22709
nincs egy normális lány, aki nem csak külsőleg hanem belsőleg is kibírható
  • ba32107
    Amúgy ma láttam egy nagyon szép lányt, olyan barátnő típust, és tipikusan olyan "kevés barátom van, otthonülő vagyok" arca volt (pont mint én :)
  • ba32107
    Még jó, hogy én leszarom a V-napot
    Nem is tudtam, hogy most lesz csak tele van az iwiw üzenőfal...
  • Fantomlovag
    Tényleg...
    Bár a Valentin napnak a stílusa pokoli. Az a sok, vörös, habos babos, LOVE feliratos cucc, bármerre nézek... Olyan mint a szívsebészek karácsonya. Brr...
  • Fantomlovag
    Sosem mondtam hogy egyetértek. Mániákus gondolkodó vagyok. Asszem ez már kiderült :P
  • extramagascsaj
    legalább Valentin napján nem leszek egyedül
    ez is vmi
    aztán majd keresek rendeset...
  • PeeTeR
    na latom igy valentin nap elott par nappal feljott a topic :DD
  • MR ME
    ritka rendes lányt találni
  • Dick Riddick
    Akkor te vagy a kivétel. :)
  • Dick Riddick
    :)
  • Dick Riddick
    Az más.
  • minigirl
    Mindegy is, ne én legyek a téma. :)
  • minigirl
    Jhamm, és nem velem van a baja, hanem effektíve a "kapcsolattal", mint olyan. Mert most is egymás nyakán lógunk. :D
  • minigirl
    Nem, és nem is fog. Megbeszéltük, hogy ezt tiszteletben tartjuk, amíg együtt lakunk.
  • norbre
    de pont ezt mondom h nekem nem ezt jelentette :)
    nálam a "gondolkodnom kell" vagy "kell még egy kis idő" nem szinonímája a "Nem szívesen vagyok veled hosszabb ideig, lefektetek közben jó pár csajt, de jó lenne ha talonban maradnál, ha véletlenül üresjárat van".-nak :)
  • Dick Riddick
    Pedig ez a jelentése.
    A te esetedben más okozta a problémát, nem a nő.
  • Dick Riddick
    Ki kell választani a megfelelő pasit. :)
    Tényleg, ő vitt már fel valakit?
  • Dick Riddick
    Pedig azok. Méghozzá jóval. :)
  • minigirl
    Láttam már igazán féltékenynek, és senkinek nem akarok egészségügyi károsodást. :)
  • minigirl
    Az nem baj, ha sokszor nem értesz minket, pont ez a célunk. :)
    Viszont ne mondja nekem senki, hogy a pasik logikusabbak, mint a csajok. :P:)
  • minigirl
    Az csak egyszeri alkalom lenne, nekem hosszabb távra kéne. :)
  • norbre
    kinek mi ugye.. én is mondtam már ezt és baromira nem ez volt a hátterében a dolgoknak.. nekem pl azt kellett eldöntenem hogy együttmaradok-e vele és nem lesz melóm, vagy elköltözöm bp-re és szakítunk

tudom sokan lesznek most távkapcsolatpártiak.. nekem ez nem működött soha és nem ismerek olyanokat akiknek fél évnél tovább működött volna, persze biztos vannak kivételek..
  • ba32107
    :D:D
  • Dick Riddick
    :D
    Mint a német enigma.
  • Dick Riddick
    Éppenséggel pont az exed előtt kellene ilyet művelned. Semmi rossz nem fog kisülni belőle.
  • ba32107
    Én se. Pedig jó emberismerő vagyok. Néha túl jó :D
  • Dick Riddick
    Akkor nekem csak fél tökönrúgás jár. Mert sokszor nem értem a nőket. :)
  • Dick Riddick
    Fura hogy ezen vagytok kiakadva. Az a mondat hogy "gondolkodnom kell" vagy "kell még egy kis idő" a szinonímája a következőnek: Nem szívesen vagyok veled hosszabb ideig, lefektetek közben jó pár csajt, de jó lenne ha talonban maradnál, ha véletlenül üresjárat van. Ennyi.
  • extramagascsaj
    ok
    akkor cseréljünk :D
    én nem bírom a punnyadást...és ahol én lakom...az a punnyadtság melegágya
  • Sanyix
    miért kéne pesten lakni? Ez egy szar hely.
  • extramagascsaj
    ezzel nincs is probléma :D
    csak ugye a távolságok...:D

drágám...gondolod ha megtehetném,akkor nem Pesten laknék már?
  • Sir Quno Jedi
    Meg amúgy ismerkeggyé közelebbről, vagy költözz népesebb vidékre (aka BP). :D
  • Sir Quno Jedi
    Ehhh, hidd el nekem a férfiak 99.9%-át egész jól meg lehet fogni azzal, ha a szeretett nő bociszemekkel pislog rá alulról, miközben legnemesebb szervét tartja finoman az ajkai között (és kicsit rá is dolgozik). Ez olyan igazán bensőséges pillanat. A férfiak nagyon szeretik az "izéjüket" (még ha nem is vallják be) és aki törődik vele őszintén és tiszteli és szereti az izéjüket, azt ők is szívesebben megtartják. Ilyenek ezek... (fúúj) :D
  • extramagascsaj
    130km-ről h "lepjek meg" vkit? :D
  • Sir Quno Jedi
    Naésabbanholvanaspontaneitás?!? :D
  • extramagascsaj
    na persze
    ezt szeretitek :D
    dehát ha lusta elfáradni hozzám,h meglephessem :D
  • Sir Quno Jedi
    Vagy ha már bűnronda, hozzon italt és legyen benne ipari szívóhatás. :D
  • Sir Quno Jedi
    VAGY legyél naaagyon-naaagyon szomorú, pityeredj el mikor megpróbál vígasztalni, sírd ki magad a mellkasán, hozzásimulsz, meg meg remegsz és közben véletlenül átmegy a dolog személyesebb vígaszszexbe... (tudod ott alul kell csak dörgölni és máris ő is sokkal rugalmasabb lesz a témát illetően) :D
  • Sanyix
    Egyébként csak a lányoknak nemtetszik ha megerőszakolják őket. Férfinek tetszik ha lány erőszakolja meg őket, aki nem bűnronda :D
  • Sanyix
    Verd meg.
  • minigirl
    Igaz, hagyná magát... Vagy leitatom... XD