Ritka rendes lányt találni
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Piros sapka volt rajta
Illatozott a haja
Nagyon rendes lány õ
...
Itt álltam meg... Gondolom érthetõ okokból.
(nem mintha úgy alapban magas röptû lett volna, de próbálkozni szabad)
Don\'t take anything for granted. (Ne tekints semmit magától értetődőnek.)
Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.
-tRs-Landor
Én nem teszek úgy, mintha az emberiség barátja volnék.
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
És a ritka rendes lányt találni...na innen még hiányolok valamit. Pl.: nehéz
Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.
- néha rendmániás?
- ritkán viselkedik rendesen?
Zuhogó hó Eltűnik a tengerben. Micsoda csend!
Na, az nem igaz, hogy nem gondolkodnak... és az sa, hogy nem lehet õket megérteni, egymásnak bármit mondnak, a másik tudja az mit jelent, de egy férfi csak hallja és értelmezi, hogy mit mond csak nem érti, ez az õk bajuk, hogy sose azt mondják, amit gondolnak, mi meg majd lottozunk, hogy minn mit értsünk.
Hogy ki írányít, az más dolog, de az amit leírtál, hogy mint egy tolluseprüt elviszed nyaralni, vagy sízni, oszt, hogy nincs lába, és nem tud sízni esetleg, az téged nem érdekel, az sem a tökéletes megoldás.
és mielõtt jönne a "bens egy hímsoviniszta" c. rész, nem mondom h ettõl a nõk rosszabbak. csak nem kell a kezükbe adni az irányítást egy kapcsolatban.
ahogy a nõk mondanák, és gondolnák, azt egyszer megérteni, és akkor az összes ilyen és hasonló topikot lehetne zárni.
(Most ha genya lennék, én is elõvenném a sztereotipizálást, és levonnám a 'bölcs' konzekvenciákat, hogy ja akkor a menyasszonyod az az önsanyargató fajta, aki az erõszakos, bunkó férfiakra bukik, akik lenézik és úton-útfélen megalázva helyrerakják a nõket. De nem genyáskodok, mert tudom, hogy ez sem lenne teljesen igaz, mint ahogy az általad leírtak sem.) 😊
[/cserf][/fülünyúl]
[/cserf][/fülünyúl]
Egy baj van ezekkel a történetekkel lesarkosít mindent, rámutat a lényegre, de csak vicc, rávilágít a dolgokra, de úgyis a helyzet hozza a megoldást.
#1056 Én szeretem a veszélyeket, nem kell tûzfal, jobb a vírusírtó, és a spyver cleaner, ha meg már bajok vannak még van a rendszervisszaállítás, ami ha jól lefut van esélye, csak idõben el kell indítani, mert hanem lehet el se fog indulni, hanem csak egy ÚJ rendszer TELEPÍTÉSE a megoldás, Véleményem: nem a kkor kell újba fogni, ha valami nem megy, azt meg lehet oldani, szerintem akkor kell, ha valami nagyon rosszul megy és már jóideje baj van mindenütt.
akkor én is le vagyok maradva,mert ezt még csak most olvastam elõször ^^
ReaL MaDRid x siempre
asszem kezdem érteni miért volt eddig is olyan nehéz felfogni a dolgokat
Én nem teszek úgy, mintha az emberiség barátja volnék.
[/cserf][/fülünyúl]
Én a mondatot nem értem...nem úgy akartad írni, hogy miért jó egy kis gruppen egy rendes lánnyal? Tehát miért jó úgy a gruppen, hogy abban részt vesz egy rendes lány is? Nem fogtam sry. 😄
Tavaly frissítettem a Barát 5.0-ról a Férj 1.0-ra, és azt tapasztaltam, hogy a rendszer teljesítménye csökken, különösen a Virág és Ékszer alkalmazásokban, amik pedig kifogástalanul mûködtek a Barát 5.0 alatt. Ezen túlmenõleg a Férj 1.0 több kedvenc programomat is eltávolította, mint például a Romantika 9.3-at és az Odafigyelés 6.4-et, ám telepített olyan alkalmazásokat, mint a Bajnokok Ligája 4.1. és a Fradi 3.0. Most már az Elbeszélgetés 8.0 sem mûködik, és ha a Takarítás 2.8-at akarom indítani, visszautasít a rendszer. Megpróbáltam a Nyaggatás 5.3-mal kijavítani a hibákat, de sikertelenül. Mit tegyek?
