Ritka rendes lányt találni

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nem tiszta melyik lennél te 😉

occó e cigi és lötty érdeklődni pmben

hát pasi létedre igy néznél ki háááát 😄

Wescone
Beauty and the beast!<#nevetes1>

In Lak\'ech Ala K\'in

Wescone
Hû a mindenit! Leesett az állam... várjatok má', hadd helyezzem vissza.<#vigyor2> Valóban a te képeid Kata?
A 02-es a tuti, imádom az elegáns csajszikat...
Én, sajna, valahogy igy nézek ki:<#zavart2>

In Lak\'ech Ala K\'in

azota változtak a dolgok. 😊

Wescone
Azt rég írtad... és már elavult.<#vigyor2>

In Lak\'ech Ala K\'in

ezek szerint nem érthetö amit a 629 be irtam?

Wescone
Klasszikus eset...<#pardon1>

In Lak\'ech Ala K\'in

már reagáltam erre. olvas viszáb (#629). persze azon a posztomon átsoklottatok. ha meg valaki paraszt velem nem fogok jopofizni vele.
#627 re is felhivnám a figyelmet. ha nem olvastátok volna.

Wescone
Skill, nem akarlak szivatni, de az a megjegyzés engem is melepett. Úgy gondolom megeggyezhetünk abban, hogy tapintatlan voltál. Lehet, hogy Kata túlreagálta a dolgot, de alapjában véve; igaza volt.
No! Béküljetek ki. Amúgy sincs értelme duzzogni...😊

In Lak\'ech Ala K\'in

Kata
Ez már szánalmasan nevetséges. Azért hordom fenn az orrom, mert mertem szólni, hogy ne ugass be? Édes jó istenem... Ezt ugye te sem gondolod komolyan? <#merges2>

Egyébként igen, tipikus reakció, ha valamiben nincs igaza a netes menõ csávónak, akkor jön a ribancozás, vagdalkozás, mert nincs már érv, amihez nyúljon...

[/cserf][/fülünyúl]

Kata
Ez sem volt beszólás, ugye? De sajnos összekeversz családod nõtagjaival...

[/cserf][/fülünyúl]

Kata
Nem én kezdtem a nagy arcozást, ne ródd fel nekem, elõbb kukkants körül saját háztájon.

[/cserf][/fülünyúl]

ja engedélyt kérhetek hogy forumozzak ? mis nagy arc

amugy az ilyen *** csajok hozák ki belölem az állatot ami elnyomja a kedves aranyos énemet. na mind1 nem mindegyik hordja igy fent az órrát.

igazmaradjunk anyiban hogy kiáll. arra tán még jo 😉

Wescone
Miért gondolod, hogy nem számítasz annak? Azért mert kiállsz az igazadért?😊

In Lak\'ech Ala K\'in

Kata
Gondolom én nem számítok annak, úgyhogy jelen pillanatban nincsenek.

[/cserf][/fülünyúl]

Kata
Egyszerûen elegem lett, torkig vagyok mindenféle beszólással, fikával, szarkazmussal, bújtatott beszólással, félreérthetõ beszólással. Már nem tolerálom, ennyi.

[/cserf][/fülünyúl]

Kata
1. Téged sem hívott ide senki, mellesleg szerintem régebb óta látogatom ezt a topikot, mint te.
2. Én nem teszem meg, nem süllyedek arra a szintre, hogy valakit a külseje miatt baxogassak, vagy tegyem neki a megjegyzéseket.
4. Nem vagyok érzékenyebb, mint kéne. Egyszerûen nem szeretem a szarkazmust, már elegem van a beszólásokból. Senkinek nem ártottam.
5. Én meg örülök, hogy betértem ide, és rögtön a külsõmrõl van szó, és kapom a beszólásokat. De ja, legalább telik a topik, ebben igazad van.

[/cserf][/fülünyúl]

Kata
Nem vagyok sem népszerûbb, sem kevésbé népszerû mint korábban. De a topik nem errõl szól.

[/cserf][/fülünyúl]

Wescone
Húha! Úgy látom itt áll a bál!!!
Gyerekek, ne marjátok egymást. Épp nemrég irtam valakinek a toleranciárol. Nem kell minden megjegyzésre ugrani.😊
Tényleg! Vannak itt rendes lányok?😊

In Lak\'ech Ala K\'in

amugy 1x megprobáltam megismerni Katát mig nem volt ilyen népszerü.
paszolt.

most tudhatná, hogy ha valami 2 értelmü tuti nem arra gondolok, ami megbántja vagy roszuleshet neki. 😉

franc0
Tényleg elég félreérthetõ volt az a mondat.

Lumia 820, Thinkpad X200, Auris HSD 2014

franc0
Az utóbbi pár hónapban elég hamar ugrasz mindenre.
Persze értem én miért, de akkoris 😊

1. senki nem hivott ide. legalább is nem látok ilyen postot!
2. megteheted hajrá engem nem érint ilyen mélyen mint téged.
3. erröl
4. érzékeny vagy. egyáltalán nem szántam sértésnek.
5. örülök hogy betértél ide és itt is minden inget magadra veszel, nem para jól áll, meg legalább irnak ide.

