Ritka rendes lányt találni

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

clio1616v
ja... egy élet nem elég rá

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)

chhaya
pl?

prrrr 😄

you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly

clio1616v
ez a jófiús verzió volt 😄

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)

az, hogy óvatos vagy és nem bízol meg senkiben az ne hiba, hanem egy okos lépés, csak nagyon nagyon hosszadalmas és türelmes a fejlõdés útja...

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

clio1616v
a rossz nem azt jelenti, hogy bunkó és macsó 😊

hanem, hogy olyan élményekben is részed van mellette, amilyenekben egy normális jófiú mellett soha 😊

prrr prrrrr ^^

chhaya
Értelmesebb korosztály, tény.. 😄

Az már nem ugyanaz, mintha eleve tetszel neki. Szerintem amilyen nehezen szeret beléd olyan könnyen ábrándul is ki belõled. hiszen eleve nem voltál az esete 😊

én meg úgy, hogy addig jár a korsó a kútra, míg be nem vezetik a vizet...

The Matrix has you...

chhaya
Kapjátok be hogy folyton általánosítotok!
Egy macsóbunkó rosszfiúért sem cserélném le azt, amim most van.
De még akkor se kéne, ha most nem lenne senkim.

nyan-nyan 😄

clio1616v
hogy csak a legfontosabbakat említsem ^^

clio1616v
pedig ha egy lánnyal vagy akkor váltpznod kell, ugyanis ki kell elégítened szexuálisan naponta többször és a maszturbálást is elfelejtheted...

Tarajos Sül
Úgy értem ha nem jössz be a lánynak mire fel vagyok kitartó?

Mert nem mindegy, hogy hogy nem jössz be neki.
Lehet nem tetszel neki, igaz.
De ha kérsz tõle egy kis idõt, és megismer, lehet, hogy ráfog jönni "Az elõzõ barátommal, Gézával 😄, ezért szakítottam." És ez a dolog, amiért szakítottak, mostcsak mondtam egy példát, Benned látja meg, mert megismert.
Szerintem eggyáltalán nem elképzelhetetlen a szituáció.
ettõl kapok frászt...egy idegen lány miatt nem fogok semmit feladni, amit addig életem során felépítettem magamban...nem is tudnám, mert a neveltetésem sem engedi meg...

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

clio1616v
nyan nyan @=^-^=

Tarajos Sül
"ugyan miért nem kellek senkinek"

Bár nem kérdezett senki, tudom, de ha engemet kérdeztek azért mégis, akkor szerintem azért, mert néha félénk vagyok lépni, nem ismernek meg, kevés barátom van(ismibõl rengeteg akad mondjuk)és néha beképzelem magamnak, hogy nem vagyok szép, nem fogok célt érni.
Ez volt régebben, azóta fejlõdök.
És tudom.
Erre azt mondanák páran, hogy azért tényleg idióta vagyok, nem 22 évesen kell fejlõdni.
Igaz.
Más másban hibázott, én ebben. Ne vegye senki magára, csak próbálom levezetni a gondolatmenetemet. 😊
lehet hogy én ilyen éretlen vagyok... elvégre a levelezõtársaim és a legjobb ismerõseim mind 30 felettiek 😊

clio1616v

Szerintem a kitartásnak meg van a maga helye és ideje, csak nem a csajozásban. Úgy értem ha nem jössz be a lánynak mire fel vagyok kitartó?

chhaya
Ezt úgy szokták befejezni, hogy "amíg meg nem dugják a korsóvivõ kislányt" 😛

chhaya
Viszont én nem akartam bárkivel összejönni, csak mert lehetõségem volt rá. 😛 Szval már 20 voltam akkor, és nekem is ilyesmi gondolatok járkáltam a fejemben, hogy ugyan miért nem kellek senkinek, csak néhány kangörcsös vagy extranyominger egyénnek.

