Ritka rendes lányt találni

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Z
Muhaha, eléggé egyszerû a gondolkodásod, de ez nem baj. Kellenek az ilyen emberek is. Biztos van olyan nõ, akinek így fogsz tetszeni! Ezzel a mentalitással. Hogy álljon csak be a mosogatóhoz, meg port törölgetni fél év után. Addig meg pumpolja csak a tõzsdét. De ha egyszer kialakul...na akkor már usgyi a konyhába, fel a kötényt, és fõjön az a leves!

Nyilván van ilyen nõ is, csak szerintem az ilyen nõ az kevéssé érdekes, mint egy olyan, aki mást is akar csinálni. Félre ne érts, ha nem lenne képes a kezébe venni semmit abból, ami a háztartás vezetéséhez kell, akkor tõlem is csak annyit kapna, hogy viszlát! A "misszeket" ki nem állhatom.

Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.

bens
ték

Zuhogó hó Eltűnik a tengerben. Micsoda csend!

bens
tudom h összejön, nekem most pl elég jó bnõm van. amit a dolga azt megcsinálja. de egy papucs pasit pl tutira kihasználna, mert ez a nõk egyik alaptermészete. nálam is próbálkoznak fõleg eleinte, de olyankor rá se kell nézni, csak rászólni h hallgasson már, csináljon inkább vmi hasznosat. a legtöbb pasi ott cseszi el h ilyenkor elkezd foglalkozni velük.

Z
De! Néha összejön! Komolyan mondom, hogy egy óriási vadbarmot (bulizós, csajozós, nõkbálványa, vagányállat, stb) is be tud papucsítani egy-két nõ, csak akkor az a pasi már unalmas lesz...és akkor megint ott vagyunk az elején. Az uncsi pasiból elég volt! <#idiota>

És ezzel tényleg nem lehet mit kezdeni. Ezért kell olyan nõt keresni, aki nem, vagy minimális mértékben ilyen. És talán pont ez az igazi kihívás.

Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.

bens
sztem ez csak részben a nõk hibája. manapság a fiúk is elég spenótok ahhoz h ki lehessen használni õket. egy kapcsolatot eleve úgy kell kezdeni h lássa a buxa h ki a fõnök, és nem csinálhat olyan h beszól h õ most szürkének találja a kapcsolatot. vagy akkor találja annak, és pakolhat. ennyi. persze h kihasznál a csaj ha látja h lehetséges, a nõk mind ilyenek, kivétel nélkül. és nyilván olyanhoz vonzódnak jobban, akin látják h tud irányítani, mert egy fiúban az a vonzó. akármilyen hihetetlen, a nõ mindig ott fogja hagyni a puding pasit, lehet neki venni akármennyi ajándékot, lehet vinni akárhova, az elsõ olyan pasival el fog menni aki irányító típus.

bens
aha, profi takarítónõket futtatok 😉

ne tettesd már hülyének magad... nyilván kb fél év elteltével kell kialakuljon ez a dolog. sztem legalábbis az az ideális ha a csaj nem csak kényeztetteti magát, hanem elvégzi azokat a dolgokat, amiket egy nõnek kell, ez pedig bizony a takarítás, kaja csinálás...
nyilvánvalóan a mai nyáladzós pasiknak soha nem lesz ilyen nõjük, mert a homlokukra van írva h "használj ki", de errõl én már nem tehetek.

