Ritka rendes lányt találni

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hegi90
hé a mosogatógép nem túlzottan drága, és az ára bõségesen visszatér hosszútávon. haverodék meg nemtom, hogy mit esznek, de nagyon büdi lehet 😮

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

JohnnySmith
Ték 😊

Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)

Hegi90
megoldás: ne légy emó <#vigyor2>

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

bens
te meg akkor szólj, ha úgy gondolod h felfogtad a mondandóm lényegét az egyszerû agyaddal bunkókám. nyilván ha elolvasnád a hsz-eimet akkor lejönne h nem durva vagyok a nõkkel, hanem azt adom nekik, amire szükségük van. lehet h én járok jobban, erre nem gondoltál?

Zuhogó hó Eltűnik a tengerben. Micsoda csend!

emok szeretni is tudnak? 😄
nem értek hozá. viszont emo csajok bejönnek. szeretem a feketét.

occó e cigi és lötty érdeklődni pmben

hat nyar ota csak maximum 2 honapos kapcsolataim voltak, ha jol osszeszamolom 3-4 db, es unom ezt a rovid idoszakot, a kapcs. elejen mindig azt erzem hogy fuu mennyire szerelmes vagyok bele, aztan kiszeretek belole... es msot keresem azt akit tudok szeretni joo sokaig, bar nagyban beleszamit szvsz h emo vagyock.

R0sc0
én találtam 😛

Max7
mosogatógép drága még3 embernek is és nem szimpatikus mikor haveroméknál kinyitom a mosogatógépet berakok egy poharat és elokádom magam a bûztõl mert szárad a zsír a kaján mivel 3 tányér miatt nem fognak mosogatógépet beindítani...

nem nyáladzás az hogy feltettem egy kérdést hogy mi újat tudok adni a nõnek 3 év után te valószinüleg 3 év után belehugyozol a tányérbe hoy a mosogatásban is valami újat adjál....

a nõknél is a dzsungel törvénye van és szeretnék erõsebb lenni... (megtartani a nõt) ezért tanácsot kérek pár vadonélõ férfitársamtól amúgy a puding nagyon is finom 😊

félreértés ne essék a papucs fiukat én is rühellem amikor mindig az van amit a csaj akar.... ez meg olyan mintha porázon rángatna... a kutyáma is póráz nélkül sétáltatom ha szarjon oda ahova akar....

Ne vitatkozz a hülyékkel, mert lealacsonyodsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal! [ http://dchelp.hu ]

Tinman
Nohát milyen topicok vannak... mondjuk nem értem a lényegét, mert ez tény.
Innentõl fogva, meg lehet felkötni a gagyát betesztelni 200 plázaribit és talán akad 1 amelyikbõl a média, az elkényeztetés meg a beszûkült látásmód nem ölte ki a nagybetûs Nõt.
Mondtam ezt, úgy, hogy lassan 8 éves kapcsolatban élek a barátnõmmel, persze egyikünk sem tökéletes.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

minigirl
szép... :S

Én nem teszek úgy, mintha az emberiség barátja volnék.

akkor neked ezek szerint van egy rendes aranyos normális barátnõd? mesélj!

Kata
1. Mert a rendes pasik a buta, hisztis, egyszerû lányokra hajtanak, azokat kisebb meló felszedni.

2. Nem tudom, én csak harisnyákat veszek.

[/cserf][/fülünyúl]

ez a nem kellesz neki max rad vonatkozik :d

szerintem meg olyat simán találsz akihez vonzódsz (már ha engedig hogy megismerd) csak ált nem kellesz neki. 😉

ej de negatív vagy! nem csak kell néha sexre! 😄DD

rendes lanyt nem ritkan talalni, csak olyat akihez vonzodsz mindenfelekepp es ezenfelul rendes is.

sz4bolcs
Bens ezt simán komolyan gondolja.

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

sz4bolcs
"hanem egy férfi, akire támaszkodhat minden tekintetben" 😄😄 Minden tekintet ki is merül a munkában.

az akinek nem csak a szája jár, hanem amit bens leírt meg is teszi, és komolyan is gondolja.
sz4bolcs
Ha te nem vagy hímsoviniszta, akkor szerinted ki az? 😄

rondát meg nem tugunk, tehát ide vele.
képet!!%4😄

-tRs-Landor

SötétBarom
Ahhoz túl szép. >.>

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

grizzly21
ez igy van!

grizzly21
kb😊

dobd már be néha a közösbe 😄

-tRs-Landor

SötétBarom
Néha már fáj a broki :C

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

Ó Atyám teremts egyet nekem is, olyantot.
nimpfó 😮 😞

-tRs-Landor

SötétBarom
Nekem olyan nõm van aki egyfolytában csak tukni akar <#idiota>

Visszamaradt több ezer éves hagyományból, de mivel kiharcolták az egyenjógúságot...
sz4bolcs
És vajon mibõl gondolják, hogy a nõ egyedüli vágya, hogy eltartsák?

minigirl
Szerintem neked egy buta falusi liba kéne, aki abban nõtt fel, hogy igenis, a nõ csak mosni-fõzni-takarítani jó... Esetleg néha egy kis szex... :S

Én nem teszek úgy, mintha az emberiség barátja volnék.

