Ritka rendes lányt találni

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Max7
olvasd el az aláírását.... már megtalálta szal ne nála kezd... 😊 bár én is szivesen megismerném 😊

Ne vitatkozz a hülyékkel, mert lealacsonyodsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal! [ http://dchelp.hu ]

Max7
Na akkor lássuk sorban...

Hát igen én pár barátomnak aki eltávolodott tõlem mindig ezt mondogatom hogy egy kapcsolat legalább 2 emberen múlik legyen az barátság vagy szerelem....

Nem értem... fekszel mellette és semmi sincs köztetek? a semmit mire érted ? most az jutott eszembe hogy azt fogod mondani hogy a férfiaknak csak a sex jut midnenrõl az eszébe de ez nem igaz poénból a kispárnára agy a távirányítóra gondoltam elõször utánna jott csak a sex.... szal kifejtenéd hogy mi az a semmi? mi az ami kellet volna?

2 év alatt úgy kiismertem azt a bizonyos barátomat aki az ellenkezõ nemet képviseli hogy nem tudok neki újat mondani mi lenne ha már 2 éve a barátnõm lenne... szal úgy barátnõ érted na... mi újat mondhatnék neki? "vidd le a szemetet" ? vagy mit? erre vagyok kiváncsi ha 2 év óta ismered mindent tudsz rólla mit mondasz neki?

Természetem nem változik! Bolond vagyok és komolytalankodok, de ha kell tudok komoly lenni ezzel sohasem volt gond sõt régimódi vagyok szal egy szál virág hébe hóba amikor nem várja... amikor egy szimpla taliról van szó... és megtud lepõdni... de ez egy kapcsolatot nem ment meg ez még kevés és ez még nem olaj a tûzre....

igazából a topik sem a pénzrõl szól meg a házasságbontásról.... csak felhoztuk amíg vártuk a nõk válaszait! amúgy meg ahoz hogy elmenj valahova pénz kell... nem vihetem mindig a lányt sétálni... akár hova mész fizetni kell lassan már a levegõért is fizetni kell természetadót...

nem azt mondom hogy le vagyok égve és nincs 1-2e ft-om amibõl manapság be lehet már ülni egy moziba kis popcornal de moziba sem vihetem mindig...

nem mondom magam üzeletembernek mert még csak kostolgatom a dolgot és a megtakarított pénzem amit szintén munkával kerestem + az befektetem... ebbõl következik hogy egyszer fent egyszer lent.... ebbõl következik hogy most karácsony utáni csövezés van mindekinél és a januári hónapom nagyon satnya lesz... örülök ha a költség számlákat ki tudom fizetni szal nuku biliárd meg szórakozás... ilyenkor mit csináljak hogy ne érezze úgy a csaj hogy csak fekszek mellette....????

nem tudom milyen anyagi helyzetbe volt a 3éves kapcsolatodban a pasid de lehet hogy nem éppen volt pénze befizetni egy balatoni kiruccanásra... egy olcsó panzió 1 ággyal (már ha együdt vagytok) 3000ft /északa egy hétvégére 6000ft ez még csak a szálás... tegyük fel hogy nem kocsival mentek hanem vonattal... budapestrõl balatoonig (attól függ hova mész) fejenként oda vissza 2-3-4e ft a jegy számoljunk közép értékkel 1 átszálással 3000ft-ot ott van hogy 12.000 ft nem ettél nem ittál még semmit még 1 gomboc fagyit sem nyaltál el.... és 2 napról van szó 1 évben.... 2 nap alatt elbaszod a munkád 1/4-edét......

igaz vannak bányatavak kérdés hogy milyen beálítottságú a lány hogy már cska az ötlet miatt othagy-e 😊

Na megin elkalandoztam... újra felteszem a kérdést kicsit máshogy: beismerted hogy te is hibás vagy amiért elaposodott a kapcsolat... tehát a kérdésem az hogy mit kellet volna tenned azért hogy ne laposodjon el a z egész?