"nõk túlnyomó többsége azt MONDJA: nekem hûséges, õszinte pasi kell...
közben pedig pont nem ilyen pasi kell nekik. Az ilyen pasi ideig-óráig jó, de ahogy írtad, megunják. Ezért is van az, hogy a fentiekkel szemben a szemét pasikat választják a JÓZAN NÕK IS!"

végre egy értelmes hozzászólás ebben a topikban 😊
ez így van, valszeg genetikailag kódolt, ennyi. a normális csajismijeim nagy része is vmi selejttel van együtt, brrrr

és persze mindegyik a forevörlamúr égisze alatt, hogy majd õ megszelíditi a vadat dumával, aztán közben vhogy ez sosem jön össze: elcsépelt de találó hogy a vér nem válik vízzé 😊
szomorú
Z
Szerinted ez kell egy nõnek? 😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Csajozós duma: Szia, Bens vagyok. Ráérsz szombat este mosogatni, és takarítani? Nem kell sokáig maradni, csak amíg kedved van, vagyis este 8-ra legyél ott, és 11-ig legyen kész a ház! Egy percet se késs! Ja, és tisztítószereket hozz magaddal! <#idiota>

Hát sok szerencsét ahhoz, hogy megtaláld álmaid nõjét, a takarittóóóóó nõõõ-õõt! <#hehe>

Z
"#881: nyafogásról szó sincs és most jelenleg nincs senki aki miatt nyafoghatnék de volt olyan akivel én jóléreztem magam aztán egy szomorú napon közel 1 év után közölte hogy nem csalt meg de vége túl "szürke" vagyok neki és õ valami izgit akar" --- izé, azt azért mindannyian tudjuk, hogy a nõk túlnyomó többsége azt MONDJA: nekem hûséges, õszinte pasi kell...
közben pedig pont nem ilyen pasi kell nekik. Az ilyen pasi ideig-óráig jó, de ahogy írtad, megunják. Ezért is van az, hogy a fentiekkel szemben a szemét pasikat választják a JÓZAN NÕK IS!

Ezért néha olyat is kell csinálni, hogy elmész valahova, amirõl õ nem tud mindent, ne kösd az orrára. Legyen kíváncsi, akár hagyd addig elmenni a dolgot, hogy síkideg is legyen. Ekkor már átmész a szemét pasi kategóriába. De ne légy másik nõvel, és ne csald meg! Csak idegeskedjen egy kicsit. Néha esetleg flörtölj a jelenlétében más nõkkel is. Akkor sokkal harciasabb lesz, ha látja, hogy a pasijára esetleg más nõknek is fáj a foguk (na jó, fogaik...ha csak egy van, az gáz). Ha ez nem megy, akkor engedd el, és keress olyan nõt, akinek jelen ("unalmas") állapotodban is megfelelsz. 😄

Max7
#876: végre valami kézzel fogható... ezt már alkalmaztam is igaz a kapcsolat elején csak ezzel az a gond hogy nem szál le rólad 😊 persze ez jól esik 😛

#881: nyafogásról szó sincs és most jelenleg nincs senki aki miatt nyafoghatnék de volt olyan akivel én jóléreztem magam aztán egy szomorú napon közel 1 év után közölte hogy nem csalt meg de vége túl "szürke" vagyok neki és õ valami izgit akar

#882: ez meg ilyen hímsoviniszta... fel kell hogy világosítsalak hogy a sexnél em szereti a nõ ha rákiabálsz hogy igyekezz már..... azt meg kikérem magamnak hogy egy nõt azért tartsak hogy elmosogasson utánnam vagy takarítson utánnam... a társ nem arra van hogy kinyalja a segged hanem hogy kölcsönösen segítsétek egymás életét és veled legyen jóban roszban... "míg a halál el nem választ" (és itt nem arra gondolok hogyha meguntad lökd a kamion elé)

#871: ilyen alapon és ilyen stílusban nem is érdekel de csak hogy tudd az nem indok hogy mert emguntam vagy mert elaposodott a kapcsoalt vagy mert kidobott mindenek van miértje és ha õszinte vagy meg lehet mondani! (mármint nem nekem hanem a pasidnak vagy fordítva ha a pasi õszinte akkor neked.... sajnos kevés ilyen ember van)

