Ritka rendes lányt találni

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ne nekem ird. 😊 én sem tudom mit lehetne tenni.
vagyis igen amit irtam. 😉

occó e cigi és lötty érdeklődni pmben

Kata
ez hülyeség

meg hülyeség az egész görcsölés, hogy miként marad érdekes egymás számára két ember

[/cserf][/fülünyúl]

Max7
3 év után úgy kiismerem hogy csak ránézek és tudom mi van pláne ha együdt éltek akkor mi újat ondasz neki?

-képzeld drágám ma le volt árazva a répa az áruházban vettem is gyorsan 2 kilót?
VAGY
-képzeld a szomszéd egész nap furt arról nem is beszélve hogy a kutyák basztak a homokozóba 😄

amúgy meg:
hétfõ --- séta
kedd --- vörösbor beszélgetéssel
szerda - - - séta
csütörtök - - beszélgetés (borra nicns pénz)
péntek - - sörözés a haverokkal (sörre bor nem jó marad a séta részegen)
szombat - - takarítás kis beszélgetéssel megsépkelve
vasárnap---- vásárlás---le is tudtuk a sétát szal marad a beszélgetés

3 hét kell hogy megunjon a csaj... nem is kell 3 év....

beszélgetés séta.... apám ez megment egy unalmas 3 éves kapcsolatot jut eszembe ha ez menti meg a kapcsolatot akkor mit csináljak évig?

Ne vitatkozz a hülyékkel, mert lealacsonyodsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal! [ http://dchelp.hu ]

idézem minit : Egy egyszerû séta, egy jó beszélgetés.
váltogasd ugy nem lesz olyan unalmas!

mármint a csajt >😉))
bocs nem hagyhattam ki. 😊

nesze! 😄DD

még fiatal koromból!

Max7
pislogok mint hal a szatyorban mert még mindig nem kaptam választ egy nõtõl sem hogy mit lehet tenni 2-3-4-5 vagy 10 év után azért hogy a kapcsolat ne laposodjon el?

verekedésre visszatérve talán a vicc topikban olvastam a nõk álításait és a férfiak válaszait:

NÕ: Nincs rajtunk olyan testrész amit ha megrugnak akkor görnyedve esünk össze!
Férfi: jah de ha kaptok egy pofont könybe lábad a szemetek

(félreértésbe ne essünk nem ütöttem még meg nõt... na jó segrepacsi volt de azt élvezte 😊... és mint az indián a valóvilágból én nem rugtam még szájba nõt )

Ne vitatkozz a hülyékkel, mert lealacsonyodsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal! [ http://dchelp.hu ]

sz4bolcs
<#nezze> képet!

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

minigirl
lol... off XD

Én nem teszek úgy, mintha az emberiség barátja volnék.

csak ha egy csinos lány sokáig van elöttem 😉
szal ne álj elém mert lekötöd a figyelmem! 😄

minigirl
Nem igazán van idõm meditálni, csak annyira, ami a suliban kötelezõ... 😊

#840 Nekem az írás is könnyû, nagyon szeretem firkálgatni az írásjegyeket, meg kanákat. 😊

#841 Tudom, te gyakran csinálod... 😊 😛

wah jah. csináljunk fedetpályás távolba nézést!

gercse
volt osztálytársam is japánul tanul, nagyon jó kis nyelv 😄, bár írni kicsit nehezebb, de beszélni már egész jól tud, pár mondatot jól vág 😊

Molnibalage
Nem, csak most jöttem fel levegõért. Búvárkodni voltam. <#vigyor1>
Sokat meditálsz? Én bambulni szoktam...

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

minigirl
pislogás van? <#crazya>

minigirl
Én lányokkal sosem verekedtem. 😊 A fiúknak meg nem érdemes a haját tépni. 😄

Imádkozni? A buddhisták nem szoktak olyat, de ez más téma. 😊 Amúgy japán nyelvet és kultúrát. 😊

sz4bolcs
éjjel-nappal imamalmot forgatnak xDD

sz4bolcs
Nem vagyok gyakorló, csak vicceltem. 😊
Bár így belegondolva már volt párszor, mikor megállt közben az idõ, és minden egy pontba sûrûsödött.. ;]]

Max7
huha verekedõs lányokat nem szeretem 😄 volt egy lány ismerõsöm aztán kapot egy pofont a másik lánytol aztán nézett mint borju az ujkapura és ment a csirkebox 😄

