Ritka rendes lányt találni
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
occó e cigi és lötty érdeklődni pmben
In Lak\'ech Ala K\'in
MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu
A tény pedig az, hogy a férfiak önérzete sokkal sérülékenyebb, mint a miénk, pont rátok jellemzõ, hogy minden szaron és azonnal megsértõdtök, aztán elõjön a k.anyázás. Ezt akár igazolni is tudom, napi átlag két levéllel.
[/cserf][/fülünyúl]
tény h egy nõ egójánál nincs nagyobb dolog a világon. sokkal kevesebbért besértõdnek mint a férfiak, és ez a sokkal ez nagyon-nagyon sokkal értendõ. ezen felül egyfolytában haszontalan, értelmetlen dolgokon pörög az agyuk, míg a férfi dolgozik h legyen a nõnek mit elkölteni, a nõ azon töri a fejét h hogyan tudna lelkiismeretfurdalást okozni a férfinek. ha rossz a kapcsolat (mert mondjuk nincs pénz...) akkor a nõ kijelenti h a férfi nem képes megteremteni neki amire szüksége van (az persze eszébe sem jut h magának is megteremthetné...), viszont ha jó a kapcsolat, akkor a nõ ilyeneket jelent ki h "drágám én már nem érzem azt h te ugyan olyan figyelmes lennél mint az elején..." stb... mindeközben úgy tesz mintha õ lenne az egész kapcsolat oka és fenntartója, meg úgy egyáltalán a világ legértékesebb gyöngyszeme, holott neki csak annyi lenne a feladata h szépen mosolyogjon a férfira, neadjisten vacsit fõzzön/takarítson (de ezeket ugye nem végzi el). na mind1, nincs is bajom nekem ezzel, tõlem punnyadjon otthon egész nap és ne legyen egy szép szava a férfihoz (bár ez lenne a feladata), de az h mindemellett megsértõdik ha csúnyán pislognak rá, mert ugye õ a világ közepe és mi férfiak mégis h képzeljük... az már okot ad arra h beképzeltnek nyilvánítsuk.
még mielõtt valaki megkérdezné, nem, nem rossz a jelenlegi kapcsolatom, nem azért írtam. sztem ez így van. ha egy férfi ezt megcáfolja akkor vagy nagyon nem átlagos a bnõje, vagy csajozni jön az sg-re és be akar vágódni pl Katának, amin megintcsak nem csodálkozok 😛
Zuhogó hó Eltűnik a tengerben. Micsoda csend!
És még valami. Egy nõt sokkal nehezebb megtartani mint megszerezni.
Veszitek az adást?
In Lak\'ech Ala K\'in
In Lak\'ech Ala K\'in
[/cserf][/fülünyúl]
In Lak\'ech Ala K\'in
MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
a csajoknak is kell a sex meg a pasiknak is. használták a csajt? akkor a csaj nem élvezte a sexet... az másik probléma.
a pasimat hagyd ki 😄
ezért tudom ilyen jól <#smile>#smile>
amúgy meg errõl beszéltem... <#nevetes1>#nevetes1>
Egyébként volt már barátnõd? 😊
maradjunk anyiban hogy nem elég 😉
1. hali info szakos vagyok. jó vagyok matekból. dugunk?
2. hihihi hihi. (mind ezt egy topban amiböl fölfele a melle jön ki lefele meg a szép hasa látszik.
Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.
A tendenciában is van valami ráció, de azért nem vészes az ilyen nõk aránya. Van pár, az kétségtelen, de nem jelentõs hányaduk viselkedik így.
Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.
656 omfg durva! a nök kedvéért: "akinek nem inge ne vegye magára"
látok benne valóságot
657 nem tom. engem középsuli óta nem piszkáltak. igaz pár fogam ráment. :/
Aláírás (max. 200 bet?, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett)
1.Inkább ne veszekedjetek vele, nem jöhettek jól ki belõle
2.Csipkebokor vesszõ
Az egyéniség kultuszának századát az a veszély fenyegeti, hogy nem lesznek többé igazi egyéniségei.
a szépség tud átok is lenni. az elönyöket viszont mindenki ismeri.