22709
nincs egy normális lány, aki nem csak külsőleg hanem belsőleg is kibírható
  • clio1616v
    úgy könnyű, ha valakit telefonhívás alapján tudnak távgyógyítani egy gerincműtéttel :D
  • chhaya #20104
    Igen mer a zuniverzum segít!
  • gabe paul logan
    Wow! Angyal? (:
    Hallottam valami leszbifelhős mennyországról,tényleg létezik ez a projekt nálatok vagy csak kamu reklámfogás? :P
  • clio1616v
    ne terelj, inkább oszd meg velünk, hogy elvárásaid szerint történnek-e a változások az életedben
  • salsoul
    te kis hamis, azt mondtad komolyra fordítod a szót ;)
  • clio1616v
    komolyra fordítva a szót, amit ott összehordtál sületlenséget, azt a saját magad megnyugtatására hoztad össze = becsaptad magad vagy pedig eladható és ebből neked jövedelmed származik?
  • salsoul
    Persze, nem gond ;)
  • clio1616v
    energizálást is tudsz? ^^
  • pett3rson
    húú, de sokáig tartott mire Én is rájöttem erre :) aztán meg arra, hogy ezen gondolatok megélése és értékelése talán a különbözőség kulcsa...de lehet nem...
  • pett3rson
    A Mester újra szólt ;) csak tudnám ki beszél belőled ilyenkor :D
  • pett3rson
    ne mond meg másoknak, hogy mit írhatnak be...ne olvasd el vagy ha sikerült akkor töröld a memóriádból...
  • pett3rson
    ez nagyon jó :D
  • pett3rson
    Nőknek sokkal könnyebb, szerintem azért, mert nyitottabbak vagytok és az érzelmeitekre hagyatkoztok..a 7-ik érzékre :) aztán lehet csak a testbeszéd olvasását fejlesztitek tudat alatt tökéletesre :) ki tudja miért, de tényleg működik..már én is észrevettem..kis boszorkányok vagytok jópáran :D
  • Anaid
    Hát én kifejezetten sajnálom, hogy pár ember már nem fórumozik itt. Igaz, hogy néha durva vitáink is voltak, de érdekes volt. Annyira ellentétes álláspontot képviseltünk (ki meggyőződésből, ki szerepből), hogy attól volt igazán érdekes a dolog. Ha pedig érdekes egy vita a benne levő infók is jobban megragadnak:) meg esetleg többen is odafigyelnek rá:) Ha meg még humoros is néhol, akkor főleg....mindegy.:)
  • gercse
    ez így van, én sem tudok leakadni a fórumról

bár én szinte mindig only read üzemmódban tevékenykedem, a kivétel persze erősíti a szabályt :D
  • Pretorian
    Én több mint 10 éve járok ide, de évről-évre egyre "hígabb" az itteni fórumozó közösség. Ha az összképet nézem, talán pont a mérete miatt az Index mellett talán ez a legfosabb, legszemélytelenebb az összes nagyobb magyar fórum közül.
    Valahogy mégis mindig visszatalálok ide. Ebben a topikban pl. egész fasza társaság szokott összejönni.
  • Anaid
    Tapasztalatszerzés azon a területen, milyen különböző emberek vannak és hogy lehet mindenkivel , vagy zömükkel értelmesen beszélgetni, szót érteni.
    (ok, vannak kivételek ez is az összképhez tartozik)
    Pl.: egy adott stílus egy emberből totál másmilyen reakciókat vált ki, mint egy másik emberből. Érdekes...
  • chhaya #20088
    Ó pedig működik, ha ugyanazon a hullámhosszon vagyunk. :)
  • IXEMGabeo
    jó ez már vagy 2010 óta igen igen unalmas. Konkrétan nemcsak viták folynak, hanem a folytonos kioktatás, ami valóban unalmas. ...egyébként a többi részével egyetértek. Felmérés, elemzés, megismerés, tapasztalás (attól függ mit)
  • Anaid
    Tetszik az első mondat. Bár válaszkeresés tudományos területen volt először a célom, mikor bejelentkeztem ide, Nnkem kifejezetten az tetszett meg itt, hogy milyen érdekes és különböző dolgokban értékes emberek vannak itt. Sorolhatnám, kiben milyen pozitívumokat, érdekességeket találtam, de nem hiszem, hogy az én tisztem a "fényezés".:-) Kicsit furcsa, hogy néha pont azok az egyéni vonások okoznak komplexusokat, amik a legérdekesebbé, értékesebbé tettek pl. az én szememben egy-egy embert...:-(
  • Anaid
    Meg lettem volna lepődve, ha nem én lettem volna a kiváltóok:-).
    Kedves Gábor, te még nem ismersz. Itt nemegyszer sikerült már felkavarnom az állóvizet (finoman fogalmazva). Úgy tűnik, nekem ezt a szerepkört dobta az élet.:-)

Nincs rá szükség? Mi van, ha van? Szerintem igzán érdekes dolgokról emberekkel beszélgetni, különböző véleményeket elolvasni. A világ, az emberek megismerésének, tapasztalat és tudás szerzésének egy módja. Főleg akkor izgalmas, ha nem értenek egyet és határozott véleményük, egyéniségük van. A vita nagyon jó módja az ismeretek bővítésének, márha sikerül kultúrált hangnemben lefolytassuk.