és mit tanulsz azon a fõsulin? 😄 imátkozni? 😄

minigirl
Nem mondtam, hogy megcsalnám a barátomat, sõt! Soha nem csalnék meg senkit, még akkor sem, ha nem szeretem. 😊 Túl humánus vagyok. 😊

Helybõl távolba nézés? F1? Snooker? Te is aktív gyerek vagy... xD Bár, velem is elõfordul, hogy csinálom. 😊 De most leginkább a ninjutsuért vagyok oda... 😊 Hetente 2x 2 órán keresztül verekszem, és nagyon jól érzem magam tõle. 😊

sz4bolcs!!!
Buddhista fõsulira járok, tudom, mi az a tantra. 😛 Sztem te is tudod. 😉

#814 Nem általánosban volt. 😊 Középsuliban. 😊

sz4bolcs
dvd, könyv... kama sutra gyakorlat. 😊

vica2
amúgy meg öreg neked a nagyanyád térdekalácsa 😊
még érettnek sem nevezném magam....

Max7
hála az égnek ebbõl az öreges témából nem másztam volna ki 😄

Max7
van könyv formája is 😊 és erre aszociáltam elsõre 😊

vica2
na ja, valamelyik nap dvd-n láttam meg kellett volna vennem...

vica2
szarul töltöttem ki az adatlapom, nem annyi vagyok még, amennyi ott van, igaz nem is 20 éves...sajnos

sz4bolcs
Ki mondta, hogy a kama sutra egy könyv? 😄

Max7
Te korodban úgymond illik 😊 ne értsd félre nem öregeztelek le 😄

a jó nõkért sorbanállás van 😉

Max7
könyvbõl tapasztalat? ugyanmár! ha nem tudod gyakorolni akkor nincs értelme 😄 én az elméleti órákat is unom a fõiskolán mondjuk a gyakorlat se sokkal üdítõbb 😄

vica2
akkor én már túl tapasztalt vagyok 😊

Max7
ha a hátam mögött van mondjuk 2x legalább 2 éves kapcsolat ami nem csak a kézfogásig terjed meg a csókig..... eddig nem hogy 2x de még 1x sem volt és nem hogy 2 de 1 évesnél hoszabb kapcsolatom

azt meg nem nevezem kapcsolatnak amikor 3 hétig kostolgatjuk egymást aztán a kostolgatásnál abba is marad az érdeklõdés

sz4bolcs
kama sutra <#nezze>

vica2
na pl. neked mi? 😊

Max7
nem álok le vitatkozni 😊 bár mondjuk kinek mi a tapasztalat 😄

vica2
ha itt ültök nehéz is tapasztalatot szerezni

Max7
azt én sem mondom hogy túl sok tapasztalattal rendelkezem 😊

TothLaci
Elvileg... tpasztalat núkú. De nem mondom, a kor engem is bûntett rendesen...
Max7
3 év alatt semmi sex azért úgy az már sok 😊 bár majd kiváncsi lennék mikori korszakban volt ez mert az általános iskolába tényleg nem szokás... 😊 bár ki tudja 😄

sz4bolcs
Pedig a szex mindennek az alapja! :-)
Persze ezt valószínûleg nem tanítják az egyetemen. <#vigyor2>
(Már csak az a kérdés, meddig az az alapja mindennek😊)

Molnibalage
Aktívan röplabdázok, de az összes csajnak van tudtommal pasija, talán egynek nincs. 😞

(Röpi után meg tekerek haza laza 21 km-et, mert mikor vége van a hepajnak vidékre már rég nem jár semmi. Kicsit fanatikus vagyok -e téren...)

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Max7
jut eszembe.... ezek szerint nem is szeretted azt a srácot ha már nem volt értelme bármit is tenni a kapcsolatért.... :S vagy tévedek? csak azért kérdezem emrt az a bizonyos barátnõm ugyan ebben a cipõben járt hébe hóba foglakozott vele a pasija de a csaj meg megbolondult érte és nagyon bántotta hogy szarnak a fejére... aztán talált egy srácot aki becézgette cirógatta és elment vele kidobta a pasiját.... közben kiderült hogy miért nem kereste a pasi most emg emészti magát hogy õ is tehet róla miért nem figyelt rá jobban!