és jön a második kérdés ami ebbõl fakad: miért nem tetted meg?

Ne vitatkozz a hülyékkel, mert lealacsonyodsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal! [ http://dchelp.hu ]

Molnibalage
Jó. Hol kezdjük? <#vigyor2>

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

minigirl
20 vagyok, mégsem számít a pénz... Célszerû ilyen csajokkal kezdeni. 😊

Én nem teszek úgy, mintha az emberiség barátja volnék.

Molnibalage
Nos pénz tényleg nem számít egyes nõknek. Én is voltam egynyári kaland egy nálam 8 évvel idõsebb nõnél. Középvezetõ volt akkor egy cégnél, kocsival, lakással, de mégis ÉN voltam vele és nem más. 😊

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

minigirl
Nanana!!! Nem pislog a kicsilány, csak erre se jár, ha Skill nem szól rá, hogy dugja fel a képét. 😄
Szóval...
Fiatal leány vagyok én még ahhoz, hogy véleményt formáljak egy 5 éves kapcsolatról (lévén még sosem volt). DE! Nekem eddig a maximum kapcsolat 3 év volt. Igen, a végére ellaposodott. Igen, én is hibás voltam miatta.

Okai?
Otthon punnyadtunk, sehová sem jártunk. Ez volt a legnagyobb probléma. Soha, semmi izgalom, mindennap ugyanaz. Tudod, amikor hetekig esténként fekszel valaki mellett, akivel ugyan jólérzed magad, de már unod, hogy csak fekszel mellette, és semmi más nincs köztetek, akkor elkezdesz azon gondolkozni, hogy jó-e ez így neked. És, hogy meddig van ennek értelme.

Ezeket a problémákat egyszerûen meg lehet oldani: nem kell nagy nyaralásokat betervezni, nem kellenek hatalmas vacsik, nem kell semmi különleges. Egy egyszerû séta, egy jó beszélgetés. Ennyi kell, nem más. Akkor kezdõdnek a gondok, amikor már nem tudsz mit mondani a másiknak. Az nagy gáz. Ott van vége a kapcsolatnak.

És még valami: a figyelem. Sok év után sem ártalmas, ha figyelsz a páros minden rezdülésére. 😊 Nameg, ha kedves vagy vele. Abból nincs gond.

Ti pasik mind azt hiszitek (nagy átlagban), hogy egy nõt csak pénzzel lehet megfogni. És részben igazatok is van. Bár, én nem ilyen vagyok. Aki engem pénzzel akar maga mellett tartani, az nagyon melléfogott. Egyszer, régebben azt hiszem, már írtam, hogy egyszer volt egy ilyen pasim, aminek az lett a vége, hogy 3 (!) hétig bírtam mellette. Nem volt sem kedves, nem beszélgetett velem, csak ajándékozott. Ez nekem nem kellett.

Hirtelen ennyi jutott az eszembe... xD

Én nem teszek úgy, mintha az emberiség barátja volnék.

Max7
#792: nem is probálok magyarázkodni hogy én próbáltam de... ez ember amikor látja hogy nem megy és már sokszor nem emgy különböz okok miatt akkor már szarik bele és tényleg azt hiszi hogy nem lehet... ha elmész buliba tuti ott van a barátja ha nincs ott akkor a barátnõi miatt nem lehet ismerkedni vele...

#794: fiu fõsulira járok van 5 csaj a 400 fiu között és ahogy néztem mindenk a torkán van egy másik fiu nyelve minden percben....

