Ritka rendes lányt találni

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

na látod😊 körvonalakban érted mirõl beszélek. Épp ma beszéltem egy kondissal, aki szinte csak saját magával törõdik, mert utálja az embereket na? lehet nemcsak én vagyok "defektes", hanem tényleg az a legjobb, ha csak saját magában bízik meg az ember? hmm?

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

chhaya
Nekem ismerõs van egy enmyhe tömegfóbiám. 😊
Forgalmas helyeken pl. nagyon kell koncentrálnom vagy másra gondolnom, hogy ne kapjak frászt az emberektõl és a közelségüktõl, meg ezért szoktam mindenhol fal mellett menni, hogy minél nagyobb ívben kikerüljem õket. Suliban is mindig a szélen, ablak vagy fal mellett kellett ülnöm, különben nagyon ideges voltam, ha minden oldalról körülvettek. 😊 Szar dolog.

you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly

chhaya
Lányként is meg tudom állapítani egy lányról, hogy szerintem rendes-e.
Szubjektív a dolog erõsen.
Ahogy férfiaknak sem mind ugyanaz a lányka rendes. 😊

Amúgy egyetértek, mindenkinek megvan a maga igaza.
Csak én általában pozitívan látom a dologokat, a többi meg nem izgat,
és nem nagyon tudok mit kezdeni ennyi pesszimizmussal, néha muszáj szót emelnem ellene. 😄

chhaya
Szeressétek egymást inkább. 😊)

változhat a véleményem, nem?

The Matrix has you...

baromság az egész plusz mínuszolás egyébként nagyrészét a kocsis nevû barátunk befolyásolja az alregeivel...

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

clio1616v
te tudod mit írsz vagy csak úgy valamit ami éppen sikerül? 😄

"magyarán mindenki minuszol, mert utálnak, mint a szar..."

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)

szerintem nem utálat, inkább szánalom, de ne menjünk bele, nem akarok személyeskedni tovább.

The Matrix has you...

clio1616v
nem engem útálnak, hanem saját magukat, a saját magukban kialakult képet rólam és nem mindenki mínuszol, én egy + jelet 1 milliószor többre nézek mint egy - jelet

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)

clio1616v
hagyd már magad, te a csalódástól kudarctól félsz a legjobban...

félsz hogy juj mit mondanak rólam, milyen lehet a fotóm a számukra

ez az alapvetõ különbség köztünk, hogy te félsz másoktól... de miért? mit tettek veled, hogy tartasz az emberektõl?

clio1616v
na nekem nem unalmas, nem tudok kétszer ugyanúgy elmenni a boltba <#smile>

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

magyarán mindenki minuszol, mert utálnak, mint a szar, de Te ennek ellenére a többit gondolod hülyének? csak úgy megkérdeztem, válaszolni sem muszáj 😊

The Matrix has you...

ehhez nincs mit hozzáfûznöm...

The Matrix has you...

Azt találtam ki, hogy a fórumban összefutok mondjuk Pretoriannal, beszélgetünk és akkor elmondjuk egymásról a tapasztalatainkat, hogy miben más, a másik fél a fórumon és a való életben. Azt hiszem ez lenne a tökéletes ötlet nem holmi feltöltött képek...

természetes, hogy nem. Nem fogom kiadni magam holmi idegeneknek mit képzeltél? Még a végén visszaélnél vele

jól legyél boldog velük...alapvetõen, ha az ember kimegy a boltba kenyérért önmagában az egy cselekvés, egy cél. Nem tudom, hogy vagy vele, de sztem baromira unalmas dolog...monoton, fõleg, ha tudod, hogy 60 évig ki kell menj a boltba kenyérért és muszáj megvenni, mert akkor éhen halunk a cél, hogy kielégítsük az egyik igényünket.

Engem pl most a kondi dob fel, igen nekem is lett ezáltal célom még, ha ez is céltalanul hangozna, örülök, ha fejlõdöm, örülök, ha mozoghatok, mert felpezsdít. Az egyik olyan dolog, amit nem unok.

