Ritka rendes lányt találni

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

akkor rossz kérdés, vagy jó kérdés, de nem a válasz.
Z
Kérem szépen engedtessék megjegyeznem, ez egy kérdés volt. Ezt legyen szíves elfogadni, vagy patakvér fog folyni!

Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.

Ez is rosz válasz.
Z
Arra gondolsz, akinek maci van a nick képén?

Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.

nem te vagy a kiválasztott, nem helyes a válaszod. Csak pár napja olvastam valamit a plüsmacikról és az jutott eszembe.
Max7
hát hogy bevinnéd a málnásba 😄

Ne vitatkozz a hülyékkel, mert lealacsonyodsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal! [ http://dchelp.hu ]

norbre
sztem ez nem ilyen egyszerû.. van amikor pont az kell a nõnek hoyg ne babusgassák .. van amikor meg hogy igen.. van amikor pont attól kezd hiányozni neki a másik hoyg az nem foglalkozik vele.. de alapvetõen szerintem az hogy egy másik emberbe szeret valaki bele nem ezeken múlik..

** ha elfordítod a fejed, könnyebb elhitetni magaddal, hogy nem is tudsz a dologról, és pláne nem vagy felel?s ** "Manapság mindenki vissza akar menni a természetbe. Kár hogy autóval"

Trance Angel
Sajnálom. 😞
(Én úgy látom, hogy az elején még csak éreztetni akarja a nõ, hogy vele foglalkozni kell, törõdés kell neki és ha tõled nem kapja meg, van más srác, aki "bármit megtenne érte". Aztán ha látja, hogy erre te nem lépsz, akkor kezdi csak igazából érdekelni a másik fél. Ezzel nem azt akarom mondani, hogy te nem tettél meg mindent. Meg amúgy is, ha igazán szeret, sosem hagyna el senki miatt.)

Tévedés. Engem pld. úgy hagyott el a feleségem, hogy elõtte többször is beszélt egy szõke, rendes srácról a munkahelyén, valami Pistirol, hogy milyen kedves stb.
Azt hittem csak egy kis házastársi figyelemfelkeltés, évõdés az egész, nem vettem komolyan, de azért végigkergettem a lakáson tréfásan. Aztán elköltözött úgymond gondolkodási idõre, ez a srác költöztette. 1 hónap múlva már vele járt.
Valószínûleg izgalmasabbnak találta mint engem 5 és fél év után 😞 Most utólag visszagondolva, ha ezt tette, már nem is szeretett.
Azt kívánom neki, kapja õ is vissza amit velem tett. Isten nem ver bottal.
Pontosan😊.Én is így gondolom,ha másért hagyott el akkor azt a személyt nem ismerem.

Z
Pontosan azt írom, hogy tudatalatti félelem. Tehát nem páni félelem. Hanem valami kis láthatatlan gát van, ami miatt tétlenkedsz. De a legrosszabb esetben mi lehet kettõtökkel? Szépen egymásra találtok. Ennyi. <#idiota>

norbre
szedd össze magad.. mit veszíthetsz?.. az idõ nem segít ilyen esetekben.. 😊

** ha elfordítod a fejed, könnyebb elhitetni magaddal, hogy nem is tudsz a dologról, és pláne nem vagy felel?s ** "Manapság mindenki vissza akar menni a természetbe. Kár hogy autóval"

Pretorian
A szám az nem téma, az a legegyszerûbb része a dolognak...az önbizalom...hát abban sem szenvedek hiányt igazából...egyszerûen hülye vok, és tétlenkedek...

Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?

norbre
jaja.. sõt ha egy helyen dolgoztok.. nyiván tudod az emailcímét.. írj neki egy pár sort..

Z
Amikor ott van vele valaki, nyugodtan megszakíthatod a beszélgetést egy percre, kérd el a számát. Mondd meg, hogy szeretnél vele beszélni, csak most sajnos nem érsz rá, de fel fogod hívni aznap mondjuk délután 5-6 között.