#793: rágogumi meg szévédõmosó meggyújtva 😄 meg a fuxra való arany kiemelése a tóból mikor a töbiek már 2 órája mossák jéghideg vízben az aranyat 😄

gondolkodtam ezen a csajozás dolgon. igy viszanézve mondjuk 100 csajból 1 öszejött. ami nem tom jó e vagy sem. de a lényeg hogy fõsuli alatt jobban pörgött az ismeretség mint most hogy csak melózom. tréningeken alig van friss hus meg ami jön azt egyböl nézem (eddig mindnek volt párja). 😊
szorakozó helyek nem jönnek be. nem az én világom. ha valakinek van 5lete hogy hol lehet ismerkedni ne fogja visza magát. 😊 ha heti 10 csajjal meg tudok ismerkedni akkor 2,5 hónap alatt lenne nõm.
a normálisabb csajok meg egyböl ajánlják a barátnöket. egyik haverom nõje ajánlotta egyik barinöjét hogy rendes aranyos , mint kiderült nemsokára elveszik feleségül. viszont ö ajánlotta egy másik barátnöjét! 😄 szal nem kell kétségbe esni + a ronda csajoknak is lehet szép barátnõje! 😉 (uh régi szép idök mikor fösulis csajok zokogtak mert nem volt párjuk!) hiányzik a suli =(

occó e cigi és lötty érdeklődni pmben

Bandi 18
Igen igen meg az aranymosás, skoda hátsókerék felragasztás stb stb...😄

Trance Angel
Nem, csak mondjuk az alábbi "WC-hasonlatodból" kb. az derül ki, hogy ha egy lány szabad, akkor már nem is lehet normális.
A "nem tesznek semmit" pedig arra vonatkozik, hogy lehet otthon ülni a gép elõtt és siránkozni, hogy "nincs egy rendes lány se", de ki is lehetne lépni az ajtón és ismerkedni.
Most persze erre mondanád, hogy "dehát te próbáltad", na ekkor van szó arról, hogy vagy benned van a hiba vagy túl nagyok az elvárásaid. Mivel nem ismerlek, nem kell példákkal jönni, hogy te mi mindent megtettél és nem mentél vele semmire, mert ha a WC-s dolgot tényleg komolyan gondolod, akkor valószínûleg, nem az összes földön élõ lány a hibás (ha van párja, ha nem). Persze ez a legegyszerûbb megoldás.

Max7
amerkia, wc, 2literes koláspohár, saller, ilyen fiatalon hazudik a gyerek? 😊

Max7
"nem tesznek semmit" mit kéne tenni? tanuljak plasztikaisebésznek pszichologusnak lélekbúvárnak nevelési tanácsadónak?

Trance Angel
"Nõ olyan mint a WC vagy foglalt vagy mocskos!"
Én ugyanezt a mondást pasikra ismerem... De ez nem is fontos, a lényeg, hogy a hozzáállással van a baj. Sokan nem tesznek semmit azért, hogy legyen egy olyan barátnõjük/barátjuk, aki számukra tökéletes (de lehet, számukra nem is létezik tökéletes, mert semmi nem elég jó). Az elvárások lehetnek magasak, amíg nem tud semmit se nyújtani az illetõ...

Bandi 18
HEHE ezt a Badár mondta a showder clubban de igaza van 😄

Max7
ezért járja az a mondás magyarországon hogy a nõ olyan mint a WC vagy foglalt vagy mocskos!

amúgy azért mi egész jók vagyunk amerikában a pult mögött ülõ nõre ha ránézel akkor európai szintû szép nõt látsz de ha felál akkor egy piramis követi... szal ott már jó pár éve nincs gond a fogamzásgátlással

Molnibalage
Persze, csak nem mindenkinek.

sz4bolcs
El ne higyje valaki! :-) Én vagyok rá a példa, hogy egy tökfilkónak is lehet aranyos, csinos, és rendes barátnõje. :-)

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

Molnibalage
De van ilyen, csak már általábam foglaltak és normális a partnerük is. Majd pont miattam (jelenleg mér csóró egyetemista) fogja elhagyi õt, lehetek én bármilyen jóképû, sportos és vicces is akár.

