22709
nincs egy normális lány, aki nem csak külsőleg hanem belsőleg is kibírható
  • salsoul
    Minél több dologgal foglalkozol annál inkább fog egy dologgal való foglalkozás az összes többi rovására menni.

Gondolj csak a számítógépre: minél több folyamat fut egyszerre annál kevesebb erőforrás (processzor idő pl) jut a folyamatokra külön külön.
  • MrSpock
    De már nagyon eltértünk a rendes lány témától!
    Rendes lány is relatív,kinek mi,ki az.Ennyi,nemkell ezt túlbonyolítani!
  • MrSpock
    Vannak teljes embert igénylő feladatok,de ez egyéntől függ,hogy mellette mit akar még megvalósítani.
    Lehetsz tökéletes a munkádban,vagy a legjobb,de mellette ha nem magadnakvaló vagy,jó szerető is,vagy apa,vagy mittudomén mi még.
    Mindenki az adottságait használja ki,és akkor elérheti hogy többmindneben jó(akár a legjobb) legyen.Nemkell azért "fogyatékosnak"lenni hozzá.Legyen az érzelmi,vagy testi.
  • extramagascsaj
    cicám :D
    és szted ő semmi másra nem jó? :D
  • salsoul
    vagy csak te nem értettél meg
    s nyilván nem halottál még teljes embert igénylő feladatokról

amiről itt szó van az hasonló ahhoz amiről beszélek
  • extramagascsaj
    nincsenek "legjobbak" :D
    mert mindenkinek más a jó:D
    már megint túl okos akartál lenni :D
  • salsoul
    legjobb azonban egyben sem lesz
  • extramagascsaj
    a béna embereknek egyet...aki meg ügyes annak többet is :D
    tudod sok jó anya van,aki a karrierjében is jó
    attól,h pl. írok, még lehetek jó a szakmámban is, ami nem az írás...lehetek jó szerető,jó barát, jó anya, és még sokminden más
    mert az ember képes több dologban is egyszerre jó lenni, ha alkalmas rá, és akarja is

azok akik pedig csak satnya elméletekkel elhitetik magukkal hogy a világ csak fehér és fekete, és más színek nem léteznek;igen vakok...és az ilyen emberek nem viszik semmire az életben
    mert elfelejtenek álmodni...és akiknek nincsenek álmai...azok nem is tudnak mit valóra váltani -.-
  • salsoul
    az ember vagy egy dologban lesz jó, vagy pár dolgoban középszerű, vagy sok dologban felszínes és semmire jutó

csak próbáld ki: napos időben fogj egy lencsét és nézd meg milyenek a napsugarak mikor egy pontba hatnak, s milyenek mikor fókuszálatlanok, szétszórtak.

Vagy családban leszel jó, vagy kerrierben, vagy mindkettőben max középszerű.

Hány lovat lehet egyszerre meglovagolni?
  • extramagascsaj
    ez a teória elég csőlátásra vall
  • salsoul
    Az ember ha valameilyen irányba halad, akkor az előbb utóbb más irányokat kizár.
  • Steve Q
    Na, miután ilyen szépen elsimult a dolog és mellesleg elment mára a kedvem attól, hogy mégvalaki rajtam vezesse le a feszültségét, átmegyek Nód földjére. Jóccakát!
  • MrSpock
    Van lányismerősöm aki elmegy a bnőivel bulizni ha picit lazább a dolog,és rendes csajszi,néha úgykell hazavinni,de a suliban viszont ha 4-est kap akkor már kétségbevan esve. Nem zárja ki a 2 egymást!Egyszerűen ha inni akar akkor elmegy ennyi,de mellette tisztában van azzal,hogy mi akar lenni,és megtesz mindent érte.Mellette sokat jár könyvtárba,és tanul ezerrel,de ha buli akkor nemússza meg szárazon!
  • extramagascsaj
    jóvan :D
    bagózok, meg piálok
    most írtam magamról negatívat :Dne mondd,h szégyenlem a hibáimat :D
  • salsoul
    De nem is pubokban rúgnak ki a hámból
  • Steve Q
    Én semmi ilyesmire nem céloztam, én csakis a magam nevében beszéltem (elvégre mindenki magából indul, csak utána másokra kezd hivatkozni). Sok fősulis csaj jár dizsibe bulizni, akik amúgy képesek 4-5-ös zh-kat írni, szóval én nem nézek minden nőneműt "partybigének" - van, aki bulizva tudja kikapcsolni magát a munka/tanulás előtt/után (én nem, kivéve ha...)
  • MrSpock
    "Saját magával, saját helyzetével szemben mindenki elfogult és vak, és kivételnek tekinti magát a szabály alól ;)"
    Ez sem épp mindig így van,mert aki igazán ismeri magát tudja a hibáit,ésnem szól be olyan dolgokba amihez nemért.
    Ami meg káros esetleg(szenvedélyek amik károsítanak)azokban igenis joga van az embernek megnyilvánulni.Az más kérdés,hogy aki pusztitani akarja önmagát tegye,de másokat ne károsítson.
    A rendes lányok sem mindig otthon ülnek,vagy könyvtárban!
  • salsoul
    nyílván azon szeterotípiák ellen nem lázadnál amelyek téged jó színben tüntetnének fel

Az ellen lázadót még soha nem láttam.
  • extramagascsaj
    mert utálom az ilyen sztereotípiákat
    hülyeség
    az meg h ilyen észrevételeid vannak az meg nem vall túl sok gógyira -.-
  • salsoul
    Az érdekes az, hogy mikor:
    - bagórol magyarázok akkor mindig a bagósok jönnek védekezni
    - piáról akkor piások
    - szórakozásról a szórkozók
    - narkósokról a narkósok

De a bagós ha nem piál a piás témában egyetért...
    De a piás ha nem bagózik a bagós témában egyetért...
    Sat.