Minél tovább "szarozol" (bocs a kifejezésért), annál nehezebb lesz. Az idõ, és a tudatalatti félelem ellened dolgozik. Olyan csapda ez, mint mikor a farkas megy kölcsönkérni a nyuszikától a fûnyírót. Az a jó, ha nem hezitálsz sokat. Az õ szemében is határozottabbnak tûnsz. Ha nem jön össze, hát nem jön össze. De ha nem próbálod meg, akkor nem is adtál esélyt magadnak, sõt lehet, hogy valaki elhappolja elõled.

Pretorian
Az én olvasatomban a csajozás nem csak azt jelenti, hogy dugtok, meg smároltok oszt' jóvan, hanem azt, hogy együtt vagytok, jól érzitek magatokat, szeretitek egymást, boldogok vagytok, ide mentek, oda mentek, közös programokat szerveztek...

Pretorian

Igen, igen, azon dolgozom éppen, de elõtte kicsit el akarok vele dumálni...most pénteken lesz is rá alkalom, mert együtt megyünk bulizni...

norbre
hívd el randizni

Pretorian
Célszemély az van, csak még annyira sehol sem tartok a dologban, hogy nem is érdemes róla beszélni...az a probléma, hogy egy helyen dolgozunk, de más beosztásban, és mindössze napi 1-2 óra van, amikor a munkaidõm fedi az övét...
Szinte csak szünetben lenne alkalmam beszélgetni vele, de õ nem nagyon szeret szünetelni, ha meg igen, akkor is ritkán kerülünk egymás közelébe, mert elég nehéz õt elcsípni...vagy van ott valaki, amikor lenne alkalmunk beszélgetni, áhh...

Pretorian
😄 Asszed az segít? Áhh...matyizok én kettõt is, akkor sem múlik el ez a szaaar...

I.C.ram
matyizz egyet...
norbre
lehet valamit félreértettem.. van csajod? vagy valami célszemély?

Pretorian
Ajaj...ilyen dolgokba nem jó belemászni...egyébként az is szar dolog, amikor azt látod, hogy egy korábbi nagy szerelmed férjhez megy...én legalábbis szarul érzem magam...

Pretorian
Nem tudom...remélem nem...bár tény, hogy már huzamosabb ideje csak a csajozáson jár az eszem...

norbre
a jóllakottság jó érzés pedig 😊

Pretorian
Én amit a bableves után szoktam érezni, az minden, csak nem jó...

norbre
lehet hogy szerelmes vagy?

Z
Én bableves után szoktam ilyet érezni.

Pretorian
Bhhh...éreztetek már olyat, hogy össze van szorulva a gyomrotok, feszültek vagytok, de nem idegesek, hanem valamiféle hülye bizsergést éreztek, mintha szerelmesek lennétek, pedig nem vagytok azok...na, ezt érzem már jópár napja, és nemtom sehogysem kezelni, pedig már rohadtul zavar, wáááá...
És a legdurvább, hogy nem lehet eldönteni, hogy ez most akkor jó, vagy rossz...mert igazából zavarni zavar, de mégsem akarom, hogy eltûnjön, mert akkor meg hiányozna...áhh, ördögi kör...olyan, mint a szerelem, pont olyan...

Fantomlovag
Igen, ezért pontosítottam...

Don\'t take anything for granted. (Ne tekints semmit magától értetődőnek.)

norbre
ok ez nem derült ki.. a nyakkitekerét meg természetesen képletesen értettem..

Fantomlovag
Félreértettetek. Amikor megismerkedtem vele, nem tudtam hogy házas. Nem hordja a gyûrût... Mikor megmondta, természetesen semmit nem akartam. REndes fiú vagyok 😄

Ja, és mellékesen nem tekerném ki a nyakát. Minek? Ha valaki képes elcsábítani a feleségem, úgysem szeretett igazán, tehát jobb is 😊

De ismétlem, én nem teszek ilyesmit. Csak így lehetett megfogalmazni 😛

norbre
nem gondolod hogy kicsit szemét dolog amit csinálsz?.. fordított esetben valszeg kitekernéd a feleséged csábítójának a nyakát..

Te nem vagy fix, ha a csajnak jó a házassága, te annyira kellesz oda pozna az autópálya utfelületére.
Itt Rendeset keresünk, ez csak jó... Hu milyen sok maci, nem is tudom mire gondoltam mikor megláttam, de talán 1 valaki tudja...
MaSzKa
itt 1 jó csaj 😄

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

hehehehe!

occó e cigi és lötty érdeklődni pmben

Fantomlovag
Sose értettem ezt a dolgot. Mi köze a házasságnak a szerelemhez?