Themebuilder
"nincs egy normális lány, aki nem csak külsõleg hanem belsõleg is kibírható!"

szar ez az ország ez köztudott :-( a csajok is szarok ilyen értelembe

Rövid az élet, sötét a sír, mindenki dugjon ameddig bír! (max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett

Kata
Csak virtuálisan, élõben csak utasként. 😊

[/cserf][/fülünyúl]

Mr Hyde
Ezzel én is így vagyok. 😊 Elegem van a sok extrovertált, semmihez nem értõ, hülye tini..csából.

gameplusz
Az idõsebb nõk jobbak, ennyi. Majd ha már 30-40 körül leszel, akkor kell csak a "friss hús" 😄

i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn

wordsworth
Nemrossz kis topic... Amugy nemtom, én vhogy mindig ugy vagyok, hogy akarok kapcsolatot, amikor meg benne vagyok félek a kapcsolattol vagy nemtudom 😄 Szal hülye vagyok. Amugy én vagyok 19, és aki elvileg összejött az 23.. Mindig az idosebbeket fogom ki.,.

PSP user n\' soon ps3 user too :)

pff az semmi 30 alatt még nem volt olyan csaj akit én szedtem fel.
lehet mert öregebbnek látszom a koromnál? no mind1 ennek is megvan az elönye.

hunbasser
az,hogy olyan,mint te,és ha azonos nemû lenne,akkor a barátod lenne,nem azt jelenti,hogy azonosuljon is veled.aki szereti a metrós köcsöget és a pénzes faszokat,az nyilván nem nagyon áll veled szóba.
és még gta/tdu rajongónak sem kell lennie,elég,ha elviseli,és tiszteletben tartja,hogy szereted ezeket a dolgokat.

ReaL MaDRid x siempre

hunbasser
ha a neveden van,3 évi együttélés után akkor is közös tulajdon lesz,ha jól tudom.

egyik ismerõsömet hasonlóképpen lökték le a magasból a mélybe.azóta is lent vergõdik,pedig maga mászta meg a csúcsot,és a felesége is és a fiai is nekik köszönhetik,hogy bármikor bármit megkaptak,mert volt mibõl.

ReaL MaDRid x siempre

Molnibalage
Repkedsz is a való életben is? Vagy csak virtuálisan?

Kata
Repülõbuzi vagyok, ez köztudott.

[/cserf][/fülünyúl]

Molnibalage
Helószia neked is. Látom házigazda vagy a felhõk felett topciban. Ez nálam már fél indok egy lánykérésre. 😊

Én a katonai repülésbe szerettem bele, bár midenfajta repüléást csípek. Na jó, a vizsgáról valót azt annyira nem.<#vigyor1>

Kata
helószia <#kacsint>

[/cserf][/fülünyúl]

Srácok miért van az, hogy azt a lányt akit én a feleségemnek el tudnék képzelni, soha nem a korombeliek közt találom meg (20 vagyok) hanem a tõlem 3-4évvel idõssebbek közt ? <#vigyor5>
Cat13
-.--.--.--.--.-

\"Igyekezz többet törődni azzal, ami még a világ szépségeiből csodálatosképpen megmaradt, az emberiség minden pusztításai mellett is.\"

Zillo
napersze

<#boxer>

Alah Alik Ya Sidi!

nem érteni kell öket hanem **gni. 😉

(bocs ez kikivánkozott)

Max7
Megtaláltam ezt a lányt 😊 csak az a baj hogy volt és 2 nap után lett pasija.... ráadásul mivel olyan hogyha ellenkezõ nemü lenne akkor a legjobb barátom lenne ezért túl sok mindent tudok róla ami miatt szerintem nem akar velem kezdeni :S

nem értem a nõket....

TothLaci
És ha az álom kezd átmenni a valóságba, megijedek, és nem tudok cselekedni, csak továbbra is álmodozni.
TothLaci
😊
Szóval...
Ne legyen megelégedve magával? 😮
Utálja a metrós k*cs*g*ket, illetve pénzes f******t. 😉
Illetve olyan dolgokat szeretne megkapni, ami úgyis lehetetlen. 😊)
Legyen GTA rajongó 😄
Szeresse a kocsikat, és a Test Drive: Unlimitedet. 😊
Ilyen nõt hol kapnék? 😄 _Mert nagyon érdekelne...