Másik kérdésre a válasz: talán mert a lányok korábban érnek, és a picit idõsebb, tapasztaltabb korosztály már bepróbálkozik nálunk? Mittomén igazából.😊

Tarajos Sül
Ezek szerint én Hihhhhhetetlenül kitartó vagyok.
Engem is visszautasítanak, sõt személyesen is volt már olyan, amikor egy 3. fél miatt nem jöttek össze a dolgok. 😞
Én már vagy a 4. társkeresõn vagyok, sõt 5. 😄
Most a FB-on láttam egy helyi csajt, akivel szerepel néhány képen, az pont az általános iskola oszttársam és ismerõsöm.
Nem egyszerû a dolgom. Még véletlenül sem szeretnék(nagyot) kockáztatni, hogy a lány nem ír vissza. Ezért írok az ismerõsének, de nem azt, hogy üzenjen neki, mert én szeretném intézni a dolgokat 😊, csupán csak azt szeretném, hogy az ismim, és a lány valamiféle beszélgetésbe kezdjenek, mert tuti belekezdenek, és tuti rólam is lesz szó: "Képzelt Te. Ki írt rám a multkor? - Ja! Tudok Róla. Tényleg? És milyen fiú? - Hát aranyos, általános suliból ismerem, nem tudok róla elmondani rosszat, ha igen, az nem eget rengetõ", ... és így lesz egy olyan emberkém, akire alapozhat a kiszemelt leányzó, mert ugye rám nem fog, én idegen lennék neki.
attól függ mi az unalmas. nekem az, akinek nincs hobbija, semmilyen szabadidõs tevékenységet nem csinál (csak tévézik ill. netezik), és nincs saját véleménye semmirõl...

clio1616v
lassan jár a korsó a kútra^, amíg el nem törik ^^

clio1616v
ki akar élni egy unalmas emberrel?

😊 pedig neked nem volt rá okod, elvégre a lányokkal bármikor bárki összejönne (szinte kinézettõl független)

mit gondolsz miért van sokkal kevesebb szûz lány ebben a korosztályban, mint fiú? 😊 vagy a lányok általánosságban miért hamarabb veszítik el? mert ilyen szerencsések a szerelem terén?! 😉

Ez sajnos gyakori jelenség. Várd meg míg betölti a 30at és utána már veled akar összejönni, mert elege lesz a rosszfiúkból 😊 (bár akkor is a rosszfiúk lesz az esete, de inkább a kényelmet és a biztonságot választják egy bizonyos kor felett)

mellesleg én is jófiús vagyok. de én megbékéltem vele. nem is akarok rosszfiú lenni...

chhaya
Végigolvastam már.
Sok helyen emlékeztetsz arra, ahogy én gondolkodtam még néhány éve.
Megnyugtatásul csak közhelyeket tudnék írni, de azt nem akarok.. 😊

Dettó!

Csak sokan nem hiszik el hogy a "nem szép" (átlagos, de nekem tetszõ) lányok is visszautasítanak. sõt õk azok akik elõtte szórakozni szoktak velem (játszani, mint macska az egérrel). pedig az ember azt hinné, hogy a "top csajok" játszanak az emberrel, de nekik van jobb dolguk is mint ilyen piti játékokkal megbántani valakit.

Tarajos Sül
Egyébként mellesleg, egy srác mitõl "rosszfiús", és mitõl "jófiús"?

Vannak rá pár példáim, de kíváncsi vagyok a Ti véleményetekre is. 😊
Tarajos Sül
Magamat adom.
Nem fogok egy lányért sem megváltozni, úgy értem, kényelmetlenül érezném magam.
Egy régi barátom(lány)mal is beszéltünk róla, hogy tetszünk-e egymásnak, azt mondta nem, de én vagyok a legaranyosabb, akit csak ismer, és ha nem lenne olyan a külsõm, amilyen, már rég járnánk.
Ez volt akkor.
Másik barátom kiderítette, hogy a lánynak, (akirõl szó van fent) túl jó kisfiús vagyok, õ a rosszkisfiúkra bukik.
Mondom annak, aki kiderítette:
"Most kezdjek el lopni, csalni, hazudni, azért, hogy tetszek neki?"
-.-
ha ez téged ennyire szórakoztat olvasgasd a blogomat. számomra dráma, de neked lehet hogy egy szimpla viccrovat lesz 😉

chhaya
Nyafi nyafi nyafi... 😊

asszem valami elromlott bennem, nekem tetszik ez a nyámnyogás 😄

The Matrix has you...

clio1616v
máú ^^ nem lehet megunni

chhaya

Tarajos Sül
"mellesleg én nem a nagyon szép lányokra hajtok, ha erre célzol."

