Ritka rendes lányt találni

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

clio1616v
hanyagold a káromkodást, nem a gumiban vagy

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)

büdös hímsoviniszta világot élünk, ha tomcsa szerint buzi az, akinek van lány barátja, merthogy a nõk csak meghódításra, baszásra és gyerek szülésre valók (bocsánat a stílusért, de meguntam a finomkodást egy ilyen hülyeség láttán)...ennyi erõvel a saját apámat is lebuzizta, akinek tömérdek lány barátja volt akivel együtt bulizott amellett h megvolt neki a gyerekkori szerelme...

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Pretorian
Velem történt már ilyen korábban (le is írtam), hogy a lány akivel dolgoztam, az én vállamon sírta ki magát, és barátok lettünk, de valahogy mégsem én lettem a buzi aki csak erre jó, mert sokszor éreztem hogy vibrál köztünk valami, és össze is kavartunk. Az ilyeneket (akik lelki szemetesládának néznek) én igyekszem minél hamarabb elhajtani, nem barátkozni velük.

Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?

Hoppá, ez Gabeoonak szólt.

Sorry Chhaya !

Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetők pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevező emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...

egy faszkalap erre nincs jobb szó...nem is tárgyalok ilyenekkel😊

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

clio1616v
gabeó is gyönyörû nõ 😄

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)

chhaya
Szerintem Gabeonak szólt. 😄

you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly

ja, persze olyan aki a férfiakat szereti és van is neki házi ölebe, ha jól emlékszem..mármint pasija 😄

The Matrix has you...

Te nagyon új vagy erre, ugye? Chhaya egy gyönyörû Nõ 😊

The Matrix has you...

Már megint Te? Pontosabban még mindig Te? Az szép dolgo ohgy magaddal is foglalkozol (és a sport nagyon jó a testnek és a léleknek is, én magam is sportolok, le nem mondanék róla), de kellene csajoznod ám.

Tudod kik a nõk legjobb barátai? A buzik és a dagik. Egyikhez sem vonzódnak testileg, de lelki szemetesnek kíválóak. Legyen már benned egy kis tesztoszteron. Sétálj az utcán és randomra szólítsd le a csajokat. Hogy mit mondasz az nem számít. Ismétlem, nem számít. Ne a hülye csajozós könyvekbõl indulj ki, hanem a lakásból.

Mikor akarod lekezdeni a tapasztalatszerzést? 30-on túl ,amkor már kamatoztatni kellene?

Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetők pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevező emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...

chhaya
Emlékeznek mindenre, nem ilyen feledékenyek... de ha valaki másképp kezd viselkedni, mint amit az elsõ benyomás mutat, akkor bizony kikerül abból a skatulyából. Az viszont teljesen igaz, hogy a legtöbben érzelmi alapon mûködnek. 😊

rendben apu, csókollak <#wave><#eplus2>

clio1616v
a lényeg ne nyafogj, hanem tegyél valamit

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

nincs mit csinálni alatt egy nõ meghúzását értem, meg egy kis odabújást, vakargatást😄 max ennyi, amúgy más nem hiányzik e téren...

nem érzem magam frusztráltnak...inkább beletörõdtem a helyzetembe. Mondjuk már elég régóta, de néha egy egy magányos estén szar, amikor nincs mit csinálni😄😄 amúgy, mint mindig (most az összes ellenfanom mindjárt jön megmondani a tutit mennyire szar vagyok így meg úgy clio, tomcsa, salsoul és társai), de kihangsúlyozom, hogy amióta kondizni járok nagyon jól elvagyok😊

sz4bolcs
Igen, nagyon szomorú, hogy a nõk nem férfiak.. és nem támaszkodhatnak rájuk a picsulós frusztrált srácok. :/ 😄

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

nem nagyon érdekelnek a nõk mostanság...más dolgokkal foglalkozom olyan dolgokkal, amiket szeretek csinálni, és amikkel nincs ennyi bonyodalom...

