22709
nincs egy normális lány, aki nem csak külsőleg hanem belsőleg is kibírható
  • Herr Lehrer
    hagyjad, Ő okos. mi halandók nem érthetjük meg Őt mert Ő a kiválasztott, mi mind hülyék vagyunk, az egész világon csak ő okos egyedül, ő a normális, és a többi 59 999 999 ember elmebeteg. ő mindenhez ért, igaz hog egy ember csak egy dologhoz érthet, de ő mindig mindernől mindent jobban tud mindenkinél, ő mindenről tud oldalakat írni fórumba mert ő mindentudó. az a sok ember, aki néha nyáron a nagy melegbe megiszik egy sört, mind alkoholista, az a sok férfi aki megnéz az utcán egy nőt, mind elmebeteg perverz szexmániás, akik nőket erőszakolnak szabadidejükben, és az a sok nő amelyik néha-néha 7végén elmegy szórakozni, mind utolsó ribanc. csak egyes egyedül Ő a normális ezen a földön
    :DDD
  • minigirl
    mondtam már: engem hagyjunk ki ebből :)
  • Fantomlovag
    Vagy csak peched van...
  • minigirl
    Tudjuk, és pasi sincs rendes. :P
  • minigirl
    Attól, hogy thai, nem biztos, hogy rendes is. :D
  • MR ME
    am ritka rendes lányt találni
  • Dick Riddick
    Menj ki Japánba pár hónapra.
    Az hótziher hogy meg is fogsz nősülni. :)
  • Dick Riddick
    Ahogy én látom, a jót és a rosszat mindenki nagyon jól el tudja különíteni. A köztes állapot megítélése okozza a legtöbb ellentétet.
    Mindenki állítsa fel a saját értékrendjét.
  • Fantomlovag
    Bocs, de ez nekem túlzottan "liberalista" szöveg. Mindneki jó, mindenki szép, mindenki egyenlő a maga módján... Végülis, ha valaki mondjuk ezrek életét menti meg, vagy tanítja az ifjúságot értékekre, és becsületre az egyenlő a csövessel, aki az utcán megdobál a saját ürülékével? Kifacsart logika, szerintem.

Tudom most jönni fog, a "nem tudod hogy került oda," szöveg, de én ammondó vagyok, nem ez a lényeg. A tömeg gyilkosnak sem a sanyarú gyerekkorát kell elemezni, hanem le kell csukni...

Asszem kicsit eltértem a tárgytól...
  • Grusi
    Bazzeg, te ilyen durva MLM vagy szekta-agymosott arc lehetsz, azokat a betanult szövegeket tolod, régóta nézem a hozzászólásaidat.

Ha nem vagyok indiszkrét, te mit is csinálsz, amikor nem fórumozol?
  • norbre
    de tudod mi? egy dologban igazad van.. jogod van bárki fölé helyezni magad.. hiszen ez a te "igazságod"..
    az hoyg én ezzel nem értek egyet? az meg az enyém..
  • atlagember
    Nem az a topic címe, hogy ritka rendes lányt találni? :-)
  • norbre
    ki is az ítélkező? én logikai alapon próbáltam meg felvillantani hogy a korábban említett "ítéletek" felállításához senkinek nincs igazán "joga", ez nem ítélkezés hanem megállapítás.

mindenki kategorizál, mindenki csoportosít valamilyen szempontok szerint, nem ez a gond.. hanem hogy a felállított kategória általános, negatívan, és önkényes alapon megkülönböztet

a kiindulópontról meg annyit hogy ezt lényegtelen is tudni ebben az esetben, hiszen olyan dologról van szó aminek ugye nem lehet abszolút igazságalapja..