Max7
hát ha ezt elöbb tudom rólad 😊 na mind1 😊

el kell hogy keserítselek! én sem hagynám itt a lakhejem senkikedvéért sem! najó ez azért dúrva de egy halott kapcsolatért meg pláne nem!

múzeumhoz hozzászólnék... elõször is nem vagyok egy kultur ember szal engem a muzeumok nem igazán érdekelnek le lehet nézni ezért nem igazán köt le... elmentem ezzel a barátnõvel a titanic kiálításra (a jegyek eredete is egy történet) és halálra untam magam 😞 pár tányér kalap ágyikó meg mûjék a végén meg elzsibadt a nyakam mert meg kellet keresni egy bazi nagy kõtáblán hogy túléltük-e az utazást... elég tré volt

hehe hát nálam a tv-zés ott indul hogy odabújok hozzá 😄 nyilván a filmet nézem de azért nem úgy mint a minagyerek hogy hátul össekulcsolt székben nézi a tv-t

az tény hogy nem vagy rabszolga de foglalt vagy én meg nem vagyok patkány! nem veszem el más nõjét! sõt ha haver elöbb kinézte magának közömböss vagyok a csajjal szal.. 😊

a sport... 😊 helybõl távolba nézek maximum de azt aktívan üzöm 😄 20 leszek én is áprilisban és kb 4 éve nyilván nemzetiségi barátaink akik nem az idén barnultak címszóval nem vesznek szolárium bérletet a télen.... elopták a drága cangámat amit szintén kemény melóval nyomtam össze.... azóta a sportnak annyi igaz újévi fogadalmam az volt hogy ha tehetem veszek egy bringát és tekergetek kicsit haverral mert betunyultam 😊 sportnak nevezem még a forma1-et amit nézni kell igaz apum szeretette meg velem 6 éves koromba továbbá sportnak envezem a biliárdot (snookert) amit aktívan üzök hasonló beálítottságú férfi bajtársaimmal 😊 továbbá a ping-pongot is amit igaz 1 éve játszottam utoljára 😄

szal ezek pont olyan sport jelentõségek amik nem igazán keltik fel a hölgyek érdeklõdését 😊 labdaérzékem nincs, verekedés nem az én mûfajom, diszkosz vetésen gondolkoztam még de aztán lemondtam rólla hisz minek a diszkoszt elvetni hogy aztán emg legyen sok kis diszkosz aztán azokat is el kell vetni 😊 (bandi 18 le ne lõdd a poénomat)<#nyes>

minigirl
??? 😊

álj csak be a sorba! 😛

minigirl
Hát, szex sem, de már úgyis mindegy. 😊

Nem ingyenes a múzeum? Francba, mindegy. Akkor is ott van a túrázás, meg egyéb sportok... Bár, ahhoz ki kell fogni egy sportmániás csajt is... xD

Molnibalage
Még szex sem? Ez nem normális?<#falbav> (most éppen nincs barátnõm, de néha már majd megveszek...)

A mûzeumok állandó kiállítási sajnos pont idéntõl nem ingyenesek. Jól írta a cimobra, már a levegõért is fizetni kell szinte...

Ahol lakom ott van egy bánytó a közelben. 😊
Nyáron is túrázni járunk a skacokkal a Mátrába 3 éve több okból is, de ezt most nem részletezem. Tavaszól õszig meg kajakozni szoktam a helyi csónakházban.

minigirl
Bocs, figyelmetlen vagyok...
Mit jelent a semmi? Hát... pont semmit. Bámultuk a tévét. Ennyi. Még szex sem volt. És nem is szóltunk egymáshoz. Ezt jelenti a semmi.

minigirl
Jut eszembe!
Ha fõsulis vagy, Pesten egy csomó múzeumba ingyenes a látogatás diákkal. 😊
Nem kell virág, megteszi a múzeum is. 😉

minigirl
Balatooon??? Nem is álmodozom róla! 😊
Bányató? Annál inkább!!! Imádok sátorozni, túrázni, sziklát mászni, barlangászni, kirándulni. Ezekhez nem kell pénz. 😊

Miért hagytam? Késõn jöttem rá, hogy nekem ez nem jó, és már nem lehetett segíteni a kapcsolaton. Nameg, én felrúgtam mindent. Miskolcról eljöttem Pestre fõsulira, a srác nem akart utánam jönni. Ennyi.

minigirl
Nem rabszolga vagyok, lehet velem ismerkedni. 😊