Ritka rendes lányt találni
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
hanem, hogy olyan élményekben is részed van mellette, amilyenekben egy normális jófiú mellett soha 😊
prrr prrrrr ^^
The Matrix has you...
Egy macsóbunkó rosszfiúért sem cserélném le azt, amim most van.
De még akkor se kéne, ha most nem lenne senkim.
nyan-nyan 😄
you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly
Mert nem mindegy, hogy hogy nem jössz be neki.
Lehet nem tetszel neki, igaz.
De ha kérsz tõle egy kis idõt, és megismer, lehet, hogy ráfog jönni "Az elõzõ barátommal, Gézával 😄, ezért szakítottam." És ez a dolog, amiért szakítottak, mostcsak mondtam egy példát, Benned látja meg, mert megismert.
Szerintem eggyáltalán nem elképzelhetetlen a szituáció.
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Bár nem kérdezett senki, tudom, de ha engemet kérdeztek azért mégis, akkor szerintem azért, mert néha félénk vagyok lépni, nem ismernek meg, kevés barátom van(ismibõl rengeteg akad mondjuk)és néha beképzelem magamnak, hogy nem vagyok szép, nem fogok célt érni.
Ez volt régebben, azóta fejlõdök.
És tudom.
Erre azt mondanák páran, hogy azért tényleg idióta vagyok, nem 22 évesen kell fejlõdni.
Igaz.
Más másban hibázott, én ebben. Ne vegye senki magára, csak próbálom levezetni a gondolatmenetemet. 😊

Másik kérdésre a válasz: talán mert a lányok korábban érnek, és a picit idõsebb, tapasztaltabb korosztály már bepróbálkozik nálunk? Mittomén igazából.😊
Engem is visszautasítanak, sõt személyesen is volt már olyan, amikor egy 3. fél miatt nem jöttek össze a dolgok. 😞
Én már vagy a 4. társkeresõn vagyok, sõt 5. 😄
Most a FB-on láttam egy helyi csajt, akivel szerepel néhány képen, az pont az általános iskola oszttársam és ismerõsöm.
Nem egyszerû a dolgom. Még véletlenül sem szeretnék(nagyot) kockáztatni, hogy a lány nem ír vissza. Ezért írok az ismerõsének, de nem azt, hogy üzenjen neki, mert én szeretném intézni a dolgokat 😊, csupán csak azt szeretném, hogy az ismim, és a lány valamiféle beszélgetésbe kezdjenek, mert tuti belekezdenek, és tuti rólam is lesz szó: "Képzelt Te. Ki írt rám a multkor? - Ja! Tudok Róla. Tényleg? És milyen fiú? - Hát aranyos, általános suliból ismerem, nem tudok róla elmondani rosszat, ha igen, az nem eget rengetõ", ... és így lesz egy olyan emberkém, akire alapozhat a kiszemelt leányzó, mert ugye rám nem fog, én idegen lennék neki.
mit gondolsz miért van sokkal kevesebb szûz lány ebben a korosztályban, mint fiú? 😊 vagy a lányok általánosságban miért hamarabb veszítik el? mert ilyen szerencsések a szerelem terén?! 😉
mellesleg én is jófiús vagyok. de én megbékéltem vele. nem is akarok rosszfiú lenni...
Sok helyen emlékeztetsz arra, ahogy én gondolkodtam még néhány éve.
Megnyugtatásul csak közhelyeket tudnék írni, de azt nem akarok.. 😊
Csak sokan nem hiszik el hogy a "nem szép" (átlagos, de nekem tetszõ) lányok is visszautasítanak. sõt õk azok akik elõtte szórakozni szoktak velem (játszani, mint macska az egérrel). pedig az ember azt hinné, hogy a "top csajok" játszanak az emberrel, de nekik van jobb dolguk is mint ilyen piti játékokkal megbántani valakit.
Vannak rá pár példáim, de kíváncsi vagyok a Ti véleményetekre is. 😊
Nem fogok egy lányért sem megváltozni, úgy értem, kényelmetlenül érezném magam.