Fantomlovag
Asszem találtam egy rendes lányt. Csak annyira rendes, hogy nem hajlandó a kedvemért elhagyni a férjét... 😄

Trance Angel
"a volt barátjával talizozz úgyomond beszélgetni,vagy a kismillió haverja,vagy talán az akitõl nem tom ki minden héten virágokat és ajándékokat kapott,vagy az egyik srác aki a sulijában nyomult a másik akit az utcán ismert meg,meg még egy aki szerelmes smsekel bombázta.nos õ az utóbbi idõben ennyit mondott..az hogy ki nyerte magánask meg fogalmam sincs ha arról van szó hogy másért hagyott el.."
Ha másért is hagyott el, biztos nem a felsorolt személyek miatt. Ha valamelyik srác vonzalmát viszonozta volna, akkor neked biztos nem mondta volna el. Szerintem..

hunbasser
az a baj,hogy az egyik fél mindig parázik.na jó,nem mindig,és akkor jó egy kapcsolat,ha mind a ketten feltétlenül megbíznak egymásban,és tudják,hogy nem fogja megcsalni a másik.az a jó,amikor már olyannyira ismerik egymást,hogy ezt biztosra állítják,és nincs semmi olyan már,amirõl ne tudnának egymásról(titok,jellem)

a szép az benne,hogy ezt a bizalmat az idõ csak erõsíti,de feltéve csak akkor,ha mindig tudnak valamit újítani,és sosem unják meg egymást.

ReaL MaDRid x siempre

hunbasser
fúúú de utálom az ilyeneket :@@@@

ha már nem írsz neki napi 6-8 sms-t,akkor te vagy a szarrágó,de akkor is az vagy,ha nem hívod el legalább 2 hetente valami puccos helyre vacsizni,naéspersze virág meg ajándék is legyen sûrûn.nameg ide hívd el,oda hívd el,pláza,mozi,aquapark,étterem,állatkert,faszomtudjahovamég...:S sok az ilyen.és akkor döbbensz rá,hogy igazából csak azért szeret,mert mindenzt megadod neki.séta és baszás már nincs ajándék nélkül...hjajj,de sok ilyet ismerek...:S

az is biztos,hogy ilyen csajom nem lesz...😄

ReaL MaDRid x siempre

norbre
sztem egy normális kapcsolatban nem kéne hoyg problémát jelentsen az hogy a másiknak vannak saját barátjai és idõnként másokkal is jólérzi magát.. persze ehez az kell hogy mindketten bízzanak a másikban és mindketten tudják hogy nem azért járnak másokkal is jólérezni magukat hogy megcsalják a párjukat..

Khm legyen elég annyi hogy kifejezetten olyan a tökéletes herceget akarok típusú lány...Már nem is zavar hogy dobott ha belegondolok jobban jártam így.Elvárásai az egekben voltak és csak rám vonatkoztak,természetesen rá nem,sõt az is megesett mivel én nekem dolgom volt bulizni ment mással.Más srác lehet mögötte hogy dobott?Könnyen meglehet csak már ugyan az a kérdés hogy ki?mert ugye ott volt az a eset amikor a volt barátjával talizozz úgyomond beszélgetni,vagy a kismillió haverja,vagy talán az akitõl nem tom ki minden héten virágokat és ajándékokat kapott,vagy az egyik srác aki a sulijában nyomult a másik akit az utcán ismert meg,meg még egy aki szerelmes smsekel bombázta.nos õ az utóbbi idõben ennyit mondott..az hogy ki nyerte magánask meg fogalmam sincs ha arról van szó hogy másért hagyott el..

