Ritka rendes lányt találni
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly
vagy csinált már hasonlót és az alapján megalapozottnak ítéli, hogy ebben az új hasonló dologban is helyt tud állni legalább olyan jól vagy jobban esetleg még elég jól
tehát a párkapcsolat az maga az önbizalom próbája, ki mennyire ismeri magát, hogy mennyire tud helytállni
Az egyéniség kultuszának századát az a veszély fenyegeti, hogy nem lesznek többé igazi egyéniségei.
viszont ha valakinek csak az hiányzik, akkor jó hogy instabil a magányában és van motivációja a párkapcsolat felé
hogy lenne elvárható, hogy egy kapcsolat jól mûködjön, ha a páros egyik fele ingatag?
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?
megfelelõ emberrel nagyon is jó dolog közeli érzelmi viszonyba bonyolódni és úgy maradni
te legalább átérzed a helyzetet, tapasztaltad is, én pedig elkerülöm ennek okán
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
utolsó sort nem lehet tudni, teljesen mind1 milyen korosztály eddig maximum 3 nõnek jöttem be abból 2 40 év feletti volt😄😄😄 szóval soha ne mond azt, hogy nem hinnéd fõleg, ha nem is láttál😄 Nem ettõl függ, hogy most azért, mert jóval fiatalabb vagyok nem vonzódnának hozzám...Nyilván elõnyben lennék, ha lenne totális egzisztenciám az már hatalmas elõrelépés lenne
abszolút házasság és gyerek ellenes vagyok...
Mondjuk ezt még halasztani kellene.😄
Amíg külsõjérõl döntünk, a belsõjérõl pedig nem tudunk semmit,ezért érdemes azzal is megismerkedni, ha a külsõjére 5/5-öst adnánk.
Mondjuk ha neked bejönnek a 30-as csajok azt nem hinném hogy õk is ugyanúgy lennének veled szemben.
"Leves-effektus":az ember várja, hogy ha felmelegíti ugyanolyan íze lesz, de nem lesz ugyanolyan.....
Nem azért élek, hogy megfeleljek a te elvárásaidnak és te sem azért jöttél a világra, hogy a kedvem szerint élj...
Na és láv, vagy nem láv? Mesélj....:-)
Nem azért élek, hogy megfeleljek a te elvárásaidnak és te sem azért jöttél a világra, hogy a kedvem szerint élj...
IXEMGabeo: Kihûlt, annyi történt. Õ többet járhatott bulizni, mint én, aztán végül közös döntéssel elváltak útjaink. Megmaradtunk barátoknak.
"Against all the evil that Hell can conjure, all the wickedness that mankind can produce, we will send unto them... only You."
"Against all the evil that Hell can conjure, all the wickedness that mankind can produce, we will send unto them... only You."
amúgy érdekes módon megtetszett a 36 éves konditerem recepciós csaj olyan szexi ne tudjátok meg és én bírom a 30-as nõket <#szeret>#szeret><#szeret>#szeret>
Az egyéniség kultuszának századát az a veszély fenyegeti, hogy nem lesznek többé igazi egyéniségei.
ha lesz keresetem igencsak elgondolkozom azon, hogy beruházok rájuk...
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
Abszolút kedvenc.
Pl. : teljesen biztos vagyok benne, hogy hasonló az érdeklõdési körünk vagy a zenében vagy más mûvészetekben.
Nem tényeket akarsz megállapítani, mert azokat ismered. Azt akarod, hogy más is ráismerjen ugyanezekre a tényekre, ugyanúgy, ahogyan te ismered õket, és olyan visszajelzésre vársz, ami elõremozdítja a saját ügyedet. Azonosságot fedezel fel a másikban, és ezáltal igazolod saját magadat.