és hogy jobb lennék e bárkinél? nem én soha nem állítottam ezt, hiszen nincs rá semmilyen alapom
  • minigirl
    szégyelld bele magad a padlóba XD
  • salsoul
    mennyivel jobb ítélkezni az ítélkezők felett?
    mennyivel jobb kategóriába tenni a ketegorizálókat?

főleg felszínesen, anélkül, hogy tudnád milyen kindulópontból beszélnek?
  • norbre
    módszerem? ez nem a módszerem könyörgöm.. de igen hasznos kitérő a "kérdésre kérdés" ha nem akar valaki válaszolni

azt gondolom nincs egy abszolút igazság.. mindenkinek a saját igazsága létezik és mindenki egy csoport tagja lesz akaratlanul is akik hasonlóan gondolkoznak bizonyos kérdésekben..
    itt elhangoztak olyan kijelentések és ha már ezt a szót használtam akkor most is ezt fogom: itéletek, vagy ha jobban tetszik kategóriák amik embereket felszínesen sorolnak ide vagy oda, miközben ezen besorolások végrehajtói sem mondhatnak magukénak semmilyen abszolút igazságot.
  • atlagember
    Nem tudjátok honnan lehetne venni thai hölgyet?
    Kellene már egy "alkalmazott" aki rendesen ellátja a háztartást és az ágyban is rendelkezésre áll.
  • salsoul
    és máris üdv a nihilizmusban
  • salsoul
    ki mondja meg, hogy erkölcsileg mi a felette állóbb és hogy nekik annak kell e lenniük? - had alkalmazzam már én is módszered
  • Zetorg
  • norbre
    "Az pedig igen, a te bajod, hogy nem te határozod meg magadnak, hogy kis is vagy, hanem a külvilág."

nekem nincs bajom, csak zavar hogy emberek ítélkeznek mások felett.. emberek akik csak emberek, semmi több.. ki mondja hogy mi a követendő út? ki mondja hogy ki csinálja helyesen? te? az egy dolog hogy te úgy gondolod hoyg tanulni kell és nagyon akarni és ez viszi előre a világot.. de ki mondta hogy előre kell vinni? és mit jelent az hogy előre vinni? és ő ki volt? ő az etalon akihez mindenkinek igazodnia kell? és miért kellene? mert ő azt mondta? hát nem tudom.. te mi alapján határozod meg magad?

hogy hierarchia? igen van.. a 20% uralja a 80%-át a világnak? lehet.. és ettől ők már magasabb rendű lények lennének, vagy jobbak bárkinél? lehet hogy a hierarchikus lépcsőfoknál fogva hatalmuk van emberek fölött.. de ez nem egyenlő azzal hogy jobbak lennének bárkinél vagy bárki fölött is állnának mondjuk erkölcsileg..
  • salsoul
    Vannak olyan emberek akiknek a lekülete egyáltalán nem tűri meg a death metált. Ez van.

Hogy én miből, milyen megfontolás alapján mit szűrök le az az én szuverén dolgom.
  • ba32107
    Utolsó mondatodhoz: szerintem ennyire nem lehet általánosítani. Én például néha hallgatok death metalt (hörgős rockot), de ettől még nem vagyok őrült szadista, meg semmi. Hallgatok néha rappet is, mégse füvezek aluljárókban. Stb.

Abból, hogy valaki milyen zenét kedvel, még nem sok mindent lehet leszűrni. Ha már annak a zenének megfelelő stílusnak él, az más...

#5309: a különböző kocsmák, szórakozóhelyek mindig egy közösség központi helyei voltak. A nagy művészek sem egymásnál találkoztak, hanem ilyen helyeken (gondolom én)
  • Dick Riddick
    :)
  • salsoul
    Tudom, de lássuk be: attól sem, hogy szórakozni meg bagózni, meg vedelni járnak.
  • salsoul
    #5287:
    Nézd az ember természete szerint sokmindenhez érthet, de csak egyvalamiben teheti magát a legjobbá.
    Én értek kicsit a villanyszereléshez, értek kicsit a lakatossághoz, értek kicsit kőművességhez, de nem értek hozzá annyit mint egy villamosmérnök, mint egy lakatos, mint egy kőműves akinek ez a hivatása, aki nap mint nap képzi magát szakmájában.

Az ember egy dologban lehet legjobb.
    Pár dologban lehet jó.
    Sok dologban lehet középszerű - ért egy kicsit ehhez meg ahhoz, de úgy igazán semmihez sem ért.
    Nagyon sok dologban pedig szétforgácsolódik és soha sehova sem jut.

