22709
nincs egy normális lány, aki nem csak külsőleg hanem belsőleg is kibírható
-
#5533 Ha nem laknánk együtt, és nem találkoznánk minden nap, akkor már kicsit sem érdekelne. Ha összefutnánk emberszámba venném, de amúgy nem keresném. Tudod, ha valami 2x is véget ért, azt már nem szabad erőltetni, szerintem. -
extramagascsaj #5532 A te eseted elég spéci,h 1ütt éltek...így igazad van...de ha nem látnád minden nap...alig taliznátok,gondolom annyira nem akarnál csak a barátja lenni,nem? -
#5531 Egyszerű a képlet: kipróbáltuk együtt, nem volt jó. Kipróbáltuk másodszor is. Jobb volt, de nem az igazi. Minek haragoskodni, bánkódni, stb., amikor békéban is ellehetünk egymás mellett? :)
Barátom nekem kevés van (összesen 2), és ritkán bővítem a kört. Ennél a srácnál úgy látom, megéri, még akkor is, ha jelenleg kicsit többet érzek iránta baráti szeretetnél. (Amúgy gyanítom, hogy nem is igazán szerelmes vagyok, csak egyszerűen fizikai a vonzódás. :D Abból következtetek, hogy amikor nincs a környékemen, kicsit sem hiányzik, viszont ha itt van, majd' megkattanok azért, hogy letapizzam. :D) -
extramagascsaj #5530 irigyellek a hozzáállásodért D:
nem tudom,ha nekem tetszik vki, akkor nem akarok csak barátkozni vele..
van már elég barátom... -
#5529 micsoda? Én meg azt hittem ez a normális... -
#5528 Ez van. :) Részemről nem bánkódom rajta, inkább élvezem, hogy mellettem van, mint barát. Végülis, barátból is jó, ha van. :) -
#5527 ismerős a sztori... -
CseNo #5526 Én is ilyen vagyok.. Először azt hittem hogy egyedi eset vagyok :D -
#5525 Szerintem igazad van. :) Nehogy már te legyél az, akit "baszogatnak". :D -
extramagascsaj #5524 én speciel átnyergeltem
elegem van a "rossz fiúkból" -
#5523 Én hiába vagyok rendes, de emellé öntörvényű is vagyok és nem szeretem, ha baszogatnak. Ennek hangot is adok és voilá!
Úgyis uncsi vagyok egy rosszfiúkhoz szokott lánynak, nemdebár. :D -
#5522 Egyáltalán nem mindegy, hogy ki vagy. Ahhoz, hogy elfogadjam az érveidet, ismernem kéne téged. Mert ugye tudjuk, hogy vannak ám papok, akik bort isznak, s vizet prédikálnak. :)
Nem gyanúsítalak, nem vádollak, de önjelölt világmegváltóknak addig nem hiszek, míg nincs rá alapom. :) -
extramagascsaj #5521 lol :D -
#5520 Ahogy én látom, a rendes pasik is ugyanezt csinálják. :) Ismerek rendes srácokat, a legutóbbi srác is az. (Nem az volt, hanem még most is az, elvégre nem változott meg.) Barátnak jó. Arról meg minden bizonnyal én tehetek, hogy nem tud belémszeretni, csak barátként kellek neki. :) -
#5519 VÓTMÁ -
#5518 ismeritek az a "viccet"? hogy a lány elmegy egy motorostalálkozóra a barátnőivel, merthogy ott milyen belevaló srácok vannak, meg is ismerkedik az egyikkel, elkezdenek járni, motoron járják az országot, fél év múlva összeköltöznek, pár év múlva házasság, a nő elkezdi adagolni hogy ideje lenne megváltoznia, rendes ruhában járnia, merthogy milyen jól áll neki az öltöny, 1-2 év és a fószernek lesz rendes melója, a motor már csak a garázsban porosodik, de valahogy már nem olyan a kapcsolat mint régen volt .. majd egy szép napon talál egy búcsúlevelet a feleségétől amiben az áll hogy úgy érzi a férfi megváltozott, nem olyan már mint régen volt és hogy jobbnak látta ha lelép.. egy motoros fazonnal.. :) -
extramagascsaj #5517 így van -
#5516 értem én.de valljuk be magunknak,senki sem a tipikus jókislány/jókisfiú-t keres,hanem olyat akiben van egy kis huncutság,tud nagyon rossz is lenni,persze nem bunkó szemét ládára gondolok,:DDd
hanem csak tud rosszalkodni,van benne ilyesmi dolgok.^^ -
extramagascsaj #5515 ebben is van vmi
de az ember lánya az ilyenek után azért átértékeli a dolgokat.. -
#5514 dehát a lányoksem azt a tipikus jófiút,hanem kicsit rosszacsát,napersze nem a gengszter félére gondolok:) -
#5513 Röviden?