Kata
1. Senki nem kérdezte.
2. Én sem véleményeztem a te külsõdet.
3. Miféle szavazásról beszélsz?
4. Az elsõ is beszólás volt.
5. Nem szenvedek, csak elegem van már a felesleges beszólásokból.

[/cserf][/fülünyúl]

tudod mit? szarul nézel ki! csak véletlenül szavaztam rád! 😛
ez már beszlolás legalább. innentöl tessék még szenvedni! hely van irjad!

a témára reagálva, van normális lány, persze, aki kurvára rámegy a keresésre akkor az Murphy törvénye szeritne nemfog találni, de ha nem tulajdonítasz neki akkora jelentõséget akkor rádmosolyog a szerencse vagy egy "normális csaj"<#alien><#alien2>röviden ennyi
ki az a Kata?<#conf>

Kata
A beszólástól.

[/cserf][/fülünyúl]

mitöl?

Kata
Ettõl most menõ csávó lettél. <#nyes>

[/cserf][/fülünyúl]

hááát izlések és pofonok. töle kérj linket. hátha ad.

Wescone
Kata jól néz ki?
Hol lehet õt megnézni?<#wow1>
(Még rimmel is.<#nevetes1>)

In Lak\'ech Ala K\'in

amugy magambol indulok ki. ha jol néznék ki és megkapnék minden csajt. tuti nem a gépel szorakoznék. 😉 ez a legtöbb pasira szerintem simán igaz.
a csajokat meg alapól nem kell sajnálni. elég sokat töltenek a tükör elött alapból + amilyen ruhákat felveszenek (divat). 😛~ és akkor még arrol nem is szoltam amit nem vesznek fel. bár lehet nincs igazam csak a kevésbé szép lányokkal én nem nagyon találkozom.

egyetértek. 😊 amugy én ezért nem szeretek foglalkozni szép lányokkal. minél jobb a nö annál többen akarják elcsábitani. persze Katát nem lehet elcsábitani, de a többi lány nem ilyen. (rosz tapasztalat)

nagykispeter
Valószínû igen!
Leginkább azért mert jól nézel ki és Te is olyan pasit keresel aki az átlagnál jobb.
Az pedig nem véletlen ad a külsejére többet az átlagnál.Valószínû más lányoknak is akar tetszeni és máris a körforgásba kerülsz!
De lehet hogy tévedtem....

Asrock Z170 PRO4S, i56600 16GB Kingston DDR4, EVGA GTX970 SSC ACX 2.0 ,

franc0
Ez teljesen egyénfüggõ szerintem.
Én speciel rengeteg ajándékot szoktam kapni 😊

franc0
Feltételezem rosszul választottál, de tudod Te azt 😊
(legalábbis jobban mint én)

Wescone
Ha a lány is úgy gondolja, hogy megtalálta a "tökéletes" fiút akkor a kapcsolat elején legfeljebb a lány szülei jöhetnek közbe. Késöbb azonban a szociális külömbség miatt rengeteg nehézséggel találják szembe magukat. Az ilyen kapcsolatok túlnyomó részt kudarccal végzõdnek.

In Lak\'ech Ala K\'in

na és mi van ha valaki megtalálja a számára tökéletes lányt, és a lány jóval gazdagabb családból származik mint a fiú? ez milyen szinten lehet gond egy komoly kapcsolatban a késõbbiekben? nem mintha én ilyet találtam volna, csak úgy a példa kedvéért, meg mert nem tudtam hova írjam ezt a kérdést😊

Wescone
Hello mindenki!
Egyik kutya, másik eb. Szerintem kár arrol beszélni, hogy melyik nem a hûségesebb tipus. A "nemek harca" és a kompromisszum képesség hiánya tesz be a legtöbb kapcsolatnak.

In Lak\'ech Ala K\'in

Kata
Feltételezem, most azt kéne válaszolnom, hogy bennem. 😊
Pedig valóban mindegyik másik lány miatt hagyott el, és igen, volt aki már egy ideje párhuzamosan csinálta. De gondolom most a nõk szidalmazása van terítéken, bocs h szóltam. 😊

[/cserf][/fülünyúl]

datango
nade te máris többesszámról beszélsz, több exed volt több palid is volt , kiben rejlik a hiba? mert azt ne mondd hogy mind megcsalt...

Kata
Látod-látod... Soha nem csaltam meg egyik exem sem, még csak gyanú árnyéka sem vetült rám, mégsem becsültek meg.

[/cserf][/fülünyúl]

datango
adok a topic indítónak a véleményére! igaza van... 😞 és még a nõk vannak felháborodva , pedig sokkal több lelkismeretes fiu van mint lány.. lenne statisztika -> több nõ csalta meg a párját mint fordítva 😞

TothLaci
Westend<#idiota>
ahh francba! azt hittem a piros lámpás házakban és a peepshowokban kell keresni. =D

Szerintem egy plázába, vagy szólid csendes szorakozo helyen keresd az igazit!
na ja. ne discoban. de akkor hol? várom a listát! meguntam az egyedüllétet. 😊