Ha jobban belegondolsz pl a munka, amit szeretsz az úgy "mindennapi ajándéknak" hangzik, de, ha nem találtál számodra kedvedre való szakmát, munkát, akkor monoton módon életed végéig olyan helyeken fogsz dolgozni, amit nem szeretsz és az a legrosszabb dolog, értelmetlenné válnak a célok is, ha érzed, hogy nem haladsz...

clio1616v
hallod egy fotót nem mersz feltölteni magadról... nem nekem vagy ronda, hanem saját magadnak

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

clio1616v
másképpen fogjuk fel az életet

nekem az élet, az egy lehetõség... minden nap olyan apró dolgokat célokat tûzök ki, amik erõfeszítés nélkül elérhetõek és ha nem sikerül is elégedett tudok lenni aznapommal, ha bármit elérek extra elégedettségem van

vannak napok, amikor annyira túlteljesítem vagy a körülmények úgy alakulnak, hogy az elvárásaimnak maximálisan megfelelnek, ekkor véletlen dolgok sikerülnek, adódnak, amiket ki is használok maximálisan

ezek a napok ha lehet azt mondani ajándékok és ilyenkor szerencsésnek mondhatom magamat és a körülményeimet 😊

hallod, õ már tudja elõre pl azt is, hogy ronda vagyok😄😄😄 mondom én, hogy Isten. Mit szólsz ehhez peti?

igen, mert egy Istennek képzeled magad... Magadfajta túlzott egoista pöcsöket szokták ellátni egy-két jobb egyenessel. Villogsz azzal micsoda király vagy, mindent tudsz és akkor hajtson fejet mindenki elõtted...

clio1616v
rosszul van beállítva a limit, hogy hányas aránytól lásd a hozzászólókat

clio1616v
én nevetek az embereken... szórakoztatnak 😊

minden ember egy különleges viselkedési forma, te is..

mivel sikerült elérned, hogy csak ilyen lenyíló módban lehet tégedet olvasni?

The Matrix has you...

csakhogy tudd mamár bõven eljutottam arra a pontra, hogy leszarjam mások véleményét, maximum megvédem magam, ha jogtalanul állítanak valamit rólam, mint pl az ilyen esetekben a magadfajtáktól...

clio1616v
egy dolgot mondok, ha a csók elõtt megkérdezed a csajt hogy megcsókolhatod-e az megöli a varázsát

lehet nem érted még...

clio biztos nem ismered azt az érzést, amikor rühellsz az emberek közelében lenni, alig várod már, hogy hazamenj, mert megfulladsz és remegsz a félelemtõl, ha emberek közt kell lenned. Nekem régóta vannak ilyen érzéseim a hideg kiráz néha, pedig gyerekkoromban nagyon jól álltam hozzájuk, de ez is megváltozott, amit a munkahelyeken is tapasztal az ember (még a suli Istenes) pl ahhoz képest amivel a muter is hazajött nap, mint nap panaszkodva micsoda, számító, kétszínû és haszonlesõ emberek vannak. Erre is fel kell készülni...