Épp arra próbáltam rávilágítani, hogy nem szabad általánosítani. Nagyon sok ismerõsöm van aki már együtt van több éve a párjával, és úgy szeretik egymást, mint a kapcsolatuk elején. Másrészrõl pedig ha netán belebotlasz egy normális lányba, és fenntartod ezt az általánosítást, õt fogod megbántani ezzel szal vigyázni kell 😊 Erre is reagálnék,amit írtál elõzõleg: "Én hülye egyértelmûen az volt a baj hogy nem szemétkedtem néha,így hamar megunt..." - Nem feltétlenül magadban kell keresni a hibát, a csaj is tehet róla h ez lett a dologból. Jó, persze, fontos a kontroll is amit írtak, hogy ne lógj a nyakán és ne legyél papucs, de ettõl függetlenül még nem hiszem h az a megoldás h szemétnek kell vele lenni.. Ja és még valami😊 Elárulta, hogy miért únt meg? Nekem volt egy hasonló helyzetem egy csajjal, és ott késõbb kiderült, hogy egy másik srác volt az oka, akit még azon a héten ismert meg, és õt még izgalmasabbnak találta. De az miatt a csaj miatt 1 percet se sóvárogtam mert lejött már elõtte h vmi nem stimmel.

norbre
én tudom mi a pontos oka.. és azt is tudom hogy leginkább nyugira vágyik.. 😊

Pretorian
Kontroll alatt igazából azt értem, hogy a rendelkezésre álló tények alapján kidolgozol egy valódi megoldást a helyzet kezelésére...
Én pl. azt csinálnám, hogy kötetlenül beszélgetnék vele, a segítõ szándék leplezésével, azért, hogy kipuhatoljam, hogy mi a probléma PONTOS OKA.
Ha megvannak a stabil adatok, és nem maradtak kérdõjelek, ellentmondások, akkor ki lehet dolgozni a megoldást a helyzet kezelésére...
Ha nem "piszkálod", azzal nem segítesz igazából, mert csak félreteszitek a problémát, és nem konfrontáltok vele - az elvarratlan szál ugyanúgy megmarad, és elõbb-utóbb úgyis újra felszínre kerül, mert nem lett megoldva, ott van, és fáj...
A nem piszkálást is lehet úgy csinálni, hogy közben adatokat szerzel a problémáról...

norbre
jaja.. jól mondod.. kontroll.. önuralom. én pl a saját életemben jöttem rá hogy mennyire fontos ez.. pl adott most az hogy a barátnõm nem van túl jó passzban.. én szivem szerint mindent megtennék érte és el is kezdtem egybõl elárasztani mindenféle segítõkész ajánlatokkal.. pedig neki nem erre van szüksége.. ha kicsit lenyugszok és próbálok odafigyelni akkor rájövök hogy nyugalom kell neki .. az hogy ne piszkálja senki.. még én sem..

Pretorian
Így van, és ez annyira igaz, mint az, hogy ami elromolhat, az el is romlik...
Én azt vettem észre, (és ezzel szerintem sokan vagyunk így) hogy ha valamit nagyon görcsösen akarok, akkor nagyon nagyon kicsi az esélye annak, hogy az úgy is lesz...és itt picit megint csak a kontroll hiányáról van szó, arról, hogy egyszerûen annyira el akarod érni a célodat, hogy gyakorlatilag elmész a jó megoldás mellett, nem a tények alapján indulsz el, hanem forró fejjel, rögeszmékre, hamis adatokra épített feltételezésekkel vágsz bele a dologba, és meg sem próbálsz egyszerûen és logikus módon kidolgozni egy valódi megoldást, mert nem a józan eszed alapján cselekszel...
A legdurvább az, hogy ezt észre sem veszed, és nem tudod megmondani, mi a folyamatos kudarc, a sikertelenség pontos oka...
A legjobb dolgok az életemben akkor történtek velem, amikor még csak meg sem fordult a fejemben az, hogy "hû, mekkora jó lenne, ha most ez meg az történne", persze voltak reális elképzeléseim arról, hogy mi az, ami jobbá, boldogabbá teheti az életemet, és amikor ezek a dolgok megjelentek, akkor felismertem õket, és az életem részévé váltak...

norbre
hát.. eddig normális lányokba mindig csak úgy belebotlottam.. sztem ha keresi az ember akkor talál a legritkább esetben..
persze vannak kivételek is.. én legutóbb egy netes oldalon találtam de mondhatnám a történtek fényében hoyg az is a véletlen mûve volt