KG21
hát az meg a film legnagyobb része volt, sírtam a röhögéstõl 😄

AMD FX6300 | MSI HD7850 2GB OC | 8GB DDR3 1600

Molnibalage
És beleadunk 110%-ot a jó csajért. 😊

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

KG21
egyébként nemrég láttam a Bájkeverõ c. filmet és abban voltak a különbözõ férfitípusok kisarkítva, hogy mégis melyik kell a nõnek 😄 Volt benne az a jelenet, amikor Brendon Fraser mint érzelgõs nyálboy verset olvas, meg gitározik a nõnek, erre jön egy tajparaszt és lenyúlja tõle 😄 Aztán a konklúzió az belõle, hogy a nõk nemtudják mit akarnak pontosan. Aki látta pontosan vágja gondolom. A lényeg amúgy szerintem, hogy legyen mindenbõl egy kicsi, nem kell elmenni egyik végletbe sem.

Z
Akkó mi mán nyáladzó pudingok vagyunk, he! <#idiota>

Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.

Molnibalage
Nem mindenki olyan tajt paraszt, mint te. Ha majd lesz feleséged, akkor szólj...

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

KG21
Bekapcsolódom én is ha már ilyen jól pörög ez a topic. Bens hozzáállása szimpatikus, de azért szerintem túlzottan sarkított, azok a kapcsolatok amelyekben a férfi rongyként kezeli a nõt nem tartósak semmiféleképpen, nem az kellene, hogy a követendõ példa legyen. Én úgy vélem olyan nõt kell választani tartós kapcsolatnak, aki hogyha fiú volna, a legjobb haver lenne. Hiszen akármelyik bombázó testét megunjuk elõbb utóbb, ezért olyan társat kell találni, aki szórakoztató azután is, hogy letelt az a bizonyos 3 év, amit itt sokat taglaltak.

Szánalmas vagy nem, nekem ha mosogató gép kell, elmegyek és veszek, fõzni, hát nem mondom, hogy tudok, de hamár egy tortát is sikerûlt ehetõre és szépre megcsinálnom, éhen se halok, és a körmöm se törik le, fiú létemre a porszívótól, én igenis egy társra vágyok, és nem egy házi rabszolgára, olyanra akinek jut ideje rám is, ezért nekem megér rááldoznom kis idõt takarításra, vagy ami éppen aktuális. Ha ettõl engem pudingnak tartasz, vagy tartanak, nem szégyellem.
bens
nem én vagyok hímsoviniszta, hanem az itt lévõ pasik nagyrésze nyáladzó puding. annyira szánalmas egy fiútól olvasni ilyneket, ne haragudj...

A kocsmáros is meg kell éljen, ez a természet rendje, sajnos.
még a végén sikerül lemosnod a himsoviniszta kijelentéseidet.
bens
nem ostobák, TE vagy ostoba, mert annyi eszed volt h kiszolgáltál egy nõt. a nõnek nem szolga kell, hanem egy férfi, akire támaszkodhat minden tekintetben. most azért mert te nem voltál ilyen, azért ne a nõket okold.
jóhogy átbasztak, mindenkit átbasznak aki hagyja magát.

bens
az a baj h addig már nem jut el a gondolkodásod h meg is értsd amit írok. most h ez azért van mert nõ vagy, lehet, de ebbe nem megyek bele inkább.
egyetlen szóval se mondtam h lenézem a nõket. pontosan annyi szükség van nõkre, mint férfiakra, ez nyilván tény. és még csak azt se mondtam h a nõk hibája a sok hülyeség, amit csinálnak, manapság egyre több kapcsolatban. az idióta életképtelen pasik hibája, akik hagyják magukat, és pár jó dugásért képesek nyáladzani és meztelencsigaként viselkedni a nõ elõtt.
egy nõnek nem szabad megadni a lehetõséget arra h behülyüljön, ennyi az egész. a nõk azért hajlamosak idióta módon viselkedni egy kapcsolatban, mert így születtek, ezzel nincs is baj. az a baj, amikor egy pasi nem képes férfiként viselkedni.

PíszLávJuniti
talaltam egy fuggvenyt ami leirja:
Math.Rand();

nobeldijat. htx

\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler

bens
természetes a reakciód, én is valszeg ilyeneket írnék ha a fiúkról mondanának ilyen dolgokat. ez sajnos még nem változtat a tényeken. persze te nem érzed ezt, mert a nõk nem tudatosan csinálnak káoszt, õk úgy látják h minden teljesen rendben van, amikor meg már minden rossz, akkor másra fogják. de persze ha ezt szembe mondod egy nõnek, akkor nem érti mirõl beszélsz.

Max7
A zokni problémát én megoldottam 😊 Kiválasztottam egy zoknit és egy zokniszint azaz 3-mat amit vehet anyum... fehér sötétkék és szürke.... active nagyon jó pamut zoknikat csinál... csak ilyet vehet anyum mert ami nem ilyen azt hordás nélkül kidobom.... csak párosítva rakhatja a szekrényembe a szárítóról leszedés után így reggel "a csipától öszefort szememmel" se váûlasztok ki két különbözõt 😊 így nem gond ha anyum mos rám 😊persze amikor volt barátnõm a zokni a szennyesben landolt meg az íróasztalomon is rend volt (nem a nõ vitte ki és rakot rendet) mostmeg.... sír anyám hogy találjak már valami nomrális nõt 😄

Ne vitatkozz a hülyékkel, mert lealacsonyodsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal! [ http://dchelp.hu ]

Molnibalage
Aha. Kevés csajt ismerhetsz...