22709
nincs egy normális lány, aki nem csak külsőleg hanem belsőleg is kibírható
-
IXEMGabeo #20145 ez nagyon ütött -
#20144 "Türelmetlen fiú : naa mikor már?
Lány: jó.. gyere át ma este,senki sem lesz otthon..
Fiú:rendben
(a fiú kiöltözött,felkészült,mindent jó előre eltervezett,majd ment a lányhoz..)
csenget..vár..csenget..vár,majd megunja és hazamegy..felhívja a lányt:
-Mégis hol vagy az előbb voltam nálatok és nem volt otthon senki..
-Háát én megmondtam,hogy nem lesz otthon senki." :D -
#20143 ismerős... -
#20142 Nem jutottunk semmire. Nem akar tőlem semmit.
És ahogy látom, nagyon olyan csaj, hogy élvezi, hogy körülrajongják de neki nem kell pasi most. -
#20141 Hogy állsz a csajjal, jutottatok valamire? -
IXEMGabeo #20140 ;) egyedül sosem uszodázom az úgy valahogy nem adja:) -
#20139 [spoiler]létezik fedett uszoda is -
IXEMGabeo #20138 nem vagyok vízközelben, a tömeges strandra nem megyek főleg nem a csepelire mert az lenne a legközelebbi, Palatinus is dugig lenne meg drága is, Velencére hétköznap meló közben nincs idő:S
kondi viszont jó, majd utána lezuhanyzom jó hidegen haha:P
ajánlom nekeD is hűsítőként -
#20137 Akkor menj úszni, az klassz ilyenkor. :) -
IXEMGabeo #20136 hát vagy ragacsos leszel kissé:D
kondizni sem egyszerű 40 fokban. Több, mint 30%-al kevesebb így a teljesítőképességem:S -
#20135 40 fok a napon. :(
Ilyen időben nem lehet rendesen összebújni. :[ -
IXEMGabeo #20134 van köztes állapot is. Meleg van, de a hüvős a legjobb, utálom a meleget;)
-
IXEMGabeo #20133 kemény a gumi:D:D -
#20132 Jól van, ifjú tethán :D -
#20131 Két barátnőm van, nem féltékenyek egymásra, mindig ráérnek és szeretik hármasban csinálni. Jobb és bal kéz. Forever alone. :D -
clio1616v #20130 kislánykád még lehet ^^
miáú -
#20129 "a nők nem kerülnek az én életterembe, viszont jól megvok nélkülük továbbra is..."
melegszik az idő mi??? -
#20128 Jáá tényleg. Akkor nekem nem is lesz olyanom. :D
Na jóccak.
-
#20127 Toljad csak az ipart, kell a sport, én kerékpárral küzdök, de olykor sikertelenül :D
nem a legjobb ismerkedési forma frontálisan ütközni a szemből jövő másik biciklissel, de legalább nevettünk mindketten az egészen :D -
clio1616v #20126 tipp én se tudom:ritka rendes lány -
#20125 What is rrl? -
IXEMGabeo #20124 mi a helyzet pupákok?:D hogy bírjátok a meleget? Esetleg akadt 1-2 RRL a horogra valakinél?:D nálam természetesen nem, a nők nem kerülnek az én életterembe, viszont jól megvok nélkülük továbbra is...ha lesz állandó munka jövőre akkor aztán banzáj és igazi felszabadultság lesz, na erre varrjatok gombot:D
ma 2 és fél órát kondiztam, jól érzem magam meg minden. -
#20123 Ez igaz, és tudom is hogy melyik tudomány foglalkozik ezzel, de azért nem akarok mélyebben belemenni, mert már egyszer megtörtént vagy 2-3 évvel ezelőtt, illetve sokan olvassák ezt a topikot olyanok, akiknek tele van a feje szarral a témával kapcsolatosan. -
pett3rson #20122 Nem gond, miért lenne az?