Ne vitatkozz a hülyékkel, mert lealacsonyodsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal! [ http://dchelp.hu ]

kösz kapok egy puszikát?
nem vagyok transzfesztita, a logo csak buznyák, de nem képviseli a szexuális beálítottságomat.
Ja és jogom van nõ lenni. (legalábbis a brian életében ezt döntötték.)
bens
kicsit eszembe jut rólad a Brien életébõl a csávesz, aki folyton mondogatja h nõ akarok lenni... 😛

meg a szép szivecskés-rózsaszín logód is naon-naon cukker 😄

bens
lebuktam 😄😄

sz4bolcs
Ez a takarítás, mosogatás úgy látszik a vesszõparipád. Talán tisztaságmániás vagy? 😊)

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

egyáltalán neked egy házirobot kell, vagy egy társ?
sztem is szánalmas a nyafogás,
De azért egy ilyen(egy nõnek nem kell nyújtani semmit. le kell foglalni mosogatással, takarítással stb, tehát rá kell szoktatni arra ami a dolga.) kijelentés kiakaszt, pedig nem vagyok nõ.
bens
nem vagyok konzervatív, csak sztem marhára szánalmas ez a nyafogás egy csaj miatt.

szvsz, még meddig tart ez a konzervatívizmus?
bens
a semmit persze úgy értem h nyáron el kell vinni magaddal nyaralni, télen síelni, ilyenek, de nem az õ kedvéért! örüljön neki h veled mehet.

bens
szvsz elég szánalmas ha azért nyafog egy férfi mert parázik h nem tud mit nyújtani a nõjének.
egy nõnek nem kell nyújtani semmit. le kell foglalni mosogatással, takarítással stb, tehát rá kell szoktatni arra ami a dolga. akkor majd megtalálja a helyét. ha meg egy elkényeztetett pcsa és csak elvárásai vannak, akkor felejtõs az egész.

Z
Igaz, csak ez nem annyira megszokott. (akkor legalábbis én minnyá megkérem a kezed...<#idiota>)

Úgyis csak a nõket fogja látni benne, 1-essel kezdõdik a személyi száma,
Kata
És ugyanezt a nõ is meglépheti (legalábbis én szoktam).

[/cserf][/fülünyúl]

jóóóóó! 😊

occó e cigi és lötty érdeklődni pmben

Z
"A titok pedig annyi, hogy a hétköznapi malomból néha ki lehet lépni valami szokatlan dologgal, aminek nem kell nagyon szokatlannak lennie, csak legyen valamiben más, mint a szürke napok." --- ez tényleg beválik...

Max: kicsit erõltesd meg a fantáziád, találj ki valamit érdekes dolgot. Áruld is el a barátnõdnek, de ne fedd fel teljesen. Csak húzd el a mézes madzagot, hogy x nap múlva elviszed valahova, csinálni fogtok valamit, meglepi lesz a dolog, ám sajnos nem mondhatod még el. Ezzel totál kiakasztod. A nõk kíváncsiak. Nyaggatni fog, sõt nem fog békén hagyni, ez kb 100%. De ne hagyd magad...ez a lényeg. 😄

Az apró figyelmességek nagyon hasznosak. Jah, és ha véletlenül kezedbe akad egy-egy "nõi szaklap", ne légy rest forgatni, finoman szólva akad benne jó tipp. Csak észre ne vegyék, mert tuti ratyinak néznek! <#idiota>

sz4bolcs
Ja, hogy láttad már, így már másképp látom a helyzetet. 😊

Van szebb, jobb, érdekesebb, de tökéletesebb nincs, ha van akkor nincs meg már a szikra.
sz4bolcs
Szívembõl szóltál. Ilyen alapon mindenkinél van egy szebb, jobb, vagy érdekesebb ember.

róla nem tehetek képet. 😞

869 van egy halom probléma meg egy halom ember. vannak sémák. nem létezik hogy minden párkapcsolatban más legyen a gond (már ha van)

Kata
Nem kell kaffogatni most magas paciról.

