Ritka rendes lányt találni
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én magam is csinálok olyasmit, amiért másokat elítélek, mert néha odakeveredek, ahol õk vannak, és rájövök, hogy õk is csak a megoldást keresik.
Azért emeltem ki a lenti 3 halmazt, mert idáig szinte csak ilyen lányokkal hozott össze a sors. Nyilván vannak másmilyen lányok is, és az is biztos, hogy akiket én beteszek ebbe a három skatulyába, azokat a lányokat mások másképpen ítélik meg. Van aki így, van aki úgy, van aki pedig hozzám hasonlóan.
Én már leírtam azt, hogy mi szokott megfogni egy nõben, és azt is, hogy ilyenkor hogyan reagálok a helyzetre, és hogy milyen hatással van az ilyen esemény a cselekvõkészségemre, a gondolkodásomra.
Leírhatok ide bizonyos belsõ/külsõ jellemzõket, amelyekrõl tudom, hogy felkeltik az érdeklõdésemet. Azt, hogy ezeknek milyen kombinációja kelti fel komolyabban az érdeklõdésemet, nem tudom megmondani.
És ha meg is tudnám mondani, akkor sem tudnám kiverni a fejembõl, hogy az egész játék jórészt CSAK az én elmémben zajlik le, és nagyon nagy valószínûséggel hmmm...félreismerem a kiszemelt lányt.
A lényeg: nincsen stabil, általános érvényû igaz látás, és ha valakit vagy valamit nem tudsz teljes bizonyossággal kiszámítani, mindig ott van a pakliban, hogy a játék csak a te fejedben zajlik. De valójában vak vagy, és tudatlan. Viszont ha megjelenik a "nagy Õ" az életedben, akkor valahogy mégis érzed, sõt, szinte tudod, hogy õ olyan, amilyet keresel.
Még akkor is, ha a fenti dolognak teljesen a tudatában vagy, és meg is érted.
Éppen a sok ellentmondás miatt nem is tudnám körülírni, hogy kit keresek.
Mondom, bedobhatnék ide sok mindent, de nem lenne sok értelme.
Lehet, hogy mondjuk pl. be is tudnál mutatni olyan lánynak, akit én itt körülírok neked. Lehet, hogy tényleg olyan is lenne amilyennek körülírom, mert mondjuk valamilyen csoda folytán neked és nekem ugyanolyan fogalmi megértésünk lenne az általam bedobott/meghatározott belsõ és külsõ jellemzõkre vonatkozóan. És aztán találkoznék vele, és nem érdekelne.
Az ilyesmit inkább érezni szokta az ember (legalábbis én), és csak akkor tudom pontosan leírni hogy mi kell nekem, ha érzem.
Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?
Ezeken túl kell látni, nem a munkahely, meg a körülmények alapján kell ítélni, hanem meglelni azt, ami mélyebben van. Mindenki egyéniség, mindenki különleges valamiben, csak meg kel ismerni jobban õket.
Az elõítéleteket meg szerintem kukába dobni.
you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly
"Against all the evil that Hell can conjure, all the wickedness that mankind can produce, we will send unto them... only You."
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
"Against all the evil that Hell can conjure, all the wickedness that mankind can produce, we will send unto them... only You."
igen azt említetted h vonzzod a drogos és a nehéz életkörülményekkel megáldott luvnyákat...2-es sztem nem unalmas😊
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Miért? Hát azért, mert nincs senki, aki érdekelne éppen akkor (de ha lenne, akkor sem biztos, hogy "csajoznék"), kényszeresen meg nem fogom csinálni.
Nekem pl. olyan a természetem, hogy vonzom a degenerált és a low-life csajokat, pedig én magam alapvetõen nem vagyok az. És kicsit mégis, szal nem is igazán kell csajoznom, de ezeket a dolgokat már kismilliószor bla bla...stb.
Elmondom hogy kivel mi a bajom, és hogy ki, vagy inkább mi vagyok én:
1.
Sok drogos van körülöttem (lányok fõleg), látom mi történik velük. Nincs rendszer az életükben, és nem fognak túlságosan sokáig élni. Néha én is drogozok, de csak a munkám miatt, nem szórakozásból, és rendszer is csak elvétve akad az életemben. Nem bírom õket, mert úgy érzem lefelé húznak, mégis valahol értem õket, talán ezért csinálom néha én is. Egy ideje próbálom már kerülni az ilyen lányokat.
2.
