Ritka rendes lányt találni

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

chhaya
Szebben van megfogalmazva, de a legtöbb ember nem értékeli az ilyen finom különbségtételeket.
A kiszemelt csajhoz úgyis csak az az infó fog eljutni, hogy bejössz neki és meg akarod ismerni. 😊
Neki kéne rögtön írnod vmi hétköznapi témával, amibõl nem jön le rögtön, hogy szeretnél tõle valamit.

you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly

clio1616v
én most nem leszek izgalmas akkor...

mert egy dolgot fogok szeretni a következõ 7 órában... aludni ^^

jét

prrr prrr chhaya

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)

CattiBrie
"Összehoznál a barátnõddel?"

Hehe, errõl az jut eszembe, hogy egyik barátnõm mindig azzal szívat, amikor meglátok egy helyes pasit, hogy 'Tetszik? Bemutassam neked?' 😄

[/spam]™

amúgy azt Én sem értem, hogy ha Te is ismered a csajt, régen oszt.társak vagy mik voltatok, akkor miért is nem írhatsz rá személyesen TE?

The Matrix has you...

clio1616v
erre a legjobb esetben az a válasz, hogy te kretén 😄

egy csajhoz odamész ilyen szöveggel, aki a bókodra ácsingózik 😄 gondold át...

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)

CattiBrie
mondjuk nekem nem..

nekem inkább azok a fiúk, akik a ritka, rendes és ritka rendes lányokat szeretik 😊)

[/spam]™

Tarajos Sül
A-a.

Ez egy kezdõlépés.
A beszélgetés az egyértelmû, hogy gördülékenyen megy, nyilván nem jó, ha 5 percig gondolkozom azon, hogy mit mondjak 😄.
Egy példa.
Például nem írnám azt, hogy "Szia. Összehoznál a barátnõddel?"
Mégpedig azért, mert nem tudom, hogy a hátam "mögött" milyen események zajlanának, és az úgy nem izgi, egyébként is a másik fél azt gondolná, hogy ennyire lusta vagyok, de azt írnám, hogy "Szia. Megismerkednék a barátnõddel. Mennyi esélyt látsz rá, hogy összejön?" Szerintem itt lényegesen IS kevesebb feladata van a kérdezett félnek. 😊
clio1616v
a ritka rendes lányok mindig izgalmasak 😊

clio1616v
nagyon meg van simizve a cic 😄

CattiBrie
hûû, valami izgalmas lehet a téma, hogy feltornásztátok a topikot a toplistára 😄

vagy a többi topik hanyatlik? 😄

[/spam]™

clio1616v
hát ezzel is egyet kell értenem... 😊

mondjuk aztmondja a csajnak, hogy

"Dugni akarok veled! öö ja bocs akarom mondani, tetszel kell kóla... de hülyeségeket beszélek Látom hasonló az ízlésünk, lenne kedved hozzá hogy megismerkedjünk?"

egyszerûen nincs lehetõség hibázni, és ez csak úgy megy ha be van gyakorolva persze hogy zéró tapasztalattal, nem fog menni... de nem úgy kell hozzáállni, ja és nem mellékesen senki nem szereti ha rajta gyakorlatoznak "csak"...

elfelejtettem, hogy neked meg nem válaszolok. mea culpa, mea culpa maxima.

The Matrix has you...

chhaya

Tarajos Sül
"logikát nem nélkülözõ"

Rólam van szó? 😄
clio1616v
téves és hiányos a tudásod 😊

chhaya
Ezt a tervezgetõs hozzáállást sosem értettem igazán. Ha nem megy egy beszélgetés gördülékenyen, hanem minden egyes szót tervezni kell, akkor minek erõlködni? Személyesen sem fogalmazhatod újra 6x a mondanivalód. Közhely, bocs, de add önmagad, ilyennek kell hogy megismerjen és megkedveljen.😊

Tarajos Sül
Már 3 helyet lefaragtatok. xD xD

A TOP 10-bõl 😊.

clio1616v
naponta többször szükségem van a kielégülésre és vannak emberek, akik hozzászólásaikkal is hozzájárulnak a finnyás igényeim kielégítéséhez - gondolok itt elsõsorban az igényesen megfogalmazott, logikát nem nélkülözõ, érdekes hozzászólásokra

mi? igen ti 😄

The Matrix has you...

tudom, hogy meg..hekkelted chaya regjét, ennyit már elárulhatnál 😊

The Matrix has you...

chhaya
Ennyire asszem egyikünk sem skizofrén.😄

vagy clio rég elégült ki...ez a másik gondolatom...

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

clio1616v
bóknak veszem, de azthiszem mondhatom ezt chhaya nevében is, ha nem akarok álszerény lenni 😉

Tarajos Sül
Mindenki ezt mondja, hogy majd eljön az ideje, és Te is, nem hargaszok rátok, Rád, de egy a kérdés.
Mikor?, Hol?, Ki tudom-e várni?

