22709
nincs egy normális lány, aki nem csak külsőleg hanem belsőleg is kibírható
-
#5173 Nekem ecélból van egy lakásom külön. Inkább nem adom ki, jól jön az olykor... :D -
#5172 Nem hangzik rosszul, de miért lenne ez "ERŐSZAK"?! (csúnya-csúnya szó)
Csak megszeretgetnéd a régi szép idők emlékére, mer rendes vagyol... :D -
#5171 Az egy dolog, hogy bizonyos helyek nem kultúráltak... Én az vagyok. :P :)
És egyébként sincs jelölt, csak jelentkező... :D -
#5170 De ez benned volt eleve, magadtól lettél ilyen. Nem felnőttként verték beléd kívülről. -
#5169 Erőszakoljam meg?! :D -
#5168 Banyek, csak van valami hely ahová leléphetsz üzekedési célból, nemdenem?!?!?!? Mást nem ott a kocsi (méghaszűkösisésnemkultúrált)... -
#5167 Ezzel nem értek egyet. :) Már csak azért sem, mert nagyon visszahúzódó kislány voltam 14-5-6 évesen, most meg ha eldöntök valamit az úgy van, és pont. :) -
#5166 Még1xűbb. Engem pl. mindig meg lehet lepni álmomban egy pár forró női ajakkal odalent... Legmostmégjobb és "spontán". :DDD -
#5165 A barátaim tényleg csak barátok. Fizikailag nem vonzódom hozzájuk. Lényegében nincs nemük. :D
Igen, a másik meg az, amit Extra írt: tán az exem előtt műveljek ilyeneket? Nem hiszem, hogy kéne, pedig azt tudom, hogy felrobbanna a féltékenységtől. :D -
#5164 Azt nem lehet. Valaki vagy önálló, határozott és kőkemény, vagy nem. Ezt nem lehet "tanulni". Az élet nevel rá, mert ami nem öl meg, az erősebbé tesz (egy szintig). Ez olyan, mintha felnőtt emberbe utólag bele akarnád nevelni, hogy teheséges zongorista legyen. Nincs olyan. -
#5163 Nekem de, de nem rólam beszélünk.
(én szeretem ha letámadnak a nők, mivel én nem vagyok az kezdeményező típus, baromira nem, megvan a saját életem, nem szoktam új tagokat keresni bele) -
#5162 Ez mind megvan a kedves alanyban, akiért fáj a szívem. :) Már csak némi határozottságot kéne beleverni, és minden tökéletes lenne. :) -
extramagascsaj #5161 együtt laknak cseszd meg :D -
#5160 Mer aztán sokáig tartana egy ilyen "barátot" elcsábítani... Felhívod magadhoz, megmondod a frankót és ledobod ami még esetleg rajtad van. (én mondjuk azé pöttyet gyanakodnék, dehamár) :D -
extramagascsaj #5159 na ez lehet :D
túl határozott lennék?
ha meg nem vagyok az az a baj...nektek semmi se jó:D:D:D:A::D:S -
#5158 Nannanannanaa! Azé azt is elvárjátok, hogy figyelmesek legyünk, meg emlékezzünk a fontos napokra, évfordulókra, eseményekre, barátokra, családtagokra. Legyünk kemények, de ugyanakkor gyengédek is. Nyíljunk meg, de legyen bennünk valami titokzatos és izgalmas is. Naív kisgyermekként csodálkozzunk a világra, de dőrzsölt maffiózóként vessünk végett ellenségeinknek. Legyünk jó családapák, segítsünk a házimunkában, de azért a lepedőakrobatika sem akadály. Romantikus macsó kéne, avagy karrierista Mad Max fél szemére sírván...
Lópikula. :D -
#5157 Nahát, én is ellenék egy ilyen határozott emberrel. :D Kár, hogy nem ismerek ilyen pasikat... Azaz igen, csak ők meg barátok, s nem többek. :) -
#5156 Ez pont ide illik -
#5155 Én kicsit Garfield típus vagyok. Ő is azt kérte szülinapjára, hogy adjanak neki egy tál kaját és hagyják békén az ég szerelmére, legalább egy napra... :DDD -
#5154 Ugyanmá, a külső az nem számít sokat (legalábbis nem annyit). Én pl. kifejezetten nem vagyok egy adonisz, mégis van olykor nő akinek bőven bejövök (és nem, nem fizettem érte sosem :D).