Elkeseredett
Kedves Elkeseredett!
Elõször is, ne felejtse el, hogy a Barát 5.0 szórakoztatócsomag, míg a Férj 1.0 operációs rendszer, saját utasításkészlettel. Gépelje be a következõ parancssort: C:> Azt hittem, szeretsz/enter/. Ezután töltse le a Könnyek 6.7-et, amivel telepítheti a Bûntudat 3.0-t! Ha minden rendben megy, akkor a Férj 1.0 ezután magától indítja az Ékszer 2.4 és Virágok 3.6 alkalmazásokat. Kérem, figyeljen oda, hogy ne terhelje túl a Férj 1.0-t több ilyen alkalmazás gyakori vagy egyidejû futtatásával, mert ez esetben elõfordulhat, hogy a Férj 1.0 telepíti az Ingerült Csönd 2.3-at vagy a Kocsmázás 7.0-t, ami által a rendszer fokozottan ki lesz téve a Sör 6.1 támadásainak. A Sör 6.1 kártékony program, amely Hangos-Horkolás.wav fájlokat hoz létre a merevlemezen. Egyes tapasztalatok szerint a Férj 1.0 a Pletykadélután 2.1 és a Barátnõim Átjönnek Vacsorára 3.2 futtatása esetén lemerevedhet, ezeket csak akkor indítsa, ha elõtte telepítette az Elmehetsz A Meccsre 1.5-öt! Bármilyen hibát is tapasztal a Férj 1.0 mûködésében, SEMMILYEN KÖRÜLMÉNYEK KÖZÖTT NE telepítse az Anyós 1.0-t, és ne telepítsen új Barát programot se!
Ezek nem támogatott alkalmazások, a Férj 1.0 rendszer összeomlásához és a kapcsolat megszakadásához vezethetnek. A Férj 1.0 remek program, de csak korlátozott memóriakezelési lehetõségei vannak, valamint nem kompatíbilis néhány újabb alkalmazással (ilyen például a Vegetáriánus Étel 4.3). Érdemes lehet fontolóra venni néhány kiegészítõ szoftver beszerzését. Személy szerint a Meleg Vacsora 3.1-et és a Rafinált Alsónemû 7.7-et ajánlom.
A legjobbakat:
Tecnikai Segítség
u.i.: attól függ hol szeretem 😊 a jót én sem szívesen osztom meg 😊 bár a torrent lényege ez 😛
Ne vitatkozz a hülyékkel, mert lealacsonyodsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal! [ http://dchelp.hu ]
#1050: mindig az utolsó a hibás mint a kreszbe ha te belerohansz valakibe hátolról autóval és beléd is belédrohannak hátulról akkor az utcsó a hibás mert õ tolt bele az elõzõbe és nem tartott megfelelõ követési távolságot... ebbõl következik hogy a kigyó után a nõ a hibás mert a kigyó nem tudta leszakítani az almát 😊
#1054: egy jó skin hogy jól nézzen ki.... egy jó tûzfal hogy ha kimész vele az éterbe ne akadjon rá valami féreg a tieden kivül ami dosolni akarná.... aztán kell rá egy jó opredszer ami userbarát és képes felfogni mit akarsz... ügyebár fontos a karakterkészlet is ne csak az igen nem mégse parancsokat ismerje... fontosak a bemeneti perifériák... befogadja az usb2.0 csatlakozási eszközöket ide szintén elkelhet a tûzfal ami bizonyos ideig véd.... és ami mégfontosabb minden softwarehez kell normális serial kulcs vagy crack mert az nem jó ha csak 1 évig tart a dolog 😊
Ne vitatkozz a hülyékkel, mert lealacsonyodsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal! [ http://dchelp.hu ]
[/cserf][/fülünyúl]
képet!!4.DF😄D
-tRs-Landor