Szóval... Másképp mûködnek a nõk. Mindenesetre szerintem van olyan lány, aki normálisabb, és nem azt látod rajta, hogy ha rágózik, csámcsog, ha lépked, nem hallja a fél utca, esetleg a lépcsõház, vagy nem cipel nagyon kényesen undorító táskát, mint néhány HÖLGY, HÖÖÖÖLGY...
Én jobban bukok az olyan lányokra, akiknek nincs nagy egójuk, és látod rajtuk, hogy nagyon barátságosak, és csendesebbek, nah meg szépek. 😊

Z
Nagyon nem értetted meg...most kb ugyanazt írtad le, csak a saját szavaiddal. A házassági vagyoni szerzõdésnek pont az a lényege, hogy tisztázza, mi kinek a tulajdona, ki mit vihet. Így a rokonod felesége nem vihetne el mindent csak úgy következmények nélkül.

Az, hogy a rokonod ilyen szituba került, sajnálatos, ám nem egyedi eset. És OK, hogy a viharokat nõi nevekkel illetik, de a hajók is nõnemûek, ha jól tudom. És a hajó az, ami oltalmaz egy viharban. 😉

Amúgy pedig nem nagyképûség szerintem, ha leírod, hogy miket akarsz, és talán fogsz is megvalósítani. Inkább legyél rá büszke.

Szerintem nem teljesen jó a hozzáállásod. Kicsit olyan, mint amikor a farkas megy a nyuszikához kölcsönkérni a fûnyírót, és hergeli magát, hogy úgysem kapja meg. Tehát már elõre a negatívumokat nézi, mit nézi? Keresi!

Mellesleg az az odaláncolós dologgal sem értek egyet. Ergo, hogy majd kétszer is meggondolja, lépjen-e, ha minden a te neveden van. Ha nem fogjátok szeretni egymást, akkor mind a ketten jobban jártok, ha megy. Olyankor ne is gondolkodjon rajta sokáig. Neked is jobb, neki is jobb.

Ma már azért bõven vannak ám olyan lányok/nõk is, akik ugyanúgy képesek megteremteni a családi vagyon jelentõs részét, hovatovább nagyobb részét, mint a férfi. Szóval próbálj meg inkább talpraesett lányokat keresni szvsz.

Az utolsó kérdésre meg nagyon egyszerû a válasz. Nem szabad eljutni odáig, hogy meg kelljen újítani a kapcsolatot. Az már úgyis csak vergõdés. Próbálkozás. Kínszenvedés...olyan nõt kell találni, aki ha veled megegyezõ nemû lenne, a legjobb barátod lenne. Ennyi. Nem könnyû, de nem is lehetetlen. Nekem közel 28 év alatt kétszer is sikerült, csak közbeszólt a vis maior. Viszont mivel tudom, hogy van ilyen, nem csüggedek. 😄

Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.

sz4bolcs
Van másikféle variáció is, de azt csak gazdag, és nagyvonalú emberek tehetik meg. 😊

Max7
na jó én nem várok tovább menek aludni 😄 amúgy szerintem most csak pislog mint hal a szatyorban hogy mit mondjon de ha azt mondja hogy vegyem meg a kámaszutra könyvet tökön szúrom magam 😄

<#worship>

min postjára már nagyon várok.

Max7
Nem mész semmire a szerzõdéssel! Egyik rokonom most akar elválni a feleségétõl és azt vette észre hogy egyre kevesebb dolgo van a lakásban... mindent hord el a csaj és ha elõre kiterveli a válást akkor baszhatod... egyéve kért a csaj egy kocsit hogy a gyerekeket nem tudja vinni ovodába meg iskolába kapott is egy használtat ajándékba a rokon szüleitõl és ott kurták el hogy a nõ nevére irták! most a rokon cserélte az autóját de már az apja nevére vette õ csak az üzemben tartó! meg hordja õ is szét a házat... viszi a szüleihez a digitális fényképezõt kamerát meg mindent ami érték!

a nõ meg a gyerekekkel védekezik azt arra nem képes hogy ha otthon van fözzön és ha a gyerek azt mondja hogy apjával akar maradni kap egy saller....

most nem a nõket akarom lejáratni mert ez egy firfi esetében is elõfordulhat hogy ilyen szemét!