max annyira vagyok defektes, hogy a világról alkotott képem sajátos, ez lehet neked nem tetszik, más azt mondja rá, hogy hülye vagyok és burokban élek, falat építek magam köré (pusztán védelembõl) tapasztalatlan is lennék, ami jelen esetben valóban igaz, mert a csalódásokat én nem élem meg, mert mindig megpróbálom megelõzni a bajt, de én nem szeretnék a meggondolatlan fiatalok mintapéldája lenni én gondolkozni próbálok, és olyan dologba, ha akarnék se tudnék belemenni, ami meggondolatlan. 100x átgondolom mit fogok cselekedni, mert ez a lényeg, semmilyen meggondolatlan cselekménybe nem szeretnék belefolyni. A nõkkel szemben táplált dolgaim régóta bizalmatlanok. Leírtam 1000x ilyen olyan apró külsõ és saját tapasztalatok alapján mi a helyzet manapság, miféle környezetben fedeztem fel észrevételeimet. Ha van valami jó dolog, amit annak tartok én azt maximálisan megbecsülöm és értékelem, de jelenleg elvesztettem eziránt úgymond a hitem, hogy olyan szellemi partnerre leljek, aki úgy bír, ahogy vagyok. Önbizalom dolog igazából nagyon változó, hangulatomtól függ éppen mennyire vagyok nyitott néhány ember felé, máskor magamba zárkózom, de ez is én voltam mindig is ez a személyiségemmel együtt jár. Unom azt is, hogy mindig mindenki meg akart változtatni, de nem tudtak szerencsére, most mondod azt, hogy igen a javamat akarták, dehát ki a fene hagyja szerinted, hogy a kedve-kénye szerint alakítsák, irányítsák? Csak a muteromra hallgatok, ha valaki bármiféle tanáccsal szeretne számomra szolgálni...

clio1616v
érdekel szerinted? én nem másnak tetszõen élek

kellõképpen egoista vagyok ahhoz, hogy bárki csak úgy befolyásolja az életemet

clio1616v
ilyen önbizalomhiánnyal kell lenni valami defektednek

Sejtem, hogy baromságnak gondolod, de a statod nem ezt mutatja😄😄

mondjuk abszolút lényegtelen. Kapásból tudnék neked 3-4 embert mondani, aki nem bírja a képed...

az a poén, ha én mutatnék képet magamról nem is biztos h csúnyának tartanának😄 honnan tudná eleve ez az ember h csúnya vagyok, amikor nem is látott? vicc az egész😊

clio1616v
nekem nem ez a tapasztalatom 😊

a clioféléket pedig sehol sem tûrik meg, hamár itt tartunk

igen mivel említettem h egyenlõek az arányok ilyen téren😊

itt senkinek sincs alapja ahhoz amit leírtál. eleve nem vagyunk elég idõsek hozzá, de ha azt vesszük alapul amit elõdeink leírtak ezen élményeikrõl, akkor azt látod, hogy régebben a szülõk határozták meg, hogy kihez megy férjül a lányuk-fiuk. de ez sem mindenhol volt így, hanem csak azt ezt kedvelõ kultúrákban, ergo nem tudsz egy általános igazságot megállapítani, az lehetetlen...

ha azt veszed alapul amit ma látsz magad körül, akkor azt sem lesz igaz általánosan, csak a fiatalok egy csoportjára, elég kis csoportjára. A lányok még mindig a kedvességet és a figyelmességet tekintik vonzóbbnak, mint a pénztárcád vagy a karod vastagságát... számít, de nem meghatározóan, nem mindenkinél és akinél be is jön, az is lehet kivétel, mert egyszerûen a szívükre hallgatnak 😊 ez kiszámíthatatlan, olyan káosz-elméletes mint a Jurassic-parkban a Malcolm jelenet 😊

The Matrix has you...

clio1616v
lányként, hogyan tudod megítélni, hogy egy lány rendes-e?

egy férfi gondolkodása nem hasonlítható össze egy lányéval

ha te látsz egy lányt nem ugyanaz jut eszedbe róla mint egy férfinak

ha egy lány rádmosolyog nem ugyanazt gondolod mint egy férfi

hogyan tudod tehát megítélni lányként, hogy ixemgabó, aki ráadásul egy tapasztalatlan férfi, mert egy nõhöz se "nyúlt" még, mit gondoljon ugyanarról a lányról, mint akirõl te azt gondolod rendes...

te azt gondolod rendes, mert az ixemgabófélékhez nem alacsonyodik le és max lelki szemetesürítésre jó, ugyanerrõl a lányról ixemgabó azt fogja gondolni, hogy egy szemét kurva aki csak azért nincs vele már jóban a csaj, mert õ csúnya szegény és nincs jó szövege

egyikõtök sem téved, de mindenkinek megvan a saját igaza

chhaya
Akkor ha nekem az ellenkezõjérõl van tapasztalatom, kiegyezünk egy fifty-fiftyvel? 😊

külsõ tapasztalatok nem ezt mutatják. Van rá alapom, csak azt most, hogy bizonyítsam be? Amit látok azt írom le, nem hazugság és nem csalás...persze biztos akad benne kis pesszimizmus is...