Egy régi barátom(lány)mal is beszéltünk róla, hogy tetszünk-e egymásnak, azt mondta nem, de én vagyok a legaranyosabb, akit csak ismer, és ha nem lenne olyan a külsõm, amilyen, már rég járnánk.
Ez volt akkor.
Másik barátom kiderítette, hogy a lánynak, (akirõl szó van fent) túl jó kisfiús vagyok, õ a rosszkisfiúkra bukik.
Mondom annak, aki kiderítette:
"Most kezdjek el lopni, csalni, hazudni, azért, hogy tetszek neki?"
-.-
The Matrix has you...
Ezzel én is így vagyok.
Leginkább azért, mert kicsit köcsög dolog, de nem kell félni, hogy hûtlenné "válik", az meg a másik, hogy nem olyan beképzeltek, mint a szebbek, bár az általánosításnak tûnik, pedig nem az, de ha balagondolok a szebbek azt gondolják, hogy megtehetik, mert most mi az, egy põasit elküldenek, és szerintem nagyon nem érdekelheti õket a dolog, mert ott van még 20 ezer jelentkezõ. Utálom azt a szót a csajozás terén, hogy "megtehetem". Az meg a másik unszimpatikus dolog, amikor nem a vállukon viszik a táskájukat, és nem is kézbe viszik, hanem a karjukon. Ez szerintem eléggé ribancos.
De nem is kell ráerõszakolnom magamra azokat a lányokat, akikre más azt mondaná, hogy ronda. Persze nekem is van egy alsó határ, de nekem ilyen az ízlésem. Ehhez alkalmazkodtam, és ha nekem megfelel mértne lehetnék egy ilyen "nem nagyon szép" lánnyal boldog?
mellesleg akinek volt már egy elfuserált párkapcsolata az legalább már elérte azt hogy a lány valamennyire szóba álljon vele. tehát elõrébb van mint én.
na persze... inkább hanyagoljuk a közhelyeket 😊
Nyilván ennek 2 fajtája van. Aki sajnálatra méltó, szerelmes a párjába, és a párja olyan gerinctelen, hogy ezt ki is használja, de van a másik fajta is, akik annyira hülyék, hogy szerelem nélkül is lefekszenek bárkivel, de azokkal nem is érdemes foglalkozni. 😄
The Matrix has you...
Aki ezt mondja, az nem is érdekel.(ha különösebb ok nem áll a háttérben)
Nekem sem volt 5nél több párkapcsolatom, és még én is szûz vagyok, de nem érdekel.
Azért mert divat, hogy ilyen korban már senki nem az, csak azért nem fogok egy hivatátoshoz(kurvához 😄, csak azért maradjunk a kulturált beszélgetésnél 😊 ) elmenni, mert még az vagyok, ezt hajtogatják nekem is.
Nagyon nem érdekelnek ezek az emberek.
2 barátom van, de õk forever-ek.
Szokták is mondani, hogy néha nem létezem nélkülük. 😄
Lány,srác, járnak, és sokat köszönhetek nekik, több, mint 2 éve ismerem õket, bulikba mindig eggyüt megyünk, és õk is sokat köszönhetnek nekem.
Azon kívül nem-igen járok társaságba, de annál több a köszönõviszony, "mivan veled? stb stb" de nem sok olyan embert ismerek, akivel közös programot lehetne tervezni.
The Matrix has you...
egyébként tudja a faszom, de tényleg. Én is kérdezhetném ezt. voltak sikereim, de sosem jöttem rá, hogy mi volt a nyerõ a csajoknál, mert mindig más. és persze "istenített" meg stb, csak nem értettem mire😊 persze tetszett, meg minden, önbizalmat adott, úgyhogy jó volt 😊
The Matrix has you...
Én valahol a régi világban ragadtam, mert akárki akármit mond sokkal normálisabb lányok voltak akkoriban...pl a 60-as, 70-es,80-as, 90-es években. Ma más értékrendek uralkodnak, sok tényezõ közrejátszik a lányok viselkedésében a média, a szennylapok, az Internet a puccos plázák és az elkényesztetettség...