De valjuk be hogy a viharokat azért nevezték el nõkrõl mert sok a hasonlóság (pl Katrina) na és mi a hasonlóság?

Amikor jön heves és nedves, de amikor megy viszi a kocsit a házat és az értékeket!

Magam példáját nézem! 4 évig spuroskodtam játszottam a csórot 4 évig egy szakadt szar telefonom volt 4 évig nem jártam sehova max hébe hóba biliárdozni mert jöttem haza és tanultam... ez a szaközepes éveim alatt... és nem a tananyagot tanultam hanem ami érdkelet és van benne pénz! 1 éve érettségiztem lassan most fõiskolás vagyok és büszkén kijelenthetem hogy eljutottam arra a szintre amit egy üzletember alap szintnek tart drága mobil normális ruha anyuciról való leszakadás nagyrészben és mindez a saját munkámból és folytathatnám a sort hogy jogsi hamarosan saját autó de ezzel már nagyképû lennék....

a lényeg amire ki akartam térni hogy 4 éves kínszenvedés alatt rájöttem hogy mindent magamnak köszönhetek és hogy senki nem ált mellém amikor kellet volna ezért mindig is ott lesz bennem az hogy ha eljutok odáig hogy elveszek egy lányt... (bár nem tervezem még fiatal vagyok) akkor ott lesz bennem az... igaz csak egészséges keretek között... hogy minden amit én teremtek meg legyen az ingó vagy ingatlan vagyoni vagy nem vagyoni jószág az mind az én nevemen és azén tulajdonomban legyen!

lehet kocsit venni az asszonynak de nem kell hogy az a nevén legyen! lehet közös lakás de a földhivatalban legyen az én nevemen!

És ha annyit letesz az asztalra mint én akkor lehet közös papír forma szerint a lakás!

De ha minden a te neveden van 3x megondolja hogy elhagyjon egy biztonságos fészket ami egy erõd számára vagy átrepüljön egy galamb által épített fészekbe (aki nem tudná a galambok rosz fészeképítõk)

ha meg én akarok végetvetni a kapcsolatnak akkor sincs bajom és tudok nagylelkû lenni vele....

kicsit eltértem a témától illetve mindeki eltért

ÉN INKÁBB AZT VÁROM A LÁNYOKTÓL, HOGY ARRA ADJANAK VÁLASZT HOGY NEM IS KELL 10 LEGYEN CSAK 5 VAGY 3 ÉV UTÁN MI ÚJAT TUDNA NYUJTANI EGY FÉRFINAK VAGY MI AZ AZ ÚJ DOLOG AMIT NYÚJTHAT NEKI A FÉRFI! vÁLASZOLHAT OLYAN AKI MÁR 5 ÉVE ÉL BOLDOG HÁZASSÁGBAN ÉS NEM A GYEREK A KOCSI A HÁZ MEG A MEGSZOKÁS MIATT VAN A KEDVESÉVEL! ÉS AZT A VÁLASZT NEM FOGADOM EL HOGY GYÜJTSÖN 2 ÉVIG KEST ÉS VIGYEN EL MEXIKÓBA VAGY TENGERI KÖRÚTRA!

TothLaci
Elég érdekes téma folyik ebbe a topicban, az biztos.
Abban egyettértek, hogy nem szabad mindig a szemmel tökéletes csajszit nézni, hiszen nagy valószínûséggel olyan embernek sosem lesz normális élete, vagy csak 35-40 év után.

Szerintem nem muszály, hogy buta legyen, csak legyen toleráns, és néha fogadja el az én szempontomat. Nagyon nem bírom az olyan lányokat, akik eldöntenek a férfiak helyet is mindent, aztán a férfinak kus van, vagy azt csinálja, amit a nõ mond. Ilyen kapcsolatoktól hányingerem van. Szerintem a legjobb az, ha 1:1 az állás döntések területén.

