22709
nincs egy normális lány, aki nem csak külsőleg hanem belsőleg is kibírható
-
Steve Q #5573 Szóval nálad az igazság abszolút hatalommal bír? Arra gondoltál már, mi van, ha az igazság, amiben hiszel, nem is abszolút, hanem csak "egy" igazság, a te igazságod? -
#5572 ??? -
#5571 az én helyzetemben a tanítás, észrevétel igazságának [felül]vizsgálatában nem játszik szerepet a hitelesség, a ki írta kérdés
ha lopok és egy tolvaj észreveszi, hogy lopok és azt mondja rám, hogy mocskos tolvaj és feljelent, akkor attől független, hogy ő is az maximálisan igaza van rám nézve, és nem mondom azt, hogy ő nem hiteles és ezért észrevétele érvénytelen, ezért nem vagyok tolvaj -
extramagascsaj #5570 sajnos -
#5569 -
extramagascsaj #5568 jelen :D -
#5567 csak egyet mutass amelyik ismeri magát -
extramagascsaj #5566 sztem egy nő csak jobban ismeri magát mint te... -
#5565 technikai malőr miatt történt a dolog, szval már minden ok:) -
Steve Q #5564 Igen, nagyon lassan én is rájöttem, hogy ne akarjak olyan tulajdonságokkal gondolatban felruházni valakit, amivel nem is rendelkezik. Most már csak és kizárólag az olyan emberek érdekelnek, akiknek számítok, a többiek után nem futok. A példámmal csak azt próbáltam érzékeltetni, mennyire reménytelennek tűnt akkor az egész. Egy aránylag hosszabb ideig tényleg úgy éreztem, sosem tudnék újra a gyengébbik nemhez közeledni. A lányra most már rá tudok nézni úgy, hogy egy arasznyit se mozdul a szívem tőle. Sikeresen kiirtottam magamból. -
Steve Q #5563 Igen, mert szándékosan nem akartam belevenni. De ha barátnőm nem lenne, még most is így éreznék, tudom. -
#5562 A hinduk hőskölteménye, melyből a világnak egyetlen színe, hangja, formája sem hiányzik.
A női dolgot tekintve a másik oldal:
Csunjan szerelme - ismeretlen kóreai költő verses elbeszélése
Az olvasó eldöntheti, hogy melyik irányba tendál napjainkban a való helyzet. -
#5561 Tán, hogy hitelessé válik...? -
#5560 Úgy látszik, a szerzõnek sem sikerült rendes lányt találnia. Úgy látszik, élete során csak az aljával találkozott. -
#5559 nem hinném, hogy ebben bármi kiszámíthatatlanság lenne [annak aki észnél van]
Még egy kis töredék ;) -
extramagascsaj #5558 ezt egyszerűbben is meg lehet fogalmazni: kiszámíthatatlan -
#5557 A nők természetéről ;) -
#5556 A "betartás" miben/mennyiben befolyásolja a "betartó" látását? -
#5555 De nem döntő érv. :) Hajtottam el már nagyon jó pasit azért, mert egy f@sz volt, és jártam már nagyon csúnyával is, mert beleszerettem a jellemébe, amitől megszépült, és egyből ő volt a legjobb pasi a világon. :) -
#5554 jajxd -
#5553 most mond azt hogy neked nem az az első:D -
#5552 Áhh, neked sem a külsőség a fontos, dehogyiiiis... XD -
#5551 Mi a fenének mondja, ha nem tartja be? Elismerem, hogy vannak igazságok azokban, amiket írsz, de nekem ettől még fontos marad, hogy ki mondja. De hagyjuk is, te sem értesz engem, én sem téged. :) -
#5550 Nekem egy lányba az első ami feltűnik az az arca, persze csak akkor hogyha nem hátulról látom, szóval nekem személyszerint ez a legontosabb! -
Jacky #5549 Jók legyetek és továbbra se hallgassatok az önjelölt prófétákra!! -
Jacky #5548 Talán mert egy béna senki, aki csak itt érzi magát valakinek, ha próbálja osztani az észt? :)
Kár hogy magasról tesznek rá a legtöbben .. -
#5547 Sziasztok!
van 14-15-16 éves lány?Biztos van, és oylan aki aakr ismerkedni?! -
extramagascsaj #5546 ebben egyet kell értenem -
#5545 Kevesebb önáltatás, és több hidegvér, tudatosság lehet a megoldás. -
#5544 #5508, #5522:
Én már nagyon sok bort ivó és vizet prédikáló embertől tanultam, mert brilliáns meglátásaik voltak.
Itt van pl Seneca. Az amiről írt, annak köze nincs a saját életmódjához, nem is alkalmazta rá.
És mikor őt olvastam nem az volt a célom, hogy őt bíráljam, ítéletet mondjak felette, hanem, hogy tanuljak, szélesítsem látóköröm, s problémákra találjak megoldást. Teljesen irreleváns volt a feladatomban szerző.
Mindent egyénileg átgondoltam, és saját ítéletre jutottam.
Hogy aztán Seneca a saját dolgaiból mit tartott be, az engem a legkevésbé sem érdekel.
Kicsit hasonló ez ahhoz mikor szerszámosládákból válogatsz szerszámokat egy feladathoz.
Ha meg akarod oldani kit érdekel, hogy kinek a szerszámosládája, és használta-e valaha... -
#5543 kb énis ígyvagyok ezzel,de különben az előző hozzászólásodból nem ez jött le,de kb az olyan emberek kb egyedül maradnak inkább. -
#5542 ok -
Steve Q #5541 Hát, nem egészen - úgy féléve van barátnőm :) Neki valahogy sikerült áttörnie ezen a korláton - de rajta kívül más lány nem tud érdekelni. -
#5540 ez nem megoldás,egyedül maracc kész.:| -
Steve Q #5539 Na igen :l Én, miután egy "rendes lány" (sokáig annak tűnt) játszadozásából elegem lett, úgy döntöttem, többet egy lánnyal se akarok megismerkedni, legyen az rendes vagy sem. Senkinek sem esik jól, ha saját érzelmeit valaki ellene használja fel. Az ilyen után a "rendes pasik" is inkább elbújnak a világ női elől - és ebbe és hasonló fórum-topicokba írogatnak velünk együtt :D -
#5538 ja értelek...fájatököm" izét az egyik topicba beírtam akkoris loloztá
ja amugy már énis abahagytam..de mai napig kisért a dögje :( -
#5537 de tényleg, olyan lol, hogy nyíltan beszél ilyen dolgokról :D nem negatív értelemben, én csodálom az embereket amikor ilyen infokat megosztanak egymással, de én tök nem ilyen vagyok. :D
és ne juttasd eszembe a wowot mert így is kurva nehéz volt abbahagynom :DD -
#5536 te kriminális vagy amugy:D
mindenhová szinte csak ezt lököd be hogy lol!
ésmég wowoztál is, ajj XD -
#5535 lol -
extramagascsaj #5534 Igen.Én is így gondolom...