22709
nincs egy normális lány, aki nem csak külsőleg hanem belsőleg is kibírható
-
#5013 Szóljatok ám, hogy mikor/hol!!! :)
Persze ha mehetek... :$ :) -
#5012 bárkinek szól aki szeretné :) csak ne ezen a hétvégén legyen :) jövőhét péntek (feb6) kinek jó? -
extramagascsaj #5011 én benne vagyok :)
(feltéve,ha ez nekem is szól) -
#5010 én jobbat mondanék.. a valós életben történő beszélgetések mindig jobbak mint virtuálisan.. miért nem megyünk el valamikor sörözniborozniüdítőzni kimit szeret.. -
#5009 sok sikert kívánok! -
extramagascsaj #5008 nekem már készük a könyvem sry :D -
Steve Q #5007 Gratula, új barátságot avathatunk itt az sg-n! :)
Majd "okulás" céljából írhatnátok nekünk egy könyvet, szeretnénk okulni :D -
extramagascsaj #5006 -
#5005 Persze szívesen beszélgetek,mert azt nagyon szeretek,és legalább nem irjuk itt teli a topikot a saját problémáinkkal:-D BÁr lehet belőle okulni néha:-)Privátban (vegyél fel),mindjárt elküldöm,ha neked megfelel!:-) -
extramagascsaj #5004 bizony -
#5003 :-)Ez tetszik,de ugye az ember elgondolkodik,hogy miért van ennyi hülye pasi,és lány? Nah miért?Mert rosszul választunk!:-( A nagy többség valami után megy,és aztán kopp..!:-(:-D és ebből él mindkét fél,ha acsaj szerelmes pasinak jó,mert aztcsinál vele amit akar,ha fordítva detto!Mert nemtud józanul gondolkodni,csak megy a szíve,meg (egyebe) után,és szépen felületesen mennek az érzelmi dolgok. -
extramagascsaj #5002 Ha gondolod...és szükségét érzed...bármikor beszélgethetünk msn-en... -
#5001 Akkor virtuális kézfogás!:-)
Jó hogy egy kicsit itt veled írogathatok..pedig nem is ismered a sztorit,de valamelyest átérzed:-)
Én sem vagyok atomsrác,bár szerintem azértnem is nézek ki szarul,fiatalabbnak is látszom mint ami vagyok.Ezen szoktak kiakadni sokan:-)én is ezt szoktam mondani amikor párokat látok,hogy hmmm..önbizalomnövelő,és van remény!Csak ugye nekem szívem van,lelkem,és ha érzek valamit,akkor azt szar elnyomni:-( és nem azért szoktam mertmeglátom és uhh,,de jócsaj,nekem ő kell! Lelkiekben közelítek,az embert nézem,és az dolog hogy tetszik egy lány,de nembiztos hogy meg is szeretem,ha meg szeretem akkor testzeni fog akármyilen is!És ez utóbbi a bibi,hogy mással gondolkodom,mint sok pasi..tisztelet a kivételnek. -
#5000 fúdejó
mennyél már. -
extramagascsaj #4999 hajaj :D
hidd el...nálam jobban kevés ember tudna megérteni :D
annyi szaron keresztül mentem már :D
egy bnőm írta vmelyik nap, h: "igazán büszke vagyok rád, hogy ennyi szarság után még van türelmed pasikhoz:)" -
horvdavid #4998 ja és ha szavazol nyerhetsz digit fényképezőgépet -
horvdavid #4997 nekünk harmonikus a kapcsolatunk, segíts h eljuthassunk a Wellness hétvégére, amit nyerhetünk.
klikk ide -
#4996 Pontosan így van..akkor felesleges drámázni,én sem csinálnám,mondjuk mostmár magamban,mert vagyok olyan normális,aki ha kell akkor megérti.Csak nehéz elfogadni,hogy felejtsem el,mert jobblesz így nekem,azthiszei,tapasztalat.
Hmm..tapasztalatom az nekem is van egy szekérrel,saját,meg mások által.
Ebben jóvagyok..lelkizésben,megértésben,csak amikor én vagyok szarban,akkor meg nincs senki akivel megoszthatnám igazából és áttudná érezni. -
extramagascsaj #4995 Kezet foghatunk...
Én is mindig azt szerettem,akit nem kellett volna...és aki engem nagyon szeretett,azt nem tudtam viszonozni sajnos...
Talán most összejön...
Fel a fejjel! Nem vagyok jó csaj...de nálam csúnyábbaknak,hülyébbeknek is sikerült már megtalálnia a párját...én ezzel bíztatom magam
Most nagyon pozitívan állok hozzá a dologhoz...hátha ez segít...de persze az az alapja, hogy végre ő is komolyan gondolom,és ő is... -
#4994 Remélem legalább te boldog leszel,és végre egy normális kapcsolatba kerülsz! Én valszeg erről csak álmodozhatok,mert valahogy mindig rosszul,rossznak,rossz időben táplálok érzelmeket!
