Ritka rendes lányt találni
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Alakítsuk át a topikot legyen tanácsadó topik! Igaz soha nem volt még 2 éves kapcsolatom, de nagyon sokat láttam tönkremenni! Legutóbb egy 3 éves kapcsolatot.... a csaj elmond nekem mindig mindent mintha testvérek lennénk... és azért ment a csávóhoz mert már megszokta a helyzetet a láng már régen kialudt és nem azért nem akart szakítani mert szerete hanem mert megszokta aztán a szakítás felüdülés volt neki....
Ne vitatkozz a hülyékkel, mert lealacsonyodsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal! [ http://dchelp.hu ]
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
Én nem teszek úgy, mintha az emberiség barátja volnék.
occó e cigi és lötty érdeklődni pmben
1. legyen buta a csaj, de ne tulságosan tehát a mosogépet tudja kezelni és ha elmagyaráznak neki valamit akkor azt 2-odjára vagy 3-madjára megértse (és neveld az annya ellen) így tuti nem foszt ki a vagyaonodbol 1 gyerek után!
2. ne legyen tökéletes, ne legyen megelégedve magával de úgy komolyan (ma minden nõ így van vele, de ez nem minden nõnek okoz lelkiismereti problémát) így tuti életed végéig melleted marad mert nem fog mást keresni....
Ne vitatkozz a hülyékkel, mert lealacsonyodsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal! [ http://dchelp.hu ]
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
ha meg nagy lesz a csönd tudni fogom hogy nem.
(Ezalkalommal komolyan értelmezendõ a kérdés. A vicces megjegyzésekre most nincs kereslet!)
In Lak\'ech Ala K\'in
addig is reménykedem hogy tapasztalatod és bölcseséged beragyogja a topikot!
Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.
És hát én megtettem, amit tehettem (napi jócselekedet kipipálva részemrõl, lelkiismeret nyugis), mostantól a következményekért magadra vess! <#nyes>#nyes>
Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.
Szerintetek volnának a topiknak rendszeres látogatói?<#nevetes1>#nevetes1><#nevetes2>#nevetes2>
In Lak\'ech Ala K\'in
In Lak\'ech Ala K\'in
Most meg mindenkinek beszólsz, hogy senki nem áll ki a gondolatáért fórumon kívül? Szar ügy mindenkit magad ellen fordítani.
ilyen vagyok, vagy nem. akit érdekelt milyen vagyok az már tudja.
a többiek meg csak egy nevek egy nick mögött. a legtöbbjük forumon kivül egy gondolatáért se állna ki.
más: a pár napja linkelt posztra reagált pár nö ismerösöm. legalább is egy részére. a nök nem tudat alatt hanem szándékosan basztatják a pasikat. 😊 (mint a példa is mutatja)
Mi van itt gyerekek?! Kilépek innen és máris veszekedtek???<#gun>#gun><#nevetes1>#nevetes1>
In Lak\'ech Ala K\'in
A parasztkodást meg hagyd abba minél elõbb, mert nem sokáig maradsz így az sg-n...
[/cserf][/fülünyúl]
JAJ! mi lesz velünk Kata nélkül! világvége hangulatom lett!
[/cserf][/fülünyúl]
[/cserf][/fülünyúl]
[/cserf][/fülünyúl]
ha a nöm lesz, lesz kép. ha a haverom lesz akkor is.
különben meg szót sem érdemel.
amugy meg nem a szépségéért jön be. 😉
látjátok? a szépség nem minden! 😄
\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler
[/cserf][/fülünyúl]
amugy találtam egy lányt aki érti amit mondok! 2. az életemben! igy mondtam valamit egész csoport igy néz rám, hogy mi van. aztán hátraforul az a kedves , közvetlen , feketehaju szépség és elmondta azt amit én más szavakkal. aztán megkérdezte erre gondolok? én meg bologatok fülgérö szájjal.
ellent kell mondjak. legjobb a veszekedés. mert utánna van békülés.
kiegészítés : én pl nem tudok olyan emberrel veszekdeni aki nem fontos nekem. célzás! akinek inge vegye!
Zuhogó hó Eltűnik a tengerben. Micsoda csend!