Szerinted van különbség az egyéniség, a jellem és a személyiség között?
  • IXEMGabeo
    pedig nekem megvan a saját magam jelleme az már nem változik, ilyen vagyok, vannak unalmas napjaim, akkor tévedek ide néha, nincs is rá szükségem, hogy változzak, mert lelkileg, amit nem érzek azt nem tudom magamra erőszakolni. Amit idáig megtettem ezek után is azt fogom fél évig szinte nem is volt szükség rá, hogy ideírjak, Anaid szeretett volna beszélgetni, utána lendültünk bele picit. jól elvagyok én, sportolok, a sulit gyűröm, eddig is megvoltam a nők nélkül ezután is megleszek, panasz nincs, nem lesz, legalább is indokolt esetben, ha nem az én saram attól még leírhatom, amit gondolok az adott dolgokról...ja és autópálya nincs, maximum olyan szembeszél, akik azt hiszik jót fogok én is nevetni a villás képen...:);)

jó8szakát.
  • salsoul
    így van, ha mindenki szembe jön az autópályán a többieknek kell irányt váltani ...
  • IXEMGabeo
    kíméljetek meg légyszíves az Isten és az efféle biblia halandzsától...
  • IXEMGabeo
    Nem nekem kell itt változni, hanem a politikának méghozzá jó irányba:D ...
  • salsoul
    néma gyereknek az anyja sem érti a szavát

hogyan lehet az emberektől gondolatolvasást elvárni?
  • trebron
    én azt szoktam mondani, hogy ha valamit kérni kell az régen rossz, ha valaki magától nem adja, akkor kérés miatt ne adja...
  • gercse
  • 89
    Megint mások Istennek, karmának és még ki tudja minek nevezik az egészet :)
    Egy a lényeg: "Szeresd felebarátaidat" és "segíts magadon, akkor Isten is megsegít". Igyekezz Gabeo megváltozni és meglátod a változás nem marad el.
  • chhaya #20076
    Erre csak a válasz gombot felejtem el. :( #20074-re ment nyilván.
  • chhaya #20075
    Fészbukfüggőség, de most jöttem rá, hogy itt is lehet lájkolni :D

Szerintem ez teljesen így van, bár én univerzumnak szoktam hívni, de egykutya. Aza lényeg, hogy te megmagyarázod magadnak, hogy a szar helyzeted igenis jó neked és te akarod és nem vagy hajlandó változtatni, akkor bizony nem fog javulni vagy változni semmi. A zuniverzum csak annak segít, aki megérdemli, vagyis aki saját magán is képes segíteni. És ha ez megvan, akkor kompenzálni fog minden szarért, hogy az egyensúly fennmaradjon. Valahol elvesz, máshol visszaad. De csak úgy lesz happy end, ha te is teszel érte. :)
  • salsoul
    Az ezzel kapcsolatos misztikus, spirituális tanítás a következőképpen szól:

Mikor valakinek adsz önzetlenül, pusztán az adás öröméért, főleg ha ezt spontán teszed, akkor tulajdonképpen te a nagy Kozmosznak adsz. És a nagy Kozmosz ezt meg is fogja hálálni neked, méghozzá kamatostul. A Kozmosz útjait pedig kifürkészni nem lehet. Lehet, hogy ma, lehet, hogy több év múlva fogja viszonozni, lehet, hogy azzal, hogy rátalálsz az igazi nődre, lehet egy csodás lehetőséggel, lehet egy remek idézettel, lehet azzal, hogy rápillantasz egy inspiráló plakátra, lehet azzal, hogy az utcán elcsípsz egy két különös szófordulatot stb. A lényeg az, hogy a Kozmosz viszonzását csak akkor tudod fogadni, hogyha nyitott vagy, maximálisan nyitott vagy, mindenre nyitott vagy és nem mondod meg a korlátolt rögeszméid és vágyaid szerint, hogy miben és hogyan viszonozzon a nagy Kozmosz. A Kozmosz mindent jobban tud mint te, és ha csak nem gáncsolod el saját okoskodásoddal a viszonzás a számodra legkedvezőbb, és legjobb módon nem marad el.

