Ritka rendes lányt találni

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Pretorian
Pont ez a vicc az egészben. Ha én magam is tele vagyok ellentmondásokkal, amelyek átitatják az életem minden területét, akkor hogyan tudnám pontosan megfogalmazni azt, hogy milyen lányt is szeretnék?
Én magam is csinálok olyasmit, amiért másokat elítélek, mert néha odakeveredek, ahol õk vannak, és rájövök, hogy õk is csak a megoldást keresik.
Azért emeltem ki a lenti 3 halmazt, mert idáig szinte csak ilyen lányokkal hozott össze a sors. Nyilván vannak másmilyen lányok is, és az is biztos, hogy akiket én beteszek ebbe a három skatulyába, azokat a lányokat mások másképpen ítélik meg. Van aki így, van aki úgy, van aki pedig hozzám hasonlóan.
Én már leírtam azt, hogy mi szokott megfogni egy nõben, és azt is, hogy ilyenkor hogyan reagálok a helyzetre, és hogy milyen hatással van az ilyen esemény a cselekvõkészségemre, a gondolkodásomra.
Leírhatok ide bizonyos belsõ/külsõ jellemzõket, amelyekrõl tudom, hogy felkeltik az érdeklõdésemet. Azt, hogy ezeknek milyen kombinációja kelti fel komolyabban az érdeklõdésemet, nem tudom megmondani.
És ha meg is tudnám mondani, akkor sem tudnám kiverni a fejembõl, hogy az egész játék jórészt CSAK az én elmémben zajlik le, és nagyon nagy valószínûséggel hmmm...félreismerem a kiszemelt lányt.
A lényeg: nincsen stabil, általános érvényû igaz látás, és ha valakit vagy valamit nem tudsz teljes bizonyossággal kiszámítani, mindig ott van a pakliban, hogy a játék csak a te fejedben zajlik. De valójában vak vagy, és tudatlan. Viszont ha megjelenik a "nagy Õ" az életedben, akkor valahogy mégis érzed, sõt, szinte tudod, hogy õ olyan, amilyet keresel.
Még akkor is, ha a fenti dolognak teljesen a tudatában vagy, és meg is érted.
Éppen a sok ellentmondás miatt nem is tudnám körülírni, hogy kit keresek.
Mondom, bedobhatnék ide sok mindent, de nem lenne sok értelme.
Lehet, hogy mondjuk pl. be is tudnál mutatni olyan lánynak, akit én itt körülírok neked. Lehet, hogy tényleg olyan is lenne amilyennek körülírom, mert mondjuk valamilyen csoda folytán neked és nekem ugyanolyan fogalmi megértésünk lenne az általam bedobott/meghatározott belsõ és külsõ jellemzõkre vonatkozóan. És aztán találkoznék vele, és nem érdekelne.
Az ilyesmit inkább érezni szokta az ember (legalábbis én), és csak akkor tudom pontosan leírni hogy mi kell nekem, ha érzem.

Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?

gercse
A kettes csoport egyébként egyáltalán nem biztos, hogy unalmas, csak azért mert hétköznapi melója van, kutyája meg stb.
Ezeken túl kell látni, nem a munkahely, meg a körülmények alapján kell ítélni, hanem meglelni azt, ami mélyebben van. Mindenki egyéniség, mindenki különleges valamiben, csak meg kel ismerni jobban õket.
Az elõítéleteket meg szerintem kukába dobni.

chhaya
És akkor milyen típus az, akit el tudnál képzelni magad mellett?

you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly

LOL, még véletlenül sem gondoltam erre. Olvasd el még egyszer.

"Against all the evil that Hell can conjure, all the wickedness that mankind can produce, we will send unto them... only You."

clio1616v
Ezzel azt akarod mondani, hogy nem a lányokhoz vonzódik?