Ezzel én is így vagyok.
Leginkább azért, mert kicsit köcsög dolog, de nem kell félni, hogy hûtlenné "válik", az meg a másik, hogy nem olyan beképzeltek, mint a szebbek, bár az általánosításnak tûnik, pedig nem az, de ha balagondolok a szebbek azt gondolják, hogy megtehetik, mert most mi az, egy põasit elküldenek, és szerintem nagyon nem érdekelheti õket a dolog, mert ott van még 20 ezer jelentkezõ. Utálom azt a szót a csajozás terén, hogy "megtehetem". Az meg a másik unszimpatikus dolog, amikor nem a vállukon viszik a táskájukat, és nem is kézbe viszik, hanem a karjukon. Ez szerintem eléggé ribancos.
De nem is kell ráerõszakolnom magamra azokat a lányokat, akikre más azt mondaná, hogy ronda. Persze nekem is van egy alsó határ, de nekem ilyen az ízlésem. Ehhez alkalmazkodtam, és ha nekem megfelel mértne lehetnék egy ilyen "nem nagyon szép" lánnyal boldog?
és az egyéb visszautasítások?
mellesleg akinek volt már egy elfuserált párkapcsolata az legalább már elérte azt hogy a lány valamennyire szóba álljon vele. tehát elõrébb van mint én.

és mindenki megtalálja az igazit. ezért egész biztos hogy lesz barátnõm 😄
na persze... inkább hanyagoljuk a közhelyeket 😊

clio1616v

chhaya
Egy elfuserált párkapcsolat az már kudarc, de hogy nem válaszolnak társkeresõn... azért a mimózaságnak is vannak határai 😛

Tarajos Sül
Ezt nem pontosan így értem.
Nyilván ennek 2 fajtája van. Aki sajnálatra méltó, szerelmes a párjába, és a párja olyan gerinctelen, hogy ezt ki is használja, de van a másik fajta is, akik annyira hülyék, hogy szerelem nélkül is lefekszenek bárkivel, de azokkal nem is érdemes foglalkozni. 😄
ami nem öl meg az megerõsít 😊 folytassuk tovább a frázisokat? 😄

The Matrix has you...

ahogy a folyamatos sikerek erõsítik az önbizalmat, a folyamatos kudarcok úgy rombolják azt le...

Tarajos Sül
"azt hiszik hogy egy 25-26 éves srác azért maradt szûz mert valami gáz van vele"

Aki ezt mondja, az nem is érdekel.(ha különösebb ok nem áll a háttérben)
Nekem sem volt 5nél több párkapcsolatom, és még én is szûz vagyok, de nem érdekel.
Azért mert divat, hogy ilyen korban már senki nem az, csak azért nem fogok egy hivatátoshoz(kurvához 😄, csak azért maradjunk a kulturált beszélgetésnél 😊 ) elmenni, mert még az vagyok, ezt hajtogatják nekem is.
Nagyon nem érdekelnek ezek az emberek.
2 barátom van, de õk forever-ek.
Szokták is mondani, hogy néha nem létezem nélkülük. 😄
Lány,srác, járnak, és sokat köszönhetek nekik, több, mint 2 éve ismerem õket, bulikba mindig eggyüt megyünk, és õk is sokat köszönhetnek nekem.
Azon kívül nem-igen járok társaságba, de annál több a köszönõviszony, "mivan veled? stb stb" de nem sok olyan embert ismerek, akivel közös programot lehetne tervezni.
A plasztikai mûtét drága 😉

Gondolom 😊

nekem egyik csaj mondta, hogy olyan a nézésem amit nehéz állni, azóta figyelem, hogy ez másokra milyen hatással van, de nem nagyon hozták még szóba, legalábbis nekem nem mondták 😊 lehet egyszeri eset volt 😄

The Matrix has you...

plasztika vagy öngyilkosság? hmm, egyiket sem javasolnám 😊

egyébként tudja a faszom, de tényleg. Én is kérdezhetném ezt. voltak sikereim, de sosem jöttem rá, hogy mi volt a nyerõ a csajoknál, mert mindig más. és persze "istenített" meg stb, csak nem értettem mire😊 persze tetszett, meg minden, önbizalmat adott, úgyhogy jó volt 😊

The Matrix has you...

ELhiszem, mindenki a legjobbat akarja.

Én valahol a régi világban ragadtam, mert akárki akármit mond sokkal normálisabb lányok voltak akkoriban...pl a 60-as, 70-es,80-as, 90-es években. Ma más értékrendek uralkodnak, sok tényezõ közrejátszik a lányok viselkedésében a média, a szennylapok, az Internet a puccos plázák és az elkényesztetettség...

chhaya
Csak a lányoknak! A személyre szabott szembenézõs mosolytól olvadnak. 😄