Egyébként igaz, volt már benne részem, és jól is kell kapcsolni, ez szerintem egy lényeges momentum, ugyanis ///ha nem/// kapcsolok, vagy nem esik le, hogy itt az alkalom, pl. sokat mosolyog rám a lány, és ez egy jel, hogy viccesnek tart, talán szimpinek is, ezt nem veszem észre, akkor lõttek az egésznek. 😞

Amúgy nyafogok igen, mert félek én is a kudarctól, és sajna lehet most hibázok de próbálok logikusan gondolkozni, valahogy így: "Képzelt Te. Ki írt rám a multkor? - Ja! Tudok Róla. Tényleg? És milyen fiú? - Hát aranyos, általános suliból ismerem, nem tudok róla elmondani rosszat, ha igen, az nem eget rengetõ" hogy egy ilyen beszélgetés kialakulhat az ismerõsõm, és a kiszemelt lány között.
Amiért nem cselekszem az az, hogy kell nekem egy kis gondolkodási idõ, hogy a lépés ne legyen matt, hanem egy jó lépés legyen, mert úgy érzem, hogy bár ha csak elsõ látásra is, de megint egy olyan lányt találtam, ami számomra nagyon ritka, és nem akarom elbaltázni, hogy elküldöm a neki szánt üzit Fb-on, és eszembe jut.."hát ezt nem kellett volna neki megírni."
gyanúsan alregek kezdtek lenni egymásnak...

The Matrix has you...

clio1616v
doromb doromb ^^

chhaya
óén egyetértek vele 😄

clio1616v
vállalom a felelõsséget, ha már egyszer leírod a gondolataimat

clio1616v
ugye jóvolt a n4levelû lóheres történetem?

nyivák ^^

chhaya
gyanúsan sokat helyeselsz nekem ma este 😄

vegicsek
wááá rinya banda 😊
kibaszott önbizalom kell, semmi más

Az egyéniség kultuszának századát az a veszély fenyegeti, hogy nem lesznek többé igazi egyéniségei.

chhaya
Nem bántásból, de tényleg túl sokat agyaltok.
Próbálkozni kell, néhány passzív vagy konkrét visszautasítás után meg nem nyafizni és feladni. 😊 Az emberek sokfélék, sok idõ mire mindenki megtalálja a hozzá való embert... pláne ha igényesebb az illetõ és megválogatja, kivel hajlandó kezdeni. Csak türelem. Közhely vagy sem, de tényleg akkor fogjátok megtalálni, amikor nem keresitek vagy nem is gondolnátok. Nem valószínû, hogy társkeresõn.

Tarajos Sül
Próbálom leegyszerûsíteni a dolgokat, és egy kizárásos alapot találni. 😊
naja, csak az elméletet majd próbáljuk ki gyakorlatban is, hogy mûködik-e egyáltalán...

The Matrix has you...

clio1616v
így van ki kíváncsi egy örökös önmagával és mással elégedetlen nyafogós hisztis emberre...

lehet erre alapozni bármit is? Nem! Naugye...

kezdjük azzal, hogy felesleges számolni, úgysem jön be. reagálni kell és kész.

The Matrix has you...

Tarajos Sül
Ne bánsd. 😊
Én melette állok. :-)

Sajna tudom milyen.
Írtam lentebb hogy megláttam Fb-on egy lányt, és hogy majd írok, neki, ill. az ismerõsének.
Szóval a lényeg, hogy a levelet azóta is írom, most pl azért nem, mert ide írok, olvasgatok, holnap is ráér, bár nem, de egy nap ide, vagy oda, az meg a másik, hogy egy lépést tenni nem olyan kõnnyü.
Nézd azt, hogy nyfogunk igen, de legalább megosztjuk a gondolatainkat, választ keresünk a kérdéseinkre, és nem az ágyban bõgünk, hogy nincs barátnõnk. 😊
chhaya
Az emberek nem logikusan kiszámítható lények, ezt vedd figyelembe és minden sokkal egyszerûbbé válik. 😊)

Tarajos Sül
Ezt szerintem nem olyan bonyolult kideríteni, mert ha a biztonság miatt szeret Téged, akkor lehet, hogy már nem lenne veled, ugyanis szerintem, nyugodtan cáfoljatok 😊, más fiú melett is megkaphatná.
Te lennél neki a lényeg.
chhaya
Ilyen hozzáállással és ennyi nyafogással? Nem mostanában. 😊

és honnan veszed hogy majd egyszer egy lány veszi a fáradtságot hogy jobban megismerjen engem? 😊

chhaya
Tapasztalat. 😄

clio1616v
nagyon igaz... mjáú

egyszer volt, hol nem volt... 😊)

clio1616v
ha soha nem csináltad nem tudhatod 😊

de az a lány csak biztonságérzet miatt "szeret" engem, nem önmagam miatt 😊

clio1616v
...

éppen errõl van szó, hogy elõre nem lehet tudni biztosan, a meglepetés..

Tarajos Sül
Az már nem ugyanaz, mintha eleve tetszel neki.

Tudom én azt, dehát azért mégis elérheted, hogy a lány más szemszögbõl nézze a dolgokat. 😊
És õ is jól járna, nem csak Te, mert Teszem azt, õ talált egy olyan fiút, aki mindig is szeretni fogja, és egy lány után sem fog utána nézni.
Most csak mondtam egy példát. 😊
attól még, h jófiú vagyok miért ne tudnám kielégíteni?😄 ez nem ennek a függvénye. Vannak olyanok, akik az ágyban totálisan a személyiségüket meghazudtolva hatalmas nagy lepedõgyûrõk. Engem könnyen fel lehetne izgatni, onnantól nem lenne megállás, ha valaki ezt megpróbálná nálam, vagy éppen viszonozná a tüzet...

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

chhaya
Ha egyszer már belédszeretett, utána mindegy, hogy nézel ki, szépnek fog látni. 😊