Ne legyen megelégedve magával? Kinek akar megelégedni? Talán agyongyúrt izomf**z*knak? Vagy mégjobb,a nyálas metrós k*cs*g*knek? Esetleg a milliomos Józsipapának? Nehéz dolgok ezek...
na végre! alig várom a köv commented!

föleg az a része érdekel hogy 10 év után mit adhatok egy csajnak. nehogy ellaposodjon a kapcsolat. bár szerintem mini nem tudja erre a választ.

Z
Akkor jó csajod van! Meg is találtad a rendes lányt. <#eljen><#vigyor3>

Ez esetben viszont megérdemli, hogy megpróbálj legalább annyit betenni a közösbe, mint õ. <#kacsint>

Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.

Z
Izéé...lehet, hogy rosszul fogalmaztam, de én nem a vagyonnyilatkozatra gondoltam, mikor írtam, hanem a házassági vagyonjogi szerzõdésre.

sz4bolcs
Nekem nehéz elképzelni, hogy ilyenre vetemedne a barátnõm. Inkább tõlem kéne védelmezni a vagyot ilyen papirokkal. <#idiota>

Mr Hyde
Ez nem új dolog, sõt szerintem a mostanában házasságot kötök legtöbbje készít vagyonnyilatkozatot.

Z
Szvsz nem is kell, hogy tökéletes legyen. Legyen jó, nagyon jó, de nem kell, hogy tökéletes legyen. Mivel mindannyiunkban van hiba, nem várhatjuk el, hogy a másik tökéletes legyen.

Amúgy pedig sz4bolcsnak a következõk lehet, hogy még gyomorforgatóbbak lesznek, de a vagyoni harcok, vagy kiforgatás ellen a legjobb módszer egy olyan szerzõdés megkötése, mely szerint egy esetleges szétválás esetén mindenki annyit visz, amennyit betett. Elsõre ez abszurdnak tûnhet, de megmagyarázom, hogy miért jó ez.

Ugye egy jól induló kapcsolatban senki nem gondol a pénzre, vagyonra. Eleinte ott a szerelem, a mérhetetlen vágy, ami azért lássuk be, idõvel kihúny, de legalábbis csillapodik. Ekkor talán már van gyûrû, gyerek, ház, kocsik, különféle megtakarítások, egzisztencia, stb. Na ha ilyenkor, vagy az idáig vezetõ úton valahol elmérgesedik a kapcsolat (amit nem nehéz elképzelni), akkor mindkét fél pokollá teheti apró kis kicseszésekkel a másik életét. Ez után jön a válás (7 év az átlagos házasság ideje, bár ez ma már szerintem rövidebb is). Amivel együtt jár a harc a vagyonért, az utálkozás, a kapzsiság, meg a többi...

Na ezzel szemben a szerzõdéses abszurd megoldás esetén is ellaposodhat, elmérgesedhet, sõt el is durvulhat a kapcsolat, mindamellett végig ott lesz a papír, ami garantálja, hogy legalább a felépített vagyon, a belefektetett munka megmaradjon. És mivel ma már szinte minden szûkös jószág, következésképp pénz nélkül nem lehet élni, nagyon is fontos a vagyon.

Persze lehet jönni azzal, hogy ha ilyen papírt akarok aláíratni bárkivel is, akkor hol a bizalom? A bizalom onnantól kezdve lesz meg, hogy alá van írva a papír. A szerzõdés nélkül viszont egy bimbódzó bizonytalanság gombafelhõ méretûvé nõhet. Mert ott az elején megvan a bizalom, viszont késõbb semmi sem szab gátat annak a késztetésnek, hogy megpróbálja az egyik kiforgatni a másikat a vagyonából.

Ezt amúgy egy általam nagyon nagyra tartott nõtõl tanultam meg.

Max7
tudom hogy ez így túl morbid de ez a kulcsa "amíg a halál el nem választ" mondatnak...