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)

Én azt mondom: akár akar ismerkedni csajokkal az ember, akár nem, mindig talál rá kifogást 😄

"Against all the evil that Hell can conjure, all the wickedness that mankind can produce, we will send unto them... only You."

nem semmi micsoda igényeid vannak, tetszik az is továbbá, ahogyan bekategorizáltad õket😊

igen azt említetted h vonzzod a drogos és a nehéz életkörülményekkel megáldott luvnyákat...2-es sztem nem unalmas😊

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Pretorian
Nem kell felvenned a csajozós figurát, ha nem vagy olyan, akkor erõltetett szarság az egész. Tõlem is sokszor kérdezik amikor nincs senkim, hogy "megyünk csajozni?", meg hogy "miért nem csajozol?"
Miért? Hát azért, mert nincs senki, aki érdekelne éppen akkor (de ha lenne, akkor sem biztos, hogy "csajoznék"), kényszeresen meg nem fogom csinálni.
Nekem pl. olyan a természetem, hogy vonzom a degenerált és a low-life csajokat, pedig én magam alapvetõen nem vagyok az. És kicsit mégis, szal nem is igazán kell csajoznom, de ezeket a dolgokat már kismilliószor bla bla...stb.
Elmondom hogy kivel mi a bajom, és hogy ki, vagy inkább mi vagyok én:
1.
Sok drogos van körülöttem (lányok fõleg), látom mi történik velük. Nincs rendszer az életükben, és nem fognak túlságosan sokáig élni. Néha én is drogozok, de csak a munkám miatt, nem szórakozásból, és rendszer is csak elvétve akad az életemben. Nem bírom õket, mert úgy érzem lefelé húznak, mégis valahol értem õket, talán ezért csinálom néha én is. Egy ideje próbálom már kerülni az ilyen lányokat.
2.
Ha olyan lánnyal találkozom, akinek látszólag "rendben" van az élete, és elvégzett valami komolyabb sulit, hétköznapi melója van, kutyája/macskája/idõbeosztása, nem drogozik, rendes családban nõtt fel, õt azért nem bírom mert rabszolga, nem akar egybõl mindent, és éppen ezért engem nem motivál. Unalmasnak tartom. Viszont irigylem is, mert van néhány stabil dolog az életében, amibe kapaszkodhat.
3.
Gondtalan, felelõsségmentes életet élõ, jó anyagi háttérrel rendelkezõ (szülõk által) lány, aki eljátszadozik a világban, de sosem lesz igazi felelõsségtudata. Nem bírom, mert nem szenvedett/tapasztalt eleget ahhoz, hogy akár egy szavát is komolyan tudjam venni. Mégis irigylem a gondtalanságát, legszívesebben én is eldobnék mindenfajta felelõsséget.
4.
Ott vagyok én magam, a bennem dúló, véget nem érõ erkölcsi és morális háborúval, a múltammal, a jelenemmel, a jövõmmel, a hol briliáns, hol az autizmus szintjét közelítõ kommunikációs készségemmel, és azzal, ahogyan a külvilág minderre reagál.

Képes vagyok picit színészkedni, de nem szeretek, pedig sokszor érzem úgy, hogy kell/kéne. De nem vagyok képes jelentõs mértékben eltérni a megszokott viselkedésmódomtól, mert ha megtenném, akkor kurvának érezném magam.
Inkább "keresem" azokat, akik egy húron pendülnek velem, még ha kevesen is vannak, sõt. Szóval ez mind én vagyok.
És amikor ezt így végigpörgetem a fejemben, rájövök, hogy itt igazából én vagyok a rabszolga.
Na, megyünk csajozni? 😄

Drtesco kitaláltam, holnap úgyis megyek meglesem a Köki Terminált, majd ott fogom megtalálni a totális másik felem nõbe😄😄😄 meglássátok...

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

egyetlen esély van, talán a leendõ munkahelyén az embernek, de már az sem biztos

ja a megszokott dolgokat nehéz elvetni...a magány nem rossz, csak idõnként. Az milyen már kimegyek csakúgy sétálni valvilágba és belebotlok valakibe?😄 hamár célzattal megyek valahová nem jutna eszembe az, hogy igen találkoznék normális lánnyal, számomra idegen mindenki. Ki az a barom, aki csakúgy elmegy áruházba, boltba, metrora felszállván ismerkedni, hamár más nem marad?

tescodr
mert magányos vagy de így sajna az is maradsz 😞 túlságosan befordulsz így nem lehet segíteni egyszerûen ne szorítsd magad ennyire keretek közéé

Hermész madara a nevem, engedelmes úgy lettem, hogy szárnyaimat elnyeltem. Phenom 2 x4 965, 8gb 1600Mhz Kingston ,Ati hd 4670 1gb

totál idegen csajjal az utcán? majd, ha lesz hozzá kedvem😊 de valamiért ez nem jön meg...érdekes, hogyha élesben kint vagyok fel sem merül bennem a nõzés az csak itthon jön rám.