Saját magával, saját helyzetével szemben mindenki elfogult és vak, és kivételnek tekinti magát a szabály alól ;)

Azt pedig nem értem, hogy ha az, amit mondok nincs úgy, és rá végképp nem igaz akkor miért védekezik?
  • MrSpock
    Nyugalom!! Különben is a művészetnek sok ága van,és lehet attól valaki intellektuális,meg művészlélek,hogy nem csak otthon ül.Attól még írhat verseket,meg akár rajzolhat ,festhet,zenélhet.
  • extramagascsaj
    húúúúúúúúúúúú
    na most kapok agyvérzést :S
  • salsoul
    nem bizony, max csak kókler
  • extramagascsaj
    ez hülyeség :D
    azért mert hetente/kéthetente eljárok bulizni, és sokat vagyok a haverokkal/barátokkal rögtön elkönyvelnek partybigének...
    közben meg ugyanennyi időt töltök a többi elfoglaltságommal is

csak az emberek szeretik beskatulyázni a másikat
    ha már társasági ember vagyok, nem lehetek pl. művészlélek? mekkora marhaság ez?
  • salsoul
    Tudod, mondják, hogy kinek mi nem inge...

Akár milyen sok dolgot is csinálasz azok közül valamelyiket inkább részesíted előnyben mint a másikakat.
    És amelyiket előnyben részesíted, átlagban több idődet tölti ki az lesz az ami téged jobban leír.
  • extramagascsaj
    Csak azért lázadozok a sztereotípia ellen,amit ti felállítottatok...mert jómagam is, és sok barátnőm is úgy vagyunk ezzel,h eljárunk bulizni,meg zülleni, de mellette otthon olvasgatunk is.
    Kikérem magamnak, és a hozzám hasonló csajok nevében is,h nem igaz,h nem vagyunk olyan kultúráltak, okosak, stb. mint az otthon penészedő csajok!
    Én speciel elég sokat olvasok...(és nem romantikus regény a fő profilom,hanem klasszikusok),meg nézek pl. művészfilmeket is, hallgatok klasszikus zenét...eljárok színházba, meg írok is...amellett h pl. a kocsmában/discóban/egyéb szórakozóhelyen is megfordulok...
    Ellenben ismerek otthon ülő csajokat,akik meg csak a tv-t képesek bámulni gügye műsorokat nézve...szóval nagy tévedésben vagytok!
    Szóval FAIL!
  • Steve Q
    Otthonülés nem egyenlő zsebkendőfújó tv-opera lesés (engem - jó okból - hidegen hagynak). Ha nyugton hagyják az embert, baromi jókat (és jó sokáig) lehet olvasni.
  • extramagascsaj
    és ha nem jár el otthonról és szar brazil szappanoperákat néz a tv-ben...akkor ő nagyon intellektuális leány...tényleg...
  • Steve Q
    De aki nem jár el, annak több ideje van rá =)
  • extramagascsaj
    attól senki sem lesz okosabb,h nem mozdul ki otthonról...
    az h valaki eljár szórakozni is...még nem zárja ki a lehetőségét annak,h okos,és/vagy pl. Tolsztojt olvas szabad idejében -.-
  • salsoul
    pedig sokkal bulvármentesebb ami egyáltalán nem hátrány
  • extramagascsaj
    vagy igen,vagy nem,de az biztos ^^
  • ba32107
    Talán a szavazótápikban írtam valamit a témáról........másnak itt ugyanis nem beszéltem ilyenekről :)
  • extramagascsaj
    na ez hülyeség...valaki mert otthon ül már intelektuálisabb

#5219: nem mondom meg
  • ba32107
    Pedig én is olyan vagyok. Nem nagyon otthonülő, de kevés barátom van.
    Amúgy a közösségi topikban persze hogy teszek néhány nyálcsorgató szmájlit, azért én is férfiból vagyok, de alapvetően sokkal jobban megfognak a visszahúzódó lányok. Mellettem egy bulizós társaság-kedvence csaj nagyon unatkozna. Egy magamhoz hasonló lánnyal pedig nehéz összeismerkedni, nekem legalábbis még nem sikerült.

Milyen más forrásról beszélsz? :D
  • Fantomlovag
    Sorry. Nem így értettem. Csak van valami, a szolid, kedves otthon ülő, aranyos lányokban ami megfog. Talán csak azért mert fiatalon én is ilyen voltam... Vagy csak mert a legtöbb intelektuálisabb, az átlagnál.

mini:Mit mondanék: "Jónapot. Egy otthon ülő lányt keresek, barátnőnek. Vállálnád?" Vagy ha más nyitja ki: "Elnézést, van otthon ülő lány itthon? Elvitelre kérném!" Vagy, hogy is gondolatad pontosan?
  • extramagascsaj
    nem is igaz :D
    én is bnő típus vagyok...és eljárok...
    kikérem magamnak :D
  • minigirl
    csöngess be mindenhová, hátha...
  • Fantomlovag
    Azok a legjobbak. Nekem is olyan kéne. Csak az a baj, hogy nehéz rájuk akadni, mert otthon ülnek.
  • extramagascsaj
    neked nem olyan az arcod
    de az ízlésed sem a közösségi portálos topik alapján...
    elég felszínesnek tűnsz ott
    ugyanakkor meg más forrásból úgy tudom,h nagyon nem...