A lényeg hogy szeressen.
És én is őt. :) -
extramagascsaj #5512 amúgy azt veszem észre mostanság (habár lehet csak rossz emberekbe botlottam bele) h a fiúk nem igazán rendes lányt akarnak maguk mellé -
extramagascsaj #5511 az már más kérdés
de mostmár kíváncsi lennék rá -
#5510 Áhhhh, olyan úgysincsen, pláne olyan, aki emellé el is tudna viselni engem. :D -
extramagascsaj #5509 számodra/számotokra milyen egy rendes lány?
-
#5508 Én az ellenkezőjét. :) -
#5507 Pontosan. Az én értékrendem szerinti "rendes" nyilván nagyon távol áll (akár tőletek is) a nők többségétől. -
extramagascsaj #5506 kinek mi a rendes...
én mondjuk elég rendesnek érzem magam; de volt néhány ember, akihez nem éreztem magam elég jónak, meg volt pár, akit nem éreztem magamhoz elég jónak
remélem a mostani összejön és jók leszünk egymásnak -
#5505 Én már megtanultam, hogy úgy van. -
#5504 Én nem találkoztam még rendes lánnyal szvsz. Pedig volt akiről már majdnem azt hittem. :D Igaz, már nem is keresem őket. Király életem van így is, minek azt elrontani egy házisárkánnyal. Ojvé! -
#5503 Ez nem így van. Te is tudod. -
#5502 Mindenkinek magának kell lepárolnia az esszenciát.
Nem kínálok instant kenyeret. -
#5501 A személyemmel nem kell foglalkozni.
Amit írok attól független áll.
Halálom után is. -
#5500 Mini az lényegtelen, hogy kedveszel-e vagy sem.
Az is lényegtelen, hogy ismersz-e vagy sem.
Ami lényeges, az az hogy önmagában mindentől függetlenül, a személyemet figyelmen kívül hagyva, objektíve mi van abban amit írok.
Ha gondolod továbbra is kifejtheted, hogy mitől látod te magad rendesnek.
Márcsak azért is, hogy a rendetleneknek legyen vmi kiindulópontjuk a rendbeszedéshez. És, hogy a topik témájához is szóljunk. -
Steve Q #5499 Hm, szóval ha egy rendes lánynak van esze, akkor elbújik minden, még a rendes pasik elől is? Nem csoda, hogy létrejött ez a topic :D -
#5498 Elmondom szerintem mi a többiek problémája. Korábban már írtam neked.
Nem tudnak rólad lényegében semmit. Sem kép, sem az hogy ki is vagy te, mit csinálsz, hogyan élsz. És egy ismeretlentől mindenki nehezen fogadja el a kritikát (ha egyáltalán elfogadja), függetlenül attól hogy igaza van-e vagy sem.
Én így látom. -
#5497 Jahh, hogy rendes lányok?! :) Akad, csak ha esze is van, nem csak érzelmei, akkor jól elrejtőzik a világ elől. :) -
#5496 Kedvellek, de még nem tartunk ott, hogy figyelembe vegyem a véleményed. :) Nem, nem rólad van szó, csak egy hasonló típusú emberről. :) Néha szivesen összekötöznélek vele egy pár napra. :) -
#5495 #5489
Mint írtam, van, akitől szívbaj és lázadás nélkül elfogadom, ha lehülyéz. De azt ki kell érdemelni pár év őszinte, önzetlen barátsággal, részemről is, részéről is. :) -
#5494 Ha sok-sok oldalt visszaolvasol itt is meg a topik iker topikjában láthatod, hogy ezt én is megmondtam.
Csak el lettem hajtva anyámba...
Vagy rólam lenne szó?