Ritka rendes lányt találni
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.
Don\'t take anything for granted. (Ne tekints semmit magától értetődőnek.)
vajon ki nyer? 😄
occó e cigi és lötty érdeklődni pmben
Tudom itt engem halálra fognak kövezni, de sebaj: Szerintem az elõre megrendezett házasság volt a legjobb rendszer. Nem volt gond... bizonyos kor után hozták a nõt. Ha meg nem tetszett... Ott szeretõ.
Ami a másodikat illeti, anyám 3 éve feladta zokni háborút, mert már a mosásba se került be párba rendezhetõ zokni. Ez a hátránya ha sötétben öltözik az ember. De reggel 5-kor a kutya nem kíván villanyt!
minden pasi beteg! a nõktõl kapták el! 😄
minden pasi idióta! föleg ha nõrõl van szó! 😄
régi szép idõk mikor a leánykéréshez csak egy nagy bunkó kellet 😄 (najó 2)
2. roszul csinálod vegyél egy pár zoknit! próbáld ki , ha jó vegyél még 10 párat ugyan abból a fajtából színbõl. 😉
ja meg ne hagyd hogy anyád mosson rád mert az kidobja a kicsit szakattakat aztán keresheted a párját. =)
1.-Miért van az, hogy a rendes, kedves stb, lányoknak (majdnem)mindíg idióta, beteg, erõszakos pasijaik vannak?
2.-Miért van az, hogy mindegy hogy az ember hány pár zoknit vsz, sosincs elég?
amugy meg ki ne követne egy szép nõt a halálba? muhahaha
#931 egyetértek van aki ugy marad.
Persze ez emgint vicc.
Egyébként van egy elég hosszú biológiai levezetése, annak hogy miért gondolom úgy ahogy, de ez nem a tudományos eszmecsere részleg...
Folytatván nem tudom Te hogy vagy vele drága Kata, (lehet csak én voltam okos gyerek) de amiben ötödikesként nem hittem, abban ma sem hiszek 😄 Igaz mostmár hatékonyabban tudom megalapozni.
Továbbá, a nem minden, az nem azt jelenti hogy a többség. Épp ellenkezõleg, a kifejezésbõl következik hogy a kisebbség, ergó szabályozni rendeletben csak globálisan lehet, mert mint tudjuk a törvény nem egyedi esetekre készül. Tehát az adott szövegkörnyezetben megállja a helyét a kijelentés, sõt igazából helyenként alá is támasztottad. Köszönöm az együttmûködést.
birom amikor Kata finomkodik😊))
(csak vicc, lattam az elozmenyt.)
Azt viszont gyûlölöm, mikor valaki ÉRVként hoz fel ilyeneket. ÉRVKÉNT, vaze. Ez kábé annyira érv, mint a "mert már ötödikben sem hittem el"... 😄
[/cserf][/fülünyúl]
Szerintem a nõk pont olyan értékes emberek mint mi. CSak azt kéne rendeletben tiltani, hogy akkor ne szevezhessanak amikor menstruálnak (megõrülnek). Pl, tuti ki lehetne mutatni, hogy a jelenlegi kormény is csak azért van hatlamon, mert pont jó lunális ciklusra rakták a választásokat 😛
Persze mindez vicc! Éljenek a csajok. Ami meg a konyhát illeti, szégyen vagy nem, én férfi létemre szeretek fõzni. ÉS szoktam is, sõt még hülgyeknek is.
Mindkét nem képes kászot okozni, csak tehetség kérdése az egész.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
kell a francnak szavazat, ámde pakoltam már szekrényt, téglát, s még háborúba is mennék (véletlenül sem a hazáért)
nem csak te vagy harcmûvész... XD
Én nem teszek úgy, mintha az emberiség barátja volnék.
persze az itteni lányok egyike biztos csinált már kemény fizikai munkát!
a nõk irányitásáról nem tudok nyilatkozni én kerülöm a nõi vezetõket. eddig teljes sikerrel.
a budi ülõkére én is mérges vagyok ha egy nõ nam képes lehajtani... ha én képs vagyok felhajtani hogy ne hugotzam körbe neki akkor õs is legyen képes lehajtani.. (ez csak poén hogy ne hugyozzam körbe nem úgy kell elképzelni hogy melléhugyozok... aki inteligens érti... arra meg senki nem tud rávenni hogy ülve hugyozzak... kivétel az olyan rötyi ahol tálcán marad a salakanyag és nem csúszik egybõl a vízbe)
Ne vitatkozz a hülyékkel, mert lealacsonyodsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal! [ http://dchelp.hu ]
mellesleg kicsit félreértett sztem mindenki, lehet h kissé radikálisan fogalmaztam. a lényeg az , h egy nõ végezze el a házimunkát. nem egészen értem h ebben mi a furcsa. jaj bocsánat, tudom, nõi szavazat stb. ok. ha majd helyettem mennek téglátpakolni, meg a háborúba megdögleni a hazáért. esetleg akkor.
Zuhogó hó Eltűnik a tengerben. Micsoda csend!
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
Rossz szokásom.