agyi képességeim ettõl még senki ne kérdõjelezze meg.

amúgy abszolút, de jól látod a dolgokat, szóval pillanatnyi érzelmekbõl táplálkoznak. Hát ez szomorú😊

sz4bolcs
A nõk kurvára feledékenyek hosszú távra, mert a pillanatnyi érzelmekben élnek. A benyomás keltésben nem az a nehéz, hogy a nõkben megváltoztathatatlan valami..., hanem hogy egy pasinak aki beleesett a barát zónába, nagyon nehéz a saját viselkedésén változtatni (amúgy nem annyira nehéz, mint amilyennek tûnik), és ugyanazzal a viselkedéssel próbálkozik újra és újra, ami miatt barátzónába került azt gondolva, hogy majd a nõ hozzáállása varázsütésre megváltozik.
És nem hosszadalmas procedúra. Mitõl lenne az? Azt gondolod, hogy folyamatosan kapcsolatban vagy a csajjal, és akkor lassanként megváltozik a viselkedésed, elmélyül a kapcsolatotok és férfiként tekint rád? Hiú ábránd. Ilyenkor a férfi a melegbarát imidzsét erõsíti. Minden ébredés után, minden újabb találkozáskor teljesen új benyomást lehet kelteni egy nõben, ha kõalfaként viselkedsz vele akkor a szemében az leszel, és arra nem is emlékszik, hogy tegnap még egy totál needy loser voltál.

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

Mindenki abban leli az örömét, ami számára elõnyt, élvezetet és megnyugvást okoz😄😊

fiú-lány barátság témára visszatérve, amit írtam hsz-t, az is megtörtént már, hogy valaki kétszer keltett elsõ benyomást egy nõnél, akivel elõtte barátok voltak. Említettem, hogy elég hosszadalmas procedura, de nem lehetetlen kikecmeregni abból a bizonyos fiú-lány barátságból. Amúgy mindennel egyetértek, amit mondtál.

pedig alapjában véve unalmasnak találom az Életem Én is 😊 de történt velem pár dolog az elmúlt években és alig mozdultam valamerre hozzá...úgy gondolom, hogy amíg nem nézed vissza halálod elõtt az utolsó pillanatokban (már ha van ilyen) vagy nem kerülsz már korábban, fiatalon ilyen helyzetbe vagy olyan szituációba mint Én mikor azt éreztem, hogy kilõttek az ûrbe és nincs tovább, meghalok (érzelmileg meg is haltam akkor egy idõre), addig nem tudod értékelni azt a kicsi jót sem amid van. Amíg el nem veszíted nem tudod mit "birtokolsz", az milyen értékes a számodra. Mindig valamilyen éles szituáció hozza ki, de akkor nagyon és sokkoló is tud lenni, akik adrenalin-élvezõk azok tulajdonképpen ezeket a pillanatokat keresik, Õk is drogoznak, csak másképpen, szer nélkül 😊

The Matrix has you...

jó kis sztorijaid vannak😄

nekem is van pár csaj haverom, legtöbbet elõször meg akartam dugni, aztán persze általában nem jött össze, de nem lettünk tõle jobb barátok vagy ilyesmi. Akivel szexeltem sem, bár úgy indult, de aztán mindkét oldalról hidegre fordult az idõ, egyikünk sem látta értelmét és nem keressük egymást. Ez a legyünk barátok szerintem egy frázis vagy mi, ezzel vigasztaljuk egymást, meg magunkat,hogy nem haragszunk a másikra és érdekel mi lesz vele, holott nem...de lehet csak Én gondolom így.

Egy olyan Nõ van akivel tényleg csak barátság van, a legjobb barátom felesége, vele sosem szexelnék, egyrészt nem is tetszik, bár volt már pár alkalom buliban mikor felizgatott, de az agyam kapcsolt egybõl és leálltam. Ha külön mennének sem dugnám meg, akkor már csak azért sem, de legjobb érv az hogy nem tetszik nekem.