tescodr
ember kimész a házból és teli van csajokkal ne finnyáskodj 😄 bárhova mész csajok vannak! beszélgess velük akár foglalt akár nem.. hátha van egy bnõje 😄 bármi elõfordulhat csak ne légy ennyire zárkózott

Hermész madara a nevem, engedelmes úgy lettem, hogy szárnyaimat elnyeltem. Phenom 2 x4 965, 8gb 1600Mhz Kingston ,Ati hd 4670 1gb

mond meg õszintén hova a francba menjek? ahol sok nõ van? szórakozóhely kilöve rühellem, igazából a suliba tanulni járok a csoportban mindenki foglalt arra nem tapadnék pl, idõm pedig nem engedi h körbe nézzek már csoportok között emeletek választanak el. Konditeremben még nem láttam korombeli csajt szinte, máshova nem nagyon járok max így sportolgatni... Most menjek nõzni áruházakba, meg könyvesboltokba?😄😄 az meg úgy túl idegen. Dehát, mint mondtad a szituációtól függ minden, csak az a helyzet, hogy kevés lányba akadok bele

új barát...nekem nem kell barát😊 ez a szó önmagában nem hízelgõ...

még a nagyon közeli emberekkel is úgymond nem mondom h nem vagyunk jóban, de nem állok olyan hû, de igaz barátsággal senkivel, mostanában legalább is mégtöbbet vagyok egyedül, mint máskor...

Lányokkal én többet nem barátkozok megfogadtam, már nem lelkizek velük. Õ velük vagy összejönni (akivel érdemes), vagy pedig dugni kell, ha közelebb kerülök az életbe valakihez azzal majd beszégetek orrba szájba. Nincs mit szépíteni ezen. Örökre nem maradhat az ember az õrület határán türelemmel várva a sült galambot úgymond "nõtlenül" és most nem a házasságra gondolok...

tescodr
ha nem akkor sincs semmi dumáltam egy gyönyörû lánnyal jól éreztük magunkat és kész lett egy új barát ami egy csomó új ajtót nyithat meg!
Ha nem bújsz ki a csigaházadból rád fog dõlni!
Egyszerûen állj hozzá így: Nem jött össze na bumm és? lesz más találkozol másik csajjal hátha az de ha nem próbálkozol magányos maradsz ha nem kockáztatod a sérülés veszélyét nem is nyerhetsz,én például ezt a lányt akkor ismertem meg mikor eldöntöttem jogsi kell õ az irodista lány aki gyönyörû szép és okos,de volt pasija most nincs neki és mondom dumálok vele hátha,és kiderült nagyon hasonlítunk sõõt már egy hete minden nap munka után oda megyek hozzá a melóba 😊

rendben. Mondok egy olyat, hogy meglátjuk😊 örülök, ha neked legalább sikered volt

tescodr
ugyan így voltam mint te kicsit nyitottabban kell állni a világhoz és rá jössz hogy neked is megy egyszerûen ne akard minden lányban a potenciális áldozatot látni,csak beszélgess velük és kész én is ezt tettem
és azon kaptam magam hogy egy gyönyörû és okos lány adta meg önként! a telefonszámát holnap megyünk randira.Szóval fel a fejjel járj nyitott szemmel mozdulj ki és beszélgess csajokkal úgy mintha haverral beszélnél az kialakul ha van közös téma és egyezik az ízlésetek.Azzal a kedves lánnyal akivel holnap megyek randizni hát régebben álmomba sem mertem volna gondolni hogy valaha szóba tudok e vele állni ma meg 😄 minden megy!

megpróbáltam, de akkor nem volt köszönet benne, vissza is bújtam rögtön a csigaházba, ahogy megéreztem a veszélyt...ez van ilyen vagyok, tudat alatt is ezt csinálom így védekezem, ha csalódás közeli szituációhoz érek

gercse
ezt gondolom én is, mintha mindent elõre eldöntenél, ahelyett hogy nyitottabban állnál inkább az emberekhez

Pretorian
Tudod mit? Ha már úgyis eldöntötted hogy 10-bõl 9 ugyanolyan, és ugyanazon rajz szerint gondolkodnak, akkor ne is próbálj kitörni ebbõl a saját magad által kreált világból.
Melyik filmben is volt...ha valaki azt mondja rád hogy "te ló", akkor pofán vered. Ha más is ugyanezt mondja rád, úgy megvered hogy az anyja se ismerjen rá. De ha egy harmadik forma is ugyanezt mondja, akkor lehet hogy érdemes elgondolkodni rajta, hogy veszel egy nyerget.

