Ritka rendes lányt találni

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

zolo
Néha fellépek én is chatre, és az az érdekes dolog, hogy engem megtalál az, akivel tudok beszélgetni és tetszik is, de minimum 100 km-re lakik mindig, többször is elõfordult már 😞

17 éves létemre nem volt még barátnõm, habár tervbe van véve, nincs benne a génemben a csajozás, a visszahúzódó típus vagyok , kivéve a barátikörben.Nem tudom hogy kezdjek hozzá, hogyha élõben összefutnék olyannal aki tetszene, most olyan vagyok hogy elõtte szeretnék vele beszélgetni legalább pár szót...Myvip találomra kiválasztok valakit , felveszem msn-re dolog mûködõképes?
Lánybarátnak bejött, osztálytársat meglátta suliban, felvette msn-re és most együtt vannak.

Tudom eltér kicsit a témától , de azért remélem válaszoltok ha lehet erre mit. 😊

http://flickr.com/photos/zolika90/

hunbasser
hatvani vagy te is? 😊 felõlem jöhetsz... 😊

Skill: nem disco,ilyen presszó féleség.

ReaL MaDRid x siempre

Z
Simán!

Jöjjön mindenki csajozni! <#idiota>

Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.

norbre
miért baj hogy válaszra sem méltat?.. így egybõl kiderül számodra is hogy mennyit ér az a csaj..

** ha elfordítod a fejed, könnyebb elhitetni magaddal, hogy nem is tudsz a dologról, és pláne nem vagy felel?s ** "Manapság mindenki vissza akar menni a természetbe. Kár hogy autóval"

nekem az ilyen oldalakkal egy bajom van. egyszerüen válaszra se méltatják az embert. najó van kivétel . 1 a 100ból. nem nem 150kg. viszont nem szeretem a vékony csajokat. (fura eddig csak vékony csajnak kellettem. volt hogy 2x akkora voltam mint a csaj 😄) nem ! nem korban! 😄
ahh öszefolyt a nyál a számban. 😛~~~

occó e cigi és lötty érdeklődni pmben

mehetek én is??😊))

Érdekes dolog ám a neten ismerkedés. Tele vannak a társkeresõ oldalak feltöltõkártyát kéregetõ csalókkal.
Ott is ritka a rendes lány, pedig a nagy számok törvénye alapján lenniük kell.
Akit érdekel, ajánlom figyelmébe a love.hu-t. Van választék minden korosztályból.
De szerintem nagyon ritka az, amikor onnan találsz magadnak párt.
Azért egy próbát megér.
gameplusz
Tehát rendszerkövetelmény a 150 kilós Mangal Ica? Mert az elég extrém 😄

i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn

én ált megtalálom a szépet mindenkiben. persze van olyan akiben nincs. 😛
meg szeretem az extrém dolgokat! 😄DD
nem tartom valószinünek, hogy veletek tartok. bár ha több infot mondasz talán. sixty név elég discós . számomra nem megfelelõ hely ismerkedni szerintem.

hunbasser
miért,te a kevésbé szép lányokra buksz? 😄DDddddd

gyere el te is 😊

ReaL MaDRid x siempre

há láttok kevésbé szép csajt telszámát kérjétek el nekem! 😄

hunbasser
bázmeg,hát neten ismerkedni...:S 10/8 eset nem sül el jól.tudod mit? pénteken gyere el velem a sixtybe,elmegyünk sunázni 😊

ReaL MaDRid x siempre

TothLaci
Nos elkezdtem az ismerkedni a csajokkal a neten keresztül.
Az elsõ nap minden jól indult, de mára... Ezt nem hittem volna...
Nem egy ismerkedés rontottam el, hanem legalább kettõt...
És olyan dolgokat tapasztaltam meg, amit eddig még el sem képzeltem.
A baj csak ott van, hogy szép, és éppen egyedülálló lányokért küzdök, és ebbõl lehetnek félreértések...

Szóval leégtem, de legalább történt valami :/
Max7
Cápa megy elöl a reményHAL meg utoljára!

Ne vitatkozz a hülyékkel, mert lealacsonyodsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal! [ http://dchelp.hu ]

soha. csak hátul megy, nagyon hátul.
gameplusz
Ehhe 😊 A remény már meghalt ^^

i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn

Z
Szívem szerint most olyat írnék be ide...de a remény hal meg utoljára. <#levele>

Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.

Trance Angel
Én egyébként inkább úgy veszem észre, hogy ez a gyakori partnerváltás inkább a 14-16 éveseknél jellemzõ meg "trendy".
Pl. az én osztályomban (most vagyok végzõs) két csoport van azok közt, akik kapcsolatban vannak:
nagy részük már 1-2 éve együtt van a párjával
másik részük meg keresi a párját és azért vannak csak pár hetes kapcsolatai, mert nem találja a hozzáillõ embert (ezek a rövid életû dolgok sem egymást érik)
De az valóban ritka, hogy valaki a 18 évesen megismert szerelmével köti össze az életét.

gameplusz
Valahogy en is igy vagyok ezzel... De ez manapság már nem "trendy"...

