22709
nincs egy normális lány, aki nem csak külsőleg hanem belsőleg is kibírható
  • Fantomlovag
    Hogy is monda a költő?: "Gondolkodás az élet megrondója."
  • extramagascsaj
    ehh
    utálom az ilyet
  • minigirl
    Egyikünk részéről sincs. Ő nem tudja, hogy mit akar, én meg hagyom gondolkodni. :)
  • Fantomlovag
    Tapasztalatom szerint (sajnos van), azért nem jó ötlet a házinyulasdi, mert amíg tart, kellemes, de (közhelyel élve) semmi sem tart örökké. És akkor egyrészről nézhetitek egymást egész nap, ami vagy fáj, vagy kínos, vagy problémákat okoz. Másfelől ha munkahelyen, stb van, akkor megvádolhatnak amíg tart, hogy nem objektív döntéseket hozol, vagy az egyikőtöket befolyásolja a másik, nem is az egyikőtök csinálta, stb. Rang külömbségénl szó érheti a ház elejét, hogy előrejutásért, stb. Aztán ha vége elnne, és nem szép vége volt, akkor jöhet az a rész, hogy fúrjátok egymást, és szakmai viták is feltöltődhetnek személyes dolgokkal. NAgyjából ennyi jutott eszembe...
  • ba32107
    Na én ezt nem bírnám
  • extramagascsaj
    szóval részedről még nincs lezárva egészen?
  • minigirl
    Áhh, nálunk nincs semmiféle durvulás. Olyanok vagyunk, mintha nem történt volna semmi. Ugyanúgy beszélgetünk, ölelgetjük egymást, csak nem fekszünk le, nem alszunk együtt, stb. Hogy is mondják ezt...? Ja, hogy "plátói". Szegény ember csak baráti kapcsolatot tud fenntartani, mást nem. Most mit tegyek vele? Nem haragszom rá, és már csak egy évig kell kerülgetnünk egymást... Addig meg bármi lehet. :P :)
  • extramagascsaj
    EHH
    lakótárs? durva lehet...
    nekem haveri társaságban volt egy srác...de ő már elköltözött...így ez már nem gond

meg fórumon van...de az sem problémás már...kiugattuk magunkat,meg megvolt minden ami kellett..és most elférünk egymástól...elbeszélgetünk néha :)
  • minigirl
    Én jól elvagyok. Szerencsére meg tudtam csinálni úgy az órarendemet, hogy csak aludni járjak haza. :)
  • extramagascsaj
    nekem is volt már ilyen...
    nem a legszerencsésebb helyzet
    vannak persze kivételek...de általában sztem nem szerencsés
    (nemcsak személyesen...de még neten is rossz az egymás "mellett" élés...nemhogy még egy légtérben minden nap...)
  • minigirl
    Nekem mondod?! :D Én is házinyúlra lőttem, és áll a bál... :D Megy a fogadás a haverok között: ugyanvajon ki költözik hamarabb?
    Annyi a mázli, hogy nem vesztünk össze a Kedvessel, hanem jóban maradtunk. Csak momentán nem viselem jól a látványát. :)
  • gercse
    hát öhm...:D
    mindegy, csak lehessen benne más italt is kapni :)
  • extramagascsaj
    hm
    nem tudom...az ilyenekből nagy balhé szokott lenni
  • minigirl
    Azért nem szabad, mert ha esetleg szétmentek, abból az lesz, hogy egész nap egymást kell bámulnotok, pedig a hátad közepére sem kívánod a másikat. Lényegében ennyi.
    Bár, az esetleg jó lehet benne, hogy ebből kifolyólag újra össze is jöhettek.
  • minigirl
    helyes! :)
  • extramagascsaj
    csak kocsma? :D
  • gercse
    hm, erre a helyre kiváncsi lennék én is :D
    bár attól függ, ha kávézó,teázó, akkor annyire nem érdekel
  • extramagascsaj
    DE!
    Ami ugye 2 és nem 3!
    Amúgy meg jó is ez...csak mikor elfajul...majd nem leszel ilyen laza...
  • Qwertino
    Nem tudtam, hogy hova írjam.

Miért nem szabad házinyúlra lőni? CSak azért kérdezem mert én pont azt csinálom, főleg úgy hogy a kolleganőmnek van barátja, és ezt tudtam is mikor belekezdtem, és mégis már elég magas szintre emeltük a mi kettőnk kapcsolatát. EGy dologhoz két ember kell nem igaz?
  • Mirk
    Én megtaláltam a legrendesebbet.
  • Fantomlovag
    Persze.

A hely már meg is van... Csendes, kedves, nyugis, beszélgetős hely, ahol sosincsenek túl sokan, de hangulatos.
  • minigirl
    nekem a március is jó, csak szóljatok legalább 1 héttel előtte :)
  • extramagascsaj
  • Stupid Peach
    márciusban én is benne vok..és most nem viccelek..
  • Fantomlovag
    Jó neked. Nekem a következő 2 hetem olyan sűrű, hogy meghalni se lenne időm.
  • ba32107
    Én még egyiken se voltam :D De VOLT-ra tervezem hogy idén megyek.
  • norbre
    hát rá kellett keressek a neten :))
  • minigirl
    kasza :D
  • norbre
    nekem a mostani hétvége is jó
  • norbre
    Tokaj, Volt vagy Szin? :)))
  • minigirl
    részemről egy fesztiválra járok rendszeresen, az is világ végén van... nem hiszem, hogy sokan jönnének :(
  • ba32107
    Nyáron kéne szervezni valami találkozót az egyik fesztiválra, oda amúgy is sokan elmennek :P
  • extramagascsaj
    nekem péntek,szombat suli
    szombaton 4-ig...úgyh utána olyan 6-7-re tudnék felvergődni Pestre...
    de spec nekem sztem február bukó
    szóljatok,ha márciusban is lesz :P
  • norbre
    mikor lesz és hol? :)
  • minigirl
    hajráhajrá!!! :)
  • Fantomlovag
    Ha nincs más, és/vagy nálam alkalmasabb, akár...
  • norbre
    akkor elvállalod? :)
  • Fantomlovag
    Anyira nem bonyolult szervezési munka. :)

A kövire remélem tudok menni én is. Az már 3...
  • salsoul

• extramagascsaj
    Mr Spockkal mi is összefutottunk :)