulna valami, erre csak egyetlen megoldást látok. Nőknél. Rögtön lenyugodnék egy kiadós légyott után... -
#19991 én csak azt látom, hogy arról ír, hogy mit dobott neki a gép
nem látom, hogy kért volna bármiféle segítséget -
pett3rson #19990 egyfolytában azt teszi...pont Te nem látod? -
#19989 kért segítséget? -
pett3rson #19988 Nem tudnám egy vállrándítással lerendezni ezt a lelki dolgos részt, nem olyan egyszerű az, mint ahogy tűnik. Felületesen talán igen, de ha csak kapargatnánk a befagyott tó felszínét, akkor sosem tudnánk halat fogni belőle... -
#19987 Nem egetrengető? :) Minden azon múlik, te bolond. -
#19986 Az biztos is :DDD