A férfiak megijednek a túl határozott csajsziktól (már amelyik). Általában szeressük azt hinni, hogy mi vagyunk a főnök! Macsópista rögeszme.
Én mán rég kinőttem belőle, meg úgyis én vagyok A zIsten, ezen má nő nem tud változtatni... -
#5153 Én is azért szakítottam, hogy ne agyaljon, de úgyis agyal. :) Csak így mellé azt is tudja, hogy milyen, ha nem vagyok. :) -
#5152 Ha minden pasi így működne, de jó is lenne, s még a helyzetem is könnyebb lenne. :D -
extramagascsaj #5151 ha azt mondod,h azért mert nagy darab vagyok neked véged...
de amúgy mondjad csak :D -
#5150 Félnek tőled, én azt is tudom miért! :D -
extramagascsaj #5149 hm
nekem is ez volt most...
h "nem tudom"
na mondom jóvan akkor...baszódjá' meg gondoltam
és szépen megfogalmaztam,h jó akkor rendben...ne törje rajta a kis buksiját...nincs ebből para...hagyjuk az egészet
akkor persze...hm? nem lehetne csak egy kicsit gondolkodnia még?
most nem azért,de ...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!mi a faszomon kell már annyit gondolkodni? én tudom mit akarok...és állítom nem nehéz azt tudni,h akarok-e a másikkal lenni,vagy nem...ha már agyalni kell akkor az már vmi bibit sejtet...akkor meg minek erölködni,nem? -
#5148 Én nem értem, ha tökönrúgnak sem. Mer pl. én ha éhes vagyok eszem, ha szomjas vagyok iszom és ha kanos vagyok, akkor ..., de legalábbis megkísérlem. :D -
#5147 áhh, pasi :D
és ha még egyszer egy pasi azt fogja állítani, hogy nem érti a nőket, esküszöm tökönrúgom :D -
extramagascsaj #5146 csatlakozom -
#5145 Ugyanmá, az eNberek nem ilyen 1xűek. Tutyimutyik, több vasat tartanak a tűzbe, határoztalanok, beszariárulósak, maguksemtudjákmitéreznekcsakhaelveszítik és sorlhtanám. Ezé is rühellem őket. :D -
extramagascsaj #5144 ezt a nem tudom mit akarok dolgot...
mi az h nem tudja?!
nem olyan nehéz ez
vagy igen,vagy nem ...csókolom -
#5143 konkrétabban? -
#5142 jól hangzanak de én nem hiszek a nagy megmondások általános igazságtartalmában.. -
#5141 nem véletlen, azért lett költő, mert gondolkodni nem tud :) -
#5140 A házinyúlra lövést én is megjátszottam egyszer. Egy haver barátnőjével. Igaz hogy külön voltak, a srácnak is volt másik nője, és a csaj kezdeményezett. Én pedig belementem. Előtte egy haveri társaságba jártunk.
Nem tartott sokáig, de kellemes emlék maradt. Azóta megint összejöttek, és össze is házasodtak. És azóta is nagyon jó barátságban vagyok mindkettejükkel. Most született az első gyerekük. Furcsa az élet. :)
-
#5139 Nem véletlenül "Álmodozás az élet megrontója" ? -
#5138 Ha igazán szeretsz valakit, és nem önző módon, akkor el tudod engedni. :) Ha visszajön, az csak jó, mert kiderül, hogy ő is szeret. Ha nem, akkor pedig nem veszítettél semmit. :) -
#5137 A "Hogy is monda a költő?:" rész utánra gondoltam. -
#5136 Mondták mrá...
Amúgy tudom hogy másra vonatkozik az idézet, és azt sem mondtam hogy egyetértek vele... Csak valahogy illett ide. :) -
#5135 "You are an idot - ha-ha-ha-haaaa" -
#5134 Ez szep toled :O