Ritka rendes lányt találni
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
Zuhogó hó Eltűnik a tengerben. Micsoda csend!
nem értek hozá. viszont emo csajok bejönnek. szeretem a feketét.
occó e cigi és lötty érdeklődni pmben
nem nyáladzás az hogy feltettem egy kérdést hogy mi újat tudok adni a nõnek 3 év után te valószinüleg 3 év után belehugyozol a tányérbe hoy a mosogatásban is valami újat adjál....
a nõknél is a dzsungel törvénye van és szeretnék erõsebb lenni... (megtartani a nõt) ezért tanácsot kérek pár vadonélõ férfitársamtól amúgy a puding nagyon is finom 😊
félreértés ne essék a papucs fiukat én is rühellem amikor mindig az van amit a csaj akar.... ez meg olyan mintha porázon rángatna... a kutyáma is póráz nélkül sétáltatom ha szarjon oda ahova akar....
Ne vitatkozz a hülyékkel, mert lealacsonyodsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal! [ http://dchelp.hu ]
Innentõl fogva, meg lehet felkötni a gagyát betesztelni 200 plázaribit és talán akad 1 amelyikbõl a média, az elkényeztetés meg a beszûkült látásmód nem ölte ki a nagybetûs Nõt.
Mondtam ezt, úgy, hogy lassan 8 éves kapcsolatban élek a barátnõmmel, persze egyikünk sem tökéletes.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
2. Nem tudom, én csak harisnyákat veszek.
[/cserf][/fülünyúl]
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
-tRs-Landor
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
-tRs-Landor

Ó Atyám teremts egyet nekem is, olyantot.-tRs-Landor
Én nem teszek úgy, mintha az emberiség barátja volnék.
AMD FX6300 | MSI HD7850 2GB OC | 8GB DDR3 1600
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
jóhogy átbasztak, mindenkit átbasznak aki hagyja magát.
egyetlen szóval se mondtam h lenézem a nõket. pontosan annyi szükség van nõkre, mint férfiakra, ez nyilván tény. és még csak azt se mondtam h a nõk hibája a sok hülyeség, amit csinálnak, manapság egyre több kapcsolatban. az idióta életképtelen pasik hibája, akik hagyják magukat, és pár jó dugásért képesek nyáladzani és meztelencsigaként viselkedni a nõ elõtt.
egy nõnek nem szabad megadni a lehetõséget arra h behülyüljön, ennyi az egész. a nõk azért hajlamosak idióta módon viselkedni egy kapcsolatban, mert így születtek, ezzel nincs is baj. az a baj, amikor egy pasi nem képes férfiként viselkedni.
Math.Rand();
nobeldijat. htx
\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler
Ne vitatkozz a hülyékkel, mert lealacsonyodsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal! [ http://dchelp.hu ]