Egyik csaj azt mondta, hogy már nem tud úgy rám nézni mint korábban mivel szexeltünk (egész pontosan elélveztem benne), ezt külön kiemelte, hogy neki már így, ezután más kapcsolat-forma fûzõdik hozzám. Azóta mikor meglátom idegesít inkább a jelenléte, olyan furcsa mesterkélt, már bánom, hogy volt közünk egymáshoz, de akkoriban a hormonjaim hajtottak jobban.

The Matrix has you...

clio1616v
a barátság nagyon ritka...

egy szinten kell kell lenni, mindenben, hogy kölcsönösen segíteni tudjunk egymásnak

ha az egyik fél többet tud, az nem barátság már

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

Pretorian
Ott apont megint. A sorrendhez még annyit, hogy nálam pl. fordítva nem mûködik a dolog. Ha valakivel együtt voltam, de elõtte nem voltunk barátok, akkor utána már nem lehetünk.
Ha viszont barátok voltunk elõtte, akkor egy ilyen dolgot azért elvisel a barátságunk. Mondjuk nem sok olyan lány van akit barátomnak mondanék, szám szerint kettõ. De az egyikükkel megtörtént a dolog. Együtt nem vagyunk, de a barátságunk erõsebb, mint valaha. Persze egy fiú-lány barátságban általában ott van az a kis vibe a levegõben.

chhaya
Ma olvastam. 😄

"Hogyan bánj egy nõvel:
Kínáld borral. Vidd vacsorázni. Tartsd a kezeid között. Bókolj neki. Hallgasd meg. Mosolyogj rá. Nevess és sírj vele együtt. Romantikázz vele. Bátorítsd. Higgy benne. Bújj össze vele. Vásárolj vele, vegyél neki ékszereket. Vegyél neki virágot, fogd meg a kezét. Írj neki szerelmes leveleket. Menj el a világ végére érte és vissza.

Hogyan bánj egy férfival:
Legyél meztelen. Hozz neki rántott húst és sört. Ne állj a TV elé. "

elsõ éjszaka után biztos nem kapna ilyet 😊 ez azért van mert elnõiesedtünk az elmúlt 50 évben, állítólag a 2.vh sok férfiáldozata van a háttérben, legutóbb ezt hozták fel, mint kiváltó ok és most burjánzik ki teljesen, 2-3 generáció múltán.

The Matrix has you...

egyrészt gyengeségre utal a "lehetek még az ölebed??" duma, másrészt ha barát vagy nem leszel pasi sosem... a sorrend nem mindegy amint látod..ez már csak egy ilyen murphy-törvény..vagyis nem az, de mindig ez van, ha kimondja ha nem. A csajoknak egy irányító kell, aki határozott és két lábon áll a földön. Elkalandoznak a másik fajtával is (megcsalnak vele), de hosszú távon nem bejövõs.

The Matrix has you...

jaaa, de sokan valószínûleg mentik a menthetõt és azért maradnak a lány barátai, hogy aztán késõbb valamiképp közelebb kerüljenek ismét a kiszemelt "baráthoz"...hosszabb és szenvedõsebb módszer, de ez is lehetséges. Persze természetesen, aki nem akar szenvedni hónapokat, az valóban nem ír ilyet egy lánynak h maradjunk barátok. Felesleges...

nem teljesen mind1? hapsija van tavaly február óta😄 különben is orbitálisan nagy a távolság, és már régóta nem izgat a csaj, csak szóltam milyen jót dumáltunk mer majd 1 éve nem beszéltünk. Cliocska elkezdett rögtön kombinálni😄

clio1616v
általában azt a lányt érdekled, aki nem ismer vagy annyira ismer már, hogy aggódik érted, vagy meg akar ismerni, mert érdekes vagy 😊

Pretorian
Ha egy lány látszólag jól megért, azt a lányt valószínûleg nem fogod érdekelni sohasem.
Kell nekik a titokzatosság, a "ki ez a pali, aki szarik a fejemre" -figura.
Ha valamilyen bimbózó kapcsolatról van szó ahol vibrál valami a levegõben, ez a dolog általában mûködik. Ha egy viszonzott szerelemrõl van szó, akkor nyilván nincs szükség ilyesmire.