És nem vagy benne biztos, hogy ha te olvasnád el a posztot más bõrében, objektív megközelítéssel, akkor megütné azt a kurva harangot, ha a potenciális toronyõr olvasná azt a hányás topikot. Úgyhogy inkább törlöd az egészet a picsába. Csak azt nem tudom pontosan, mi a célunk ezzel az egésszel, miért keressük másokban azt, amirõl már tudjuk, hogy bennünk megvan, és úgy van.
Régebben én is azzal szórakoztam, hogy oldalas postokat írtam, aztán az egészet kitöröltem, ahogy van valami hiányérzet miatt.
Most átgondoltam, és valami olyasmi lehetett az oka, hogy ha túl sok volt benne az állásfoglalás, akkor ha jobban megnéztem, mind kritizálható más szemszögbõl, mind féligazság. Ha pedig túl sok volt benne a kétség, akkor minek írjam le? Egyszerûen nincs elõrevivõ mondanivalója.
Sokszor azt hiszem az a bajom, hogy nem merek elindulni egy úton, mert irtózok a gondolattól, hogy talán nem az én utam, talán rossz fele visz. Pedig valszeg ebben lenne a megoldás, mert jobb elbukni úgy, hogy valaki mindent beletesz, mint félszívvel élni.
Szóval ha valaki egyszer vallomást tett, majd újra kihallgatják, de fél a tévedéstõl, vagy nem emlékszik pontosan, annak csak annyit kell mondania, hogy ragaszkodik a vallomásában megfogalmazottakhoz.
Egyébként nyilván a bíróságnak sem áll érdekében ítélkezni az ember felett, csak hatalmában.
Ó, ne is mondd. Én is sokszor jártam már úgy, hogy írtam egy novellányi terjedelmû hsz-t, amit aztán nem posztoltam, mert visszaolvasva nem volt elég kerek számomra, aztán nem volt türelmem átfogalmazni. Aztán ha számomra sem kerek a dolog, akkor hogyan várhatnám el hogy mást érdekeljen, amirõl írok. Én magam sem válaszolnék az ilyen posztokra, mert nincs bennük hatásosan kiemelve a lényeg.
Ha pedig az embereket nem érdekli amit írsz, az szerintem azért van, mert nem emelted ki kellõképpen a fontos részeket, nem próbálsz igazán hatást kelteni azokban, akiknek a figyelmét fel akarod kelteni.
Én azt vettem észre, hogy ha egy fontos dologról postolok, az valamilyen formában mindig visszaköszön, ha olyan emberek olvassák, akiknek szántam.
Általában azok is reagálnak az ilyen postokra, akiknek nem igazán sikerült elkapni a lényeget, annak ellenére, hogy én igyekeztem azt kiemelni. De nem õk a közönségem.
sokszor van az is, hogy elolvasom amit írtatok, aztán elkezdem írni a kis agymenéseimet..és aztán kitörlöm a közepén és kilépek a fórumból..úgysem érdekel senkit amit írok...valahogy ez is megváltozott, de lehet Én is változtam, sõt biztos, hiszen mindig hatással van rám a világ 😊 igazából a barátnõm az akivel most már megbeszélem azt, amit eddig itt tettem. ide leginkább "segíteni" járok, bár nem sok sikerrel 😊 vagy ki tudja?
The Matrix has you...
#20470, Ja ne haragudj.
persze ez mind feltételezés és nem mindenkire igaz, de mint mindig, nagy általánosságban mûködik...hû, mennyi mind 😄
hosszú távon nem tartható fent egy hazugsági folyamat, valahol hibázni fog mindenki, tökéletes ember nincs ugyanis 😊 azaz elõbb-utóbb ellentmondásba kerül. az egy dolog, hogy elhallgat valamit, Én sem osztok meg minden kis titkomat, ez nem errõl szól, arra a személyes barátok vannak. az érem másik oldala, hogy az a legnagyobb õrült aki itt mindent készpénznek és igaznak vesz..na az nagy naivságra utal 😊
The Matrix has you...