Én nem teszek úgy, mintha az emberiség barátja volnék.
a fözésrõl: nálam az a csaj akin látszik hogy még egy fõt virslit se tud megcsinálni az már esélytelen. nem robot gép kell, de ahogy én, az én szenyesem kimosom ö mosa ki az övét. egyenlöség igen ! az ! mindenki takarítson maga után. sajnos a legtöbb lány/nõ lusta dög (vagy már férjnél van). albiban éltem 2 másik pasival, nem mondom hogy ragyogott mindig minden. viszont a fõbérlõ akinek több lakása is volt mondta hogy a lányos albikhoz képest ez tiszta és rendes.
az meg hogy vannan nõk vezetõ pocícióban: ahol én melózom ott is sok nõ van " vezetõ " pozícóban. nekem hál isten elintézték hogy a felettesem pasi legyen! nem véletlen. lehet hogy über királyok a szakmában de felettesemnek egy nõ sem kéne! maradi vagyok na.
az egyenlõség meg szép és jó amíg a hölgyek el nem felejtik hogy ahoz nekük is tenniük kell, hogy egyenlõek legyenek nem csak a szó mõgé bújni.
azzal is egyetértek hogy a nõket nem szabad hagyni unatkozni. a házimunk a meg egy nagyon jó elfoglaltság. nekem is persze! ha ideges vagyok vagy takarítok vagy cigizek. 😊 cigi fogyasztásom: fél évente 1 doboz. 😄
A fõzéshez én is antitálentum vagyok! Egyszer fõtt virslit égettem pici széndarabbá...kis híján kihívták a tûzoltókat, akkora füst lett. <#zavart2>#zavart2>
Amúgy ezt a porszívótól való fanyalgást nem nagyon értem. Ha dolgozik egy nõ, és pénzt dob be a közösbe, akkor az a minimum, hogy nem csak a jóban, hanem a rosszban is vele vagyunk, nem? Ez társasjáték szerintem.
Ezen kívül ki szeret koszban, dzsuvában élni? Én pl a fürdõre vagyok háklis. Mindenkivel lehajtatom a klotyó fedelét, mert a spektrum egyik mûsora szerint a szabad szemmel nem látható baktériumok, az angol vécé lehúzása után (nyitott fedél esetén) ellepik a vécé 2 méteres környezetét...ahol a fogkefe, borotva, stb van. Pfhejj. Nekem ne legyen fosgõz a fogkefémen! Továbbá mindig utáltam, mikor a tükörre nyomkodták a pattanást, vagy mikor a mosdókagylóban mindenféle testrõl lejövõ "bontott alkatrészekkel" találkoztam gargalizálás után, midõn kiköpöm a felhabosodott fogkrémet... <#idiota>#idiota>
Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.
Ha valaki attól érzi magát férinek, hogy úton-útfélen megalázhat, vagy leszólhat egy nõt, és alapból alsóbbrendûnek, butának tartja, az nem férfi. Vagy aki csak szûklátókörûen takarító-, vagy szex-, vagy éppen babázógépet lát benne. Az olyan szerintem ne akarjon nõt, úgysem marad meg mellette.
Azt is megemlíteném, hogy sok férfi többet megenged magának. Beszólhat, beszélhet csúnyán vagy cinikusan, és ez poén, ezen mindenkinek nevetni kell. Ha viszont egy ilyen után visszakap hasonlót a nõtõl, akkor azon mélységesen megbántódik, mert az önérzet az a csúcson van ugye. No én az ilyen 'Jupiternek mindent, kisökörnek semmit' pasikat se csípem.
[/cserf][/fülünyúl]
azzal viszont eggyet értek, hogy ha én tartom el szal amrad otthon pl gyes-en a gyerekkel vagy alapjáraton akkor uzsgyi a konyhába fözzön ebédet nyomás a fürdõbe fel a gumikesztyût és csillogjon a ház... vagy menejn vissza az anyához aki idõvel eltávozik az élõk sorából és nem lessz aki fenntartsa... (szerencsére ilyen nõbõl kevés van)
de ha dolgozik akkor biza hétvégén te is megfoghatod a porszívót és kigányolhatod a lakást vagy esetleg ha tudsz fõzni.. (minden anyuka probálja a fiát megtanítani mint engem is de eddig 2 szénnéégetet bejglit tudtam emcsinálni)... akkor biza a fakanalat is megfoghatod....
Ne vitatkozz a hülyékkel, mert lealacsonyodsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal! [ http://dchelp.hu ]
Mióta a nõknek választójoga van, egyre inkább egyenjogú lesz a két nem. Sõt, nagyon sok vezetõ pozíció van már nõk kezében nagy cégeknél. Szóval elég maradi vagy. És ha találsz egy olyan csajt, aki egész nap sürög-forog a lakásban, hogy mire te hazaérsz csillogjon-villogjon minden, és amikor megkérkeztél viszi neked a papucsot, majd a fotelba a sört a meccshez, hát akkor megérdemlitek egymást.. 😊
a nõk viszont azt hiszik hogy nekik aztán akkora személyes varázsuk van, az õ babucikájuk is képes miattuk megváltozni.
namost ilyenkor van az, hogy egész barátikör a szegény csajon mosolyog a háttérben, hogy mekkora naiv már, persze mondani senki nem mer semmit mert az egyébként jószándékú ember lenne egybõl a bûnös galád kapcsolatmegrontó
nyilván ez oda-vissza igaz, pasira-nõre is