22709
nincs egy normális lány, aki nem csak külsőleg hanem belsőleg is kibírható
-
ba32107 #5213 Amúgy ma láttam egy nagyon szép lányt, olyan barátnő típust, és tipikusan olyan "kevés barátom van, otthonülő vagyok" arca volt (pont mint én :) -
ba32107 #5212 Még jó, hogy én leszarom a V-napot
Nem is tudtam, hogy most lesz csak tele van az iwiw üzenőfal... -
#5211 Tényleg...
Bár a Valentin napnak a stílusa pokoli. Az a sok, vörös, habos babos, LOVE feliratos cucc, bármerre nézek... Olyan mint a szívsebészek karácsonya. Brr... -
#5210 Sosem mondtam hogy egyetértek. Mániákus gondolkodó vagyok. Asszem ez már kiderült :P -
extramagascsaj #5209 legalább Valentin napján nem leszek egyedül
ez is vmi
aztán majd keresek rendeset... -
#5208 na latom igy valentin nap elott par nappal feljott a topic :DD -
#5207 ritka rendes lányt találni -
#5206 Akkor te vagy a kivétel. :) -
#5205 :)
-
#5204 Az más. -
#5203 Mindegy is, ne én legyek a téma. :) -
#5202 Jhamm, és nem velem van a baja, hanem effektíve a "kapcsolattal", mint olyan. Mert most is egymás nyakán lógunk. :D -
#5201 Nem, és nem is fog. Megbeszéltük, hogy ezt tiszteletben tartjuk, amíg együtt lakunk. -
#5200 de pont ezt mondom h nekem nem ezt jelentette :)
nálam a "gondolkodnom kell" vagy "kell még egy kis idő" nem szinonímája a "Nem szívesen vagyok veled hosszabb ideig, lefektetek közben jó pár csajt, de jó lenne ha talonban maradnál, ha véletlenül üresjárat van".-nak :) -
#5199 Pedig ez a jelentése.
A te esetedben más okozta a problémát, nem a nő. -
#5198 Ki kell választani a megfelelő pasit. :)
Tényleg, ő vitt már fel valakit? -
#5197 Pedig azok. Méghozzá jóval. :) -
#5196 Láttam már igazán féltékenynek, és senkinek nem akarok egészségügyi károsodást. :) -
#5195 Az nem baj, ha sokszor nem értesz minket, pont ez a célunk. :)
Viszont ne mondja nekem senki, hogy a pasik logikusabbak, mint a csajok. :P:) -
#5194 Az csak egyszeri alkalom lenne, nekem hosszabb távra kéne. :) -
#5193 kinek mi ugye.. én is mondtam már ezt és baromira nem ez volt a hátterében a dolgoknak.. nekem pl azt kellett eldöntenem hogy együttmaradok-e vele és nem lesz melóm, vagy elköltözöm bp-re és szakítunk
tudom sokan lesznek most távkapcsolatpártiak.. nekem ez nem működött soha és nem ismerek olyanokat akiknek fél évnél tovább működött volna, persze biztos vannak kivételek.. -
ba32107 #5192 :D:D -
#5191 :D
Mint a német enigma. -
#5190 Éppenséggel pont az exed előtt kellene ilyet művelned. Semmi rossz nem fog kisülni belőle. -
ba32107 #5189 Én se. Pedig jó emberismerő vagyok. Néha túl jó :D -
#5188 Akkor nekem csak fél tökönrúgás jár. Mert sokszor nem értem a nőket. :) -
#5187 Fura hogy ezen vagytok kiakadva. Az a mondat hogy "gondolkodnom kell" vagy "kell még egy kis idő" a szinonímája a következőnek: Nem szívesen vagyok veled hosszabb ideig, lefektetek közben jó pár csajt, de jó lenne ha talonban maradnál, ha véletlenül üresjárat van. Ennyi. -
extramagascsaj #5186 ok
akkor cseréljünk :D
én nem bírom a punnyadást...és ahol én lakom...az a punnyadtság melegágya -
#5185 miért kéne pesten lakni? Ez egy szar hely. -
extramagascsaj #5184 #5182
ezzel nincs is probléma :D
csak ugye a távolságok...:D
drágám...gondolod ha megtehetném,akkor nem Pesten laknék már? -
#5183 Meg amúgy ismerkeggyé közelebbről, vagy költözz népesebb vidékre (aka BP). :D -
#5182 Ehhh, hidd el nekem a férfiak 99.9%-át egész jól meg lehet fogni azzal, ha a szeretett nő bociszemekkel pislog rá alulról, miközben legnemesebb szervét tartja finoman az ajkai között (és kicsit rá is dolgozik). Ez olyan igazán bensőséges pillanat. A férfiak nagyon szeretik az "izéjüket" (még ha nem is vallják be) és aki törődik vele őszintén és tiszteli és szereti az izéjüket, azt ők is szívesebben megtartják. Ilyenek ezek... (fúúj) :D -
extramagascsaj #5181 130km-ről h "lepjek meg" vkit? :D -
#5180 Naésabbanholvanaspontaneitás?!? :D -
extramagascsaj #5179 na persze
ezt szeretitek :D
dehát ha lusta elfáradni hozzám,h meglephessem :D -
#5178 Vagy ha már bűnronda, hozzon italt és legyen benne ipari szívóhatás. :D -
#5177 VAGY legyél naaagyon-naaagyon szomorú, pityeredj el mikor megpróbál vígasztalni, sírd ki magad a mellkasán, hozzásimulsz, meg meg remegsz és közben véletlenül átmegy a dolog személyesebb vígaszszexbe... (tudod ott alul kell csak dörgölni és máris ő is sokkal rugalmasabb lesz a témát illetően) :D -
#5176 Egyébként csak a lányoknak nemtetszik ha megerőszakolják őket. Férfinek tetszik ha lány erőszakolja meg őket, aki nem bűnronda :D -
#5175 Verd meg. -
#5174 Igaz, hagyná magát... Vagy leitatom... XD