*csak 😄 nem csaj*/

azt hiszed h ezek bevallják? nem volt sok eset, az ukrán csajnál tudom az okot, más esetnél már nem lényeges, mert azokkal nem szeretnék összejönni. Aztán van 1, aki totál letörölt pedig elõtte mennyire közel voltunk, dehát ezeket tényleg a pillanatnyi érzelmek vezérlik és ha jót tesz velük az ember nagyívben szarnak rá és nem értékelik, csak teszik a szépet...

ez a gáz tudod, ha nem tudod a probléma okát...elmegy a kedve az embernek, ha már elõre tudja, hogy ááá max barátnak lesz jó. Erre meg ki a fene vágyik? nem fogok 20 ilyen esetet megismételtetni...Mindig meghallgattam embereket, volt h lelkileg sok embernek nyújtottam támaszt, és szart sem kaptam vissza belõle. Nem érte meg még akkor sem, ha tudom, hogy jó érzés volt segíteni. Salsoul azt hitte, hogy én elvártam volna valamit cserébe holott nem, az lenne a szép, ha a másik fél önmagától viszonozná azt, amit ad neki a másik, dehát erre várhatsz a mai világban. Most azt várod, hogy a hiba okát keressem meg, és valahogy változtassak, dehát...Sokszor mondjuk, hogy úgy kellene szeretni az embert amilyen...csakhogy engem nem lehet szeretni és ebben Clionak igaza volt. Most olyan helyzet van, amikor leszarom a csajozást, még beszélgetés szintjén is ritkán elegyedek szóba, most úgy senkivel nem törõdöm csaj magammal effektus van, ti is tegyetek úgy, aztán lesz valami

Egyébként az is érdekes ahogy írod, hogy a "jó úton maradtam"...

Ezt honnan tudod most? Fogalmad sem lehet, hogy ez-e a jó út vagy egy másik? Ezt majd 100 évesen, a halálos ágyadon tudod meg, talán, de még lehet akkor sem. Örökké azt kell nézned, hogy érdemes volt-e ma felkelnem és tettem-e a dolgomat maradéktalanul? azt az idõt amit ma elpocsékoltál valami hülyeségre már nem kapod vissza!!

The Matrix has you...

amíg nem nyitsz szívet ne várd, hogy valaki is feléd forduljon...általában az ember azokat vonzza be az életbe amilyen Õ maga. Amennyit adsz, annyit is kapsz. Pontosan tudom, hogy most mi fordult meg a fejedben 😊 Adtam Én már eleget, voltam lelki szemetes-láda stb. tudom. Ettõl függetlenül ilyennek kell maradnod - figyelmesnek, kedvesnek, jó humorúnak és persze lazának - de azt is fel kell ismerned, hogy korábban hol csúszott félre a dolog és lettél csak barát. Talán legjobb lenne erre az, ha elbeszélgetnél azokkal a lányokkal újra akiknél ez megesett és õszinte választ várva felteszed azt a kérdést, hogy miért lettünk mi csak barátok? Mit csináltam rosszul? Nehéz beismerni ha hibázik az ember, de ha ezt megteszed, máris más szemmel néznek Rád és Neked is jó, mert egy hibáddal nézel farkasszemet, amin vagy javítasz..vagy nem. Ez megint rajtad áll 😊
Szó sincs arról, hogy gyökeresen változz meg, hiszen az már nem Te lennél, az Egyéniség, de pár dologban azért még lehet változtatni 😊

The Matrix has you...

nagy pofájú nagyon és nagyon ráerõlteti az emberre az akaratát...Ez van az ember nem válogathatja meg szüleit...

clio1616v
magyarul félsz tõle

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)

már eljutottam oda, hogy nem adok neki igazat mindenben, de sokáig csak kuss volt nekem. Mivel mindig is egy konfliktus kerülõ ember voltam sok mindent ráhagytam, mert õ biztos jobban tudta...mamár azért más a helyzet. Ha lenne munkám abszolút magamért felelnék már nem szólhatna bele az életembe abszolút, de ez így természetes

clio1616v
honnét tudod, hogy ami anyádnak elviselhetetlen az neked is az e???

ha rá hallgatsz valamiben, honnét tudod, hogy neked is az e a jó ami neki?