általánosítasz és nincs túl sok alapod az összehasonlításra...magamról tudom, hogy a külsõ nem minden..és a pénz sem...olyan Nõ, bocsánat Ember nem is kellene aki a pénzemért van mellettem.

The Matrix has you...

chhaya
Erre könnyû ráfogni, csak nem igaz... mindenütt vannak normális és agyhalott emberek is, csak ez utóbbiak hangosabban és könnyebb észrevenni õket... de nem jelenti, hogy túlnyomó többségben lennének

vagy pedig városi vagyok, tudom faluban más...

ritka...

chhaya
Miért ma már szerinted nincsenek ilyenek?
Olyan fájdalamasan negatív irányba tudsz általánosítani, hogy nézni is rossz.

Nézz meg egy csomó plázacicát pl-> mire mennek? legyen szép a pofád, legyen izmod és legyen pénzed

Pretorian
Ha ez így van, akkor:
1. K*rva szép vagyok.
2. K*rva szép vagyok.
Ez a két lehetõség van. lol.

Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?

zsoltioregon
Ebben van valami.
Lehet neki egy csávó pocakos, de legyen szépek a fogai pl.
és ami meglep, hogy egyre több nyomja: nem kell neki a nagy pnsz😊. 17 cm bõven elég nekik (valamelyiknek még sok is).
A pénz a legdominánsabb.
De fogyatékos picsát, akármilyen szép nem szabad tartós kapcsolatba vinni! Az agyilag képtelen a párkapcsolatra, a gyereknevelésre meg pláne!

\"9mm-es ellen hiába gyúrsz!\" \"Az árulás és a megtévesztés világában a félelem tartja életben az embert.\" \"Fac sapias et liber eris.\"

fenéket...manapság már egyenlõek az arányok ilyen téren...ez max régen volt így a más érték renddel rendelkezõ nõk esetében, akik ténylegesen a lelket keresték az emberben...

Pretorian
A nõk teljesen más esztétikai érzékkel rendelkeznek, általában sokkal kevésbé számít nekik a külsõnk, mint nekünk fasziknak az õ külsejük.

Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?

gergely1991
Mondjuk általában a lányok olyan "párt" találnak maguknak, vagy olyanokkal jönnek össze, hogy óóóóó borzalom.XD
Akiket az utcán láttam, az a komplett szépség és a szörnyeteg(némely esetre szellemileg is negatív),szerencsére volt olyan csaj(de ritka) is aki "normális" embert talált magának.

Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)

zsoltioregon
Nem erõlködöm "rendes" lányt találni. Apáca nem kell, tudom, hogy 101 FSZ volt elõtte benne. Ráerõltetni se akarok semmit. Ha elviseli az Én negatív dolgaimat, én is elviselem az övéit. A tartós kapcsolat alapja a kommunikáció, a pénz, a szex és hogy hosszú pórázt hagyjunk a másiknak.

...Vagy lehet nem nekem van igazam, mert a leghosszabb "kapcsolatom" se volt több 5 hónapnál, de azzal a csajjal nagyon jókat röhögök még mostanában is.
Foglalkozni meg csak azzal kell, aki tetszik. Így nem kell késõbb kibírni.
Egy férfi ne legyen puding és sajnáltassa magát, hogy: "nincs egy normális lány, aki nem csak külsõleg hanem belsõleg is kibírható"

\"9mm-es ellen hiába gyúrsz!\" \"Az árulás és a megtévesztés világában a félelem tartja életben az embert.\" \"Fac sapias et liber eris.\"