Veletlenul most egyetertek veled 😊
Eleg baj, hogy ez a par a kivetel. De ez az en allaspontom. Lehet konzervativ vagyok, de valahogy nem tudom ertekelni azokat akik az egyik heten meg ezzel vannak, a masik heten meg azzal. Sarkitottam, de a lenyeg benne van.
"...kielégitette 😊..."

Bocs de nekem csak ennyi tünt fel😊))Beteg vagyok...Meg palackos anyatej

Zillo
a kávét én sem szeretem mert rosszul leszek töle.
en legutobb azzal kedveskedtem a baratomnak,h csinaltam neki falatkakat.😊 jol ugyan nem lakott vele,de a szem étvágyát kielégitette 😊

lehet rendes ferfit es lanyt talalni,csak keresni kell,es felismerni ha eljött.De tökéletes ember nem létezik,oylat ne is keressetek.

Alah Alik Ya Sidi!

énis ezt mondom😊)monnyuk az már nem annyira hogy kávét is fõznek és leöntenek vele😊))utálom a kávét..de ez már az én bajom...de várjunk csak az az én hibám volt,,kellet nekem az ágyon ugrálni😊)

Zillo
háát 😊 nem ott kezdödik de ez egy kedves dolog

Alah Alik Ya Sidi!

Trance Angel
Változik a világ, ma már nem igazán így mûködnek a dolgok.
De gondolom ezzel sem éresz egyet, vedd úgy, hogy én nem is írtam semmi.

Én 14 évest nem nevezetem annak😄.De amúgy igazad van😄.Szerintem 17-20 év közöttiek a legjobbak😄.

háá nem ártana!!!!de mégis hogy csinálod???márhogy a husit😊

gameplusz
<#eljen>

14 éves lányt ne nevezz nõnek. A nõ nem ott kezdõdik! Csak egy kis fruska még, asse tudja mi az a szerelem. Csak a szexet ismeri kb. és azt hiszi, hogy mert cigizik és úgy öltözik mint egy kurva, õ már NÕ. Fenét.
Nem vagyok rendes csaj. Tudok ilyet csinalni. Keresselek meg? 😊)))
hunbasser
😄DD

ReaL MaDRid x siempre

engem nem érdekel ha nem vagy rendes csaj de ha ilyet tudsz csinálni..csak keresss meg..

IGEN A MAI NÕK ÚJSZOKÁSA EGY IDÕ UTÁN MEGUN!

Ostoba nõk...

há ha van olyan hülye hogy haggya magát csábítgatni azt kerékbe..

neeeem,,láncon.

gameplusz
Oszt' a kádban tartod?

minigirl
Pfff... senkit nem vernék meg pasi miatt, annyit egyik sem ér... XD
Inkább a srácot, az megérdemli, pláne, ha még hagyja is magát elcsábítani. 😊

Én nem teszek úgy, mintha az emberiség barátja volnék.

ize...lamantin....

ááhh nincs kutyám...a lamantin annak számit???mer az van..

jah és kimosa a göncöd! meg megsétáltatja a kutyád! 😄D

szeretet ott kezdõdik hogy süt nekem palacsintát mikorra felébredek???

Zillo
ez nem feltétlenül jelenti azt h szeret is.max birtoklási vágyban szenved.a szeretet nem itt kezdödik

Alah Alik Ya Sidi!

ilyen csaj kell nekem! aki még ezt is bevállalja anyira szeret! 😄DD

Ühümm, baráti körömban van egy olyan pár akik 16 éves koruk óta együtt vannak. 13 éve ...
Trance Angel
Jah, ritka értelmes egy lány lehetett. Meg szerintem a pasi nevét 2 hét múlva már nem is fogja tudni.

Z
Nem a pasiján kérte számon, hogy mégis mit képzel, hogy más nõkkel játszadozik. Helyette inkább megtépte azt, aki most már duplán áldozat lett. wtg <#hehe>

Trance Angel
Ma láttam egy ritka "rendetlen" lányt:
Jövünk ki a suliból, megállunk egy picit, nézeldõdünk: tõlünk 2 méterre egy 14 éves kiscsaj tépi az egyik sulbajáró csaj haját, hogy szálljon le a pasijáról meg a nevét is felejtse el. Közben a hatás kedvéért néha meg is ütötte a fejét. Hát szánalom volt.

Z
Ez egy Torgyán paródia idézete...szóval így már vicc helyett írtam. <#zavart1>