általános érvényû igazságok nincsenek

blah blah blah, a döntéseinkért mi felelünk tudom tudom, megpróbáltak már letéríteni, ha tudom, hogy igazam van senki nem tántoríthat errõl le. Magammal szemben pl bitang erõsek voltak az elvárások is, és a bizonyos amit mondok úgyis az lesz effektus...mondanám h makacs voltam mindig is, de azért huszon x éve képes vagyok a muterra hallgatni, és a jó úton maradtam. Persze ennek a hátrányai meglettek...

szíves rész pedig annak megy, aki teljesen képes, mer megbízni az emberekben, nem szabad tömegek felé nyílni maximum olyan felé, akit teljesen kiismertél mondjuk és mondhatni valóban elhiszed, hogy nem akar neked ártani, hanem abszolút a te jólétedhez hozzá tud tenni...

jó az unokás szöveget azoknak add be, akiknek ez lesz a céljuk😊

mint ahogy semmire, erre sincs egy válasz, nem tudok Neked vagy bárkinek a világból egyértelmû és egyben univerzális választ adni. Ezt mindenkinek Önmagának kell megoldania és akkor az Univerzum is megoldja neki. tudom, kicsit homályos, de ez direkt van 😊
Egyébként sem fontos Nõt szerezni, ez csak egy kivetítése a belsõ vágyaidnak. Sokkal fontosabb, hogy harmóniában lény Önmagaddal és a természettel, az Élettel magával.
A tökéletességre hajazni viszont megint botorság volna, hiszen olyan nem létezik, de közelíteni felé mindig lehetséges, sõt erényes. Miközben ezen az Úton jársz fogsz találkozni olyanokkal akik támogatnak vagy éppenséggel megpróbálnak letéríteni errõl az Útról, a Te döntésed, hogy mikor melyikre hallgatsz, jobban vagy kevésbé, de végül mindig Te leszel aki megy tovább, a többiek elmaradnak, csak néhányuk lesz olyan aki kitart sokáig, akár egy Életen át melletted, mert az Õ Útjuk párhuzamos a Tiéddel. Fel fogod ismerni ki az aki ilyen lehet, de Õérte Neked is áldoznod kell magadból. Ki kell nyitnod a szíved, mert az mutatja meg legbiztosabban kik lesznek ilyenek. Ehhez kell bátorság és merészség is, mert van, hogy megégsz egy-egy ilyen találkozásnál. Viszont, ha késõbb visszanézel, lesz mit mesélned az unokáidnak, hogy hogy ismerted meg a nagyanyjukat és a majdnem nagyanyjaikat 😉 😄

The Matrix has you...

örülök h azért nem ragadtál végleg a buszban😊 már már azt gondolhattad, hogy egy túlélõ akciófilm kerekedik a történetbõl😊

szóval igen, tegyük fel, ha valaki elfogadta önmagát. Hogy lehet annak az illetõnek nõt szereznie mégis, aki zárkózott típus, de mégis elégedett önmagával? Merthogy sajnos nem sajnos, tény, hogy ezek a típusú emberek mégsem vonzzák más emberek érdeklõdését... (kérdés természetesen ismét nem magamra utalván)

pánikroham féle volt, mert ugye beszólt a sofõr, hogy áramszünet van és nem tudja még az ajtókat sem kinyitni...na itt kezdett zavarni a dolog, de pár percig nem éreztem különösebbet, aztán már kezdett fojtogatni a busz, szédülés, hányinger, ilyesmi 😊 de nem hagytam magam átesni egy ponton és megnyugodtam, azt mondogattam magamban, hogy itt nem lesz gond, mindjárt megyünk tovább vagy kinyitják az ajtót és láss csodát, tényleg kinyitották. 😊

de ha már csajos topik vagy mi lenne ez, gyorsan át is vezetném ezt csajozásra 😊

azzal vonnék párhuzamot, hogy a félelmeink mindig fejbõl indulnak: Én nem vagyok szép, Én nem vagyok (elég) okos, Én nem vagyok ügyes stb. lehetne sorolni végtelenségig, de ha ezeken felülemelkedsz valamilyen módon, leginkább úgy, hogy elfogadod olyannak magad amilyen vagy, akkor onnantól minden egyes pillanat azzal telik el, hogy örülsz az Életnek és boldog vagy, ezt sugárzod is magadból, olyan leszel, mint egy villanykörte a bogaraknak és vonzani fogod az embereket - köztük persze a Nõket is - leginkább azokat akik hasonlóak hozzád 😊

ennyi lenne az életfilozófiám 😊

The Matrix has you...