Csupán annyit tennék hozzá, hogyha ezt megfelelő szinten tudnád űzni, akkor a ma megszokott szikés megoldásokat is elkerülhetnéd, de még a közelébe sem kerülnél... -
#20121 Nem gond, ha én spec úgy gondolom, hogy ezek a dolgok "kiegészítők" lehetnek nem orvoslást, műtétet...stb. helyettesítő csodaszerek? :) -
pett3rson #20120 Van olyan orvos már aki mindkettőt használja és teljesen működőképes a dolog, mindössze nyitottnak kell lennie az ilyen "alternatív" gyógymódokra. Egyszer eljön majd az idő mikor senkinek sem kell dokihoz járnia, elég ha otthon marad és gyógyítja Önmagát...hogy ez a mi Életünkben lesz-e vagy majd sokkal később? Ezt nem tudom megmondani, de nem is tisztem...majd egyszer felébred az emberiség spirituális oldala is.
Tényleg nem párkapcsolathoz tartozik, de közvetve fűzhetjük hozzá. Aki nyitott ezekre a dolgokra általában könnyebben oldja meg magánéleti problémáit is. Szerintem legalábbis. -
rinoel #20119 o -
#20118 Viszont van egy dolog, amit nem értek: hogy jön az energetikai gyógyítás a társkereséshez? Sztem sehogy, az energetikia módszerek nem társkereső szolgáltok:):) -
#20117 Mi lenne, ha az ilyen "tényleg jót tesz" dolgokat, ha működnek bár nem mérték meg hogyan és a tudományos gyógymódokat a gyógyulás és jó közérzet érdekében ötvöznék, nem "egymásra fújnának"? Középút.
Álmodozó vagyok? Lehet, de nem én vagyok talán az egyetlen....:) -
#20116 Igen hallottam már róla. :) És pont ez a baj ezekkel a műsorokkal, hogy elveszik a hitelét az amúgy működő módszereknek, mert az átlagember nem néz utána mélyebben a dolgoknak, hogy mi hogy s mint működik, csak besorolja a lehúzós hókuszpókusz kategóriába. De még így van rájuk igény, szal... -
pett3rson #20115 Az a probléma az ilyen lehúzós műsorokkal, hogy az emberi hiszékenységre építenek, aki persze minden maszlagot elhisznek, aztán meg csodálkoznak ha mégsem történik semmi..mert Ő nem hitt benne...
A kínai - vagy bármely más nemzet féle - szar utánzat és a minőségi, valódi termékekkel hoznám párhuzamba ami ebben a témában folyik, mert van olyan ami ingyen van és működik is..mármint energizálással való gyógyítás. hülye szó, lehet nem is ez illik rá, mindenesetre nem gyógyszeres és orvosi műszerekre alapuló gyógyításról van szó, de ha nevesítjük, akkor Pránanadi az amiről beszélek. -
clio1616v #20114 így van :) -
#20113 Pedig kéne őket, szórakoztatóak, ráadásul a nevetés gyógyít. :D -
IXEMGabeo #20112 miau -
#20111 namost én nem az ilyen műsorokat kívántam védeni -
#20110 Nem véletlenül alkalmazzák az állatokat terápia keretén belül is :) -
#20109 Egy ilyen műsorban 'pénzenergiát' küldött a tévésnéni a telefonálónak, aki később úgy nyilatkozott, hogy ez nem kamu, tényleg működik, mert pár napra rá nyert 5 ezer forintot. Igaz az emelt díjas telefonhívásaira, amivel elérte ezt a műsort, kiszámláztak neki 36 ezret, de ez ugye részletkérdés. És így mindenki boldog. :D -
#20108 Ha reklámozni akartam volna magam nem tiltkoztam volna, sőt bosziként keresnék egy rakás lóvét:):) De mit csináljak, ha nem vagyok az?
Menyország meg vagy van, vagy nincs. Az igazság nálam is makacsabb: attól független, hogy mit hiszek, mit hiszel, bárki mit hisz igazság marad mindig. -
IXEMGabeo #20107 és ez sem hülyeség, hogy az állatok milyen jó hatással vannak a betegre...
főleg a kutyák. Ebben mondjuk van valami... -
#20106 Tudod clio sokszor nem az a lényeg, hogy gerinctávgyógyítás miként működik, ha működik egyáltalán, hanem a betegben, a páciensben az egész történet hatására létrejövő lélektani felállás mely sok esetben hozhat szinte azonnali csodás gyógyulást, vagy legalább kedvezően hat a gyógyulás folyamatára.
A rendes gyógyszereink nagy része is úgy működik, mint a fikázott gerinctávgyógyítás.