Sokszor útálom is magam ez miatt,hogylehetek ilyen hülye!!:-(Nemveszem észre,hogy az érzelem mármint egyfajta kapocs nemigen mozdít meg semmit,senkit. -
extramagascsaj #4993 én is az exem akartam,mikor belementünk ebbe az egészbe...szóval együtt vígasztalódtunk gyakorlatilag...
Na igen...ha nem érez semmit, akkor nem értem,h miért esik nehezére "elfelejteni", meg mire fel ez a nagy dráma,h nem beszél velem... -
#4992 Azért általában én tudom,miért akarom a másikat,ez azért nekem kicsit olcsó duma,hogy nemtudom.:-)Mondja,hogy szexet akart,meg hogy valaki pótolja a voltbnőjét,és te épp jóvoltál abban a pillanatban.Mert ha én nemakraok valakit úgy,akkor nincs miért nembeszélni vele,hogy felejtsek.
Persze mindenki máshogyan reagál dolgokra.. -
extramagascsaj #4991 nekem is volt pár ilyen...ez a mostani is viszi a prímet asszem...
de most egy nagyon kedves,rendes sráccal ismerkedek...remélem,hogy vele nem lesz semmi gond...minden jól alakul majd -
#4990 Teljesen megértelek,én is hasonlóan érzek,pedig nem is volt semmi szex vagy ilyenek,egyszerűen csak mint ember,ahogy megismertem.De ez tényleg speciális eset,nem is úgy indultak a dolgok,és én elfogadtam,és tökre szerettem,aztán a kelleténél jobban. -
extramagascsaj #4989 Nem kellek neki...neki csak a volt bnője kell...ezt mindig is tudtam.
Ő sem tudja,h miért féltékeny,meg miért akar(t) velem lenni...ez van.
Így tud felejteni,ha nem beszélünk...ezért csinálta...nem azért mert le akarna rázni...tudom...mert sokszor beszéltünk már erről.
-
extramagascsaj #4988 Nekem is rosszul esik,de nem tudok mit csinálni vele azon kívül,h beletörődök. Tudom,hogy kapcsolatban nem lenne jövőnk...akármennyire is jó együtt. Meg azt is tudom,hogy ha így folytattuk volna tovább,akkor tényleg nem tettük volna túl magunkat a dolgon egyhamar...mindig visszaterelődtek volna a gondolatok...és így egy másik kapcsolatba én sem tudtam/tudnék belemenni.
Végülis szükséges lépés volt,amit tett; de attól még fos érzés; és hiányzik mint barát. 1 éven át minden nap beszéltünk...és most furcsa,h nincs. -
#4987 Hmm..érdekes,mert ha ő nemakart téged akkor miért féltékenykedett,ha meg igen akkor? Főleg,hogy te szeretted meg,és ő nemakarta?És utánna meg úgy dönt hogy jobb ha nem beszéltek,mert őt zavarja,hogy pasizol?.Hmm..ez eléggé érdekes.. -
horvdavid #4986 Én megtaláltam
Ő az:klikk
:D:D -
horvdavid #4985 Én megtaláltam:
Ő az :D -
#4984 Szerintem az érzelmi vonulatnál nincs roszabb.Amikor valakit szeretsz,és nemlehetsz vele,mert "megijed"! És inkább aztmondja,hogy felejts el,mintha nem is léteztem volna,vagy nemtudom..hosszú időre,majd jobblesz!Jobb a szart!(elnézést)Csak nézel,hogy mi van? Enynit jelentettél volna..és nehezen fogja fel az ember,hogy bocsi..de jobb így.Irhatnék egy speciális esetet..de így azért nem,amiben érintett voltam.Nagyon fura szitu,és számomra elég szomorú végkifejlettel. -
extramagascsaj #4983 Így is volt megbeszélve,h nem lesz semmi belőle. Csak szex...aztán féltékenykedés volt,meg már nagyon egymásra akaszkodtunk...