az nem semmi😊 biztos ilyen hirtelen sokk volt számodra megesik az ilyesmi

Érdekes ez a fóbia dolog. Éppen tegnap mentem a 75-ös trollival és elakadtunk a vasúti aluljárónál (vagy mi a tököm az, ott az állatkert után.) áramszünet vagy mi volt. na, ott üldögéltem vagy 5 perce és akkor egy fura, bezártság érzet vagy mi kezdett rám jönni, pedig alapvetõen nem félek ilyen dolgoktól, de akkor ott majdnem beparáztam és rosszul lettem, de egy kis agykontrollal megoldottam a dolgot 😊

The Matrix has you...

gercse
mindkettõ, bár ha kitaláltál valamilyen öregedés elleni módszert, akkor ne tartsd magadban 😊

Anaid
Köszi, nem sok. Ja egy évvel öregebb lettem:-) Vagy mondjam úgy, hogy tapasztaltabb?:-)

Nem azért élek, hogy megfeleljek a te elvárásaidnak és te sem azért jöttél a világra, hogy a kedvem szerint élj...

chhaya
Így van. 😄

szia, veled mizu?😊

amúgy köszi

Anaid
"az gáz, ha én nem loholok a tömeg után és nem alakítok ki baráti társaságokat?"
Nem. Ha így jól érzed magad kinek mi köze hozzá?

Nem azért élek, hogy megfeleljek a te elvárásaidnak és te sem azért jöttél a világra, hogy a kedvem szerint élj...

clio1616v
az emberek érdekesek, figyelni kell õket, hogy mit csinálnak és azalapján viselkedni velük, mindenkivel másképpen

aki azonosan viszonyul az emberekhez az ne csodálkozzon semmin 😄

clio1616v
szerencsés vagy hogy optimista tudsz lenni maradni 😊

tanulmányozás más...ha összejön 1 kommunikáció, már akkor sok mindent le tudsz vágni, ha megvan az a képességed.

+1 Aki meg ezt nem érti meg, lelke rajta😉

persze h társas, de az gáz, ha én nem loholok a tömeg után és nem alakítok ki baráti társaságokat? egyszerûen nem szeretem, ha túl sokat lógnak a nyakamon...

nálam a társas lény annyiban merül ki, hogy azokkal vagyok, akik valamilyen szinten mélyen szeretnek és bírnak. Ilyen ember egyelõre csak az anyám van, de, ha a jövõben lesz egy barátnõm is bõven elegendõ lesz a társas lény szerepre. És kész nálam ki is fújt a társas lény szó, nem kell ahhoz tömeg, hogy az ember jól érezze magát...Engem nehezen fogsz megtalálni az esküvõi partin ahogy táncolok és beszédet mondok emberek elõtt😄 nem ez a típusú ember vagyok...

gercse
Fura, én is utáltam a tömeget, meg ritkán most is, de manapság inkább figyelek az emberekre, és próbálom õket ha csak külsõ dolgok, és szituációk alapján is (pl. beszélgetések, pillantások, stb.), megismerni, bár ez szar szó, mert szó sincs megismerésrõl, de kíváncsivá váltam, hogy ki hogyan él, és mit csinál, még ha ezt csak igen szúk területen is láthatom (tömegközlekedés, vendéglátóegységek, boltok stb.)

Néha mintha csak egy filmben lennék, úgy fogom fel az egészet, jól el lehet kalandozni, ha párosul még egy kis fantázia is hozzá,
olcsó játék... 😄

Én sem szeretem az embereket egyáltalán, ha közéjük kell menni, akkor mindig magammal viszem a zenelejátszóm, fülhallgató a fülembe, hangerõ kakaóra és ezzel sikeresen ki is zárom a külvilágot. Csak annyi interakciót tartok fenn velük amennyi szükséges a tanulmányaimhoz vagy a munkámhoz. Ettõl függetlenül nem tartom magam "no life" emberkének, hiszen számtalan dologban lelem örömöm: szabadidõmet a testmozgásnak, videojátékoknak és a természetjárásnak szentelem. Jól érzem magam egyedül és ez nem önáltatás, ez tény.
chhaya
Frászt, defektesek vagyunk.
Az ember társas lény.
Az idiótákat meg ignoráljuk, és ennyi. 😄