Ritka rendes lányt találni
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
17 éves létemre nem volt még barátnõm, habár tervbe van véve, nincs benne a génemben a csajozás, a visszahúzódó típus vagyok , kivéve a barátikörben.Nem tudom hogy kezdjek hozzá, hogyha élõben összefutnék olyannal aki tetszene, most olyan vagyok hogy elõtte szeretnék vele beszélgetni legalább pár szót...Myvip találomra kiválasztok valakit , felveszem msn-re dolog mûködõképes?
Lánybarátnak bejött, osztálytársat meglátta suliban, felvette msn-re és most együtt vannak.
Tudom eltér kicsit a témától , de azért remélem válaszoltok ha lehet erre mit. 😊
http://flickr.com/photos/zolika90/
Skill: nem disco,ilyen presszó féleség.
ReaL MaDRid x siempre
Jöjjön mindenki csajozni! <#idiota>#idiota>
Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.
** ha elfordítod a fejed, könnyebb elhitetni magaddal, hogy nem is tudsz a dologról, és pláne nem vagy felel?s ** "Manapság mindenki vissza akar menni a természetbe. Kár hogy autóval"
ahh öszefolyt a nyál a számban. 😛~~~
occó e cigi és lötty érdeklődni pmben
Ott is ritka a rendes lány, pedig a nagy számok törvénye alapján lenniük kell.
Akit érdekel, ajánlom figyelmébe a love.hu-t. Van választék minden korosztályból.
De szerintem nagyon ritka az, amikor onnan találsz magadnak párt.
Azért egy próbát megér.
i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn
meg szeretem az extrém dolgokat! 😄DD
nem tartom valószinünek, hogy veletek tartok. bár ha több infot mondasz talán. sixty név elég discós . számomra nem megfelelõ hely ismerkedni szerintem.
ReaL MaDRid x siempre
Az elsõ nap minden jól indult, de mára... Ezt nem hittem volna...
Nem egy ismerkedés rontottam el, hanem legalább kettõt...
És olyan dolgokat tapasztaltam meg, amit eddig még el sem képzeltem.
A baj csak ott van, hogy szép, és éppen egyedülálló lányokért küzdök, és ebbõl lehetnek félreértések...
Szóval leégtem, de legalább történt valami :/
Ne vitatkozz a hülyékkel, mert lealacsonyodsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal! [ http://dchelp.hu ]
i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn
Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.
Pl. az én osztályomban (most vagyok végzõs) két csoport van azok közt, akik kapcsolatban vannak:
nagy részük már 1-2 éve együtt van a párjával
másik részük meg keresi a párját és azért vannak csak pár hetes kapcsolatai, mert nem találja a hozzáillõ embert (ezek a rövid életû dolgok sem egymást érik)
De az valóban ritka, hogy valaki a 18 évesen megismert szerelmével köti össze az életét.
Eleg baj, hogy ez a par a kivetel. De ez az en allaspontom. Lehet konzervativ vagyok, de valahogy nem tudom ertekelni azokat akik az egyik heten meg ezzel vannak, a masik heten meg azzal. Sarkitottam, de a lenyeg benne van.
Bocs de nekem csak ennyi tünt fel😊))Beteg vagyok...Meg palackos anyatej
en legutobb azzal kedveskedtem a baratomnak,h csinaltam neki falatkakat.😊 jol ugyan nem lakott vele,de a szem étvágyát kielégitette 😊
lehet rendes ferfit es lanyt talalni,csak keresni kell,es felismerni ha eljött.De tökéletes ember nem létezik,oylat ne is keressetek.
Alah Alik Ya Sidi!
De gondolom ezzel sem éresz egyet, vedd úgy, hogy én nem is írtam semmi.
engem nem érdekel ha nem vagy rendes csaj de ha ilyet tudsz csinálni..csak keresss meg..
Inkább a srácot, az megérdemli, pláne, ha még hagyja is magát elcsábítani. 😊
Én nem teszek úgy, mintha az emberiség barátja volnék.

Alah Alik Ya Sidi!
Jövünk ki a suliból, megállunk egy picit, nézeldõdünk: tõlünk 2 méterre egy 14 éves kiscsaj tépi az egyik sulbajáró csaj haját, hogy szálljon le a pasijáról meg a nevét is felejtse el. Közben a hatás kedvéért néha meg is ütötte a fejét. Hát szánalom volt.