Jó volt együtt, de ő még a volt bnőjéért kűzd. Megszerettem,ezért inkább véget vetettem ennek. Továbbra is megmaradt a beszélő viszony. Ismerkedni kezdtem...neki nem tetszett. Nem tudtuk megkerülni,h ne jöjjön szóba,h milyen volt együtt...és ő úgy döntött,h könnyebb lesz neki,ha nem beszélünk... -
Rundstedt17 #4982 hagyjad már magad.jó oka van hogy nem akar találkozni.ráerőszakolod hogy szétrakja a lábait,de utána legbelül érzi hogy hibázott TUDJA NEM ILLETEK ÖSSZE,ha együtt lennétek már nem tudna úgy rád nézni ahogy eddig és csak bele sodornád egy általa nem akart kapcsolatba...szóval ha neked egy dugást megér egy barát elvesztése hajrá továbbra is... -
#4981 Igen..de ha mondjuk hancúroztok és minden okés akkor miért kell elfelejteni a másikat? Utánna miért nem lehettek még barátok? Mert ez önzőség,akkor csak kihasznált,és így menekül,hogy végre lefeküdt veled és utánna meg..pá,mert nembírom,hogy nemlehetek veled,és inkább elfelejtelek,de közben azért jólesett lefeküdni. Jó megtörténik minden,de ha nemvolt szeretelem,vagy nagy érzelem akkor? Leül az ember,megdumálják,jól elnevetgélnek,meg hmm..jóvoltál..minden.de nem járunk,és utánna még szerintem jó mert nincs késztetés sem arra,hogy uhh csak lekellene feküdni vele,addig fűzni. -
extramagascsaj #4980 ez okádék, de van ennél rosszabb is
barátok vagytok...aztán hancúroztok...aztán megegyeztek,h be kell fejezni...és a másik azt találja megoldásnak,h gyakorlatilag "kitöröl" az életéből,csak mert nem tud elfelejteni másképp...és így a barátod is elveszted...
sztem ez rosszabb -
#4979 igen ez mind igaz.. de oda akartam kilyukadni hogy nem csak az az alternatíva létezik hogy "szemtelednek".. vagyis hogy a másik miatt romlott el a kapcsolat.. és az sem törvényszerű hogy minden kapcsolatnak ugyanaz a vége -
#4978 Persze minden ember más,de még te magad is változol és mégis,hiába van 3 feleséged,totál mások,de ugyanoda juthat egy kapcsolat.Persze lehet a hibát önmagunkban kell keresni legtöbbször,vagyis mit csesztünk el.
De sokszor van hogy semmit,csak egyszerűen nem jön össze a dolog. De előfordul hogy a másik,mondjuk egy lány megijed az érzésektől,csodálkozik,hogy juj,ez honnan jött,miért pont őt szeretted meg,mert nincs semmi különleges benne,most mi legyen,és uhh..inkább nem,holott működne,meg minden,csak nem meri bevállalni,mert előítéletek vannak.Esetleg mondjuk korkülönbség,vagy akármi. -
#4977 a nem fiatal nem tudom mit takar és hát ez előtt és azon tény mellett hogy nem volt 3 feleségem, minden tiszteletem.. a saját véleményem az hogy nincs két egyforma ember, sem kapcsolat, viszont az emberek hajlamosak és nagyon könnyen bele is esnek ugyanazokba a hibákba mind a saját életükkel, mind a kapcsolatok fenntartásával kapcsolatban amik végül oda vezetnek hogy csalódnak, megunnak stb -
hacsek #4976 na gyerekek! nekem 3 asszonyom volt de mit mondjak csalodtam. ha lehet akkor csak 1-re aztán vége a 2.ik után már szemtelednek, ez a véleményem nem vagyok fiatal! -
#4975 Persze haverkodni lehet,csak nemmindegy hogy azt hogyan teszik,mit sugallnak,egyebek.Van,hogy utólag könnyű mondani,hogy izéé hát én csak barátként gondoltam meg minden,ez jó mentőérv. Mert persze ahogy írtam nekem is vannak lánybarátaim,akkikkel megsem fordul hogy más is,mert nem úgy közeledett egyik fél sem.Jókat beszélgetünk ennyi.Egy pici lelki támasz is vagyok ha kell. -
#4974 Hogyhogy miért akar egy lány fiúbarátokat? Hova van az felírva, hogy lányok csak lányokkal, fiúk csak fiúkkal haverkodhatnak? És miért tehet arról a lány, ha a fiú egyszerre csak többet akar? Persze, hogy visszavonul, ha egyszer nem akar semmit... Nem tudom, mit értesz pontosan az alatt, hogy a lányok csak kihasználásra tartanak barátokat, de ez nagyon nem így van...
#4961: Tényleg nehéz megérteni, ha valaki eleve elzárkózik minden olyan ismeretségtől, amiben nincs szex... És azért nehéz, mert én (és szerintem a legtöbben) szeretem azt, ha esetleg egy új és értékes barátságra tehetek szert, még ha ellenkező nemű is az illető. Meghúztál egy határ, és azt mondod, darabszámra már elég a barátokból vagy mi? Már van ennyi, a többi meg tehet egy szívességet, ha nem akar szexelni? Igenis fura.