Ha olyan lánnyal találkozom, akinek látszólag "rendben" van az élete, és elvégzett valami komolyabb sulit, hétköznapi melója van, kutyája/macskája/idõbeosztása, nem drogozik, rendes családban nõtt fel, õt azért nem bírom mert rabszolga, nem akar egybõl mindent, és éppen ezért engem nem motivál. Unalmasnak tartom. Viszont irigylem is, mert van néhány stabil dolog az életében, amibe kapaszkodhat.
3.
Gondtalan, felelõsségmentes életet élõ, jó anyagi háttérrel rendelkezõ (szülõk által) lány, aki eljátszadozik a világban, de sosem lesz igazi felelõsségtudata. Nem bírom, mert nem szenvedett/tapasztalt eleget ahhoz, hogy akár egy szavát is komolyan tudjam venni. Mégis irigylem a gondtalanságát, legszívesebben én is eldobnék mindenfajta felelõsséget.
4.
Ott vagyok én magam, a bennem dúló, véget nem érõ erkölcsi és morális háborúval, a múltammal, a jelenemmel, a jövõmmel, a hol briliáns, hol az autizmus szintjét közelítõ kommunikációs készségemmel, és azzal, ahogyan a külvilág minderre reagál.
Képes vagyok picit színészkedni, de nem szeretek, pedig sokszor érzem úgy, hogy kell/kéne. De nem vagyok képes jelentõs mértékben eltérni a megszokott viselkedésmódomtól, mert ha megtenném, akkor kurvának érezném magam.
Inkább "keresem" azokat, akik egy húron pendülnek velem, még ha kevesen is vannak, sõt. Szóval ez mind én vagyok.
És amikor ezt így végigpörgetem a fejemben, rájövök, hogy itt igazából én vagyok a rabszolga.
Na, megyünk csajozni? 😄
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Hermész madara a nevem, engedelmes úgy lettem, hogy szárnyaimat elnyeltem. Phenom 2 x4 965, 8gb 1600Mhz Kingston ,Ati hd 4670 1gb
Hermész madara a nevem, engedelmes úgy lettem, hogy szárnyaimat elnyeltem. Phenom 2 x4 965, 8gb 1600Mhz Kingston ,Ati hd 4670 1gb
még a nagyon közeli emberekkel is úgymond nem mondom h nem vagyunk jóban, de nem állok olyan hû, de igaz barátsággal senkivel, mostanában legalább is mégtöbbet vagyok egyedül, mint máskor...
Lányokkal én többet nem barátkozok megfogadtam, már nem lelkizek velük. Õ velük vagy összejönni (akivel érdemes), vagy pedig dugni kell, ha közelebb kerülök az életbe valakihez azzal majd beszégetek orrba szájba. Nincs mit szépíteni ezen. Örökre nem maradhat az ember az õrület határán türelemmel várva a sült galambot úgymond "nõtlenül" és most nem a házasságra gondolok...
Ha nem bújsz ki a csigaházadból rád fog dõlni!
Egyszerûen állj hozzá így: Nem jött össze na bumm és? lesz más találkozol másik csajjal hátha az de ha nem próbálkozol magányos maradsz ha nem kockáztatod a sérülés veszélyét nem is nyerhetsz,én például ezt a lányt akkor ismertem meg mikor eldöntöttem jogsi kell õ az irodista lány aki gyönyörû szép és okos,de volt pasija most nincs neki és mondom dumálok vele hátha,és kiderült nagyon hasonlítunk sõõt már egy hete minden nap munka után oda megyek hozzá a melóba 😊
és azon kaptam magam hogy egy gyönyörû és okos lány adta meg önként! a telefonszámát holnap megyünk randira.Szóval fel a fejjel járj nyitott szemmel mozdulj ki és beszélgess csajokkal úgy mintha haverral beszélnél az kialakul ha van közös téma és egyezik az ízlésetek.Azzal a kedves lánnyal akivel holnap megyek randizni hát régebben álmomba sem mertem volna gondolni hogy valaha szóba tudok e vele állni ma meg 😄 minden megy!
Melyik filmben is volt...ha valaki azt mondja rád hogy "te ló", akkor pofán vered. Ha más is ugyanezt mondja rád, úgy megvered hogy az anyja se ismerjen rá. De ha egy harmadik forma is ugyanezt mondja, akkor lehet hogy érdemes elgondolkodni rajta, hogy veszel egy nyerget.
Ezt honnan tudod most? Fogalmad sem lehet, hogy ez-e a jó út vagy egy másik? Ezt majd 100 évesen, a halálos ágyadon tudod meg, talán, de még lehet akkor sem. Örökké azt kell nézned, hogy érdemes volt-e ma felkelnem és tettem-e a dolgomat maradéktalanul? azt az idõt amit ma elpocsékoltál valami hülyeségre már nem kapod vissza!!