Állj neki egy könyv elolvasásának, feldolgozásának és nézd meg hogy haladsz vele.
    Állj neki egyszerre 12 könyv elolvasásának, feldolgozásának és nézd meg hogy haladsz velük...

#5288:
    Rosszul közelíted meg a dolgot.
    Az ember ideje és energiája véges.
    Ez alatt, ezekből megmászhat egy oltári bazinagy csúcsot, vagy sok kis dombot.

#5289:
    Tetszik vagy nem tetszik mások fölé emeli - bizonyos téren, pl jövedelem téren sat.
    Attól, hogy papíron nincs hierarchia rendszer a társadalomban attól az még megvan.
    Az emberek sem egyenlők.

A földön az emberek 20%-a bírja a föld teljes vagyonának 80%-át.
    Mert ez a 20% az, aki épít és alkot, a többiek - az átlag - pedig ezek építményeit, alkotmányait veszik meg/igénybe.
    Legszélsőségesebb példa: Microsoft, IBM.

Az pedig igen, a te bajod, hogy nem te határozod meg magadnak, hogy kis is vagy, hanem a külvilág.

És ez a 20% sokkal többet töltött tanulással, építkezéssel mint szórakozással.

#5299:
    Én tartós boldog kapcsolathoz nem világi, bulvár koktélparti nőket, társalkodónőket, két lábon járó szórakoztatóipart, hamutálat keresek.
    És már be kellett látnom, hogy az ilyeneket nem a szoksásos szórakozóhelyeken lelhetem fel, s nem is pl a Tiesto rajongók közül kerülnek ki, még ha Ady-t is olvasnak vagy akárkit...
  • Ragnar360
    SQJ te mit füzöd itt ezeket ?:) nem nked valo ez a topik :D
  • Dick Riddick
    Csak nem Elvisre érted? :)
  • Dick Riddick
    Mellesleg egyetértek Jedivel és Salsaullal. Nagyon jól érteni csak egy dologhoz lehet. Maximum a zseniknek van sansza többre, bár szerintem sokszor még nekik sem.

Salsoul: Nem attól lesz művész valaki, hogy otthon ül. A híres művészek nagy része az éjszakák jól ismert alakjai voltak.
    A kis csibészek. :)
  • Sir Quno Jedi
    Nohát ENGEM senki se baszogasson odhaza, mer durcásos leszek! :D
  • Dick Riddick
    Szerintem nem az a lényeg, hogy otthonülő-e egy csaj vagy nem. Semmit nem határoz meg. Nem lesz intellektuálisabb tőle. Sem okosabb.
    A lényeg úgyis a kisugárzása, hogy milyen hatással van rám. Van-e benne szenvedély, mennyire vagyunk egy hullámhosszon, stb...
  • Dick Riddick
    "Love me, tender, Love me true..." :D
  • extramagascsaj
    nyugi
    én is épp mondani készültem,csak...csak... :D
  • Sir Quno Jedi
    Mondtam már, hogy szeretlek?! Nem?! Jó. :DDD
  • extramagascsaj
    ugye-ugye :D
  • Sir Quno Jedi
    Jah, az más. Akkor nem szóltam. További kellemes napot! :D
  • extramagascsaj
    innen indult az egész -.-
  • Sir Quno Jedi
    Amúgy én is voltam anno jó bulikon nem1x, akkor én is agyhalott lennék, nemdenem?! :DDD
  • Sir Quno Jedi
    Ejnye. Mondtam én olyat, hogy aki otthon ül az okos-e?! :D Erről szó sem volt.
  • extramagascsaj
    jah
    így van :D
    de most nem innen indult a vita kiscsillag
    hanem onnan,h egy otthonülő ember miért is lenne intellekutálisabb mint aki eljár?
    lehet,h vki otthon ül,mert mufurc,meg utál mindent és csak néz ki a fejéből...az már rögtön intellektüelnek van avanzsálva...
    aki meg már eljár otthonról szórakozni az rögtön agyhalott,vagy mi?