Kezdjük ott, hogy egy ember nem tárgy, amit cserélgetünk mint az alsónemût. Ha te megunod a párod, és ezért lecseréled, hát lelked rajta, de ne várd el a nõnemûtõl akkor, hogy másképp cselekedjen. (Mint minden eddigi példád, az autós is sántít, mert én pl. semmi pénzért nem cserélném le).

Azon is felesleges görcsölni, hogy mi újat adhatsz 3 év után. Ha egy nõ szeret, és 3 évet kibír melletted (és ugye nem unod meg), akkor meglátod, hogy efféle görcsölés nélkül is mehet tovább a kapcsolat. Az egész lényege tényleg a szeretet. Ha ez nincs, vagy megszûnik a két ember között, akár lilára is mázolhatod a puskád, akkor sem fog segíteni már a kapcsolatodon.

Ezen kívül vannak olyan embertípusok - akár férfi, akár nõ - akik nem bírnak megállapodni, mindig más és mindig új kell nekik. Akkor õk nem a te eseteid. Egyszerûen az ember nem lép olyan párkapcsolatba, ahol a másik fél elvei ellenkeznek a sajátjával.

Van élet az általad emlegetett 3 év után is, de tényleg nem kell ilyenen görcsölni. A legrosszabb az, amikor az ember belesüpped a hétköznapok szürkeségébe. A másik rossz ilyenkor az, ha unatkozik az ember, nem találja fel magát, nem talál magának elfoglaltságot. Ez a legrosszabb szerintem. A titok pedig annyi, hogy a hétköznapi malomból néha ki lehet lépni valami szokatlan dologgal, aminek nem kell nagyon szokatlannak lennie, csak legyen valamiben más, mint a szürke napok. Ebbe belefér egy mozi, egy találkozó az ismerõsökkel, egy kirándulás (=szex a szabadban pl.), egy séta, egy táncos este vagy akármi, csak fantázia és ötletek kérdése a dolog.
De ha te egy konkrét step by step listát vársz, hogy mit csinálj 3 év után életetek végéig a pároddal hogy meg ne unjon, olyat az egész univerzumban nem kapsz.

Tessék a válasz, a pasijaimmal meg tudom miért lett vége, de ehhez aztán már tényleg kurvára semmi közöd.

[/cserf][/fülünyúl]

akár.
azt meg hiába várod, hogy mi mondjuk meg mit tegyél, senki nem fog okosat mondani, mivel minden helyzet más, és minden kapcsolatot más más tart össze, ez alól csak egy dolog van ami mindenütt azonos, ez a szikra, ami vagy van vagy nincs, az ha kialszik ott csinálhatsz bármit, VÉGE.
sz4bolcs
"csak ha egy csinos lány sokáig van elöttem 😉
szal ne álj elém mert lekötöd a figyelmem! 😄"

-Rád a fene nem kíváncsi! 😄 minirõl gondoltam, ha már ennyire tudod hogy néz ki. Netán élõben ismered?

igy van ! grupen meg párcsere! 😄

támaszt, szeretetet, egy két jó éjszakát, mást nem tudsz adni és nem is akar többet. Ha meg szereti az extrémitást, légy kreatív, megvalósíthatod közben saját álmaid is.
ouch ! ez fájt ! kösz az ajánlatot de kihagyom! 😄DD

863 jaja

Max7
most azt akarod mondani hogy legyünk buzik és fogadjunk örökbe valakit? 😄

Ne vitatkozz a hülyékkel, mert lealacsonyodsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal! [ http://dchelp.hu ]

Max7
nincs sok felesleges kérdésem... mi újat adhatok 3 év után egy nõnek... ez az egy kérdés volt és marad is mindaddíg amig meg nem válaszoljárok...

megunom az aranyhörcsögöt ha megdöglik veszek aranyhalat vagy fordítva...
megunom a szoba szinét akkor kifestem...
ha megunom a kocsimat lecserélem (ez is csak a nõknél szokás a férfiak ragaszkodnak az autójukhoz)
megunom a teát akkor iszok narancslevet...