The Matrix has you...
Szó sincs arról, hogy gyökeresen változz meg, hiszen az már nem Te lennél, az Egyéniség, de pár dologban azért még lehet változtatni 😊
The Matrix has you...
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
ha rá hallgatsz valamiben, honnét tudod, hogy neked is az e a jó ami neki?
általános érvényû igazságok nincsenek
szíves rész pedig annak megy, aki teljesen képes, mer megbízni az emberekben, nem szabad tömegek felé nyílni maximum olyan felé, akit teljesen kiismertél mondjuk és mondhatni valóban elhiszed, hogy nem akar neked ártani, hanem abszolút a te jólétedhez hozzá tud tenni...
jó az unokás szöveget azoknak add be, akiknek ez lesz a céljuk😊
Egyébként sem fontos Nõt szerezni, ez csak egy kivetítése a belsõ vágyaidnak. Sokkal fontosabb, hogy harmóniában lény Önmagaddal és a természettel, az Élettel magával.
A tökéletességre hajazni viszont megint botorság volna, hiszen olyan nem létezik, de közelíteni felé mindig lehetséges, sõt erényes. Miközben ezen az Úton jársz fogsz találkozni olyanokkal akik támogatnak vagy éppenséggel megpróbálnak letéríteni errõl az Útról, a Te döntésed, hogy mikor melyikre hallgatsz, jobban vagy kevésbé, de végül mindig Te leszel aki megy tovább, a többiek elmaradnak, csak néhányuk lesz olyan aki kitart sokáig, akár egy Életen át melletted, mert az Õ Útjuk párhuzamos a Tiéddel. Fel fogod ismerni ki az aki ilyen lehet, de Õérte Neked is áldoznod kell magadból. Ki kell nyitnod a szíved, mert az mutatja meg legbiztosabban kik lesznek ilyenek. Ehhez kell bátorság és merészség is, mert van, hogy megégsz egy-egy ilyen találkozásnál. Viszont, ha késõbb visszanézel, lesz mit mesélned az unokáidnak, hogy hogy ismerted meg a nagyanyjukat és a majdnem nagyanyjaikat 😉 😄
The Matrix has you...
szóval igen, tegyük fel, ha valaki elfogadta önmagát. Hogy lehet annak az illetõnek nõt szereznie mégis, aki zárkózott típus, de mégis elégedett önmagával? Merthogy sajnos nem sajnos, tény, hogy ezek a típusú emberek mégsem vonzzák más emberek érdeklõdését... (kérdés természetesen ismét nem magamra utalván)
de ha már csajos topik vagy mi lenne ez, gyorsan át is vezetném ezt csajozásra 😊
azzal vonnék párhuzamot, hogy a félelmeink mindig fejbõl indulnak: Én nem vagyok szép, Én nem vagyok (elég) okos, Én nem vagyok ügyes stb. lehetne sorolni végtelenségig, de ha ezeken felülemelkedsz valamilyen módon, leginkább úgy, hogy elfogadod olyannak magad amilyen vagy, akkor onnantól minden egyes pillanat azzal telik el, hogy örülsz az Életnek és boldog vagy, ezt sugárzod is magadból, olyan leszel, mint egy villanykörte a bogaraknak és vonzani fogod az embereket - köztük persze a Nõket is - leginkább azokat akik hasonlóak hozzád 😊
ennyi lenne az életfilozófiám 😊
The Matrix has you...
The Matrix has you...
Nem azért élek, hogy megfeleljek a te elvárásaidnak és te sem azért jöttél a világra, hogy a kedvem szerint élj...
amúgy köszi
Nem. Ha így jól érzed magad kinek mi köze hozzá?
Nem azért élek, hogy megfeleljek a te elvárásaidnak és te sem azért jöttél a világra, hogy a kedvem szerint élj...
aki azonosan viszonyul az emberekhez az ne csodálkozzon semmin 😄
nálam a társas lény annyiban merül ki, hogy azokkal vagyok, akik valamilyen szinten mélyen szeretnek és bírnak. Ilyen ember egyelõre csak az anyám van, de, ha a jövõben lesz egy barátnõm is bõven elegendõ lesz a társas lény szerepre. És kész nálam ki is fújt a társas lény szó, nem kell ahhoz tömeg, hogy az ember jól érezze magát...Engem nehezen fogsz megtalálni az esküvõi partin ahogy táncolok és beszédet mondok emberek elõtt😄 nem ez a típusú ember vagyok...
Néha mintha csak egy filmben lennék, úgy fogom fel az egészet, jól el lehet kalandozni, ha párosul még egy kis fantázia is hozzá,
olcsó játék... 😄