Pretorian
Jah ebben benne van az, hogy "lehetett volna valami más is"...mert nyilván akartad/akarod, hogy legyen.

Pretorian
Én azon szoktam nagyot nevetni, amikor a szomszéd lány mutogatja, hogy a tegnap esti buli után kapott valami "szerelmes" sms-t a mittoménkitõl akivel aznap ismerkedett meg, aztán visszaír neki hogy sajnálja de nem akar tõle semmit. Utána a pali meg megint ír, hogy "de azért barátok még lehetünk nem?".
Háháhá. Sosem írnék ilyet nõnek. Mondjuk szerelmes sms-t sem küldenék. Mennyi hülye pali van a világon.

nem, relatíve "ukrán" a csaj, határon túli Magyar😊

89
angolul?

Autonómiát Székelyföldnek! \"A szeretet nem szűnik meg soha\" Pál apostol

clio1616v
kicsit pesszimista hangvételû volt a: "tulképpen örülök... meg minden.."

nem panaszkodtam egy fikarcnyit sem, leírtuk mi van 1 órát dumálgattunk errõl-arról. Nem lepõdtem meg, hogy bakot lõttél😊

Régen beszéltünk amúgy...

clio1616v
köszönjük, hogy megosztottad velünk, hogy szóba állt veled egy lány

nagyon úgy hangzik amit írtál, hogy te meghallgattad a csaj boldogságát, te pedig elpanaszkodtál neki, amit õ megértett

ma jót beszélgettem az ukrán lánnyal, akinél kint voltam (egyetlen lány akivel jól elvoltam és jól megértettem magam vele), tökre megnyugodtam és tulképpen örülök annak h boldog meg minden...

davidka003
Nyugodtan, terjeszd az igét. 😄

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

Tarajos Sül
Aztán kiderül, hogy lehet Neked is onnan van 😄, de nem szoktam ilyen idézeteket kiírni, és ez most nagyon állat.. 😄
Tarajos Sül
Ellophatom? 😄 Facebook gyanús! 😄
gabe paul logan
Randizgat. Ha eljön egy nagybetûs pasi, akkor nem fog elrohanni...amúgy meg mindenki ezt csinálja, ugyanígy vagy akár kicsiben(pl csak neten) vagy nagyban(szex, tényleges "lehúzás"). Nemtom mi ebben a rossz, ha nõ létedre csak töketlenekkel találkoznál, te sem akarnál komolyat...azt meg nem is lehet...hogy lehet úgy élni, hogy na most is akkor komolyat...na most is...na most is...na most is...minden egyes gyógyegérnél?

A PES arcaim LETÖLTÉSE: kirpill.webnode.hu/pes/a2013/

gabe paul logan
Nem értettem az okfejtésed.

Azt hittem ez egyértelmû 😛

A PES arcaim LETÖLTÉSE: kirpill.webnode.hu/pes/a2013/

clio1616v
ennyi 😊

gercse
Így kell felfogni, én is itt szoktam elcseszni ("Normális csajnak tûnt."),
de aztán valahogy túllépek rajta, bár olykor elég nehezen, de van ami segít, pl. egy jó kis koncert 😊

davidka003
Nem, de mikor még hajtottam rá akkor nem tudtam, hogy ilyen. Normális csajnak tûnt. Tehát végülis jobb is, hogy így alakultak a dolgok vele.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

ski22o
mármint úgy értem elvinném ingyen, az arcán látszik úgy is h vevõ e rá.

ski22o
stopposokat szoktatok felvenni?
jó lenne felvenni egy stoppos lányt, mondanám neki, hogy 3000 forint, de elintézhetjük máshogy is a dolgot.
Ha jó csaj akkor is felvenném ha nem vevõ rá.

clio1616v
neked tetszik ez a stílus?