de mi az amibõl újat adhatok 3 év után? szebb nem leszek.... a szemem nem változik át zöldrõl barnára... a puskám ott lent nem fog változni pláne ilyen korban már.... nem fogok nõni... nem lesz más a nyelvjárásom és még sorolhatnám de ha régen szerettem valakit akkor miért alszik ki a tûz?

igazából te is csak kerülgeted a választ mert fingod nincs róla de próbálsz okosnak tünni és félválról vanni a dologat holott te sem tudod megmondani hogy a pasiaiddal miért lett vége... (kivétel mert elköltözött vagy meghalt)

szar vagy és a környezeted is! 😄
nem para nekem is.
ne aggodj nem vagy egyedül. majd kiütlünk valamit. ha nem a gyermekeink is találkoznak majd ezel a gondal és jönnek forumozni. 😉

Kata
Az meg aztán oltári hülyeség, hogy mert nõbõl vagyok nekem fontos hogy legyen mellettem valaki. Röhej. 😊

[/cserf][/fülünyúl]

Kata
Egy párkapcsolaton nem kell görcsölni, és régen rossz, ha az egyiknek már elvárásai vannak a másikkal szemben. Az még rosszabb ha úgy, hogy az elvárásait nem is mondja a másiknak, csak megsértõdik ha az nem találja ki magától.

[/cserf][/fülünyúl]

Max7
akkor ott már csak az elsõ sorban leírtak miatt van kapcsoalt 😄

Kata
ez is hülyeség

de lehet, hogy csak a környezeted rossz, onnan vannak a rossz tapasztalatok és ez a sok felesleges kérdés

[/cserf][/fülünyúl]

egyetértek!

#852 nem tok jobbat.

jó nézeteltérés de mindennap 2-3 óra, szerintem kicsitt sok.
Max7
lakás? vagyon? kisgyerek? kocsi? biztosítás? biztonság?

én szüleim nem veszekednek.. vanak nézeteltérések de egy emberi kapcsolatban nincsenek? a legjobb haverommal is vanak nézeteltérések és hallanád hogy szoktunk üvöltözni... aztán megsértõdünk 1 hétig nem szólunk egymáshoz ha meg nagyon megsértõdünk akkor tükörbe se nézünk 1 hétig aztán belátjuk hogy faszság az egéz nem is érdekel minket és megy minden elõrõl 😄

Max7
te nõbõl vagy... neked fontos hogy legyen valaki melleted ezt tapasztalatból mondom nekünk férfiaknak nem viszont ha van egy kapcsolatod akkor azt szeretnéd már megtartani (férfiak nevében beszélek) és ha nem is mutatjuk ki (mert nem tudjuk mindig) hogy szeretjük az adott nõt attól még ez így van és engem érdekel hogy: "mi kell a nõnek" érdekel hogy mire van szüksége...

faterom ezt megoldja mert muterom nekem elsír mindent hogy mitom én el akar menni a balcsira... én elmondom apumnak apum meg elviszi anyum megkérdezi hogy én mondtam neki én hazudok és jól érzik magukat 😄

de te mind nõ úgysem mondod meg mire vágysz... ezt is tapasztalatból mondom 😄

az én szüleim is együtt vannak már 27 éve, de nincs egy nap mikor össze nem vesznek, egész kreatívan tudnak veszekedni. (csak tudnám mi tartja együtt õket)
Max7
amúgy a beszélgetésre visszatérve... öseimet például véve: anyám elmeséli mi volt a közértbe apám elmeséli milyen hülyék a kollegái aztán mindketten bevonulnak tv-t nézni ez megy hétfõtõl péntekig... szombat kis takarítás esetleg vásárlás azt punnyadnak... igaz már 23 éve eggyüdt vannak vagy 22 nem tudom 😄