Kérdezheted, hogy ha a Kozmosz mindent jobban tud, akkor miért tudom én elgáncsolni, és miért nem jár túl a gáncsolásomon?
    Azért tudod elgáncsolni, és azért nem jár túl az elgáncsolásodon, mert tiszteletben tartja az akaratodat, és vágyadat még akkor is, ha az ostobaság az ostobaságok közt, és ezzel a saját életedet teszed tönkre. Szóval mert a szabad akaratodat és választásodat tiszteletben tartja.

Namost ez az egész, bizniszelés és számítás és könyvelés alapon nem működik.
    A Kozmosz nem hülye, átlát szándékaidon, és látja, hogy ha nem önfeledten spontán adsz szóval ha bizniszelsz.

Namost ez biztosan sokaknak mese habbal. Ki kell tapasztalni :)
  • salsoul
    Ha adsz, vagy nyújtasz valamit akkor azt tedd az adás és nyújtás öröméért.
    Aztán felejtsd is el, hogy bárkinek bármi nyújtottál vagy adtál, és hogy ettől az adástól bárkinek bármiféleképpen kellene viselkedni feléd.
  • IXEMGabeo
    nem érzik meg, semmi olyan ráutaló jelet nem adtam, mindig szívesen segítettem bárkinek, Ezt a viszonzás dolgot maximum a tudat alattim kívánhatta (ami sztem természetes dolog, mert az az optimális, ha segítünk a másikon akkor az viszonozza valamivel) csak az a probléma, hogy ezzel tulajdonképpen nem érek semmit...Ne olyan erőszakosan ragaszkodó követelődzőnek képzelj el, sosem voltam olyan, csak igazából rádöbbentem, hogy mamár az önzetlen segítséggel nem megy semmire az ember pláne nem idegenek felé...Itt most nem olyan dolgokra gondolok konkrétan, hogy az idős néninek segítek leszállni, leemelem a bevásárló kis kocsikáját, mert számtalanszor szívesen tettem viszonzás nélkül ilyen esetekben. Én nem ilyenekre gondoltam...hanem amikor lelki támaszt adtam sok embernek akkor mennyire leszartak. Ezzel szembesülni kell, ha egy kicsit törődnek az emberrel az jó érzés, maximum a tudat alattim ennyit várhatott volna el...
  • salsoul
    "pozitívan álltam hozzá mindenkihez, nem sűrűn viszonozták, vagy csak kevésszer"

igen, mert ez CSAK úgy működik ha NEM VÁRSZ ÉRTE SEMMI VISZONZÁST
    a "tartozik|követel" hozzáállást, szóval a könyvelést megérzik az emberek, és menekülni kezdenek előle
  • bcrics
    Igen, különleges Fiu vagy petee-
    Pet
  • IXEMGabeo
    elég sok hülye ember szaladgál köztünk, de általánosítani nem szeretnék, bár lehet eddig úgy tűnt azt teszem. Én csak azt látom, hogy az embert nagyon szeretik hülyének nézni, én pedig a való életben nem így állok az emberekhez (lehetséges már ez is baj?) pozitívan álltam hozzá mindenkihez, nem sűrűn viszonozták, vagy csak kevésszer...elszoktam járni, ezek csak példák voltak miben vagyok más, de olyat nem írtam sehol sem, hogy ezért mindenki hülye, ostoba állat lenne, mert eljár kocsmázni, vagy iszik mondjuk. Mamár úgy vagyok vele, ő dolga, te dolgod, de ne vonj bele, ha én nem akarom...Most egyesével külön külön leírhatná mindenki ki mit szeret, vagy nem szeret csinálni. Én csak annyit mondtam, hogy igen különcnek, extravagánsnak tartom magam, jó pár dologban. És tényleg a kocsmázás és a meggondolatlan gyerekes, cselekedetek nem vonnék párhuzamot...
  • 89
    Lehet pont ez a Te problémád, hogy azt hiszed mindenki hülye és csak Te vagy helikopter. Hidd el, nyugodtan eljárhatsz a barátokkal/barátnőkkel csocsózni, billiárdozni, egyet kocsmázni (ihatsz kólát is), ettől még nem leszel "átlagos", megmarad az egyéniséged...vagyis de, átlagos leszel, de legalább lesz életed.
    Mert ahogy én nézem Te tényleg segítséget kérsz, mert nem tetszik a jelenlegi helyzeted.
  • gercse
    Egyébként meg mindenki egyedi...nem tudom hol a kérdés
    Persze nem az élet minden területén, de mindenkiben ott van valami, amitől különbözik a másiktól.
  • salsoul
    Ez bitang jóóó :DDD